Ostojić poludio do kraja i poručio:Ja ću biti na čelu izbjegličke kolone.Ako će netko nekog streljati,neka streljaju mene.
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Ostojić poludio do kraja i poručio:Ja ću biti na čelu izbjegličke kolone.Ako će netko nekog streljati,neka streljaju mene.
Da je zadužen kod banaka pogodovao bi bankama :))dijagram wrote:drugim rijecima, vjerojatno pogoduje krimilnalcima zbog stanja u kojem jestvuksadinare wrote:..a cuj....dobrim dijelom se zaduzio kad se gandidira za gradonacelnika splita...racunajuci na sigurnu pobjedu kontra keruma..no desilo se iznenađenje veliko( )..a dugovi ostali..a kod zelenasa ide kamata na kamatu....pa kad je sdp pobjedio..ocevici kazu da s edoslovce zokiju bacio pod nioge da ga imenuje ministrom mup-a jer ima jako ozbiljne prijetnje od mafije...jebe se mafiju je' l on ministar ili ne...mogu ga samo iskoristiti da vrati dijelom dug da im zmiri na prjave poslove to jedino..dijagram wrote:sto ih ne uhiti i baci u kazamate, bit ce da je duzan mnogima i boji seneoliberalni_placenik wrote:da čuo sam to da je dužan zelenašima po splituvuksadinare wrote:cekaju njega splitski kamatari i zelenasi....eto tko ga ceka kad siđe s vlasti...pa narucio do slovenaca,mađara da ga koknu na granici..da pogine ka coe'k...a ne ka kakvo kuce uz tarabudawson wrote:Čekaju ga 77 djevica u zagrobnom životu.
kukavko
strava
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Re: Ostojić poludio do kraja i poručio:Ja ću biti na čelu izbjegličke kolone.Ako će netko nekog streljati,neka streljaju mene.
pa vidis da u splitu od kad ej on ministar 90% i vise se nije rjesilo slucajeva povezanih sa kriminalom...a mozda mu ej mafija ono odradila sa svastikom..pa kao ne moze se to nikako 'rjesit'dijagram wrote:drugim rijecima, vjerojatno pogoduje krimilnalcima zbog stanja u kojem jestvuksadinare wrote:..a cuj....dobrim dijelom se zaduzio kad se gandidira za gradonacelnika splita...racunajuci na sigurnu pobjedu kontra keruma..no desilo se iznenađenje veliko( )..a dugovi ostali..a kod zelenasa ide kamata na kamatu....pa kad je sdp pobjedio..ocevici kazu da s edoslovce zokiju bacio pod nioge da ga imenuje ministrom mup-a jer ima jako ozbiljne prijetnje od mafije...jebe se mafiju je' l on ministar ili ne...mogu ga samo iskoristiti da vrati dijelom dug da im zmiri na prjave poslove to jedino..dijagram wrote:sto ih ne uhiti i baci u kazamate, bit ce da je duzan mnogima i boji seneoliberalni_placenik wrote:da čuo sam to da je dužan zelenašima po splituvuksadinare wrote:cekaju njega splitski kamatari i zelenasi....eto tko ga ceka kad siđe s vlasti...pa narucio do slovenaca,mađara da ga koknu na granici..da pogine ka coe'k...a ne ka kakvo kuce uz tarabudawson wrote:Čekaju ga 77 djevica u zagrobnom životu.
kukavko
strava
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
...mislim ono kad promatrate ostojica vidite da niej bas svoj..pogledajte mu facu..kako se blizi kraj mandata on ej sve neuracunljiv..a tu je evidentno i problem s alkoholom..a kad pije vjerojatno misli da mu ej lakse....cuj stavimo se mi u njegovu kozu gubitkom izbora on odlazi s visokih funckija..osim mozda saborski zastupnik..a sto ej to?..jos u oporbi?..gdje uticaja i nema prevec..a dugovi se trebaju vracat
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
dobro, onda je ljucki birati ih opetvuksadinare wrote:...mislim ono kad promatrate ostojica vidite da niej bas svoj..pogledajte mu facu..kako se blizi kraj mandata on ej sve neuracunljiv..a tu je evidentno i problem s alkoholom..a kad pije vjerojatno misli da mu ej lakse....cuj stavimo se mi u njegovu kozu gubitkom izbora on odlazi s visokih funckija..osim mozda saborski zastupnik..a sto ej to?..jos u oporbi?..gdje uticaja i nema prevec..a dugovi se trebaju vracat
nagrebusit ce ako se makne iz viskoke politike
dijagram-
2015-08-09
Pa što ste takvi, glasajte za njega i spasite čoviku život.dijagram wrote:dobro, onda je ljucki birati ih opetvuksadinare wrote:...mislim ono kad promatrate ostojica vidite da niej bas svoj..pogledajte mu facu..kako se blizi kraj mandata on ej sve neuracunljiv..a tu je evidentno i problem s alkoholom..a kad pije vjerojatno misli da mu ej lakse....cuj stavimo se mi u njegovu kozu gubitkom izbora on odlazi s visokih funckija..osim mozda saborski zastupnik..a sto ej to?..jos u oporbi?..gdje uticaja i nema prevec..a dugovi se trebaju vracat
nagrebusit ce ako se makne iz viskoke politike
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Komšić na čelu kolone Parade ponosa u Sarajevu
» ''MILANOVIĆ ĆE BITI KANDIDAT SDP-a ZA PREDSJEDNIKA REPUBLIKE! Iz vrha stranke Jutarnjem potvrdili da bi sve trebalo biti formalizirano do kraja mjeseca''
» ''QAnon je poludio do kraja, tvrdi da je Trump uhitio papu i proglasio ratno stanje''
» Netko je na Balasevicevom celu na muralu u Srbiji nacrtao ustaski znak
» Je li Bero pleše svoj posljednji tango na čelu SDP-a?:'Rušimo Bernardića do kraja tjedna'
» ''MILANOVIĆ ĆE BITI KANDIDAT SDP-a ZA PREDSJEDNIKA REPUBLIKE! Iz vrha stranke Jutarnjem potvrdili da bi sve trebalo biti formalizirano do kraja mjeseca''
» ''QAnon je poludio do kraja, tvrdi da je Trump uhitio papu i proglasio ratno stanje''
» Netko je na Balasevicevom celu na muralu u Srbiji nacrtao ustaski znak
» Je li Bero pleše svoj posljednji tango na čelu SDP-a?:'Rušimo Bernardića do kraja tjedna'
Page 2 of 2