Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 31 of 50
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Re: Hajduk Split
Tri godine, a kao da si jučer bio tu s nama. Ponosno koračamo putem kojim si nas poveo. Hvala ti Žane!
Guest- Guest
Legenda...
Igrali smo vise puta na balun jedan protiv drugog...
Uvik fer i korektno...
E da je vise ljudi ka Žan...
;)
Uvik fer i korektno...
;)
Guest- Guest
Naravno tada je Zan izgubio od tebe na male branke. Jer nije znao da protuv sebe ima kombinaciju gerda mullera marca van bastena zica romaria baggia messia cr7 zajedno u jednom.fridrih_niche wrote:Legenda...
Uvik fer i korektno...
;)
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Poslat ću ti nešto na pp...PABLO ESCOBAR wrote:Naravno tada je Zan izgubio od tebe na male branke. Jer nije znao da protuv sebe ima kombinaciju gerda mullera marca van bastena zica romaria baggia messia cr7 zajedno u jednom.fridrih_niche wrote:Legenda...
Uvik fer i korektno...
;)
;)
Guest- Guest
Nemoj samo kako se drogirasfridrih_niche wrote:Poslat ću ti nešto na pp...PABLO ESCOBAR wrote:Naravno tada je Zan izgubio od tebe na male branke. Jer nije znao da protuv sebe ima kombinaciju gerda mullera marca van bastena zica romaria baggia messia cr7 zajedno u jednom.fridrih_niche wrote:Legenda...
Uvik fer i korektno...
;)
;)
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
poslat ce ti izvadak bankovnog racuna na kojem ima 10 milijuna eura, ali eto treba mu jos samo 100kn da ga odblokiraju i odmah ce ti duplo vratit.
to je meni prosli tjedan slao
to je meni prosli tjedan slao
Guest- Guest
Losa utakmica, ajme majko...
I Hajduk i Dinamo veze nemaju, osim malog Olma...
Posavec poklonija gol i to je to, užas teški...
Štopavanje baluna je science fiction...
Jedina zamjerka Caktasu: drugi out smeće šugavo naciljaj laktom da mu bar više štete napraviš, jeben li mu majku...
;)
I Hajduk i Dinamo veze nemaju, osim malog Olma...
Posavec poklonija gol i to je to, užas teški...
Štopavanje baluna je science fiction...
Jedina zamjerka Caktasu: drugi out smeće šugavo naciljaj laktom da mu bar više štete napraviš, jeben li mu majku...
;)
Guest- Guest
Niče ti si govno ko i Caktaš s ovakvim komentarom. Vi ste šaka jada, sad ste vidjeli gdje stekad vam dođe europska momčad i otrese vas s pola snage k9 balavce.
Šteta šta mu nije plasira lakat u onu priglupu facu...
A govna su danas nosila plavi dres i ukrali su bar 2-3 metra kod postavljanja živog zida...
;)
A govna su danas nosila plavi dres i ukrali su bar 2-3 metra kod postavljanja živog zida...
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Šteta šta mu nije plasira lakat u onu priglupu facu...
;)
Ti si bolesnik bolesni
Guest- Guest
kao što običavam napisati: dogodine prvaci!fridrih_niche wrote:Još da dobijemo minoran ZG klub u sridu i sve 5...
<3
modificirano: dogodine pobjeđujete dinamo.
židovima je trebalo 40 godina do izraela..
vi ste tek 13-tu prevalili na svom putu ka prvom mjestu.
svjetla budućnost stoji pred vama, idiote.
sitting_bull-
2015-09-28
Svetina, ne vidin šta pišeš, al puši kurac kretenu...
Jeben tebe i toga šta ti daje mrkog medvida da pišeš splačine po netu...
;)
Jeben tebe i toga šta ti daje mrkog medvida da pišeš splačine po netu...
;)
Guest- Guest
hajduk je mrtav.fridrih_niche wrote:Hajduk živi vječno!
<3
živio naš hajduk!
sitting_bull-
2015-09-28
Ahahaha...zaboravio si i krivo izveden aut...fridrih_niche wrote:Šteta šta mu nije plasira lakat u onu priglupu facu...
;)
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 31 of 50