Dejo Jović 'prokljuvio' Milanovića:"On domoljuban?...svašta..foler"
Page 1 of 1
Dejo Jović 'prokljuvio' Milanovića:"On domoljuban?...svašta..foler"
http://www.dnevno.hr/vijesti/dejan-jovic-prokljuvio-milanovica-se-domoljubnim-govorima-ruga-hdz-u-zapravo-je-sarkastican-847594
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Dejo Jović 'prokljuvio' Milanovića:"On domoljuban?...svašta..foler"
Mene jedino brine ako hrvatski birači STVARNO vjeruju da se kvartovski ŠMINKER promjenio - vjerovatno bi i sada još bio " PREMLAD " ako bi slučajno izbila neka ozbiljna situacija , pa bi brzo tražio svoga TAJU da ga opet ( preko HDZa ) smjesti negdje na siguran pričuvni položaj u EU i od tamo nam daje neograničenu domoljubnu ljubav - podršku prema svima nama i našoj nam dragoj Hrvatskoj gdje je on postavio LJESTVICE na vrlo visoke razine - tu nemaju što da traže fičfirići - ako nisi mlatnio bar 6 -7 nula iza nekog broja ne možeš ući u KLUB !!
Meni ga je naprosto OGAVNO slušati - znam da mulja i laže samo zbog izbora - no- za ovakvo nešto moraš stvarno imati ŽELUDAC - izgleda da većina političara nema želuca - osim kada treba negdje baciti neku MEZU za nekom prepunom trpezom !!
PLJUC !!
Meni ga je naprosto OGAVNO slušati - znam da mulja i laže samo zbog izbora - no- za ovakvo nešto moraš stvarno imati ŽELUDAC - izgleda da većina političara nema želuca - osim kada treba negdje baciti neku MEZU za nekom prepunom trpezom !!
PLJUC !!
Last edited by redder4 on 26/10/2015, 10:55; edited 2 times in total (Reason for editing : tekst)
Guest- Guest
I mi se rugamo deji jer pati za jugom ,a mrzi Hrvatsku.
dejo turcine napusi se ...
dejo turcine napusi se ...
dijagram-
2015-08-09
Jebe mi se jel domoljuban, dok izbjeglice šalje na sve moguće načine u Sloveniju, ima moj glasvuksadinare wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/dejan-jovic-prokljuvio-milanovica-se-domoljubnim-govorima-ruga-hdz-u-zapravo-je-sarkastican-847594
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Similar topics
» Dejo Jović i svršavanje jovićevaca:'Ako Velika Britanija izađe iz EU ima da se Hrvatska okrene ReGijOnu inače...'
» Jovic: "Rat se mora izbeći po svaku cenu"; Jović o raspadu Jugoslavije
» Svašta Svašta Ponešto : KAOS NA BALKANU JE NEMINOVAN
» Svašta Svašta Ponešto: SRBI U HRVATSKOJ I BiH FEDERACIJI SU NAJUGROZENIJI NA BALKANU...
» Svašta Svašta ponešto : NA BALKANU SE PRIPREMA NAJVECI KONFLIKT IKADA...
» Jovic: "Rat se mora izbeći po svaku cenu"; Jović o raspadu Jugoslavije
» Svašta Svašta Ponešto : KAOS NA BALKANU JE NEMINOVAN
» Svašta Svašta Ponešto: SRBI U HRVATSKOJ I BiH FEDERACIJI SU NAJUGROZENIJI NA BALKANU...
» Svašta Svašta ponešto : NA BALKANU SE PRIPREMA NAJVECI KONFLIKT IKADA...
Page 1 of 1