Hrvatska priznala Guaidoa za predsjednika Venezuele
Page 8 of 23
Page 8 of 23 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 15 ... 23
Re: Hrvatska priznala Guaidoa za predsjednika Venezuele
marcellus wrote:20 godina im niko nije diro ništa ni uvodio ništa, dok nisu sami sebe doveli do potpune propasti i masovne gladi.
A nije da nisu pokušavali?
catabbath- Posts : 12437
2015-08-22
MA koje revolucionare.catabbath wrote:Bitno da se mi kurčimo i priznajemo neke revolocionare.
Nasli nekog jadnog supka i proglasili ga za Predsjednika.
Tako mogu svuda gdje im se ne svidja neka vlada.
Ako napadnu Venecuelu, ja bih volio da izginu na desetine tisuca.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
maduro je šofer i ne treba ti vise zakljucak..lik koji ej kompletnu rodbinu pozapsolajavo u predsjednicki ured a druge istjerao...mozes biti samo ludjak ili isti kao on da ga simpatiziras...pa ja bi ga sam srusio da sam u mogucnosti..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pa sta ako je vozac autobusa. Pricas gluposti.vuksadinare wrote:maduro je šofer i ne treba ti vise zakljucak..lik koji ej kompletnu rodbinu pozapsolajavo u predsjednicki ured a druge istjerao...mozes biti samo ludjak ili isti kao on da ga simpatiziras...pa ja bi ga sam srusio da sam u mogucnosti..
Izmedju USA sotonista i njihovog nacizma i vozaca autobusa ja podrzavam vozaca autobusa.
2015-09-24
a maduro je samo uradio sve ono što su prije njega već uradili Branko Mikulkić i slični genijalci koji su upropastili svoje države...
zanimljivo kako komunisti uvijek stanu na iste grablje, tisuću puta im isti eksperiment eksplodira u lice i tisuću puta oni krive nepovoljne okolnosti, ameriku, nešto deseto... ali evo slijedeći put će bit bolje
zanimljivo kako komunisti uvijek stanu na iste grablje, tisuću puta im isti eksperiment eksplodira u lice i tisuću puta oni krive nepovoljne okolnosti, ameriku, nešto deseto... ali evo slijedeći put će bit bolje
Ovaj kreten ode na Branka Mikulica.
O bolesnika jebo te zivot ...
2015-09-24
vuksadinare wrote:maduro je šofer i ne treba ti vise zakljucak..lik koji ej kompletnu rodbinu pozapsolajavo u predsjednicki ured a druge istjerao...mozes biti samo ludjak ili isti kao on da ga simpatiziras...pa ja bi ga sam srusio da sam u mogucnosti..
za šefa naftne kompanije je stavio pukovnika spram kojeg rođo spajić djeluje ko sofisticirani intelektualac...
pa se čudi da je proizvodnja nafte propala, a tip otpustio doslovce sve koji imaju ikakve veze sa strukom
Last edited by marcellus on 5/2/2019, 09:20; edited 1 time in total
evo jednog primjera koji detektira licemjerstvo ovih koji brane madura..pitanje..da li bi branili ljubu cesica rojsa sofera da je predsjednik hrvatske a da ga zeli rusiti opozicija i nekakav oporbeni kandidat uz asist amera,brisela...?..evo nek prvi odgovopri cat,ringo,sora,debo,gnjec,frka..samo to
2015-09-08
Ringo10 wrote:Ovaj kreten ode na Branka Mikulica.
štampanje novca, državna kontrola cijena, ista politika.
samo što juga nije došla do potpune gladi do 89. i markovića, kad su ameri počeli pumpat ogromne novce u očuvanje juge jer im je sinulo da stvari idu u kurac i to brzo
samo što je sloba maznuo te pare koje su dali markoviću za stabilizaciju dinara pa uložio u rat
AKo bi Rojs branio suverenitet zemlje pred nekim papanom kojeg mi postavljaju okupatori, biram Rojsa.vuksadinare wrote:evo jednog primjera koji detektira licemjerstvo ovih koji brane madura..pitanje..da li bi branili ljubu cesica rojsa sofera da je predsjednik hrvatske a da ga zeli rusiti opozicija i nekakav oporbeni kandidat uz asist amera,brisela...?..evo nek prvi odgovopri cat,ringo,sora,debo,gnjec,frka..samo to
Ali dobro, za Hrvate me ne cudi, imaju iskustva sa time da im drugi postavljaju nekakve Tomislave 2 i slicno ...
2015-09-24
vuksadinare wrote:evo jednog primjera koji detektira licemjerstvo ovih koji brane madura..pitanje..da li bi branili ljubu cesica rojsa sofera da je predsjednik hrvatske a da ga zeli rusiti opozicija i nekakav oporbeni kandidat uz asist amera,brisela...?..evo nek prvi odgovopri cat,ringo,sora,debo,gnjec,frka..samo to
Ne kaki, nije stvar u branjenju Madura već u uzdizanju lika koji je lutka na koncu. I koji kurac se m imamo mješati tamo na drugom kraju svita? Da ti se neki meksikanci mješaju u rušenju doboljuba lopova odmah bi pizdio.
pa rojs je suverenist...pljucka po briselu brani i putina ali cat,sora,gnjec,debo i slicni bi ga opet rusili...bio protiv amera ili za..jednostavno ustasa je i hercegovac..dva teska krimena pa da sad od hrvatske zlato uciniRingo10 wrote:AKo bi Rojs branio suverenitet zemlje pred nekim papanom kojeg mi postavljaju okupatori, biram Rojsa.vuksadinare wrote:evo jednog primjera koji detektira licemjerstvo ovih koji brane madura..pitanje..da li bi branili ljubu cesica rojsa sofera da je predsjednik hrvatske a da ga zeli rusiti opozicija i nekakav oporbeni kandidat uz asist amera,brisela...?..evo nek prvi odgovopri cat,ringo,sora,debo,gnjec,frka..samo to
Ali dobro, za Hrvate me ne cudi, imaju iskustva sa time da im drugi postavljaju nekakve Tomislave 2 i slicno ...
2015-09-08
Da je Tudjman pozivio, suocio bi se sa slicnom REGIME CHANGE agresijom.
Obzirom na to kako je kotirao kod anglosaksonskih sotonista.
Oni jednostavno ne trpe suvereniste.
Oni jednostavno ne trpe suvereniste.
2015-09-24
Hrvatska je svoje odradila, mislim mogli smo i bez toga ali previše je očekivati neku samostalnu politiku za tako malu zemlju i političku tradiciju.
I ovako je dobro. Nismo se gurali da budemo među prvim, ne treba galamiti, glas je pušten, gazda zadovoljan, vratimo se našoj svakodnevici.
Znači ustaše i partizani :D
I ovako je dobro. Nismo se gurali da budemo među prvim, ne treba galamiti, glas je pušten, gazda zadovoljan, vratimo se našoj svakodnevici.
Znači ustaše i partizani :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Svaka mu cast na tome. Ako je ustasa suverenist, onda je moj saveznik.vuksadinare wrote:pa rojs je suverenist...pljucka po briselu brani i putina ali cat,sora,gnjec,debo i slicni bi ga opet rusili...bio protiv amera ili za..jednostavno ustasa je i hercegovac..dva teska krimena pa da sad od hrvatske zlato uciniRingo10 wrote:AKo bi Rojs branio suverenitet zemlje pred nekim papanom kojeg mi postavljaju okupatori, biram Rojsa.vuksadinare wrote:evo jednog primjera koji detektira licemjerstvo ovih koji brane madura..pitanje..da li bi branili ljubu cesica rojsa sofera da je predsjednik hrvatske a da ga zeli rusiti opozicija i nekakav oporbeni kandidat uz asist amera,brisela...?..evo nek prvi odgovopri cat,ringo,sora,debo,gnjec,frka..samo to
2015-09-24
Ringo10 wrote:Da je Tudjman pozivio, suocio bi se sa slicnom REGIME CHANGE agresijom.
Pa vjerojatno...nije da nije bilo takvih pokušaja još za njegova života.
2015-08-06
Maduro se previše oslanja na odanost vojske. Istu grešku je svojevremeno napravio i Manuel Noriega i skupo ju je platio.
Istina je da Venezuela nije Panama, ali je njena strateška važnost zbog ogromnih rezervi nafte i veća nego Paname zbog strateški važnog kanala pa je to zapravo otegotna okolnost za Madura.
Što se tiče vojske, za sada je odana Maduru, ali vidjet ćemo kako će se ponašati ako pretrpi makar i samo manje zračne udare po svojim bazama.
Istina je da Venezuela nije Panama, ali je njena strateška važnost zbog ogromnih rezervi nafte i veća nego Paname zbog strateški važnog kanala pa je to zapravo otegotna okolnost za Madura.
Što se tiče vojske, za sada je odana Maduru, ali vidjet ćemo kako će se ponašati ako pretrpi makar i samo manje zračne udare po svojim bazama.
Guest- Guest
jebiga kad ovaj forum čitam dođe mi da navijam za Madura-
epikur37 wrote:Ringo10 wrote:Da je Tudjman pozivio, suocio bi se sa slicnom REGIME CHANGE agresijom.
Pa vjerojatno...nije da nije bilo takvih pokušaja još za njegova života.
tuđman bi izgubio izbore, tak da...
melkijades wrote:
Alo tamo roditelji jedu djecu a starci kopaju korov po parkovima....
2015-08-06
JA navijam protiv Amerike i Engleske.melkijades wrote:
Uvijek, svuda i u svakoj situaciji.
Samo protiv njih.
Njihovom poganom imperijalizmu ce se izbit zubi. Jednom za uvijek.
Last edited by Ringo10 on 5/2/2019, 09:35; edited 1 time in total
2015-09-24
Page 8 of 23 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 15 ... 23
Similar topics
» EU više ne priznaje Guaidóa kao predsjednika Venezuele
» ''Hrvatska na ljestvici konkurentnosti na dnu, u društvu Venezuele, Mongolije...''
» ''U DRUŠTVU HAITIJA I VENEZUELE KATASTROFA: Economist objavio graf prema kojem je Hrvatska, u možda najvažnijoj kategoriji za budućnost, četvrta najgora na svijetu''
» Šešelj na Kurirovim izborima za predsjednika Srbije prvi favorit za predsjednika!(i druge ankete daju prednost Šešelju)
» Washington otpisao Guaidoa
» ''Hrvatska na ljestvici konkurentnosti na dnu, u društvu Venezuele, Mongolije...''
» ''U DRUŠTVU HAITIJA I VENEZUELE KATASTROFA: Economist objavio graf prema kojem je Hrvatska, u možda najvažnijoj kategoriji za budućnost, četvrta najgora na svijetu''
» Šešelj na Kurirovim izborima za predsjednika Srbije prvi favorit za predsjednika!(i druge ankete daju prednost Šešelju)
» Washington otpisao Guaidoa
Page 8 of 23