''Potresne ispovijesti časnih koje su silovali svećenici: Mislila sam da je on dobar, a ja zla...''
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: ''Potresne ispovijesti časnih koje su silovali svećenici: Mislila sam da je on dobar, a ja zla...''
Sva sreća pa će ovaj papa okrenuti Crkvu za 180 stupnjeva...Poečeo je Benedikt, ali su mu našli grijehe iz prošlosti...No, ovaj ih nema...
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
Re: ''Potresne ispovijesti časnih koje su silovali svećenici: Mislila sam da je on dobar, a ja zla...''
vec je okrenuo..da se i najvecim poklonicima i vjernicima ogadio..uskoro bude u centru crosshairea..
Guest- Guest
Poklonicima onoga koji njje od Boga...pismejker wrote:vec je okrenuo..da se i najvecim poklonicima i vjernicima ogadio..uskoro bude u centru crosshairea..
red wolf-
2016-02-10
Zato Franjo čini griehe u sadašnjosti.red wolf wrote:Sva sreća pa će ovaj papa okrenuti Crkvu za 180 stupnjeva...Poečeo je Benedikt, ali su mu našli grijehe iz prošlosti...No, ovaj ih nema...
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» So na ranu: Ako je dobar Severnoj Koreji, dobar je i nama
» Mislila sam da su izletnici
» SDP:"Mi smo stranka časnih i poštenih ljudi"
» umrli u Hrvatskoj za sada' -zarazeno 1000 ljudi za koje se zna, i vjerojatno dosta više za koje neznamo...
» Mislila sam da neću uzeti ured ali sad baš hoću
» Mislila sam da su izletnici
» SDP:"Mi smo stranka časnih i poštenih ljudi"
» umrli u Hrvatskoj za sada' -zarazeno 1000 ljudi za koje se zna, i vjerojatno dosta više za koje neznamo...
» Mislila sam da neću uzeti ured ali sad baš hoću
Page 3 of 3