Popucali Erini avijuni..
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Popucali Erini avijuni..
pantsiri i kubovi ne mogu stici iznad libana a s300 sirijci jos nisu dobili u ruke, kazu rusi da nisu spremni i to nakon bibijevog hodocasca u moskvu :DEroo wrote:Kakogod, S300 , S400, pantsiri i kubi ne rade. Nisu još javili zašto. Neki kažu nestalo letrike, neki da su ćoravi i ne vide u'šta gađat i ko ih gađa...E, sad F-35 nitko nije vidio pa se i za sabotažu nemere optužit...
nebi bilo lijepo da glupavi sirijci to dobiju u ruke i srokaju f35, rusi bi se zamjerili boingu i lokhedu a boeing i lokhed su im dobri klijenti
ups, izgleda da se ruski krs slabije vidi na radarima, valjda radari pogledaju u stranu kad vide taj krs od aviona :Dpismejker wrote:
Leviathan2 wrote:pantsiri i kubovi ne mogu stici iznad libana a s300 sirijci jos nisu dobili u ruke, kazu rusi da nisu spremni i to nakon bibijevog hodocasca u moskvu :DEroo wrote:Kakogod, S300 , S400, pantsiri i kubi ne rade. Nisu još javili zašto. Neki kažu nestalo letrike, neki da su ćoravi i ne vide u'šta gađat i ko ih gađa...E, sad F-35 nitko nije vidio pa se i za sabotažu nemere optužit...
nebi bilo lijepo da glupavi sirijci to dobiju u ruke i srokaju f35, rusi bi se zamjerili boingu i lokhedu a boeing i lokhed su im dobri klijenti
sto se das navuci na skretanje teme..??Eri ne ide u prilog ovaj topic pa skrece temu...drz se pukotina u F-35 kao i generalnih fajlova..ja svrsavam od srece jebavajuci Erin savrseni avijun..
Guest- Guest
a ne, krivo sam procitao podatke, ruski krs ima bolji radar
lol
a cak i f16 bolji za nosit naoruzanje
lol
ma mislim, nasto su ameri spali, na Yak141 modificiranipismejker wrote:Leviathan2 wrote:pantsiri i kubovi ne mogu stici iznad libana a s300 sirijci jos nisu dobili u ruke, kazu rusi da nisu spremni i to nakon bibijevog hodocasca u moskvu :DEroo wrote:Kakogod, S300 , S400, pantsiri i kubi ne rade. Nisu još javili zašto. Neki kažu nestalo letrike, neki da su ćoravi i ne vide u'šta gađat i ko ih gađa...E, sad F-35 nitko nije vidio pa se i za sabotažu nemere optužit...
sto se das navuci na skretanje teme..??Eri ne ide u prilog ovaj topic pa skrece temu...drz se pukotina u F-35 kao i generalnih fajlova..ja svrsavam od srece jebavajuci Erin savrseni avijun..
to isto kao kad ides prepravljat jugica55 u sportski auto i bubnes mu unutra motor od lancije, imas i dalje jugica koji ce se raspasti kad das gas
a jest...kako Ruje generalno vuku za roge Jemere,za nepovjerovati jest..Leviathan2 wrote:ma mislim, nasto su ameri spali, na Yak141 modificiranipismejker wrote:Leviathan2 wrote:pantsiri i kubovi ne mogu stici iznad libana a s300 sirijci jos nisu dobili u ruke, kazu rusi da nisu spremni i to nakon bibijevog hodocasca u moskvu :DEroo wrote:Kakogod, S300 , S400, pantsiri i kubi ne rade. Nisu još javili zašto. Neki kažu nestalo letrike, neki da su ćoravi i ne vide u'šta gađat i ko ih gađa...E, sad F-35 nitko nije vidio pa se i za sabotažu nemere optužit...
to isto kao kad ides prepravljat jugica55 u sportski auto i bubnes mu unutra motor od lancije, imas i dalje jugica koji ce se raspasti kad das gas
Guest- Guest
yah..radari su superiorno podrucje Rusa nad Jemerima...f-16 respect..izgleda zadnje nesto sto vrijedi..Leviathan2 wrote:a ne, krivo sam procitao podatke, ruski krs ima bolji radar
lol
Guest- Guest
Leviathan2 wrote:ma mislim, nasto su ameri spali, na Yak141 modificiranipismejker wrote:Leviathan2 wrote:pantsiri i kubovi ne mogu stici iznad libana a s300 sirijci jos nisu dobili u ruke, kazu rusi da nisu spremni i to nakon bibijevog hodocasca u moskvu :DEroo wrote:Kakogod, S300 , S400, pantsiri i kubi ne rade. Nisu još javili zašto. Neki kažu nestalo letrike, neki da su ćoravi i ne vide u'šta gađat i ko ih gađa...E, sad F-35 nitko nije vidio pa se i za sabotažu nemere optužit...
i još mu pukne grom u parafange.
Guest- Guest
yak 141 s urusi amjerno iskomplicirali i nacinili ga nemogucom misijom,potom proglasili najvecom tajnom i pustili da leakne nes o njemu,a Jemeri ga zgrabili ko vruci krumpir...
Guest- Guest
eo bas citam da planiraju hiperzvucno svemirsko vozilo, lansira ga iz aviona u orbitu, moze dizat satelite , rakete i slicno, i vjerovatno ce ponudit amerima usluge letova u svemir jeftinije nego do sadapismejker wrote:a jest...kako Ruje generalno vuku za roge Jemere,za nepovjerovati jest..Leviathan2 wrote:ma mislim, nasto su ameri spali, na Yak141 modificiranipismejker wrote:Leviathan2 wrote:pantsiri i kubovi ne mogu stici iznad libana a s300 sirijci jos nisu dobili u ruke, kazu rusi da nisu spremni i to nakon bibijevog hodocasca u moskvu :DEroo wrote:Kakogod, S300 , S400, pantsiri i kubi ne rade. Nisu još javili zašto. Neki kažu nestalo letrike, neki da su ćoravi i ne vide u'šta gađat i ko ih gađa...E, sad F-35 nitko nije vidio pa se i za sabotažu nemere optužit...
jer se to govno rusko spusta nazad na zemlju, natankira i moze opet gore
ode space x ukurac
ma jok, Yak su ameri kupili za masnu lovu, legalno, samo sto im rusi nisu predali svu dokumentaciju a nisu dobili ni prototipepismejker wrote:yak 141 s urusi amjerno iskomplicirali i nacinili ga nemogucom misijom,potom proglasili najvecom tajnom i pustili da leakne nes o njemu,a Jemeri ga zgrabili ko vruci krumpir...
đizs... ...Leviathan2 wrote:ma jok, Yak su ameri kupili za masnu lovu, legalno, samo sto im rusi nisu predali svu dokumentaciju a nisu dobili ni prototipepismejker wrote:yak 141 s urusi amjerno iskomplicirali i nacinili ga nemogucom misijom,potom proglasili najvecom tajnom i pustili da leakne nes o njemu,a Jemeri ga zgrabili ko vruci krumpir...
Guest- Guest
nego,Levi,reci mi..mozda grijesim..ali ako ides praviti 5.gen stealth avijun,ne moras li,i ne nalaze li logika da OD TEMELJA projekta sVE prilagodjavas toj namjeni..ne uzimas nes ,niti kao opcenitu guidlajn,sto je zasnovano na potpuno drugacijem konceptu..
eeee,glupih Jemera..
eeee,glupih Jemera..
Guest- Guest
zato su rusi isli sa PAK FA I PAK DA platformama, i oni su mislili krenut od platforme su27 al su odustalipismejker wrote:nego,Levi,reci mi..mozda grijesim..ali ako ides praviti 5.gen stealth avijun,ne moras li,i ne nalaze li logika da OD TEMELJA projekta sVE prilagodjavas toj namjeni..ne uzimas nes ,niti kao opcenitu guidlajn,sto je zasnovano na potpuno drugacijem konceptu..
eeee,glupih Jemera..
isto kao i tenk t14, platforma armata, od nule
sa pak fa su dobili platformu za razvoj aviona i bespilotnih letjelica pa cak mislim a sudeci po nekim detaljima da im je to platforma za 6 generaciju jer su57 ce napravit samo nekoliko komada, cist da firma nes radi dok ne bude gotov projekt
PAK DA platforma jos nije gotova i tek mozda ove godine pocnu prva testiranja
sa platformom armata su vec razvili pun kurac oklopa
svi gledaju na oznaku su57 a niko ne obraca paznju na oznaku platforme PAK FA-DA
perspektivni aviacovni kompleks -FA frontovske avijacije- DA daljnje avijacije
znaci doslovno platforme za daljnji razvoj a ne kurac od jednog tipa aviona
vidis na platformu su27 koje su avione izvukli a od pak fa -da cemo jos vidjet
a ameri, nek se jebu sa rodnim pravima i rodnim avijunima,
vis da za ilon muska cupaju iz naftalina stara istrazivanja da moze letit u svemir
a ebiga, ero voli ameriku pa makar i s felerimapismejker wrote:Rusi se poigravaju jemerima..Mal osam zabrinut za naseg Eru..a tako mu se svidjao taj avijun,a on pun felera..i konstrukcijskih miisbrauha
tesko se odreci ljubavi kad je jednom steknes
njemu je bitno da je made by us
pa makar i peder mu dosao za zeta, ak je amerikanac nema frke
Leviathan2 wrote:a ebiga, ero voli ameriku pa makar i s felerimapismejker wrote:Rusi se poigravaju jemerima..Mal osam zabrinut za naseg Eru..a tako mu se svidjao taj avijun,a on pun felera..i konstrukcijskih miisbrauha
dobro..sad..biti sljep je jedno..to nepodrazumijeva glupost,ali biti tako glupo zatupljen i zasljepljen kao Ero...no mislim daon ima neke pinke glede toga,jerbo se ere trse samo kad od necega imaju koristi..
Guest- Guest
cuj, nekad ljubav zasljepi coekapismejker wrote:Leviathan2 wrote:a ebiga, ero voli ameriku pa makar i s felerimapismejker wrote:Rusi se poigravaju jemerima..Mal osam zabrinut za naseg Eru..a tako mu se svidjao taj avijun,a on pun felera..i konstrukcijskih miisbrauha
dobro..sad..biti sljep je jedno..to nepodrazumijeva glupost,ali biti tako glupo zatupljen i zasljepljen kao Ero...no mislim daon ima neke pinke glede toga,jerbo se ere trse samo kad od necega imaju koristi..