napad na vaterpoliste c.zvezde
Page 37 of 38
Page 37 of 38 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38
Re: napad na vaterpoliste c.zvezde
Auć. Sad mi je tek jasno zašto muškarci nikad ne pogode boju mojih očiju, ali znaju broj košarice koju nosim.tre wrote:Pored dekoltea se rijetko kad vide druga obilježja, vjeruj miRabarbara wrote:Ne mogu. Na dresu i piše skojevka. Ne pomaže ni dekolte. Osjećam se kao vaterpolist u moru.Maggie19 wrote:ok..ipak je mladji, ako cemo tako ;-)Rabarbara wrote:Dobro je. Od svega što sam o njemu do sada čula za sada mi se sviđa samo ovo stari.Maggie19 wrote:
pogledaj par stranica unazad..stari forumas ;-)
I ostavi se zakopcavanja, neka decki uzivaju u dekolteu..ionako se nikako ne mozes prikriti ;-P
Guest- Guest
Aha, 100% :DRabarbara wrote:Misliš da bi toples pomogao?Maggie19 wrote:pa da..dobro plivas..a, ne pliva se zakopcan/a;-)))Rabarbara wrote:Ne mogu. Na dresu i piše skojevka. Ne pomaže ni dekolte. Osjećam se kao vaterpolist u moru.Maggie19 wrote:ok..ipak je mladji, ako cemo tako ;-)Rabarbara wrote:
Dobro je. Od svega što sam o njemu do sada čula za sada mi se sviđa samo ovo stari.
I ostavi se zakopcavanja, neka decki uzivaju u dekolteu..ionako se nikako ne mozes prikriti ;-P
Razbolit ces se ..:-D
Sumnjam. Utetovirano mi je na oba ramena ime slavno. S četri slova. Na oba pisma.
Nema teorije da ga sad nađem.Maggie19 wrote:o vuku govorimo, jel'tako? ;-oRabarbara wrote:Što? Izvrijeđali?Maggie19 wrote:i mene u proslosti..u par navrata :-Dtre wrote:vidim da smo ti straj u kosti utjerali a samo te vuk izvrjeđao :D Najzanimljivije je to što vuk u globalu nikoga ne vrijeđa pa čak ni soru ali što si mu ti napravila da si mu digla živac stvarno ne znamRabarbara wrote:
Još jedan potencijalni šamarač.
Bemti, morat ću nekako sakrit ovaj svoj dres. Da ipak na vrijeme zakopčam jaknu?
Dobro da nisam osvetoljubiva, samo imam dobro pamcenje ;-@
Nemam pojma što sam vuku napravila. Takla sam mu u svetog Krstu avijatičara. Možda mu je on sredio ovaj uhljebski posao pa se osjeća dužan braniti ga.
Uglavnom. Digla sam mu skroz. Svaki živac. Ponaoseb.
Ne znam ja sto si ti njemu digla, ali mogu procitat ako mi se link podastre :-D
Uostalom, nebito je. :)
Ma nisam mimoza. Uvrijedilo me je samo zato jer su mi roditelji odavno mrtvi, pa je to moja slaba karika. A on ju je našao iz prvog pokušaja.
Vjerujem da nije zloban nego nespretan. Pegula je pogodio u najgore mjesto.
Guest- Guest
E pa sad, nećemo valjd apolovično i po potribi ko oni Abendovi. Dvi zastave, pa tko prvi naiđe, njegova se vijori.tre wrote:Aha, 100% :DRabarbara wrote:Misliš da bi toples pomogao?Maggie19 wrote:pa da..dobro plivas..a, ne pliva se zakopcan/a;-)))Rabarbara wrote:Ne mogu. Na dresu i piše skojevka. Ne pomaže ni dekolte. Osjećam se kao vaterpolist u moru.Maggie19 wrote:
ok..ipak je mladji, ako cemo tako ;-)
Razbolit ces se ..:-D
Sumnjam. Utetovirano mi je na oba ramena ime slavno. S četri slova. Na oba pisma.
Guest- Guest
Jel ti koji rekao nešto ovako; gospođo recite vašim si...a da ne gledaju u moje očiRabarbara wrote:Auć. Sad mi je tek jasno zašto muškarci nikad ne pogode boju mojih očiju, ali znaju broj košarice koju nosim.tre wrote:Pored dekoltea se rijetko kad vide druga obilježja, vjeruj miRabarbara wrote:Ne mogu. Na dresu i piše skojevka. Ne pomaže ni dekolte. Osjećam se kao vaterpolist u moru.Maggie19 wrote:ok..ipak je mladji, ako cemo tako ;-)Rabarbara wrote:
Dobro je. Od svega što sam o njemu do sada čula za sada mi se sviđa samo ovo stari.
nije to tesko ni fulat..bilo kome ..Rabarbara wrote:Nema teorije da ga sad nađem.Maggie19 wrote:o vuku govorimo, jel'tako? ;-oRabarbara wrote:Što? Izvrijeđali?Maggie19 wrote:i mene u proslosti..u par navrata :-Dtre wrote:
vidim da smo ti straj u kosti utjerali a samo te vuk izvrjeđao :D Najzanimljivije je to što vuk u globalu nikoga ne vrijeđa pa čak ni soru ali što si mu ti napravila da si mu digla živac stvarno ne znam
Nemam pojma što sam vuku napravila. Takla sam mu u svetog Krstu avijatičara. Možda mu je on sredio ovaj uhljebski posao pa se osjeća dužan braniti ga.
Ma nisam mimoza. Uvrijedilo me je samo zato jer su mi roditelji odavno mrtvi, pa je to moja slaba karika. A on ju je našao iz prvog pokušaja.
A, ne vjerujem da itko to spominje iz zlobe..
Nije. Uglavnom je to nijemo odmjeravanje terena.tre wrote:Jel ti koji rekao nešto ovako; gospođo recite vašim si...a da ne gledaju u moje očiRabarbara wrote:Auć. Sad mi je tek jasno zašto muškarci nikad ne pogode boju mojih očiju, ali znaju broj košarice koju nosim.tre wrote:Pored dekoltea se rijetko kad vide druga obilježja, vjeruj miRabarbara wrote:Ne mogu. Na dresu i piše skojevka. Ne pomaže ni dekolte. Osjećam se kao vaterpolist u moru.Maggie19 wrote:
ok..ipak je mladji, ako cemo tako ;-)
I onda buknu u licu kao školarci kad ih pitam kakve su mi boje oči?
Guest- Guest
A je. Kad se čovjek odljuti onda mu sve skupa bude sve jasno.... i smiješno. :)Maggie19 wrote:nije to tesko ni fulat..bilo kome ..Rabarbara wrote:Nema teorije da ga sad nađem.Maggie19 wrote:o vuku govorimo, jel'tako? ;-oRabarbara wrote:Što? Izvrijeđali?Maggie19 wrote:
i mene u proslosti..u par navrata :-D
A, ne vjerujem da itko to spominje iz zlobe..
Guest- Guest
Zelene.Rabarbara wrote:Nije. Uglavnom je to nijemo odmjeravanje terena.tre wrote:Jel ti koji rekao nešto ovako; gospođo recite vašim si...a da ne gledaju u moje očiRabarbara wrote:Auć. Sad mi je tek jasno zašto muškarci nikad ne pogode boju mojih očiju, ali znaju broj košarice koju nosim.tre wrote:Pored dekoltea se rijetko kad vide druga obilježja, vjeruj miRabarbara wrote:
Ne mogu. Na dresu i piše skojevka. Ne pomaže ni dekolte. Osjećam se kao vaterpolist u moru.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Aha. Ti pokušavaš unaprijed saznati odgovor na pitanje, ako se slučajno sretnemo na nekom mitingu. Lukavo, nema što.dzango wrote:
Zelene.
Guest- Guest
Nije to ništa čudno, procesor u takvim slučajevima zauzme sve RAMe i ne treba se čuditi što izgledamo katkad smušenoRabarbara wrote:Nije. Uglavnom je to nijemo odmjeravanje terena.tre wrote:Jel ti koji rekao nešto ovako; gospođo recite vašim si...a da ne gledaju u moje očiRabarbara wrote:Auć. Sad mi je tek jasno zašto muškarci nikad ne pogode boju mojih očiju, ali znaju broj košarice koju nosim.tre wrote:Pored dekoltea se rijetko kad vide druga obilježja, vjeruj miRabarbara wrote:
Ne mogu. Na dresu i piše skojevka. Ne pomaže ni dekolte. Osjećam se kao vaterpolist u moru.
Ja tako volim. Plave i zelene. Megi ima plave, ti zelene i meni potaman.Rabarbara wrote:Aha. Ti pokušavaš unaprijed saznati odgovor na pitanje, ako se slučajno sretnemo na nekom mitingu. Lukavo, nema što.dzango wrote:
Zelene.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
ti si jezerski tip..planinsko jezerski..:-@dzango wrote:Ja tako volim. Plave i zelene. Megi ima plave, ti zelene i meni potaman.Rabarbara wrote:Aha. Ti pokušavaš unaprijed saznati odgovor na pitanje, ako se slučajno sretnemo na nekom mitingu. Lukavo, nema što.dzango wrote:
Zelene.
Nista mocvare i bare...:-D
Maggie19- Posts : 6791
2019-01-30
Da, da. Vjerujem ti, vjeruj mi.dzango wrote:Ja tako volim. Plave i zelene. Megi ima plave, ti zelene i meni potaman.Rabarbara wrote:Aha. Ti pokušavaš unaprijed saznati odgovor na pitanje, ako se slučajno sretnemo na nekom mitingu. Lukavo, nema što.dzango wrote:
Zelene.
Zapravo vjerujemo si. To je valjda nešto najnormalnije za ovaj vid komunikacije.
Džango, hvala za onog Crnogorca. Baš si me nasmijao. :)
Guest- Guest
To ima i sam, ne treba još jedne. :DMaggie19 wrote:ti si jezerski tip..planinsko jezerski..:-@dzango wrote:Ja tako volim. Plave i zelene. Megi ima plave, ti zelene i meni potaman.Rabarbara wrote:Aha. Ti pokušavaš unaprijed saznati odgovor na pitanje, ako se slučajno sretnemo na nekom mitingu. Lukavo, nema što.dzango wrote:
Zelene.
Guest- Guest
Bilo bi čudno da nije tako. Priroda je ipak najpoštenija, svakom je dala što mu treba. Samo smo mi bedaki pa se ne znamo služiti njenim darovima.tre wrote:Nije to ništa čudno, procesor u takvim slučajevima zauzme sve RAMe i ne treba se čuditi što izgledamo katkad smušenoRabarbara wrote:Nije. Uglavnom je to nijemo odmjeravanje terena.tre wrote:Jel ti koji rekao nešto ovako; gospođo recite vašim si...a da ne gledaju u moje očiRabarbara wrote:Auć. Sad mi je tek jasno zašto muškarci nikad ne pogode boju mojih očiju, ali znaju broj košarice koju nosim.tre wrote:
Pored dekoltea se rijetko kad vide druga obilježja, vjeruj mi
Ok. Neki su bedaki neki nisu. :)
Tre, Megi, ostali...
Krenule s mi obaveze. Drago mi je da je ova večer završila smijehom, a ne osudama i presudama.
Stojte mi dobro. :)
Nemojte se izubijati dok me nema.
Guest- Guest
hmm, slicnosti se privlace :-@Rabarbara wrote:To ima i sam, ne treba još jedne. :DMaggie19 wrote:ti si jezerski tip..planinsko jezerski..:-@dzango wrote:Ja tako volim. Plave i zelene. Megi ima plave, ti zelene i meni potaman.Rabarbara wrote:Aha. Ti pokušavaš unaprijed saznati odgovor na pitanje, ako se slučajno sretnemo na nekom mitingu. Lukavo, nema što.dzango wrote:
Zelene.
2019-01-30
mi sigurno necemo...mirnu si celjad ostavila..nish ne brini :-DRabarbara wrote:Bilo bi čudno da nije tako. Priroda je ipak najpoštenija, svakom je dala što mu treba. Samo smo mi bedaki pa se ne znamo služiti njenim darovima.tre wrote:Nije to ništa čudno, procesor u takvim slučajevima zauzme sve RAMe i ne treba se čuditi što izgledamo katkad smušenoRabarbara wrote:Nije. Uglavnom je to nijemo odmjeravanje terena.tre wrote:Jel ti koji rekao nešto ovako; gospođo recite vašim si...a da ne gledaju u moje očiRabarbara wrote:
Auć. Sad mi je tek jasno zašto muškarci nikad ne pogode boju mojih očiju, ali znaju broj košarice koju nosim.
Tre, Megi, ostali...
Krenule s mi obaveze. Drago mi je da je ova večer završila smijehom, a ne osudama i presudama.
Lnoc :-))
2019-01-30
Ono jest. Volim da se penjem na planine.Maggie19 wrote:ti si jezerski tip..planinsko jezerski..:-@dzango wrote:Ja tako volim. Plave i zelene. Megi ima plave, ti zelene i meni potaman.Rabarbara wrote:Aha. Ti pokušavaš unaprijed saznati odgovor na pitanje, ako se slučajno sretnemo na nekom mitingu. Lukavo, nema što.dzango wrote:
Zelene.
cisti zrak, lijep pogled....vidim prednosti..;-)dzango wrote:Ono jest. Volim da se penjem na planine.Maggie19 wrote:ti si jezerski tip..planinsko jezerski..:-@dzango wrote:Ja tako volim. Plave i zelene. Megi ima plave, ti zelene i meni potaman.Rabarbara wrote:Aha. Ti pokušavaš unaprijed saznati odgovor na pitanje, ako se slučajno sretnemo na nekom mitingu. Lukavo, nema što.dzango wrote:
Zelene.
No problemi mogu nastat kod spustanja B-O
2019-01-30
Pokušati ćemo ne razbucati jako ljevičare i jugoslaveRabarbara wrote:Bilo bi čudno da nije tako. Priroda je ipak najpoštenija, svakom je dala što mu treba. Samo smo mi bedaki pa se ne znamo služiti njenim darovima.tre wrote:Nije to ništa čudno, procesor u takvim slučajevima zauzme sve RAMe i ne treba se čuditi što izgledamo katkad smušenoRabarbara wrote:Nije. Uglavnom je to nijemo odmjeravanje terena.tre wrote:Jel ti koji rekao nešto ovako; gospođo recite vašim si...a da ne gledaju u moje očiRabarbara wrote:
Auć. Sad mi je tek jasno zašto muškarci nikad ne pogode boju mojih očiju, ali znaju broj košarice koju nosim.
Tre, Megi, ostali...
Page 37 of 38 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38
Similar topics
» Lazanski ima zanimljivu 'teoriju' o napadu na igrace Zvezde u Splitu!Proglasio crnogorca u moru kukavicom i izdajnikom 'srpstva' i Zvezde
» Izetbegović : Napad na muslimane u Jeruzalemu je napad na civilizacijske vrijednosti a preglasavanje kršćana u BiH je super stvar
» Počeo je napad ukrajinskih trupa - pokrenut je napad u gradu Kramatorsk na istoku zemlje, stižu vijesti o žrtvama
» Vi ste Zvezde a ja seljak covek
» Prokletstvo srbocetnicke Crvene Zvezde
» Izetbegović : Napad na muslimane u Jeruzalemu je napad na civilizacijske vrijednosti a preglasavanje kršćana u BiH je super stvar
» Počeo je napad ukrajinskih trupa - pokrenut je napad u gradu Kramatorsk na istoku zemlje, stižu vijesti o žrtvama
» Vi ste Zvezde a ja seljak covek
» Prokletstvo srbocetnicke Crvene Zvezde
Page 37 of 38