austrija zabranila grb ndh
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: austrija zabranila grb ndh
Steta, ovdje u braku jos epi, ero, norka, ja i cetalj dzango :)£otk@ wrote:dijagram wrote:E ovo o propalim brakovima je pun pogodak.£otk@ wrote:dijagram wrote:Zasto bih bilo sto mijenjao.£otk@ wrote:
Ah, nista novo...I moram odgovarati za proslu, sadasnju i buducu drzavnu politiku i sve ministre i duznosnike zajedno.
Moj kriz... :)
Kako si mi ti? Jedini valjda nisi promijenio nick ni dijagram.
I dalje najljepsi, najpametniji, naj..sve naj:)
Na zalost ovdje ti je 70% prolupalo, puklo, sjebalo se, frustrirano itd...
E sad, zasto bi to tebi bilo vazno.
Pa za sve ste krivi Seks, ti i ostali:)
Dabome, dabome...dobro da si stavio Vladu ispred mene, Vlado je jako ljubomoran i osvetoljubiv.
Dakle, valjda sam se samo ja zayebo oko braka, ostalima je adezej kriv za propast njihovih.
Nekima je kriv za provalu nasilja u drustvu.
Nekima za gubitak vjere u zdravstvo, pravosudje i ostale sustave.
Nekima za globalno zatopljenje, drugima za Brexit.
Upravo takvi su ovdje ponajgori, strava.
Mislim, mos suosjecati i razumjeti do neke tocke, ali brate mili:)
Ja za svoj krivim iskljucivo sebe, supruga i ja se nismo razumjeli zasto uopce stupamo u brak i do kad ostajemo u njemu. :)
Nema veze, iznosim veliko iskustvo, lijepe uspomene i jos ljepsu djecu iz braka.
Sve drugo u kurcu:)
Dobro, i marcel se spametovao pod stare dane
dijagram- Posts : 18937
2015-08-09
£otk@ wrote:dijagram wrote:ne, ne bavim se time ako nije ratno stanje, a ako jest onda se takvima i slicnima najebem svega kako spada , viteski, na bojnom polju:B-):aben wrote:nego, dijagrme, bili ti trisnu neku jugoslovenku da ti se unese u lice i počme govoriti "i hrvati su činili zločine"'?
https://www.ex-iskon-pleme.com/t31967p600-napad-na-vaterpoliste-c-zvezde#1358752
Zene ne tuci, pa ni kad se deklariraju kao muskarci.
čuj, one su se izborile za to pravo...
2014-04-16
Di mene ispustidijagram wrote:Steta, ovdje u braku jos epi, ero, norka, ja i cetalj dzango :)£otk@ wrote:dijagram wrote:E ovo o propalim brakovima je pun pogodak.£otk@ wrote:dijagram wrote:
Zasto bih bilo sto mijenjao.
I dalje najljepsi, najpametniji, naj..sve naj:)
Na zalost ovdje ti je 70% prolupalo, puklo, sjebalo se, frustrirano itd...
E sad, zasto bi to tebi bilo vazno.
Pa za sve ste krivi Seks, ti i ostali:)
Dabome, dabome...dobro da si stavio Vladu ispred mene, Vlado je jako ljubomoran i osvetoljubiv.
Dakle, valjda sam se samo ja zayebo oko braka, ostalima je adezej kriv za propast njihovih.
Ja za svoj krivim iskljucivo sebe, supruga i ja se nismo razumjeli zasto uopce stupamo u brak i do kad ostajemo u njemu. :)
Nema veze, iznosim veliko iskustvo, lijepe uspomene i jos ljepsu djecu iz braka.
A dobro, malo sam karikirano, ima nas jos,..barem 3-4 :)tre wrote:Di mene ispustidijagram wrote:Steta, ovdje u braku jos epi, ero, norka, ja i cetalj dzango :)£otk@ wrote:dijagram wrote:E ovo o propalim brakovima je pun pogodak.£otk@ wrote:
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:
To znam.
£otk@-
2019-02-12
da si dobar hdezeovac, ti bi se vroti onoj s dobrin nogami, and put your dick where your politics are.
2014-04-16
ka u filmu buster keatona , dva aplauzna samara i noga u guzicu s padom glavom u blatokazna za nepoštivanje bit će do 10.000 eura, što je daleko više nego za širenje i korištenje nacističkih simbola, za što je najviša kazna 4000 eura.
Tako su se simboli ustaškog pokreta i NDH našli uz bok simbolima terorističkih organizacija ISIL-a i Al Qaide te još nekih organizacija, ponajviše iz islamskih zemalja, čiji su ciljevi u suprotnosti s temeljnim vrijednostima Austrije – stoji u obrazloženju
debotoijusto- Posts : 31647
2014-04-12
Da ne bi bilo zabune, ovo je jedan od srpskih grbova, dok su bili okupatori na balkanskim prostorima.Eroo wrote:Još ćete vi nju proglasit Srpikinjom, akopizzon wrote:sutra stavljam slikuvuksadinare wrote:u hrvatskoj su zabranjeni U simboli..pa bog te jebo dokle mozes vise lagati i izokretati stvari...fakat ne samo da si glup vec i drasticno bezobrazan...pizzon wrote:vuksadinare wrote:ne bi ni ovo zabranili da nije u pitanju komemoracija na blaiburgu i par onih koji dođu sa ustaskim znakovljem..a koje tuzibabe iz hrvatske tuzakaju..ja sam uvijek bio da se komemoracija iz bleiburga premjesti u hrvatsku npr.kod jazovke..a ne da ovisimo o milosti austrijanaca i slicno..i zbog onih koji zadrto ustraju na tradiciji....pa po cijenu da austrija jendog dana zabrani to...zbog tvrdoglavosti par starkelja i radikalnih desnicara
pa da
u hr. nisu, prakticno, zabrsnjeni U simboli. zato se kolinda slika sa
u simbolima
kao nije primetila
drugarice kolinde
sa U zadtavom
prvo polje b. gore slovi U
bi vam bilo u interesu.
Je li ti poznat ovaj grb? Ustaše su vam onda bile dobre, a?
Prvo bijelo polje je pravi hr grb, a sve ostalo je potvorba originala. Ne šalim se.
aben wrote:
trećerazredni uhljebi
ovo zezanje lotke bi mi bilo duhovito da i sam nisi ovo gore..
bas je duhovito, kic.u pokusaju..aben sebe smatra drugorazrednim, naime..ipak je to klasa vise (ili barem on tako misli) :-Dmelkijades wrote:aben wrote:
trećerazredni uhljebi
ovo zezanje lotke bi mi bilo duhovito da i sam nisi ovo gore..
Maggie19- Posts : 6791
2019-01-30
aben wrote:daj više svrši ote skule i zaposli se u nerealnom sektoru,
jedva te čekomo početi ploćati
:)
darth_vader-
2014-04-17
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Austrija zabranila obilježja HOSa
» Austrija zabranila burke na javnim mjestima