Popucali Erini avijuni..
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Popucali Erini avijuni..
cuj, nekad ljubav zasljepi coekapismejker wrote:Leviathan2 wrote:a ebiga, ero voli ameriku pa makar i s felerimapismejker wrote:Rusi se poigravaju jemerima..Mal osam zabrinut za naseg Eru..a tako mu se svidjao taj avijun,a on pun felera..i konstrukcijskih miisbrauha
tesko se odreci ljubavi kad je jednom steknes
njemu je bitno da je made by us
pa makar i peder mu dosao za zeta, ak je amerikanac nema frke
dobro..sad..biti sljep je jedno..to nepodrazumijeva glupost,ali biti tako glupo zatupljen i zasljepljen kao Ero...no mislim daon ima neke pinke glede toga,jerbo se ere trse samo kad od necega imaju koristi..
aaa...moze biti moze biti...Lik je jos izgleda na onim filmovima 70tih,Bud spencer i Terence hill..Leviathan2 wrote:cuj, nekad ljubav zasljepi coekapismejker wrote:Leviathan2 wrote:a ebiga, ero voli ameriku pa makar i s felerimapismejker wrote:Rusi se poigravaju jemerima..Mal osam zabrinut za naseg Eru..a tako mu se svidjao taj avijun,a on pun felera..i konstrukcijskih miisbrauha
tesko se odreci ljubavi kad je jednom steknes
njemu je bitno da je made by us
pa makar i peder mu dosao za zeta, ak je amerikanac nema frke
dobro..sad..biti sljep je jedno..to nepodrazumijeva glupost,ali biti tako glupo zatupljen i zasljepljen kao Ero...no mislim daon ima neke pinke glede toga,jerbo se ere trse samo kad od necega imaju koristi..
Guest- Guest
pismejker wrote:bjezi Ero ko vrag od tamajana od ove teme...
đe je Ero? sigurno ima strukturalne pukotine kao i njegov američki avion odnosno kako bi se reklo po seljački puca po šavovima.
Guest- Guest
zaobilazi ovu temu...bas mi je smijesan..toliko hvalio svoga pastuha,a ono na kraju ispade sipljivo Kljuse...Gnječ wrote:pismejker wrote:bjezi Ero ko vrag od tamajana od ove teme...
đe je Ero? sigurno ima strukturalne pukotine kao i njegov američki avion odnosno kako bi se reklo po seljački puca po šavovima.
Guest- Guest
ovaj garantirano nema pukotina...Burago kad radi avijune,radi bez pukotina..
Guest- Guest
čak i avio entuzijasti amateri znaju napravit bolji avion...evo ovaj brzina 727KMH odnosno 451MPH
Guest- Guest
Gnječ wrote:čak i avio entuzijasti amateri znaju napravit bolji avion...evo ovaj brzina 727KMH odnosno 451MPH
Fascinantni su mi ti minijaturni mlazni motori...bas budem malo proucio to stivo..
Guest- Guest
Malac je paklen..jos samop uglaviti 4K kameru i uzivati u letu..
Guest- Guest
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Page 4 of 4