napad na vaterpoliste c.zvezde
Page 36 of 38
Page 36 of 38 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38
Re: napad na vaterpoliste c.zvezde
Još jedan potencijalni šamarač.tre wrote:Stari forumaš, kvalitetni upisi a ako ćeš na standardne forumske opise onda mu je ustaša i desničar kao što sam i samRabarbara wrote:Tko je Lotka? :)Maggie19 wrote:Lotka nam se vratio...stariji i iskusniji ;-D
Bemti, morat ću nekako sakrit ovaj svoj dres. Da ipak na vrijeme zakopčam jaknu?
Guest- Guest
Ajde da menjamo dresove kao ono na kraju tekme.Rabarbara wrote:Još jedan potencijalni šamarač.tre wrote:Stari forumaš, kvalitetni upisi a ako ćeš na standardne forumske opise onda mu je ustaša i desničar kao što sam i samRabarbara wrote:Tko je Lotka? :)Maggie19 wrote:Lotka nam se vratio...stariji i iskusniji ;-D
Bemti, morat ću nekako sakrit ovaj svoj dres. Da ipak na vrijeme zakopčam jaknu?
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Dobro je. Od svega što sam o njemu do sada čula za sada mi se sviđa samo ovo stari.Maggie19 wrote:pogledaj par stranica unazad..stari forumas ;-)Rabarbara wrote:Tko je Lotka? :)Maggie19 wrote:Lotka nam se vratio...stariji i iskusniji ;-D
Guest- Guest
Može. Ali moraš doći u Split. Ne idu ti recitacije pa da vidim znaš li barem plivati.dzango wrote:Ajde da menjamo dresove kao ono na kraju tekme.Rabarbara wrote:Još jedan potencijalni šamarač.tre wrote:Stari forumaš, kvalitetni upisi a ako ćeš na standardne forumske opise onda mu je ustaša i desničar kao što sam i samRabarbara wrote:Tko je Lotka? :)Maggie19 wrote:Lotka nam se vratio...stariji i iskusniji ;-D
Guest- Guest
Može biti za dite ali bome bi se i ja zabrinuo da mi koje dite krene tim stazamaRabarbara wrote:Znam. Sameljemo najbolje komade slavonske hobotnice pa stavimo u crijevo zvano gužnjak... ili u 'maramicu'.tre wrote:Ajme raskućiti ćemo abena a onda će morati i slavoniju po dnevnice kako su to nekada boduli činili :DDAko ikada bude takvo što da jedemo zajedno kod bodula ja ću ponjeti slavonske spize. Znaš kako mi u slavoniji spremamo hobotnicu?Rabarbara wrote:Pa tako kaži, zašto mu potvrđuješ.tre wrote:Taman posla da bi te pljunio ili opalio trisku ili nešto slično, nisam ja takav igrač, ovo je sve samo malo zeke i ništa više :)Rabarbara wrote:
Čekaj malo. Sveta vodica znači da bi me pljunuo? Abend je dakle pogodio za tebe.
Vidiš kako se znamo nekad preračunati. Varljiv je ovo medij. :)
Prije bih rekla da bi mi ti dao trisku (jer reagiraš izuzetno impulzivno) i poslije bi ti bilo jako žao, a da bi me naprasiti (ali uravnoteženi) Dijagram samo pljunuo. Ipak on ne bi udario žensko, bez obzira što žena laprda. A da ga znam isprovocirati pokazao je onim svojim kilometarskim postom.
Vuksadrine je već ispucao svoj bonus onim psovanjem, pa bi vjerojatno čkomio i pravio se da ništa nije čuo (tako se prai da nije ništa rekao ).
E, da... pokušao bi me šarmirati. Polako, ali sigurno. To je njegov stil.
A vuk voli bariti, ako ne prođe finjaka onda ide macho stil pa opet red finjaka i tako to :D
Abende!
Dakle, dužan si još jednu hobotnicu i 2 sušene mačke Epiju. Bude li se vuk odrekao triske, mogla bi se napraviti lijepa feštica na Abendov račun. A nema slađe spize od one koju iskamčiš od škrtog bodula.
Neka. Neka ga dica osuđuju jer je raskućija sve što su njegovi generacijama skupljali. Sve do jednog će mu nakon toga postat ljevičari.
Haha, njemu bi valjda najgora kletva bila: Dabogda ti dite kad odraste postalo socijalist i ljevičar.
Što se tiče hobotnice nemaš pojma. Sad ću ti dati recept.;
Staviš prase ili janje da se peče na ražnju i staviš hobotnicu da se kuva. Moraš tempirati da bude nekako hobotnica gotova kad se poslužuje prasetina/janjetina. Tada uzmeš hobotnicu i baciš je na livadu da se muve skupljaju na nju i da ne smetaju ljudima dok jedu prase/janje sa ražnja
Rabarbara wrote:Tko je Lotka? :)Maggie19 wrote:Lotka nam se vratio...stariji i iskusniji ;-D
Kradezeovac. Barakaš...
darth_vader-
2014-04-17
vidim da smo ti straj u kosti utjerali a samo te vuk izvrjeđao :D Najzanimljivije je to što vuk u globalu nikoga ne vrijeđa pa čak ni soru ali što si mu ti napravila da si mu digla živac stvarno ne znamRabarbara wrote:Još jedan potencijalni šamarač.tre wrote:Stari forumaš, kvalitetni upisi a ako ćeš na standardne forumske opise onda mu je ustaša i desničar kao što sam i samRabarbara wrote:Tko je Lotka? :)Maggie19 wrote:Lotka nam se vratio...stariji i iskusniji ;-D
ok..ipak je mladji, ako cemo tako ;-)Rabarbara wrote:Dobro je. Od svega što sam o njemu do sada čula za sada mi se sviđa samo ovo stari.Maggie19 wrote:pogledaj par stranica unazad..stari forumas ;-)Rabarbara wrote:Tko je Lotka? :)Maggie19 wrote:Lotka nam se vratio...stariji i iskusniji ;-D
I ostavi se zakopcavanja, neka decki uzivaju u dekolteu..ionako se nikako ne mozes prikriti ;-P
i mene u proslosti..u par navrata :-Dtre wrote:vidim da smo ti straj u kosti utjerali a samo te vuk izvrjeđao :D Najzanimljivije je to što vuk u globalu nikoga ne vrijeđa pa čak ni soru ali što si mu ti napravila da si mu digla živac stvarno ne znamRabarbara wrote:Još jedan potencijalni šamarač.tre wrote:Stari forumaš, kvalitetni upisi a ako ćeš na standardne forumske opise onda mu je ustaša i desničar kao što sam i samRabarbara wrote:Tko je Lotka? :)Maggie19 wrote:Lotka nam se vratio...stariji i iskusniji ;-D
Dobro da nisam osvetoljubiva, samo imam dobro pamcenje ;-@
Maggie19- Posts : 6791
2019-01-30
Rabarbara wrote:Može. Ali moraš doći u Split. Ne idu ti recitacije pa da vidim znaš li barem plivati.dzango wrote:Ajde da menjamo dresove kao ono na kraju tekme.Rabarbara wrote:Još jedan potencijalni šamarač.tre wrote:Stari forumaš, kvalitetni upisi a ako ćeš na standardne forumske opise onda mu je ustaša i desničar kao što sam i samRabarbara wrote:
Tko je Lotka? :)
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ne mogu. Na dresu i piše skojevka. Ne pomaže ni dekolte. Osjećam se kao vaterpolist u moru.Maggie19 wrote:ok..ipak je mladji, ako cemo tako ;-)Rabarbara wrote:Dobro je. Od svega što sam o njemu do sada čula za sada mi se sviđa samo ovo stari.Maggie19 wrote:pogledaj par stranica unazad..stari forumas ;-)Rabarbara wrote:Tko je Lotka? :)Maggie19 wrote:Lotka nam se vratio...stariji i iskusniji ;-D
I ostavi se zakopcavanja, neka decki uzivaju u dekolteu..ionako se nikako ne mozes prikriti ;-P
Guest- Guest
Znala samdzango wrote:Rabarbara wrote:Može. Ali moraš doći u Split. Ne idu ti recitacije pa da vidim znaš li barem plivati.dzango wrote:Ajde da menjamo dresove kao ono na kraju tekme.Rabarbara wrote:Još jedan potencijalni šamarač.tre wrote:
Stari forumaš, kvalitetni upisi a ako ćeš na standardne forumske opise onda mu je ustaša i desničar kao što sam i sam
Guest- Guest
pa da..dobro plivas..a, ne pliva se zakopcan/a;-)))Rabarbara wrote:Ne mogu. Na dresu i piše skojevka. Ne pomaže ni dekolte. Osjećam se kao vaterpolist u moru.Maggie19 wrote:ok..ipak je mladji, ako cemo tako ;-)Rabarbara wrote:Dobro je. Od svega što sam o njemu do sada čula za sada mi se sviđa samo ovo stari.Maggie19 wrote:pogledaj par stranica unazad..stari forumas ;-)Rabarbara wrote:
Razbolit ces se ..:-D
2019-01-30
To mi je promaklo, da nisi možda nešto protiv ajduka rekla :DDDMaggie19 wrote:i mene u proslosti..u par navrata :-Dtre wrote:vidim da smo ti straj u kosti utjerali a samo te vuk izvrjeđao :D Najzanimljivije je to što vuk u globalu nikoga ne vrijeđa pa čak ni soru ali što si mu ti napravila da si mu digla živac stvarno ne znamRabarbara wrote:Još jedan potencijalni šamarač.tre wrote:Stari forumaš, kvalitetni upisi a ako ćeš na standardne forumske opise onda mu je ustaša i desničar kao što sam i samRabarbara wrote:
Što? Izvrijeđali?Maggie19 wrote:i mene u proslosti..u par navrata :-Dtre wrote:vidim da smo ti straj u kosti utjerali a samo te vuk izvrjeđao :D Najzanimljivije je to što vuk u globalu nikoga ne vrijeđa pa čak ni soru ali što si mu ti napravila da si mu digla živac stvarno ne znamRabarbara wrote:Još jedan potencijalni šamarač.tre wrote:Stari forumaš, kvalitetni upisi a ako ćeš na standardne forumske opise onda mu je ustaša i desničar kao što sam i samRabarbara wrote:
Nemam pojma što sam vuku napravila. Takla sam mu u svetog Krstu avijatičara. Možda mu je on sredio ovaj uhljebski posao pa se osjeća dužan braniti ga.
Uglavnom. Digla sam mu skroz. Svaki živac. Ponaoseb.
Guest- Guest
Pored dekoltea se rijetko kad vide druga obilježja, vjeruj miRabarbara wrote:Ne mogu. Na dresu i piše skojevka. Ne pomaže ni dekolte. Osjećam se kao vaterpolist u moru.Maggie19 wrote:ok..ipak je mladji, ako cemo tako ;-)Rabarbara wrote:Dobro je. Od svega što sam o njemu do sada čula za sada mi se sviđa samo ovo stari.Maggie19 wrote:pogledaj par stranica unazad..stari forumas ;-)Rabarbara wrote:
taman posla..jos i dres nosim..8-)tre wrote:To mi je promaklo, da nisi možda nešto protiv ajduka rekla :DDDMaggie19 wrote:i mene u proslosti..u par navrata :-Dtre wrote:vidim da smo ti straj u kosti utjerali a samo te vuk izvrjeđao :D Najzanimljivije je to što vuk u globalu nikoga ne vrijeđa pa čak ni soru ali što si mu ti napravila da si mu digla živac stvarno ne znamRabarbara wrote:Još jedan potencijalni šamarač.tre wrote:
Stari forumaš, kvalitetni upisi a ako ćeš na standardne forumske opise onda mu je ustaša i desničar kao što sam i sam
Misliš da bi toples pomogao?Maggie19 wrote:pa da..dobro plivas..a, ne pliva se zakopcan/a;-)))Rabarbara wrote:Ne mogu. Na dresu i piše skojevka. Ne pomaže ni dekolte. Osjećam se kao vaterpolist u moru.Maggie19 wrote:ok..ipak je mladji, ako cemo tako ;-)Rabarbara wrote:Dobro je. Od svega što sam o njemu do sada čula za sada mi se sviđa samo ovo stari.Maggie19 wrote:
pogledaj par stranica unazad..stari forumas ;-)
Sumnjam. Utetovirano mi je na oba ramena ime slavno. S četri slova. Na oba pisma.
Guest- Guest
o vuku govorimo, jel'tako? ;-oRabarbara wrote:Što? Izvrijeđali?Maggie19 wrote:i mene u proslosti..u par navrata :-Dtre wrote:vidim da smo ti straj u kosti utjerali a samo te vuk izvrjeđao :D Najzanimljivije je to što vuk u globalu nikoga ne vrijeđa pa čak ni soru ali što si mu ti napravila da si mu digla živac stvarno ne znamRabarbara wrote:Još jedan potencijalni šamarač.tre wrote:
Nemam pojma što sam vuku napravila. Takla sam mu u svetog Krstu avijatičara. Možda mu je on sredio ovaj uhljebski posao pa se osjeća dužan braniti ga.
Uglavnom. Digla sam mu skroz. Svaki živac. Ponaoseb.
Ne znam ja sto si ti njemu digla, ali mogu procitat ako mi se link podastre :-D
Ssss..Cccc ;-D ;-)))Rabarbara wrote:Misliš da bi toples pomogao?Maggie19 wrote:pa da..dobro plivas..a, ne pliva se zakopcan/a;-)))Rabarbara wrote:Ne mogu. Na dresu i piše skojevka. Ne pomaže ni dekolte. Osjećam se kao vaterpolist u moru.Maggie19 wrote:ok..ipak je mladji, ako cemo tako ;-)Rabarbara wrote:
Dobro je. Od svega što sam o njemu do sada čula za sada mi se sviđa samo ovo stari.
Sumnjam. Utetovirano mi je na oba ramena ime slavno. S četri slova. Na oba pisma.
2019-01-30
Auć. Sad mi je tek jasno zašto muškarci nikad ne pogode boju mojih očiju, ali znaju broj košarice koju nosim.tre wrote:Pored dekoltea se rijetko kad vide druga obilježja, vjeruj miRabarbara wrote:Ne mogu. Na dresu i piše skojevka. Ne pomaže ni dekolte. Osjećam se kao vaterpolist u moru.Maggie19 wrote:ok..ipak je mladji, ako cemo tako ;-)Rabarbara wrote:Dobro je. Od svega što sam o njemu do sada čula za sada mi se sviđa samo ovo stari.Maggie19 wrote:
pogledaj par stranica unazad..stari forumas ;-)
Guest- Guest
Page 36 of 38 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38
Similar topics
» Lazanski ima zanimljivu 'teoriju' o napadu na igrace Zvezde u Splitu!Proglasio crnogorca u moru kukavicom i izdajnikom 'srpstva' i Zvezde
» Izetbegović : Napad na muslimane u Jeruzalemu je napad na civilizacijske vrijednosti a preglasavanje kršćana u BiH je super stvar
» Počeo je napad ukrajinskih trupa - pokrenut je napad u gradu Kramatorsk na istoku zemlje, stižu vijesti o žrtvama
» Vi ste Zvezde a ja seljak covek
» Prokletstvo srbocetnicke Crvene Zvezde
» Izetbegović : Napad na muslimane u Jeruzalemu je napad na civilizacijske vrijednosti a preglasavanje kršćana u BiH je super stvar
» Počeo je napad ukrajinskih trupa - pokrenut je napad u gradu Kramatorsk na istoku zemlje, stižu vijesti o žrtvama
» Vi ste Zvezde a ja seljak covek
» Prokletstvo srbocetnicke Crvene Zvezde
Page 36 of 38