Poruka za nepoznatog/u :)
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 9 of 22
Page 9 of 22 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15 ... 22
Re: Poruka za nepoznatog/u :)
Neda mi se po cijele dane bit okruzen mrznjom i slusati vase razglabanje o bogovima hrvatima i srbima...
Guest- Guest
Agente Bob Rock, odbit ću vam 10 % od plaće zbog ispoljavanja kretenizma. Poznato je da je glupost dar prirode no nije ju potrebno isticati!
Broj 1
Broj 1
Guest- Guest
porucujem nepoznatom da me ne upozna
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
Gnjec, ma tko ga jebe. I njega i ovo "mjesto". I sve te nedojebance koji godine spizdise u prepucavanju. :-)
Guest- Guest
Prijetis Mihi??? Cuda se dogadjaju...My Brother Billo wrote:porucujem nepoznatom da me ne upozna
Guest- Guest
pisem poruku,pola pishem pola sharcu dajem
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
nadam se da si dobro, i da se nisi isprepadala, sta cu drugo misliti.. samo to i mislim..
kic wrote:
nadam se da si dobro, i da se nisi isprepadala, sta cu drugo misliti.. samo to i mislim..
Eh kic
Guest- Guest
'age is no crime
but the shame
of a deliberately
wasted
life
among so many
deliberately
wasted lives
is.'
---
Svatko tko se drugima izruguje (ili se nad njima uzdize) zbog godina, izgleda, spola obicni je bijednik, nistarija.
but the shame
of a deliberately
wasted
life
among so many
deliberately
wasted lives
is.'
---
Svatko tko se drugima izruguje (ili se nad njima uzdize) zbog godina, izgleda, spola obicni je bijednik, nistarija.
Guest- Guest
ne boj se.. to je samo tvoj strah koji se mene ne dotiče.. ja sam završila kuhanje sataraša za zimnicu koji ću slati djeci i ostavljam te u tvojoj nirvani...(...)
Guest- Guest
Ma bilo bi prekrasno da se uopce i nisi pojavila. Ali moras ti malo ispljunuti otrova, nagomilanog emotivnog smeca. :-) Obozavas sukobe, cine te vidljivom, vaznom, a ako i ne zamijetis komentare na koje bi mogla reagirati, izmislit ces "udice" ondje gdje je normalna, zdrava, lijepa atmosfera. :-) Kasnije ces se pravdati "losim danom". Aha.
Onaj gornji post, na koji si ti tako "odlucno" reagirala, bio je inspiriran nedojebancima koji si uzimaju za pravo, bez obzira na temu rasprave/prepirke, rugati se zenama/muskarcima koji su presli odredjeni prag godina, kao sto su se tebi i Sori izrugivali na odredjenom topicu. To je bilo i neukusno i nepotrebno.
Zahvaljujem sto me ostavljas mojoj nirvani. :-) Bilo bi lijepo da to cesce cinis. Svima. Iskopaj rupu pa u nju vristi, psuj, istresi frustracije.
Onaj gornji post, na koji si ti tako "odlucno" reagirala, bio je inspiriran nedojebancima koji si uzimaju za pravo, bez obzira na temu rasprave/prepirke, rugati se zenama/muskarcima koji su presli odredjeni prag godina, kao sto su se tebi i Sori izrugivali na odredjenom topicu. To je bilo i neukusno i nepotrebno.
Zahvaljujem sto me ostavljas mojoj nirvani. :-) Bilo bi lijepo da to cesce cinis. Svima. Iskopaj rupu pa u nju vristi, psuj, istresi frustracije.
Guest- Guest
Page 9 of 22 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15 ... 22
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 9 of 22