Spremili vesala za Vuciqi
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Spremili vesala za Vuciqi
Kod nas nije obojena revolucija. Upravo se Adem Vuchiqi sastaje sa Sorošem i prima u Beogradu njegovog sina. Takođe se liže sa Klintonovima i ostalom bagrom. Šta tek reći za lizanje sa Angelom. Lako ga je zameniti jer od njega goreg nema. Imaš Đilasa, Jeremića, Obradovića i svi bi bili bolji.Ringo10 wrote:Vi ako srušite Vučića po ukrajinskom modelu, umjesto normalnim izbornim procesom, to će vam biti kraj. Utonut ćete u kaos iz kojeg se nećete više izvući.dzango wrote:Bolje Sergej i ja od ovih forumskih sendvićara kojima je sve isto. Ja sam uvek opozicija, čak i kada moji dođu na vlast.kaya wrote:Bitno je promjeniti vlast ako nije dobra pa i nasilno jer njima savrseno odgovara razmisljanje - pa i tako se nista nece promjeniti! Sisaj ovce politika.
Ove prosvjede uopce ne gledam u koorelaciji sa hr ( mada bi ovog rado vidjela vjesalima).
Osim toga tamo je presjek ljudi bar po snimkama neki normalni, kulturno izgledaju , nisu seljomberi a ako je tamo sergej i dzango ne mogu biti u krivu. Na suprotnoj strani su im neke spodobe sa klempavim usima .
Ja i zute prsluke podrzavam, svakoga tko rusi vlast koja mu nije dobra.
Sve ovo vam kuha Zapad, ali ne znam koliko ste toga svjesni. Amerikanci ga ruše jer ne želi da se okrene protiv Rusije i Kine i ne želi da igra po zapadnom diktatu.
A koga da stavite na vlast čak i da srušite Sulju. JA mu trenutno zamjene ne vidim na srbijanskoj političkoj sceni, ko god šta mislio o njemu.
Mislim, osobno me nije briga, ovo vam samo dobronamjerno govorim. Ovo su pripreme za obojenu revoluciju u Srbiji.
A ne trebam ti pričati kako završe zemlje nakon obojenih revolucija. Tu više ni Bog neće uspostavit ni ustavni red, ni zakon ni poštivanje demokratskih institucija.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
A kad su to bili zadovoljni.Hektorović wrote:Mah Srbi uvijek bacaju svoje voždove kad su nezadovoljni...
Ulica je najgore rješenje. Jer onda svi skontaju da je parlament, izbori, pravila sve zajedno sviranje kurcu i onda niko nikoga ne jebe ni dva posto.
I onda svi nastoje da se domognu vlasti ulicom i nasiljem.
I to završi ili anarhijom, raspadom i potpunom propasti ili nekakvom vojnom diktaturom, što je čak i manje loša opcija.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Lizao se i Gadafi ...dzango wrote:Kod nas nije obojena revolucija. Upravo se Adem Vuchiqi sastaje sa Sorošem i prima u Beogradu njegovog sina. Takođe se liže sa Klintonovima i ostalom bagrom. Šta tek reći za lizanje sa Angelom. Lako ga je zameniti jer od njega goreg nema. Imaš Đilasa, Jeremića, Obradovića i svi bi bili bolji.Ringo10 wrote:Vi ako srušite Vučića po ukrajinskom modelu, umjesto normalnim izbornim procesom, to će vam biti kraj. Utonut ćete u kaos iz kojeg se nećete više izvući.dzango wrote:Bolje Sergej i ja od ovih forumskih sendvićara kojima je sve isto. Ja sam uvek opozicija, čak i kada moji dođu na vlast.kaya wrote:Bitno je promjeniti vlast ako nije dobra pa i nasilno jer njima savrseno odgovara razmisljanje - pa i tako se nista nece promjeniti! Sisaj ovce politika.
Ove prosvjede uopce ne gledam u koorelaciji sa hr ( mada bi ovog rado vidjela vjesalima).
Osim toga tamo je presjek ljudi bar po snimkama neki normalni, kulturno izgledaju , nisu seljomberi a ako je tamo sergej i dzango ne mogu biti u krivu. Na suprotnoj strani su im neke spodobe sa klempavim usima .
Sve ovo vam kuha Zapad, ali ne znam koliko ste toga svjesni. Amerikanci ga ruše jer ne želi da se okrene protiv Rusije i Kine i ne želi da igra po zapadnom diktatu.
A koga da stavite na vlast čak i da srušite Sulju. JA mu trenutno zamjene ne vidim na srbijanskoj političkoj sceni, ko god šta mislio o njemu.
Mislim, osobno me nije briga, ovo vam samo dobronamjerno govorim. Ovo su pripreme za obojenu revoluciju u Srbiji.
A ne trebam ti pričati kako završe zemlje nakon obojenih revolucija. Tu više ni Bog neće uspostavit ni ustavni red, ni zakon ni poštivanje demokratskih institucija.
2015-09-24
Ringo10 wrote:A kad su to bili zadovoljni.Hektorović wrote:Mah Srbi uvijek bacaju svoje voždove kad su nezadovoljni...
Ulica je najgore rješenje. Jer onda svi skontaju da je parlament, izbori, pravila sve zajedno sviranje kurcu i onda niko nikoga ne jebe ni dva posto.
I to završi ili anarhijom, raspadom i potpunom propasti ili nekakvom vojnom diktaturom, što je čak i manje loša opcija.
Pa nikad, takav je to narod...takvog mentaliteta...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Ali ni Đilas, ni Jeremić, ni Obradović nisu miljenici Zapada. Najkooperatvniji i sa najviše putera na glavi je upravo Adem Vuchiqi.Ringo10 wrote:Lizao se i Gadafi ...dzango wrote:Kod nas nije obojena revolucija. Upravo se Adem Vuchiqi sastaje sa Sorošem i prima u Beogradu njegovog sina. Takođe se liže sa Klintonovima i ostalom bagrom. Šta tek reći za lizanje sa Angelom. Lako ga je zameniti jer od njega goreg nema. Imaš Đilasa, Jeremića, Obradovića i svi bi bili bolji.Ringo10 wrote:Vi ako srušite Vučića po ukrajinskom modelu, umjesto normalnim izbornim procesom, to će vam biti kraj. Utonut ćete u kaos iz kojeg se nećete više izvući.dzango wrote:Bolje Sergej i ja od ovih forumskih sendvićara kojima je sve isto. Ja sam uvek opozicija, čak i kada moji dođu na vlast.kaya wrote:Bitno je promjeniti vlast ako nije dobra pa i nasilno jer njima savrseno odgovara razmisljanje - pa i tako se nista nece promjeniti! Sisaj ovce politika.
2014-04-19
To ko je miljenik Zapada to ni ti ni ja pojma nemamo.dzango wrote:Ali ni Đilas, ni Jeremić, ni Obradović nisu miljenici Zapada. Najkooperatvniji i sa najviše putera na glavi je upravo Adem Vuchiqi.Ringo10 wrote:Lizao se i Gadafi ...dzango wrote:Kod nas nije obojena revolucija. Upravo se Adem Vuchiqi sastaje sa Sorošem i prima u Beogradu njegovog sina. Takođe se liže sa Klintonovima i ostalom bagrom. Šta tek reći za lizanje sa Angelom. Lako ga je zameniti jer od njega goreg nema. Imaš Đilasa, Jeremića, Obradovića i svi bi bili bolji.Ringo10 wrote:Vi ako srušite Vučića po ukrajinskom modelu, umjesto normalnim izbornim procesom, to će vam biti kraj. Utonut ćete u kaos iz kojeg se nećete više izvući.dzango wrote:
Bolje Sergej i ja od ovih forumskih sendvićara kojima je sve isto. Ja sam uvek opozicija, čak i kada moji dođu na vlast.
A Suljo nije sigurno ti kažem.
2015-09-24
Najveće nasilje su upravo izbori sa neslobodnim medijima i u atmosferi straha gde se kupuju glasovi za paket hrane.Ringo10 wrote:A kad su to bili zadovoljni.Hektorović wrote:Mah Srbi uvijek bacaju svoje voždove kad su nezadovoljni...
a jebala te vjesala, daj tako napisi, ja citam vesala, pa reko otkad vicici zna veslatSerbinho-3 wrote:Terazije Beograd.
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2019&mm=02&dd=03&nav_category=11&nav_id=1501287
Dosta je da vidiš ko se sastaje sa Sorošem i ko prima njegovog sina u Beogradu. To sigurno nisu pobrojana trojica.Ringo10 wrote:To ko je miljenik Zapada to ni ti ni ja pojma nemamo.dzango wrote:Ali ni Đilas, ni Jeremić, ni Obradović nisu miljenici Zapada. Najkooperatvniji i sa najviše putera na glavi je upravo Adem Vuchiqi.Ringo10 wrote:Lizao se i Gadafi ...dzango wrote:Kod nas nije obojena revolucija. Upravo se Adem Vuchiqi sastaje sa Sorošem i prima u Beogradu njegovog sina. Takođe se liže sa Klintonovima i ostalom bagrom. Šta tek reći za lizanje sa Angelom. Lako ga je zameniti jer od njega goreg nema. Imaš Đilasa, Jeremića, Obradovića i svi bi bili bolji.Ringo10 wrote:
Vi ako srušite Vučića po ukrajinskom modelu, umjesto normalnim izbornim procesom, to će vam biti kraj. Utonut ćete u kaos iz kojeg se nećete više izvući.
A Suljo nije sigurno ti kažem.
2014-04-19
Što se mene tiče, može to i veslom.Leviathan2 wrote:a jebala te vjesala, daj tako napisi, ja citam vesala, pa reko otkad vicici zna veslatSerbinho-3 wrote:Terazije Beograd.
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2019&mm=02&dd=03&nav_category=11&nav_id=1501287
2014-04-19
dzangara, a kad pogledas realno, jel imate koga da zamjeni vucicadzango wrote:Što se mene tiče, može to i veslom.Leviathan2 wrote:a jebala te vjesala, daj tako napisi, ja citam vesala, pa reko otkad vicici zna veslatSerbinho-3 wrote:Terazije Beograd.
Zbilja ste nenormalni..
Pa kako su francuzi povukli ono poskupljenje goriva ? Mirnim putem, cekali izbore, kao kultura i to ili? Izasli van i poslozili im pol Pariza?!
Zbilja ste nenormalni..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Imamo. I ja bi bio bolji od njega. Tu su Đilas, Jeremić i Obradović.Leviathan2 wrote:dzangara, a kad pogledas realno, jel imate koga da zamjeni vucicadzango wrote:Što se mene tiče, može to i veslom.Leviathan2 wrote:a jebala te vjesala, daj tako napisi, ja citam vesala, pa reko otkad vicici zna veslatSerbinho-3 wrote:Terazije Beograd.
2014-04-19
Obradović?
Imamo. I ja bi bio bolji od njega. Tu su Đilas, Jeremić i Obradović.
Ma daj...
Kažem, vi nemate alternativu...
2018-04-10
Aj daj suti strucnjak i slusaj muziku sa dzamijeHektorović wrote:Obradović?
Imamo. I ja bi bio bolji od njega. Tu su Đilas, Jeremić i Obradović.
Ma daj...
Kažem, vi nemate alternativu...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Obradović?Hektorović wrote:Imamo. I ja bi bio bolji od njega. Tu su Đilas, Jeremić i Obradović.
Ma daj...[/quote]
Šta bre daj? Ovaj govnar nema dana radnog staža i nikafa ništa u životu nije uradio i postigao. Slina koja je nosila gajibe piva da bi dočekala da postane kalif umesto kalifa zahvaljujući američkoj ambasadi. Đilas ima kompaniju koja vredi milione a Jeremić je bio predsedavajući skupštine UN. Za ovog su marke u svakom pogledu. Obradović je vođa nacionalne opcije koja je protiv EU i do sada nema ni jednu aferu i jedini nije bio na vlasti. Pokvareniji od ovog sigurno nije.
2014-04-19
dzango wrote:
Šta bre daj? Ovaj govnar nema dana radnog staža i nikafa ništa u životu nije uradio i postigao. Slina koja je nosila gajibe piva da bi dočekala da postane kalif umesto kalifa zahvaljujući američkoj ambasadi. Đilas ima kompaniju koja vredi milione a Jeremić je bio predsedavajući skupštine UN. Za ovog su marke u svakom pogledu. Obradović je vođa nacionalne opcije koja je protiv EU i do sada nema ni jednu aferu i jedini nije bio na vlasti. Pokvareniji od ovog sigurno nije.
Njima je jedino zajedničko što su oporba. Likovi su nespojivih svjetonazora.
A Adem Vuchiqi ima iza sebe čitavu krezubu Srbiju.
2018-04-10
Cilj i nije da budu deo jedne politike već da obore diktatora i oslobode Srbiju od ove pošasti. Jednom kada padnu sa vlasti, razbežaće se kao pacovi drukajući jedni druge da ne bi završili u zatvoru i kako bi sačuvali ono što su pokrali. Onda će moći da se održe izbori i neka pobedi neko od ove trojice ili neko četvrti.Hektorović wrote:dzango wrote:
Njima je jedino zajedničko što su oporba. Likovi su nespojivih svjetonazora.
A Adem Vuchiqi ima iza sebe čitavu krezubu Srbiju.
2014-04-19
haha, i ja isto..Leviathan2 wrote:a jebala te vjesala, daj tako napisi, ja citam vesala, pa reko otkad vicici zna veslatSerbinho-3 wrote:Terazije Beograd.
Maggie19- Posts : 6791
2019-01-30
Građevinska operativa u posebnim situacijama, daje obol rješavanju nagomilanih problema.
Guest- Guest
neće ta u grob bez sikire, ta bi pravila sranja i đavlima u paklu pa je ni oni ne želeMaggie19 wrote:haha, i ja isto..Leviathan2 wrote:a jebala te vjesala, daj tako napisi, ja citam vesala, pa reko otkad vicici zna veslatSerbinho-3 wrote:Terazije Beograd.
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Raspisat ce se poternica za Stanojkom jer je nosio vesala
» Kinezi za Srbiju spremili milijardu EUR
» Vuciqi: Ne moze BRE to tako
» Vuciqi za malo likvidiran!
» Vuciqi:Ne moze bre to tako
» Kinezi za Srbiju spremili milijardu EUR
» Vuciqi: Ne moze BRE to tako
» Vuciqi za malo likvidiran!
» Vuciqi:Ne moze bre to tako
Page 3 of 5