Ostojić poludio do kraja i poručio:Ja ću biti na čelu izbjegličke kolone.Ako će netko nekog streljati,neka streljaju mene.
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Ostojić poludio do kraja i poručio:Ja ću biti na čelu izbjegličke kolone.Ako će netko nekog streljati,neka streljaju mene.
http://www.vecernji.hr/hrvatska/ostojic-ja-cu-biti-na-celu-izbjeglicke-kolone-ako-ce-netko-nekog-streljati-neka-strelja-mene-1033021
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Ostojić poludio do kraja i poručio:Ja ću biti na čelu izbjegličke kolone.Ako će netko nekog streljati,neka streljaju mene.
Nema problema.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Ostojić poludio do kraja i poručio:Ja ću biti na čelu izbjegličke kolone.Ako će netko nekog streljati,neka streljaju mene.
oces mucenicku smrt ostojko?..velis bolje i to nego da me kamatari i lihvari zamlate u nekoj mracnoj ulici...
2015-09-08
Realno samo njega i takve treba streljati jer nisu Arapi krivi šta ih takvi puštaju tj drugim riječima netreba se nit istrest na Arape nego samo na ove.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
...covjek umisio da je sava kovacevic..
2015-09-08
eh da je tako hrabar bio pa se zaputio u vukovar '91...pa stao na celo onih koji su isli putem za ovcaru
2015-09-08
di se može prijaviti za streljački vod
Guest- Guest
ovaj je gledao previše partizanskih filmova na HRT-u
Nije jos do poludio do kraja, kad ih odvede na Kozaru i rasporedi po zemunicama e to ce negdje bit do kraja.
omni-
2014-04-12
Čekaju ga 77 djevica u zagrobnom životu.
Kolinda je kriva
Tony Soprano-
2015-08-15
cekaju njega splitski kamatari i zelenasi....eto tko ga ceka kad siđe s vlasti...pa narucio do slovenaca,mađara da ga koknu na granici..da pogine ka coe'k...a ne ka kakvo kuce uz tarabudawson wrote:Čekaju ga 77 djevica u zagrobnom životu.
2015-09-08
da čuo sam to da je dužan zelenašima po splituvuksadinare wrote:cekaju njega splitski kamatari i zelenasi....eto tko ga ceka kad siđe s vlasti...pa narucio do slovenaca,mađara da ga koknu na granici..da pogine ka coe'k...a ne ka kakvo kuce uz tarabudawson wrote:Čekaju ga 77 djevica u zagrobnom životu.
Guest- Guest
sto ih ne uhiti i baci u kazamate, bit ce da je duzan mnogima i boji seneoliberalni_placenik wrote:da čuo sam to da je dužan zelenašima po splituvuksadinare wrote:cekaju njega splitski kamatari i zelenasi....eto tko ga ceka kad siđe s vlasti...pa narucio do slovenaca,mađara da ga koknu na granici..da pogine ka coe'k...a ne ka kakvo kuce uz tarabudawson wrote:Čekaju ga 77 djevica u zagrobnom životu.
kukavko
dijagram-
2015-08-09
Streljanje sa RPG-om kao oni ISIL-ovci.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Za predizbornu kampanju bolje bi im bilo da su umjesto urlikanja po skupovima Hrvatska, Hrvatska, uzeli lopatu u ruke i hops po granici polagati kamen temaeljac za zid na granici sa Srbijom, CG i BIH.
..a cuj....dobrim dijelom se zaduzio kad se gandidira za gradonacelnika splita...racunajuci na sigurnu pobjedu kontra keruma..no desilo se iznenađenje veliko( )..a dugovi ostali..a kod zelenasa ide kamata na kamatu....pa kad je sdp pobjedio..ocevici kazu da s edoslovce zokiju bacio pod nioge da ga imenuje ministrom mup-a jer ima jako ozbiljne prijetnje od mafije...jebe se mafiju je' l on ministar ili ne...mogu ga samo iskoristiti da vrati dijelom dug da im zmiri na prjave poslove to jedino..dijagram wrote:sto ih ne uhiti i baci u kazamate, bit ce da je duzan mnogima i boji seneoliberalni_placenik wrote:da čuo sam to da je dužan zelenašima po splituvuksadinare wrote:cekaju njega splitski kamatari i zelenasi....eto tko ga ceka kad siđe s vlasti...pa narucio do slovenaca,mađara da ga koknu na granici..da pogine ka coe'k...a ne ka kakvo kuce uz tarabudawson wrote:Čekaju ga 77 djevica u zagrobnom životu.
kukavko
2015-09-08
drugim rijecima, vjerojatno pogoduje krimilnalcima zbog stanja u kojem jestvuksadinare wrote:..a cuj....dobrim dijelom se zaduzio kad se gandidira za gradonacelnika splita...racunajuci na sigurnu pobjedu kontra keruma..no desilo se iznenađenje veliko( )..a dugovi ostali..a kod zelenasa ide kamata na kamatu....pa kad je sdp pobjedio..ocevici kazu da s edoslovce zokiju bacio pod nioge da ga imenuje ministrom mup-a jer ima jako ozbiljne prijetnje od mafije...jebe se mafiju je' l on ministar ili ne...mogu ga samo iskoristiti da vrati dijelom dug da im zmiri na prjave poslove to jedino..dijagram wrote:sto ih ne uhiti i baci u kazamate, bit ce da je duzan mnogima i boji seneoliberalni_placenik wrote:da čuo sam to da je dužan zelenašima po splituvuksadinare wrote:cekaju njega splitski kamatari i zelenasi....eto tko ga ceka kad siđe s vlasti...pa narucio do slovenaca,mađara da ga koknu na granici..da pogine ka coe'k...a ne ka kakvo kuce uz tarabudawson wrote:Čekaju ga 77 djevica u zagrobnom životu.
kukavko
strava
dijagram-
2015-08-09
lupa bedastoće.......misli ispast fakin...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Da je zadužen kod banaka pogodovao bi bankama :))dijagram wrote:drugim rijecima, vjerojatno pogoduje krimilnalcima zbog stanja u kojem jestvuksadinare wrote:..a cuj....dobrim dijelom se zaduzio kad se gandidira za gradonacelnika splita...racunajuci na sigurnu pobjedu kontra keruma..no desilo se iznenađenje veliko( )..a dugovi ostali..a kod zelenasa ide kamata na kamatu....pa kad je sdp pobjedio..ocevici kazu da s edoslovce zokiju bacio pod nioge da ga imenuje ministrom mup-a jer ima jako ozbiljne prijetnje od mafije...jebe se mafiju je' l on ministar ili ne...mogu ga samo iskoristiti da vrati dijelom dug da im zmiri na prjave poslove to jedino..dijagram wrote:sto ih ne uhiti i baci u kazamate, bit ce da je duzan mnogima i boji seneoliberalni_placenik wrote:da čuo sam to da je dužan zelenašima po splituvuksadinare wrote:cekaju njega splitski kamatari i zelenasi....eto tko ga ceka kad siđe s vlasti...pa narucio do slovenaca,mađara da ga koknu na granici..da pogine ka coe'k...a ne ka kakvo kuce uz tarabudawson wrote:Čekaju ga 77 djevica u zagrobnom životu.
kukavko
strava
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Komšić na čelu kolone Parade ponosa u Sarajevu
» ''MILANOVIĆ ĆE BITI KANDIDAT SDP-a ZA PREDSJEDNIKA REPUBLIKE! Iz vrha stranke Jutarnjem potvrdili da bi sve trebalo biti formalizirano do kraja mjeseca''
» ''QAnon je poludio do kraja, tvrdi da je Trump uhitio papu i proglasio ratno stanje''
» Netko je na Balasevicevom celu na muralu u Srbiji nacrtao ustaski znak
» Je li Bero pleše svoj posljednji tango na čelu SDP-a?:'Rušimo Bernardića do kraja tjedna'
» ''MILANOVIĆ ĆE BITI KANDIDAT SDP-a ZA PREDSJEDNIKA REPUBLIKE! Iz vrha stranke Jutarnjem potvrdili da bi sve trebalo biti formalizirano do kraja mjeseca''
» ''QAnon je poludio do kraja, tvrdi da je Trump uhitio papu i proglasio ratno stanje''
» Netko je na Balasevicevom celu na muralu u Srbiji nacrtao ustaski znak
» Je li Bero pleše svoj posljednji tango na čelu SDP-a?:'Rušimo Bernardića do kraja tjedna'
Page 1 of 2