austrija zabranila grb ndh
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: austrija zabranila grb ndh
Tjesi se Azijski uljezu :Dpizzon wrote:na istom ste spisku
sa IS teroristima :)
omni- Posts : 7009
2014-04-12
Ringo10 wrote:Koja autrijska svinjarija. Zar tako udariti na nase heroje i njihove simbole ...
I to od sunarodnika A. H., naseg voljenog saveznickog vodje iz 2. sv rata.
Koje razocaranje.
Austrijom dominiraju udbasi, kosovci, komunjare, cetnjaci i Srbi.
I Jugonostalgičari
Ovi nas još i sprda.omni wrote:Tjesi se Azijski uljezu :Dpizzon wrote:na istom ste spisku
Kako god dobra odluka Austrije.Podržavan. Idemo dalje.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
sutra stavljam slikuvuksadinare wrote:u hrvatskoj su zabranjeni U simboli..pa bog te jebo dokle mozes vise lagati i izokretati stvari...fakat ne samo da si glup vec i drasticno bezobrazan...pizzon wrote:vuksadinare wrote:ne bi ni ovo zabranili da nije u pitanju komemoracija na blaiburgu i par onih koji dođu sa ustaskim znakovljem..a koje tuzibabe iz hrvatske tuzakaju..ja sam uvijek bio da se komemoracija iz bleiburga premjesti u hrvatsku npr.kod jazovke..a ne da ovisimo o milosti austrijanaca i slicno..i zbog onih koji zadrto ustraju na tradiciji....pa po cijenu da austrija jendog dana zabrani to...zbog tvrdoglavosti par starkelja i radikalnih desnicara
pa da
u hr. nisu, prakticno, zabrsnjeni U simboli. zato se kolinda slika sa
u simbolima
kao nije primetila
drugarice kolinde
sa U zadtavom
prvo polje b. gore slovi U
Guest- Guest
ovo sto si rekao moguce je i mozda si najblizi tome..inace mnogo austrijanaca,svaba narocito starijih ima jos dozu jugonostalgije vise ono zbog ljetovanja..ali i zbog velikog broja radnika sa bivsih jugo prostora..gdje su se sa njima međusbno druzili a mnogi su se obiteljski povezaliYehudim wrote:Ringo10 wrote:Koja autrijska svinjarija. Zar tako udariti na nase heroje i njihove simbole ...
Koje razocaranje.
I Jugonostalgičari
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
ma ti si kreten jebote bog...manje vise svi drumom ti sumompizzon wrote:sutra stavljam slikuvuksadinare wrote:u hrvatskoj su zabranjeni U simboli..pa bog te jebo dokle mozes vise lagati i izokretati stvari...fakat ne samo da si glup vec i drasticno bezobrazan...pizzon wrote:vuksadinare wrote:ne bi ni ovo zabranili da nije u pitanju komemoracija na blaiburgu i par onih koji dođu sa ustaskim znakovljem..a koje tuzibabe iz hrvatske tuzakaju..ja sam uvijek bio da se komemoracija iz bleiburga premjesti u hrvatsku npr.kod jazovke..a ne da ovisimo o milosti austrijanaca i slicno..i zbog onih koji zadrto ustraju na tradiciji....pa po cijenu da austrija jendog dana zabrani to...zbog tvrdoglavosti par starkelja i radikalnih desnicara
pa da
u hr. nisu, prakticno, zabrsnjeni U simboli. zato se kolinda slika sa
u simbolima
kao nije primetila
drugarice kolinde
sa U zadtavom
prvo polje b. gore slovi U
2015-09-08
u pravu sicrvenkasti wrote:Zašto ne zabrane i četnike?
i jugoslavene jer su i oni činili pokolj još nedavno
immortal-
2014-04-16
nisu jugoslaveni radili nego Hrvati ili srbivuksadinare wrote:ovo sto si rekao moguce je i mozda si najblizi tome..inace mnogo austrijanaca,svaba narocito starijih ima jos dozu jugonostalgije vise ono zbog ljetovanja..ali i zbog velikog broja radnika sa bivsih jugo prostora..gdje su se sa njima međusbno druzili a mnogi su se obiteljski povezaliYehudim wrote:Ringo10 wrote:Koja autrijska svinjarija. Zar tako udariti na nase heroje i njihove simbole ...
Koje razocaranje.
I Jugonostalgičari
jugosi su bili zbrinuti u Jugi
immortal-
2014-04-16
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Ako vam ovaj potez Austrije vrati Kosovo i Metohiju, onda sam za. Ako vam vrate samo Metohiju i uzmu Medveđu, onda nisam. Ili sve ili ništa.
Guest- Guest
Naravno da je dobra, nego se ovaj Avar, Turcin ili sto li je vec petlja u EU stvari i ne bi li iskamcio koju kintu ili se uvukao u guzu nekom od svojih EU idola.RayMabus wrote:Ovi nas još i sprda.omni wrote:Tjesi se Azijski uljezu :Dpizzon wrote:na istom ste spisku
omni-
2014-04-12
a kako su ih svabe i austrijanci zvali?..srbi ili hrvati?..zvali su ih jugoslavenima....dobro ako mislis bas na one koji su se deklarirali jugicima oni su mahom u jugi bili zbrinuti nesto ih je bilo vani ali minornomortal wrote:nisu jugoslaveni radili nego Hrvati ili srbivuksadinare wrote:ovo sto si rekao moguce je i mozda si najblizi tome..inace mnogo austrijanaca,svaba narocito starijih ima jos dozu jugonostalgije vise ono zbog ljetovanja..ali i zbog velikog broja radnika sa bivsih jugo prostora..gdje su se sa njima međusbno druzili a mnogi su se obiteljski povezaliYehudim wrote:Ringo10 wrote:Koja autrijska svinjarija. Zar tako udariti na nase heroje i njihove simbole ...
Koje razocaranje.
I Jugonostalgičari
jugosi su bili zbrinuti u Jugi
2015-09-08
Da, pa kako sam samo njih zaboravio ...Yehudim wrote:Ringo10 wrote:Koja autrijska svinjarija. Zar tako udariti na nase heroje i njihove simbole ...
Koje razocaranje.
I Jugonostalgičari
Ali ja vecers necu moc spavat od tuge. Koja sramota i to od onih od kojih smo najmanje ocekivali.
Ali eto vucinasadinare kaze da su Ausrijanci teski jugonostalgicari
Hajde nek sam i to cudo saznao.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
jel :)Eroo wrote:EU je zajednički dom eu naroda. Vas očigledno tu nema, niti vas ubrajaju.pizzon wrote:yebiga
cetnike ne cimaju
mora da ima nesto :)
zato su hrvati jedini iz evrope
na spisku zajedno sa islamskim
teroristama.
Guest- Guest
to bi morali mi u Hrvatskoj napravitiomni wrote:Kada bi svaku sumsku bandu zabranili tko bi platio svu tu administraciju?crvenkasti wrote:Zašto ne zabrane i četnike?
2014-04-16
de ne pričaj bedastoćepizzon wrote:jel :)Eroo wrote:EU je zajednički dom eu naroda. Vas očigledno tu nema, niti vas ubrajaju.pizzon wrote:yebiga
cetnike ne cimaju
mora da ima nesto :)
zato su hrvati jedini iz evrope
na spisku zajedno sa islamskim
teroristama.
da li se jugoslavenska (srpska) vojska borila kontra Hrvatske ??
immortal-
2014-04-16
pa jesu za razliku od npr.nizozemaca,brita gdje ima obicaj da se optuzuje za jugonostalgiju..razlog?..i kod brita i kod nizozemaca je radio daleko manji broj radnika sa ovih ex yu prostora nego u austriji,njemackoj..plus sto za jugovine niti briti niti nizozemci nisu bili brojniji gosti na jadranu opet za razliku od austrijanaca,njemaca..tako da su se austrijanci i njemci jace emotivno bili vezali za jugo prostore..vise je njemaca i austrijanaca u obiteljskim vezama sa ljudima iz ex yu prostora nego sto je engleza i nizozemacaRingo10 wrote:Da, pa kako sam samo njih zaboravio ...Yehudim wrote:Ringo10 wrote:Koja autrijska svinjarija. Zar tako udariti na nase heroje i njihove simbole ...
Koje razocaranje.
I Jugonostalgičari
Ali ja vecers necu moc spavat od tuge. Koja sramota i to od onih od kojih smo najmanje ocekivali.
Ali eto vucinasadinare kaze da su Ausrijanci teski jugonostalgicari
Hajde nek sam i to cudo saznao.
2015-09-08
Nema veze šta su nam zabranili u Austriji , pribacit ćemo se na Lijevća polje
Kad može Dodik slavit ulazak srpske vojske u Banjaluku možemo mi i domobransku pobjedu nad četnicima 1945 na Lijevča polju
Kad može Dodik slavit ulazak srpske vojske u Banjaluku možemo mi i domobransku pobjedu nad četnicima 1945 na Lijevča polju
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
omni wrote:Naravno da je dobra, nego se ovaj Avar, Turcin ili sto li je vec petlja u EU stvari i ne bi li iskamcio koju kintu ili se uvukao u guzu nekom od svojih EU idola.RayMabus wrote:Ovi nas još i sprda.omni wrote:Tjesi se Azijski uljezu :Dpizzon wrote:na istom ste spisku
ja sam vizantinac, srpskog roda :)
Guest- Guest
Jemortal wrote:u pravu sicrvenkasti wrote:Zašto ne zabrane i četnike?
i jugoslavene jer su i oni činili pokolj još nedavno
Naručito za 29. XI
Stradalo puuuuno svinja i pajcekov
Kak se to i ocekuje . Stab sa svnjiama ha ?
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Austrija zabranila obilježja HOSa
» Austrija zabranila burke na javnim mjestima
» Kina zabranila BBC
» Švicarska zabranila burke
» Zagrebčanka bi zabranila Advent!!!
» Austrija zabranila burke na javnim mjestima
» Kina zabranila BBC
» Švicarska zabranila burke
» Zagrebčanka bi zabranila Advent!!!
Page 2 of 6