austrija zabranila grb ndh
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: austrija zabranila grb ndh
Nitko?melkijades wrote:pizzon wrote:na istom ste spisku
sa IS teroristima :)
gle stvarno ne znam zašto ovo radiš, pa nitko ovdje nema problema sa zabranom ustaštva..
a ti nas sve trpaš u ustaše - sve
halo!
A upm
Sora- Posts : 23839
2014-04-29
Nejasno je što ustaško znakovlje radi na komemoraciji. Ako se nešto mora istaknuti, što fali stijegu Republike Hrvatske?
Čemu uopće znakovlje propalog, zločinačkog i gubitničkog totalitarističkog satelita Austrijanca Hitlera kad imamo svoju, višestranačku i demokratsku, medjunarodno priznatu, u DR pobjedničku Republiku Hrvatsku?
Čemu uopće znakovlje propalog, zločinačkog i gubitničkog totalitarističkog satelita Austrijanca Hitlera kad imamo svoju, višestranačku i demokratsku, medjunarodno priznatu, u DR pobjedničku Republiku Hrvatsku?
£otk@-
2019-02-12
stare tvrdoglave mudonje...i mladi debili..jbg..sistem 'ja sam ja'£otk@ wrote:Nejasno je što ustaško znakovlje radi na komemoraciji. Ako se nešto mora istaknuti, što fali stijegu Republike Hrvatske?
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
Sora wrote:Nitko?melkijades wrote:pizzon wrote:na istom ste spisku
sa IS teroristima :)
gle stvarno ne znam zašto ovo radiš, pa nitko ovdje nema problema sa zabranom ustaštva..
a ti nas sve trpaš u ustaše - sve
halo!
A upm
pa tko? ukazi na post molim..
Još ćete vi nju proglasit Srpikinjom, akopizzon wrote:sutra stavljam slikuvuksadinare wrote:u hrvatskoj su zabranjeni U simboli..pa bog te jebo dokle mozes vise lagati i izokretati stvari...fakat ne samo da si glup vec i drasticno bezobrazan...pizzon wrote:vuksadinare wrote:ne bi ni ovo zabranili da nije u pitanju komemoracija na blaiburgu i par onih koji dođu sa ustaskim znakovljem..a koje tuzibabe iz hrvatske tuzakaju..ja sam uvijek bio da se komemoracija iz bleiburga premjesti u hrvatsku npr.kod jazovke..a ne da ovisimo o milosti austrijanaca i slicno..i zbog onih koji zadrto ustraju na tradiciji....pa po cijenu da austrija jendog dana zabrani to...zbog tvrdoglavosti par starkelja i radikalnih desnicara
pa da
u hr. nisu, prakticno, zabrsnjeni U simboli. zato se kolinda slika sa
u simbolima
kao nije primetila
drugarice kolinde
sa U zadtavom
prvo polje b. gore slovi U
bi vam bilo u interesu.
Je li ti poznat ovaj grb? Ustaše su vam onda bile dobre, a?
Baba je malo nervozna, Isil rokaju nesto posebno ovih dana. Ne boj se, zamotat ces se doci ce i tvoje vrijeme, Smrt Fasi...ovaj kjafirima.
omni-
2014-04-12
Ringo10 wrote:Da, pa kako sam samo njih zaboravio ...Yehudim wrote:Ringo10 wrote:Koja autrijska svinjarija. Zar tako udariti na nase heroje i njihove simbole ...
I to od sunarodnika A. H., naseg voljenog saveznickog vodje iz 2. sv rata.
Koje razocaranje.
Austrijom dominiraju udbasi, kosovci, komunjare, cetnjaci i Srbi.
I Jugonostalgičari
Ali ja vecers necu moc spavat od tuge. Koja sramota i to od onih od kojih smo najmanje ocekivali.
Ali eto vucinasadinare kaze da su Ausrijanci teski jugonostalgicari
Hajde nek sam i to cudo saznao.
nas su bombardovalumarcellus wrote:pizzon wrote:jel :)Eroo wrote:EU je zajednički dom eu naroda. Vas očigledno tu nema, niti vas ubrajaju.pizzon wrote:yebiga
cetnike ne cimaju
mora da ima nesto :)
zato su hrvati jedini iz evrope
na spisku zajedno sa islamskim
teroristama.
vas su bombardirali jer ste teroristička država, ne nas
jer je tito ostavio infekciju
za sobom
unistio nam drzavu i monarhiju
Guest- Guest
Da tito je kriv sto su ovi 1999 godine dvajs godina iza tiletove smrti bacali bombe na vas...ono da ste kraljevina tetosili bi sipce..koji debilpizzon wrote:nas su bombardovalumarcellus wrote:pizzon wrote:jel :)Eroo wrote:EU je zajednički dom eu naroda. Vas očigledno tu nema, niti vas ubrajaju.pizzon wrote:yebiga
cetnike ne cimaju
mora da ima nesto :)
zato su hrvati jedini iz evrope
na spisku zajedno sa islamskim
teroristama.
vas su bombardirali jer ste teroristička država, ne nas
jer je tito ostavio infekciju
za sobom
unistio nam drzavu i monarhiju
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
normalno da je kriv
Indirektno
da je kraljevina ostala
polutija bi bila totalno drugacija
juce i danas
Indirektno
da je kraljevina ostala
polutija bi bila totalno drugacija
juce i danas
Guest- Guest
Poz Lotka, nije te bilo jakoooo dugo£otk@ wrote:Nejasno je što ustaško znakovlje radi na komemoraciji. Ako se nešto mora istaknuti, što fali stijegu Republike Hrvatske?
Evo ga usred srijede Bečapizzon wrote:http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:776966-AUSTRIJA-ZABRANILA-GRB-NDH-Ustase-i-teroristi-izjednaceni
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Ostape, sto ces sad? Propao izlet ;-D
tre wrote:Poz Lotka, nije te bilo jakoooo dugo£otk@ wrote:Nejasno je što ustaško znakovlje radi na komemoraciji. Ako se nešto mora istaknuti, što fali stijegu Republike Hrvatske?
Tre, prijatelju!! Kako si mi??
£otk@-
2019-02-12
Nije loše prika, nema žalbe :)) Jesi li još u americi ili si se vratio doma? Jel bilo još prinova? U svakom slučaju jako mi je drago što si navratio i nadam se da nisi samo u prolazu.£otk@ wrote:tre wrote:Poz Lotka, nije te bilo jakoooo dugo£otk@ wrote:Nejasno je što ustaško znakovlje radi na komemoraciji. Ako se nešto mora istaknuti, što fali stijegu Republike Hrvatske?
tre wrote:Nije loše prika, nema žalbe :)) Jesi li još u americi ili si se vratio doma? Jel bilo još prinova? U svakom slučaju jako mi je drago što si navratio i nadam se da nisi samo u prolazu.£otk@ wrote:tre wrote:Poz Lotka, nije te bilo jakoooo dugo£otk@ wrote:Nejasno je što ustaško znakovlje radi na komemoraciji. Ako se nešto mora istaknuti, što fali stijegu Republike Hrvatske?
Imam jos nedovrsenog posla u SAD-u (obrana doktorske disertacije), ali, uglavnom, ovdje sam.
Prinova nema, ali je bilo razvoda, par djevojaka izmedju i sad sam vec par godina sa jednom.
Pa nadam se i ja da nisam samo navratio. Znao sam uzimati pauze od pisanja na starom forumu, znam da je prvih par dana najteze, ali onda udje u naviku.
£otk@-
2019-02-12
Oh @svima: stariji forumasi me se sjecaju kao mobiusa/lotku_volterru (moram priznati da mi neki po pisanju zvuce poznato ali ocigledno ima novih nickova).
Noviji forumasi ce me vec upoznati. :)
£otk@-
2019-02-12
daj više svrši ote skule i zaposli se u nerealnom sektoru,
jedva te čekomo početi ploćati
2014-04-16
aben wrote:daj više svrši ote skule i zaposli se u nerealnom sektoru,
Cisto sumnjam, nije mi ocigledno takva karma. Jos niste kune potrosili na mene.
£otk@-
2019-02-12
Lotka, dobro došao natrag. Priuzmi malo stranački stijeg ubiše me s desna i s lijeva :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Dobrodošao natrag, kolega.£otk@ wrote:Oh @svima: stariji forumasi me se sjecaju kao mobiusa/lotku_volterru (moram priznati da mi neki po pisanju zvuce poznato ali ocigledno ima novih nickova).
Pratim Curiosity i InSight, dobro vam ide.
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Austrija zabranila obilježja HOSa
» Austrija zabranila burke na javnim mjestima
» Kina zabranila BBC
» Švicarska zabranila burke
» Zagrebčanka bi zabranila Advent!!!
» Austrija zabranila burke na javnim mjestima
» Kina zabranila BBC
» Švicarska zabranila burke
» Zagrebčanka bi zabranila Advent!!!
Page 4 of 6