Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 27 of 50
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Re: Hajduk Split
2 ili 3?..pa jos nakon sest kola se nismo makli od sestog mjesta..dobro ce biti uhvatimo li pero mjesto..dva losija rezultata ovi pobjegoseAndreas Goldberger wrote:To si dobro reka...skripar wrote:Hajduk je klub koji je u stanju dobit nas i rijeku a poslije toga vezat poraze od croatije sesvete luckog i kustosije
Btw. Hajduk do kraja može uzeti i drugo misto, iako je realnost da će biti 3 ili 4. Teško da će biti lošije od toga jer ovaj Hajduk na proliće je ipak bolji od Lokomotive i Gorice, a vidjet ćemo hoće li moći uhvatiti Osijek i Rijeku (a to već ovisi nešto i o njima i njihovoj formi, s obzirom na bodovnu razliku).
Uglavnom, imaju sve u svojim rukama, točnije nogama. Uz sve to, protiv Dinama, Rijeke i Osijeka igraju doma.
Na lito triba nastaviti čišćenje škarta i dovesti jednog do dva napadača. I imaš jako dobru momčad u puno realnijim financijskim okvirima.
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
Tesko brate pokraj ovakvog samoupravljackog socijalizma u klubu...evo dosao brbic zvan jos 'stezi spinu'..i igraci vec poceli bjezati iz kluba ptvi tudor koji ne zeli produziti ugovor jer igra za kikiriki a kod brbe nece ni za to 'soma eura uvrh glave'skripar wrote:A zamisli sad situaciju da se dinamo i hajduk bore za naslov i dinamu ti bodovi protiv rijeke trebaju ko za glavu znaci napustio bi te jebene cajke taman da mi mile kitic i dragana mirkovic pjevaju uzivo da imam besplatno pice svu noc i da mi polugole prostitutke tresu guzicama pred nosom
Ma zapravo ne bih se uopce nalazio u toj rupi par minuta prije tekme
2015-09-08
Brbino vrijeme se vratilo..'placa 1000 eura ako ne's vozi ima ko hoce'
https://www.slobodnadalmacija.hr/sport/hajduk/clanak/id/593176/ponajbolji-igrac-hajdukova-proljeca-srecu-ce-potraziti-u-inozemstvu-bijelinbspce-ostati-bez-odstete
Kruzni tok
https://www.slobodnadalmacija.hr/sport/hajduk/clanak/id/593176/ponajbolji-igrac-hajdukova-proljeca-srecu-ce-potraziti-u-inozemstvu-bijelinbspce-ostati-bez-odstete
Kruzni tok
2015-09-08
'Divno'..a rugaju se mamicu i hns-u kako samo na lovu misle..a palaversu koriste samo za zaradu..procitajte ovo i nasmijte se
https://m.24sata.hr/sport/palaversa-odigra-60-minuta-a-hajduk-si-spremi-45-000-eura-618633
https://m.24sata.hr/sport/palaversa-odigra-60-minuta-a-hajduk-si-spremi-45-000-eura-618633
2015-09-08
moze li nize..ne mozevuksadinare wrote:'Divno'..a rugaju se mamicu i hns-u kako samo na lovu misle..a palaversu koriste samo za zaradu..procitajte ovo i nasmijte se
2015-09-08
sta smo prodali prodali smo za dobru lovu..stize brbic i rasprodaja samo da prodas po sistemu sta da's da's...i da je 200 000 eura odsteta dobro je..i to je novac ko ce se sad ubijat pregovorima i nabijanjem cijena..odmah lova..kakva god bilavuksadinare wrote:moze li nize..ne mozevuksadinare wrote:'Divno'..a rugaju se mamicu i hns-u kako samo na lovu misle..a palaversu koriste samo za zaradu..procitajte ovo i nasmijte se
2015-09-08
Jel Vuk ima kakav posa?
Ili ga središnjica uzdržava?
Pa non stop tipka po forumu sam sa sobom, 24 h dnevno izmišlja price ala Broj Jedan...
:(
Pa non stop tipka po forumu sam sa sobom, 24 h dnevno izmišlja price ala Broj Jedan...
Guest- Guest
ako su linkovi izmisljeni obrati se urednistvu doticnih portalafridrih_niche wrote:Jel Vuk ima kakav posa?
2015-09-08
Gledaj, osvojili na kraju 2, 4 ili 6 misto sezona je neuspješna i loša, a jedino nije izgubljena zato jer su se počele događati neke promjene i jer su neki ljudi zauvijek otišli iz Hajduka.skripar wrote:
Ma 4. mjesto i mozete se tuc nogom u guzicu. A nadam se da cete se u sto skorije vrijeme vratit u borbu za naslove sa dinamom jer hnl je jedino imao smisla i bio zanimljiv kad su se hajduk i dinamo smjenjivali na prvom mjestu i tad su ga pratle siroke mase ljudi a derbiji su se s nestrpljenjem iscekivali mjesecima unaprijed. Naravno prvi korak je da dodjete do toga da se borite za drugo mjesto sa rijekom i osijekom i to bi bio napredak u odnosu na ovo sad a onda postepeno s vremenom da napadnete i dinamo pa da opet imamo ono pravo rivalstvo kao sto je bilo npr pocetkom 2000-tih
Evo u nedjelju bas sjedim u kafani gdje se pustaju cajke i pogledam na rezultate kad vidim taman pocinju dinamo-rijeka a mislio sam to gledat i mislim se da li da odem u drugu kafanu gdje se to gleda i na kraju odustanem i ostanem na cajkama jebat ga :D
Što se tiče borbe za naslov, ona će doći, samo treba ići postepeno. Bez obzira na sve unutarnje i vanjske stvari. Hajduk je 2009-e godine bio u borbi za naslov (znamo svi što se dogodilo), bio je i u kakvoj-takvoj lani kad je imao priliku, a ovaj put sam prokockao, ali to nije bilo na pravim temeljima.
I slažem se s tobom, jaki i konkurentan Hajduk bi trebao biti svima interes, točnije svima onima kojima vole nogomet i koji žele bolju, jaču i kvalitetniju ligu. No mnogi su radili sve samo da bude što lošiji i jadniji. I lako sad za ove što nisu bili dio kluba, žalosno je da su to radili oni koji su bili i klubu i koji su vikali da su veliki hajdukovci.
Guest- Guest
amperu svecano obecanje dajem da je zavrsio rat sto se vrijeđanja tice...ali ratovat cemo i dalje argumentima...predlazem moratorijum na osobne uvrede do daljnjeg...ovaj rat je presao granicu...ali ostajem pri argumentaciji da ovaj model upravljanja nije dobar za hajduk jer jednostavno donosi siromasne plodove i to predugo traje...Andreas Goldberger wrote:Gledaj, osvojili na kraju 2, 4 ili 6 misto sezona je neuspješna i loša, a jedino nije izgubljena zato jer su se počele događati neke promjene i jer su neki ljudi zauvijek otišli iz Hajduka.skripar wrote:
Ma 4. mjesto i mozete se tuc nogom u guzicu. A nadam se da cete se u sto skorije vrijeme vratit u borbu za naslove sa dinamom jer hnl je jedino imao smisla i bio zanimljiv kad su se hajduk i dinamo smjenjivali na prvom mjestu i tad su ga pratle siroke mase ljudi a derbiji su se s nestrpljenjem iscekivali mjesecima unaprijed. Naravno prvi korak je da dodjete do toga da se borite za drugo mjesto sa rijekom i osijekom i to bi bio napredak u odnosu na ovo sad a onda postepeno s vremenom da napadnete i dinamo pa da opet imamo ono pravo rivalstvo kao sto je bilo npr pocetkom 2000-tih
Evo u nedjelju bas sjedim u kafani gdje se pustaju cajke i pogledam na rezultate kad vidim taman pocinju dinamo-rijeka a mislio sam to gledat i mislim se da li da odem u drugu kafanu gdje se to gleda i na kraju odustanem i ostanem na cajkama jebat ga :D
Što se tiče borbe za naslov, ona će doći, samo treba ići postepeno. Bez obzira na sve unutarnje i vanjske stvari. Hajduk je 2009-e godine bio u borbi za naslov (znamo svi što se dogodilo), bio je i u kakvoj-takvoj lani kad je imao priliku, a ovaj put sam prokockao, ali to nije bilo na pravim temeljima.
I slažem se s tobom, jaki i konkurentan Hajduk bi trebao biti svima interes, točnije svima onima kojima vole nogomet i koji žele bolju, jaču i kvalitetniju ligu. No mnogi su radili sve samo da bude što lošiji i jadniji. I lako sad za ove što nisu bili dio kluba, žalosno je da su to radili oni koji su bili i klubu i koji su vikali da su veliki hajdukovci.
2015-09-08
mislim da ti ovo treba netko citirat da bi amper vidio :Dvuksadinare wrote:amperu svecano obecanje dajem da je zavrsio rat sto se vrijeđanja tice...ali ratovat cemo i dalje argumentima...predlazem moratorijum na osobne uvrede do daljnjeg...ovaj rat je presao granicu...ali ostajem pri argumentaciji da ovaj model upravljanja nije dobar za hajduk jer jednostavno donosi siromasne plodove i to predugo traje...Andreas Goldberger wrote:Gledaj, osvojili na kraju 2, 4 ili 6 misto sezona je neuspješna i loša, a jedino nije izgubljena zato jer su se počele događati neke promjene i jer su neki ljudi zauvijek otišli iz Hajduka.skripar wrote:
skripar-
2015-08-09
Jebi se...skripar wrote:mislim da ti ovo treba netko citirat da bi amper vidio :Dvuksadinare wrote:amperu svecano obecanje dajem da je zavrsio rat sto se vrijeđanja tice...ali ratovat cemo i dalje argumentima...predlazem moratorijum na osobne uvrede do daljnjeg...ovaj rat je presao granicu...ali ostajem pri argumentaciji da ovaj model upravljanja nije dobar za hajduk jer jednostavno donosi siromasne plodove i to predugo traje...Andreas Goldberger wrote:Gledaj, osvojili na kraju 2, 4 ili 6 misto sezona je neuspješna i loša, a jedino nije izgubljena zato jer su se počele događati neke promjene i jer su neki ljudi zauvijek otišli iz Hajduka.skripar wrote:
Morat ću i tebe blokirati ako nastaviš.
Vidim da se spominje neki rat, ne znam tko je u kakvom ratu, ja sigurno nisam. Samo ignore.
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Ignoriranje je majka mudrosti...
:D
Gledaj, ja sam na ignore stavija 3 osobe jer mi se ne da više čitati copy/paste sranja koja pišu. Isti postovi, isti komentari već godinama, i da sad otvorim opet bi čitao isto. A još gore ući u raspravu s njima, to je ono... Kad demantiraš par gluposti i laži, oni se vračaju još više gluposti,sranja i tako u nedogled. Nema smisla...
Fala bogu, malo tko ih i rijetko citira, evo ne pamtim kad sam naletija na citirani post dotićnih da sad skripar nije mučki uletija.
Guest- Guest
Ma nije...skripar wrote:Blokiranje je potez pickica
Blokiranje samo olakšava korištenje foruma. Ne virujem da ti čitaš copy/paste sranja od 50 km jednog šiting svetine, tako da blokiranje olakšava sudjelovanje na forumu.
Guest- Guest
Nebitni su sa svojim skribomanskim lažima i deluzijama i zato im ide ignoriranje u vidu blokiranja...
I to je sva mudrost...
;)
I to je sva mudrost...
;)
Guest- Guest
Ma naravno da ne citam te kilometarske postove cesto puta ni tvoje ne citam ali na ovom forumu je ionako premalo ljudi da bi ja jos nekog i blokirao pa da imam jos manjeAndreas Goldberger wrote:Ma nije...skripar wrote:Blokiranje je potez pickica
Blokiranje samo olakšava korištenje foruma. Ne virujem da ti čitaš copy/paste sranja od 50 km jednog šiting svetine, tako da blokiranje olakšava sudjelovanje na forumu.
skripar-
2015-08-09
Ja sam odlučio ignorirati jer mi se ne da čitati ista sranja, a još manje ulaziti u neke rasprave. Lakše mi je onda pregledavati što ostali pišu kad ne vidim postove spomenutih.skripar wrote:Ma naravno da ne citam te kilometarske postove cesto puta ni tvoje ne citam ali na ovom forumu je ionako premalo ljudi da bi ja jos nekog i blokirao pa da imam jos manjeAndreas Goldberger wrote:Ma nije...skripar wrote:Blokiranje je potez pickica
Guest- Guest
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 27 of 50