ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Suočavanje sa zločinačkom prošlošću kao nemoguća misija

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Suočavanje sa zločinačkom prošlošću kao nemoguća misija - Page 2 Empty Re: Suočavanje sa zločinačkom prošlošću kao nemoguća misija

Post by Maggie19 15/2/2019, 18:48

Sore, jesi se ti zrtvovala?
Drzavni stan, trovala djecu i ucila ih psovati, plandovala po sindikalnim putovanjima, skinula pokrilo s lica, pila do mile volje..
:-D

Maggie19

2019-01-30

Back to top Go down

Suočavanje sa zločinačkom prošlošću kao nemoguća misija - Page 2 Empty Re: Suočavanje sa zločinačkom prošlošću kao nemoguća misija

Post by Guest 15/2/2019, 18:52

@Sora ne pakovati Mostaru..to je bilo u Zg jos za vrijeme YU..Pun kurac para sam zaradio od hercegovaca kojima je uvijek bilo primarno da imaju kaku diplomu da se mogu kurciti tamo po svojim selendrama,,Ja sam vec onda radio na ekonomskm napretku Hrvatske...Pa jebo te ..sve sami polupismeni svijet ..ali pleme je pleme,,ja tebi ti meni..i jebu se samo unutar plemena..zato i jesu taki kaki su::)))
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 15/2/2019, 18:55

Ispricavam se mortalki...na ionako nije ercegovka nego bosancerka::)) Bez jebe,,postena zenska..ja bi nju kresno i onda obriso kurac sa hrv.zastavom pa bi imala serijski orgazam cijeli zivot...kako rece onaj kauboj Kofi Anan::)))
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics