Osuđeni pedofil od Varaždina dobio gradilište,prvi na listi za braniteljski kredit
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Osuđeni pedofil od Varaždina dobio gradilište,prvi na listi za braniteljski kredit
v_vlado wrote:a šalio sam se pa moja familija i branitelji da ne pričam još i sad su aktivni..........ali volim bocnut....ne ljuti se...nitko molim vas,nisam mogao odoljeti....tre pizdo,,,...Tony Soprano wrote:čuj znamo se 10 let i znam koji je bil povodv_vlado wrote:am naj tak....bila provokacija i ti kao som na udicu....dobar si....Tony Soprano wrote:jebali te branitelji u pakšu
Tony Soprano- Posts : 1370
2015-08-15
Re: Osuđeni pedofil od Varaždina dobio gradilište,prvi na listi za braniteljski kredit
lijepi nas smeđi grahu,v_vlado wrote:ne diraj mi grah......sve mogu oprostitit, ali za grah ne.....maggie13 wrote:valjda ce to jednom i shvatit i usredotocit se samo na uzgoj i prodaju graha..;)dijagram wrote:vlado je bolestan zbog Hrvatske kao i jos par likova ovdjemaggie13 wrote:Svako toliko ne moze izdrzat.Vlado,mislim..
patologija press
I sareni,malo bijeli,
Oj,junacki suseno zrno,
Slavi vladin zivot cijeli
Makar samo na njeg pr'no
I dao se pepelu i prahu.
:D
2014-04-12
mene više zanima kako je on na listi za braniteljski kredit a ima 23 godine?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
dakle ja tu vidim jednog sina SDP-ovke kojega je gurnula na listu za braniteljski kredit iako on po svojih 23 godine nikako ne može biti branitelj.
2015-08-15
kaja_333 wrote:mene više zanima kako je on na listi za braniteljski kredit a ima 23 godine?
dijagram-
2015-08-09
pa gdi piše kolko ima godina?kaja_333 wrote:dakle ja tu vidim jednog sina SDP-ovke kojega je gurnula na listu za braniteljski kredit iako on po svojih 23 godine nikako ne može biti branitelj.
Tony Soprano-
2015-08-15
možda je rođen 29. veljače pa se računa svake 4 ,,,,.....ma sve se može ako imaš veze.....kaja_333 wrote:dakle ja tu vidim jednog sina SDP-ovke kojega je gurnula na listu za braniteljski kredit iako on po svojih 23 godine nikako ne može biti branitelj.
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
procitaj clanak u uvodu,otvori linkkaja_333 wrote:dakle ja tu vidim jednog sina SDP-ovke kojega je gurnula na listu za braniteljski kredit iako on po svojih 23 godine nikako ne može biti branitelj.
23 godine ima ovaj sdpov pedofil
dijagram-
2015-08-09
nemre ni takv_vlado wrote:možda je rođen 29. veljače pa se računa svake 4 ,,,,.....ma sve se može ako imaš veze.....kaja_333 wrote:dakle ja tu vidim jednog sina SDP-ovke kojega je gurnula na listu za braniteljski kredit iako on po svojih 23 godine nikako ne može biti branitelj.
Tony Soprano-
2015-08-15
aha, sada vidim, nema on 23 godine, on sjedi u zatvoru i dobiti će nogu u guzicu a ne zbrinjavanje, zbrinut je u zatvoru. a mislim, u ratu je svatko tko se želi boriti dobrodošao, posebno u državi koja kada ju je srbija napala nije imala vojsku, tako tu nije ništa čudno i nema vremena za test morala i inteligencije, što su se priključili neki kriminalci nije neobično, to je tako u svakoj državi. glup članak..
2015-08-15
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Osuđeni obiteljski nasilnik dobio emisiju na katoličkoj televiziji Laudato
» Rimac dobio veliki kredit(EIB) pa otkrio planove, želi zaposliti još stotine ljudi
» SBERBANK KAZNENO PRIJAVIO TODORIĆA PRIJE 2 MJESECA "Lagao je samo da bi dobio kredit"
» Zagreb je dobio prvi nepalski dućan
» Prvi gay par na svijetu dobio je trojke: 'Ovo je pravi blagoslov'
» Rimac dobio veliki kredit(EIB) pa otkrio planove, želi zaposliti još stotine ljudi
» SBERBANK KAZNENO PRIJAVIO TODORIĆA PRIJE 2 MJESECA "Lagao je samo da bi dobio kredit"
» Zagreb je dobio prvi nepalski dućan
» Prvi gay par na svijetu dobio je trojke: 'Ovo je pravi blagoslov'
Page 2 of 2