ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hajduk Split

Page 27 of 50 Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50  Next

Go down

Hajduk Split - Page 27 Empty Re: Hajduk Split

Post by vuksadinare Tue 12 Mar - 4:57

Andreas Goldberger wrote:
skripar wrote:Hajduk je klub koji je u stanju dobit nas i rijeku a poslije toga vezat poraze od croatije sesvete luckog i kustosije  :D :D
To si dobro reka...

Btw. Hajduk do kraja može uzeti i drugo misto, iako je realnost da će biti 3 ili 4. Teško da će biti lošije od toga jer ovaj Hajduk na proliće je ipak bolji od Lokomotive i Gorice, a vidjet ćemo hoće li moći uhvatiti Osijek i Rijeku (a to već ovisi nešto i o njima i njihovoj formi, s obzirom na bodovnu razliku).

Uglavnom, imaju sve u svojim rukama, točnije nogama. Uz sve to, protiv Dinama, Rijeke i Osijeka igraju doma.

Na lito triba nastaviti čišćenje škarta i dovesti jednog do dva napadača. I imaš jako dobru momčad u puno realnijim financijskim okvirima.
2 ili 3?..pa jos nakon sest kola se nismo makli od sestog mjesta..dobro ce biti uhvatimo li pero mjesto..dva losija rezultata ovi pobjegose

vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare Tue 12 Mar - 5:01

skripar wrote:A zamisli sad situaciju da se dinamo i hajduk bore za naslov i dinamu ti bodovi protiv rijeke trebaju ko za glavu znaci napustio bi te jebene cajke taman da mi mile kitic i dragana mirkovic pjevaju uzivo da imam besplatno pice svu noc i da mi polugole prostitutke tresu guzicama pred nosom
Ma zapravo ne bih se uopce nalazio u toj rupi par minuta prije tekme
Tesko brate pokraj ovakvog samoupravljackog socijalizma u klubu...evo dosao brbic zvan jos 'stezi spinu'..i igraci vec poceli bjezati iz kluba ptvi tudor koji ne zeli produziti ugovor jer igra za kikiriki a kod brbe nece ni za to 'soma eura uvrh glave'
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest Tue 12 Mar - 8:02

Kako je lipo bit navijač Hajduka...
<3
Hajduk Split - Page 27 13cb2510
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare Tue 12 Mar - 8:52

fridrih_niche wrote:Kako je lipo bit navijač Hajduka...
<3
Hajduk Split - Page 27 13cb2510
:)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare Tue 12 Mar - 8:59

Brbino vrijeme se vratilo..'placa 1000 eura ako ne's vozi ima ko hoce'

https://www.slobodnadalmacija.hr/sport/hajduk/clanak/id/593176/ponajbolji-igrac-hajdukova-proljeca-srecu-ce-potraziti-u-inozemstvu-bijelinbspce-ostati-bez-odstete

Kruzni tok :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare Tue 12 Mar - 11:26

'Divno'..a rugaju se mamicu i hns-u kako samo na lovu misle..a palaversu koriste samo za zaradu..procitajte ovo i nasmijte se

https://m.24sata.hr/sport/palaversa-odigra-60-minuta-a-hajduk-si-spremi-45-000-eura-618633
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare Tue 12 Mar - 11:27

vuksadinare wrote:'Divno'..a rugaju se mamicu i hns-u kako samo na lovu misle..a palaversu koriste samo za zaradu..procitajte ovo i nasmijte se

https://m.24sata.hr/sport/palaversa-odigra-60-minuta-a-hajduk-si-spremi-45-000-eura-618633
moze li nize..ne moze :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare Tue 12 Mar - 11:30

vuksadinare wrote:
vuksadinare wrote:'Divno'..a rugaju se mamicu i hns-u kako samo na lovu misle..a palaversu koriste samo za zaradu..procitajte ovo i nasmijte se

moze li nize..ne moze :)
sta smo prodali prodali smo za dobru lovu..stize brbic i rasprodaja samo da prodas po sistemu sta da's da's...i da je 200 000 eura odsteta dobro je..i to je novac ko ce se sad ubijat pregovorima i nabijanjem cijena..odmah lova..kakva god bila :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest Tue 12 Mar - 12:55

Jel Vuk ima kakav posa?
Ili ga središnjica uzdržava?
Pa non stop tipka po forumu sam sa sobom, 24 h dnevno izmišlja price ala Broj Jedan...
:(
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare Tue 12 Mar - 13:04

fridrih_niche wrote:Jel Vuk ima kakav posa?
Ili ga središnjica uzdržava?
Pa non stop tipka po forumu sam sa sobom, 24 h dnevno izmišlja price ala Broj Jedan...
:(
ako su linkovi izmisljeni obrati se urednistvu doticnih portala :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest Tue 12 Mar - 13:27

skripar wrote:
Ma 4. mjesto i mozete se tuc nogom u guzicu. A nadam se da cete se u sto skorije vrijeme vratit u borbu za naslove sa dinamom jer hnl je jedino imao smisla i bio zanimljiv kad su se hajduk i dinamo smjenjivali na prvom mjestu i tad su ga pratle siroke mase ljudi a derbiji su se s nestrpljenjem iscekivali mjesecima unaprijed. Naravno prvi korak je da dodjete do toga da se borite za drugo mjesto sa rijekom i osijekom i to bi bio napredak u odnosu na ovo sad a onda postepeno s vremenom da napadnete i dinamo pa da opet imamo ono pravo rivalstvo kao sto je bilo npr pocetkom 2000-tih
Evo u nedjelju bas sjedim u kafani gdje se pustaju cajke i pogledam na rezultate kad vidim taman pocinju dinamo-rijeka a mislio sam to gledat i mislim se da li da odem u drugu kafanu gdje se to gleda i na kraju odustanem i ostanem na cajkama jebat ga :D
Gledaj, osvojili na kraju 2, 4 ili 6 misto sezona je neuspješna i loša, a jedino nije izgubljena zato jer su se počele događati neke promjene i jer su neki ljudi zauvijek otišli iz Hajduka.

Što se tiče borbe za naslov, ona će doći, samo treba ići postepeno. Bez obzira na sve unutarnje i vanjske stvari. Hajduk je 2009-e godine bio u borbi za naslov (znamo svi što se dogodilo), bio je i u kakvoj-takvoj lani kad je imao priliku, a ovaj put sam prokockao, ali to nije bilo na pravim temeljima.

I slažem se s tobom, jaki i konkurentan Hajduk bi trebao biti svima interes, točnije svima onima kojima vole nogomet i koji žele bolju, jaču i kvalitetniju ligu. No mnogi su radili sve samo da bude što lošiji i jadniji. I lako sad za ove što nisu bili dio kluba, žalosno je da su to radili oni koji su bili i klubu i koji su vikali da su veliki hajdukovci.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare Tue 12 Mar - 14:20

skripar wrote:
Ma 4. mjesto i mozete se tuc nogom u guzicu. A nadam se da cete se u sto skorije vrijeme vratit u borbu za naslove sa dinamom jer hnl je jedino imao smisla i bio zanimljiv kad su se hajduk i dinamo smjenjivali na prvom mjestu i tad su ga pratle siroke mase ljudi a derbiji su se s nestrpljenjem iscekivali mjesecima unaprijed. Naravno prvi korak je da dodjete do toga da se borite za drugo mjesto sa rijekom i osijekom i to bi bio napredak u odnosu na ovo sad a onda postepeno s vremenom da napadnete i dinamo pa da opet imamo ono pravo rivalstvo kao sto je bilo npr pocetkom 2000-tih
Evo u nedjelju bas sjedim u kafani gdje se pustaju cajke i pogledam na rezultate kad vidim taman pocinju dinamo-rijeka a mislio sam to gledat i mislim se da li da odem u drugu kafanu gdje se to gleda i na kraju odustanem i ostanem na cajkama jebat ga :D
Gledaj, osvojili na kraju 2, 4 ili 6 misto sezona je neuspješna i loša, a jedino nije izgubljena zato jer su se počele događati neke promjene i jer su neki ljudi zauvijek otišli iz Hajduka.

Što se tiče borbe za naslov, ona će doći, samo treba ići postepeno. Bez obzira na sve unutarnje i vanjske stvari. Hajduk je 2009-e godine bio u borbi za naslov (znamo svi što se dogodilo), bio je i u kakvoj-takvoj lani kad je imao priliku, a ovaj put sam prokockao, ali to nije bilo na pravim temeljima.

I slažem se s tobom, jaki i konkurentan Hajduk bi trebao biti svima interes, točnije svima onima kojima vole nogomet i koji žele bolju, jaču i kvalitetniju ligu. No mnogi su radili sve samo da bude što lošiji i jadniji. I lako sad za ove što nisu bili dio kluba, žalosno je da su to radili oni koji su bili i klubu i koji su vikali da su veliki hajdukovci.
amperu svecano obecanje dajem da je zavrsio rat sto se vrijeđanja tice...ali ratovat cemo i dalje argumentima...predlazem moratorijum na osobne uvrede do daljnjeg...ovaj rat je presao granicu...ali ostajem pri argumentaciji da ovaj model upravljanja nije dobar za hajduk jer jednostavno donosi siromasne plodove i to predugo traje...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by skripar Tue 12 Mar - 17:42

vuksadinare wrote:
skripar wrote:

amperu svecano obecanje dajem da je zavrsio rat sto se vrijeđanja tice...ali ratovat cemo i dalje argumentima...predlazem moratorijum na osobne uvrede do daljnjeg...ovaj rat je presao granicu...ali ostajem pri argumentaciji da ovaj model upravljanja nije dobar za hajduk jer jednostavno donosi siromasne plodove i to predugo traje...
mislim da ti ovo treba netko citirat da bi amper vidio :D
skripar
skripar

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Guest Tue 12 Mar - 18:07

skripar wrote:
vuksadinare wrote:
skripar wrote:

mislim da ti ovo treba netko citirat da bi amper vidio :D
Jebi se...  :D

Morat ću i tebe blokirati ako nastaviš.  :D
Vidim da se spominje neki rat, ne znam tko je u kakvom ratu, ja sigurno nisam. Samo ignore.  Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Tue 12 Mar - 18:09

Ignoriranje je majka mudrosti...
:D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by skripar Tue 12 Mar - 18:10

Blokiranje je potez pickica  Basketball
skripar
skripar

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Guest Tue 12 Mar - 18:13

fridrih_niche wrote:Ignoriranje je majka mudrosti...
:D
:tu
Gledaj, ja sam na ignore stavija 3 osobe jer mi se ne da više čitati copy/paste sranja koja pišu. Isti postovi, isti komentari već godinama, i da sad otvorim opet bi čitao isto. A još gore ući u raspravu s njima, to je ono... Kad demantiraš par gluposti i laži, oni se vračaju još više gluposti,sranja i tako u nedogled. Nema smisla...
 Fala bogu, malo tko ih i rijetko citira, evo ne pamtim kad sam naletija na citirani post dotićnih da sad skripar nije mučki uletija.  :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Tue 12 Mar - 18:14

skripar wrote:Blokiranje je potez pickica  Basketball
Ma nije...
Blokiranje samo olakšava korištenje foruma. Ne virujem da ti čitaš copy/paste sranja od 50 km jednog šiting svetine, tako da blokiranje olakšava sudjelovanje na forumu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Tue 12 Mar - 18:20

Nebitni su sa svojim skribomanskim lažima i deluzijama i zato im ide ignoriranje u vidu blokiranja...
I to je sva mudrost...
;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by skripar Tue 12 Mar - 18:22

Ma nije...
Blokiranje samo olakšava korištenje foruma. Ne virujem da ti čitaš copy/paste sranja od 50 km jednog šiting svetine, tako da blokiranje olakšava sudjelovanje na forumu.
Ma naravno da ne citam te kilometarske postove cesto puta ni tvoje ne citam ali na ovom forumu je ionako premalo ljudi da bi ja jos nekog i blokirao pa da imam jos manje
skripar
skripar

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Guest Tue 12 Mar - 19:07

skripar wrote:
Ma nije...
Ma naravno da ne citam te kilometarske postove cesto puta ni tvoje ne citam ali na ovom forumu je ionako premalo ljudi da bi ja jos nekog i blokirao pa da imam jos manje
Ja sam odlučio ignorirati jer mi se ne da čitati ista sranja, a još manje ulaziti u neke rasprave. Lakše mi je onda pregledavati što ostali pišu kad ne vidim postove spomenutih.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 27 of 50 Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics