Suočavanje sa zločinačkom prošlošću kao nemoguća misija
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Suočavanje sa zločinačkom prošlošću kao nemoguća misija
Sore, jesi se ti zrtvovala?
Drzavni stan, trovala djecu i ucila ih psovati, plandovala po sindikalnim putovanjima, skinula pokrilo s lica, pila do mile volje..
:-D
Drzavni stan, trovala djecu i ucila ih psovati, plandovala po sindikalnim putovanjima, skinula pokrilo s lica, pila do mile volje..
:-D
Maggie19- Posts : 6791
2019-01-30
@Sora ne pakovati Mostaru..to je bilo u Zg jos za vrijeme YU..Pun kurac para sam zaradio od hercegovaca kojima je uvijek bilo primarno da imaju kaku diplomu da se mogu kurciti tamo po svojim selendrama,,Ja sam vec onda radio na ekonomskm napretku Hrvatske...Pa jebo te ..sve sami polupismeni svijet ..ali pleme je pleme,,ja tebi ti meni..i jebu se samo unutar plemena..zato i jesu taki kaki su::)))
Guest- Guest
Ispricavam se mortalki...na ionako nije ercegovka nego bosancerka::)) Bez jebe,,postena zenska..ja bi nju kresno i onda obriso kurac sa hrv.zastavom pa bi imala serijski orgazam cijeli zivot...kako rece onaj kauboj Kofi Anan::)))
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Suočavanje s prošlošću
» Grčka : Šef desničarske Zlatne zore kriv za upravljanjem zločinačkom organizacijom
» Premijerovi ljudi okupljanju stručnjake: U Povjerenstvo za suočavanje s prošlošću bit će uključen i HAZU
» Suočavanje sa HAZU-om
» Ništa od "graDŽanske" BiH, nemoguća čak ni na nji'ovi' 20%
» Grčka : Šef desničarske Zlatne zore kriv za upravljanjem zločinačkom organizacijom
» Premijerovi ljudi okupljanju stručnjake: U Povjerenstvo za suočavanje s prošlošću bit će uključen i HAZU
» Suočavanje sa HAZU-om
» Ništa od "graDŽanske" BiH, nemoguća čak ni na nji'ovi' 20%
Page 2 of 2