Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 28 of 50
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
Re: Hajduk Split
Ja sam odlučio ignorirati jer mi se ne da čitati ista sranja, a još manje ulaziti u neke rasprave. Lakše mi je onda pregledavati što ostali pišu kad ne vidim postove spomenutih.skripar wrote:Ma naravno da ne citam te kilometarske postove cesto puta ni tvoje ne citam ali na ovom forumu je ionako premalo ljudi da bi ja jos nekog i blokirao pa da imam jos manjeAndreas Goldberger wrote:Ma nije...skripar wrote:Blokiranje je potez pickica
Blokiranje samo olakšava korištenje foruma. Ne virujem da ti čitaš copy/paste sranja od 50 km jednog šiting svetine, tako da blokiranje olakšava sudjelovanje na forumu.
Guest- Guest
Amper je ljudina..covik i poskripar wrote:mislim da ti ovo treba netko citirat da bi amper vidio :Dvuksadinare wrote:amperu svecano obecanje dajem da je zavrsio rat sto se vrijeđanja tice...ali ratovat cemo i dalje argumentima...predlazem moratorijum na osobne uvrede do daljnjeg...ovaj rat je presao granicu...ali ostajem pri argumentaciji da ovaj model upravljanja nije dobar za hajduk jer jednostavno donosi siromasne plodove i to predugo traje...Andreas Goldberger wrote:Gledaj, osvojili na kraju 2, 4 ili 6 misto sezona je neuspješna i loša, a jedino nije izgubljena zato jer su se počele događati neke promjene i jer su neki ljudi zauvijek otišli iz Hajduka.skripar wrote:
Ma 4. mjesto i mozete se tuc nogom u guzicu. A nadam se da cete se u sto skorije vrijeme vratit u borbu za naslove sa dinamom jer hnl je jedino imao smisla i bio zanimljiv kad su se hajduk i dinamo smjenjivali na prvom mjestu i tad su ga pratle siroke mase ljudi a derbiji su se s nestrpljenjem iscekivali mjesecima unaprijed. Naravno prvi korak je da dodjete do toga da se borite za drugo mjesto sa rijekom i osijekom i to bi bio napredak u odnosu na ovo sad a onda postepeno s vremenom da napadnete i dinamo pa da opet imamo ono pravo rivalstvo kao sto je bilo npr pocetkom 2000-tih
Evo u nedjelju bas sjedim u kafani gdje se pustaju cajke i pogledam na rezultate kad vidim taman pocinju dinamo-rijeka a mislio sam to gledat i mislim se da li da odem u drugu kafanu gdje se to gleda i na kraju odustanem i ostanem na cajkama jebat ga :D
Što se tiče borbe za naslov, ona će doći, samo treba ići postepeno. Bez obzira na sve unutarnje i vanjske stvari. Hajduk je 2009-e godine bio u borbi za naslov (znamo svi što se dogodilo), bio je i u kakvoj-takvoj lani kad je imao priliku, a ovaj put sam prokockao, ali to nije bilo na pravim temeljima.
I slažem se s tobom, jaki i konkurentan Hajduk bi trebao biti svima interes, točnije svima onima kojima vole nogomet i koji žele bolju, jaču i kvalitetniju ligu. No mnogi su radili sve samo da bude što lošiji i jadniji. I lako sad za ove što nisu bili dio kluba, žalosno je da su to radili oni koji su bili i klubu i koji su vikali da su veliki hajdukovci.
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
kako idiot i dalje gura glavu u pijesak.Andreas Goldberger wrote::tu:fridrih_niche wrote:Ignoriranje je majka mudrosti...
:D
Gledaj, ja sam na ignore stavija 3 osobe jer mi se ne da više čitati copy/paste sranja koja pišu. Isti postovi, isti komentari već godinama, i da sad otvorim opet bi čitao isto. A još gore ući u raspravu s njima, to je ono... Kad demantiraš par gluposti i laži, oni se vračaju još više gluposti,sranja i tako u nedogled. Nema smisla...
Fala bogu, malo tko ih i rijetko citira, evo ne pamtim kad sam naletija na citirani post dotićnih da sad skripar nije mučki uletija. :D:
isti postovi, isti komentari već godinama veli!
pa normalno, idiote!
ako se ništa ne događa u hajduku, ako nema pomaka na bolje, ako se ponavljaju ista sranja, treneri mjenjaju kao smrdljive čarape, igrači opet prodaju zbog čiste egzistencije i ako se i dalje improvizira ne mogu se pisati panegirici idiotima iz našeg hajduka zbog kojih hajduk stagnira.
zapravo se na primjerima tih ignore-idiota vidi presjek profila naš hajduk likova.
ako im ideš niz dlaku onda si super, ako se tvoje viđenje razlikuje od kaste idiota, onda si nepoželjan.
naš hajduk autizam.
hajduk je doveden do situacije da je i četvrto mjesto postalo uspjeh, a idioti i dalje brane one koji su do toga doveli.
ako su mazohisti time zadovoljni neka im.
u međuvremenu mamić može prodati samo olma i kupiti cijeli hajduk.
to je vama naš hajduk borba dala.
sitting_bull-
2015-09-28
Ajd ok sto si blokirao one mamiceve kujice ali zasto vuka jadnog pa on je tvojAndreas Goldberger wrote:Ja sam odlučio ignorirati jer mi se ne da čitati ista sranja, a još manje ulaziti u neke rasprave. Lakše mi je onda pregledavati što ostali pišu kad ne vidim postove spomenutih.skripar wrote:Ma naravno da ne citam te kilometarske postove cesto puta ni tvoje ne citam ali na ovom forumu je ionako premalo ljudi da bi ja jos nekog i blokirao pa da imam jos manjeAndreas Goldberger wrote:Ma nije...skripar wrote:Blokiranje je potez pickica
Blokiranje samo olakšava korištenje foruma. Ne virujem da ti čitaš copy/paste sranja od 50 km jednog šiting svetine, tako da blokiranje olakšava sudjelovanje na forumu.
skripar-
2015-08-09
Haha.skripar wrote:Ajd ok sto si blokirao one mamiceve kujice ali zasto vuka jadnog pa on je tvojAndreas Goldberger wrote:Ja sam odlučio ignorirati jer mi se ne da čitati ista sranja, a još manje ulaziti u neke rasprave. Lakše mi je onda pregledavati što ostali pišu kad ne vidim postove spomenutih.skripar wrote:Ma naravno da ne citam te kilometarske postove cesto puta ni tvoje ne citam ali na ovom forumu je ionako premalo ljudi da bi ja jos nekog i blokirao pa da imam jos manjeAndreas Goldberger wrote:Ma nije...skripar wrote:Blokiranje je potez pickica
Pa kad je jednako naporan, ponavlja jedno te isto stalno uz pregršt gluposti i laži. Ja ga ne smatram navijačem Hajduka, jer navijač Hajduka se ne raduje porazu i samo čeka poraz da može prigovarati. I nema to veze što je protiv ovakvog modela funkcioniranja kluba, naravno da postoje takvi navijači Hajduka koji su dobronamjerni i koji imaju svoje mišljenje, ali on nije taj. Obično laprdalo koji samo napada i priželjkuje da Hajduk bude što gori, da bi mogao reći kako nije dobar model i kako bi mogao optužiti i optuživati udrugu NH. Pa ono, on je ove optužbe nekih žena da ih je napadao igrač Dinama pripisao uroti udruge NH. To je već malo veća razina bolesne mržnje...
Guest- Guest
tovari i njihov bijeg od istine.
nije njima problem što pišem o hajduku, nego im je problem što je gotovo sve što sam napisao postalo njihova stvarnost.
iz godine u godinu ista, a oni ni repom da mrdnu.
samo pronalaze krivce izvan svog dvorišta za sve što nisu uradili, a mogli su.
nije njima problem što pišem o hajduku, nego im je problem što je gotovo sve što sam napisao postalo njihova stvarnost.
sitting_bull-
2015-09-28
pitao je lotka za tebe na vip-usitting_bull wrote:tovari i njihov bijeg od istine.
2015-09-08
da upotrebis um vidio bi kako cestitam hajduku pobjede i kako reagiram kad ga suci ostete..ali ti i slicni to ne zelite vidjeti..naravno da nema mjesta puno pohvalama dokazuju to rezultati,mjesto na tablici,sto neki kazu mjenjajs trenere,predsjednike kao carape...sve se vrti u kruzoku po sistemu jedan korak naprijed dva,tri nazad..meni nisu interesantni potezi tipa stopala na rivi,tematski park,skupljanje love od naivaca..mene kao i svakog covjeka zanimaju rezultati,borba za trofeje i igranej u europi..da me zanima ovo sporedno onda bi mi bilo svejedno gdje hajduk igra u zupanijskoj ligi,opcinskoj,bosanskoj i zato mi nije svejedno..i zato sam ljut ko ris..umrijet cu a necu docekati trofej..slavlje..a kako je krenulo ni pobjede protiv dinama..sta me briga oce li se to desiti za deset,dvadeset,trideset godina mene zanima vrijeme dok sam jos u mogucnosti se veseliti..endeAndreas Goldberger wrote:Haha.skripar wrote:Ajd ok sto si blokirao one mamiceve kujice ali zasto vuka jadnog pa on je tvojAndreas Goldberger wrote:Ja sam odlučio ignorirati jer mi se ne da čitati ista sranja, a još manje ulaziti u neke rasprave. Lakše mi je onda pregledavati što ostali pišu kad ne vidim postove spomenutih.skripar wrote:Ma naravno da ne citam te kilometarske postove cesto puta ni tvoje ne citam ali na ovom forumu je ionako premalo ljudi da bi ja jos nekog i blokirao pa da imam jos manjeAndreas Goldberger wrote:
Ma nije...
Pa kad je jednako naporan, ponavlja jedno te isto stalno uz pregršt gluposti i laži. Ja ga ne smatram navijačem Hajduka, jer navijač Hajduka se ne raduje porazu i samo čeka poraz da može prigovarati. I nema to veze što je protiv ovakvog modela funkcioniranja kluba, naravno da postoje takvi navijači Hajduka koji su dobronamjerni i koji imaju svoje mišljenje, ali on nije taj. Obično laprdalo koji samo napada i priželjkuje da Hajduk bude što gori, da bi mogao reći kako nije dobar model i kako bi mogao optužiti i optuživati udrugu NH. Pa ono, on je ove optužbe nekih žena da ih je napadao igrač Dinama pripisao uroti udruge NH. To je već malo veća razina bolesne mržnje...
2015-09-08
..sto bi se trebao veseliti pobjedama protiv gorice,rudesa,istre sto s obzirom na klub kao sto je hajduk bi trebale biti rutinske i idemo dalje...veselje ti trebaju priustiti pobjede protiv dinama,rijeke i u europi..vuksadinare wrote:da upotrebis um vidio bi kako cestitam hajduku pobjede i kako reagiram kad ga suci ostete..ali ti i slicni to ne zelite vidjeti..naravno da nema mjesta puno pohvalama dokazuju to rezultati,mjesto na tablici,sto neki kazu mjenjajs trenere,predsjednike kao carape...sve se vrti u kruzoku po sistemu jedan korak naprijed dva,tri nazad..meni nisu interesantni potezi tipa stopala na rivi,tematski park,skupljanje love od naivaca..mene kao i svakog covjeka zanimaju rezultati,borba za trofeje i igranej u europi..da me zanima ovo sporedno onda bi mi bilo svejedno gdje hajduk igra u zupanijskoj ligi,opcinskoj,bosanskoj i zato mi nije svejedno..i zato sam ljut ko ris..umrijet cu a necu docekati trofej..slavlje..a kako je krenulo ni pobjede protiv dinama..sta me briga oce li se to desiti za deset,dvadeset,trideset godina mene zanima vrijeme dok sam jos u mogucnosti se veseliti..endeAndreas Goldberger wrote:Haha.skripar wrote:Ajd ok sto si blokirao one mamiceve kujice ali zasto vuka jadnog pa on je tvojAndreas Goldberger wrote:Ja sam odlučio ignorirati jer mi se ne da čitati ista sranja, a još manje ulaziti u neke rasprave. Lakše mi je onda pregledavati što ostali pišu kad ne vidim postove spomenutih.skripar wrote:
Ma naravno da ne citam te kilometarske postove cesto puta ni tvoje ne citam ali na ovom forumu je ionako premalo ljudi da bi ja jos nekog i blokirao pa da imam jos manje
2015-09-08
sad će torca, ako već nije, put Lisabona kako bi navijala za benficu.
kad već u zagrebu nisu mogli.
sitting_bull-
2015-09-28
...neka idu..bar tako mogu gledati europske utakmicesitting_bull wrote:sad će torca, ako već nije, put Lisabona kako bi navijala za benficu.
2015-09-08
Bravo za trenere i ostali dio tima "Akademije HNK Hajduk Split - Luka Kaliterna".
Ime osnivača Akademije, velikog Luke Kaliterne naći će svoje mjesto kraj voljenog Kluba - Za sva vrimena!
Guest- Guest
i bas su se slikali pokraj odjela za clanstvoAndreas Goldberger wrote:Bravo za trenere i ostali dio tima "Akademije HNK Hajduk Split - Luka Kaliterna".
Ime osnivača Akademije, velikog Luke Kaliterne naći će svoje mjesto kraj voljenog Kluba - Za sva vrimena!
2015-09-08
daj link da virnem.vuksadinare wrote:pitao je lotka za tebe na vip-u :):sitting_bull wrote:tovari i njihov bijeg od istine.
ako je lik za raspravu, bez neargumentiranog vrijeđanja i bježanja od istine kao ova dva idiota ovdje, možda razmijenimo mišljenja.
nekad davno na zzd-u su me blokirali kad sam napisao da su pogriješili što nisu prihvatili ponudu da 2-3 njihova člana postanu članovi skupštine dinama pa se od onda ne guram na druge forume.
zzd i naš hajduk demokracija me ne privlači.
sitting_bull-
2015-09-28
https://www.ex-iskon-pleme.com/t32670-politicki-tajnik-sdp-a-ima-novu-teoriju-o-debaklu-na-lickim-izborima-dio-nasih-glasaca-mozda-je-podrzao-milinovica-nastojeci-sprijeciti-pobjedu-hdz-asitting_bull wrote:daj link da virnem.vuksadinare wrote:pitao je lotka za tebe na vip-usitting_bull wrote:tovari i njihov bijeg od istine.
ako je lik za raspravu, bez neargumentiranog vrijeđanja i bježanja od istine kao ova dva idiota ovdje, možda razmijenimo mišljenja.
nekad davno na zzd-u su me blokirali kad sam napisao da su pogriješili što nisu prihvatili ponudu da 2-3 njihova člana postanu članovi skupštine dinama pa se od onda ne guram na druge forume.
zzd i naš hajduk demokracija me ne privlači.
2015-09-08
Zbog ovakve reakcije nakon zabijenog gola junior Hajduka Tino Blaž Lauš danas je dobio izravni crveni karton.
Pred kraj prvog poluvremena sudac je dosudio nepostojeći penal za Hrvatski Dragovoljac nakon čega je Lauš dobio žuti karton. Nakon što je zabio gol, pokazao je što misli o suđenju Ivana Vučkovića, sucu iz Zagreba.
Vučković je imao još brojnih odluka na štetu Hajduka.
Guest- Guest
I neka je dobija crveni karton...
To će ga spustit na zemlju, jer je previše poletija...
Guest- Guest
Svatko ko imitira Pederka zaslužuje crveni...
Jer ovaj mulac ne bi kopira Chola da i Kike ovo nije napravija...
Crveni je opravdan...
Jer ovaj mulac ne bi kopira Chola da i Kike ovo nije napravija...
Crveni je opravdan...
Guest- Guest
Lako za taj crveni, sudija je kriminalno. Nek mu netko objasni da igraju dica, ne prva momčad...fridrih_niche wrote:I neka je dobija crveni karton...
Guest- Guest
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 28 of 50