Vuciqi:Ne moze bre to tako
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Vuciqi:Ne moze bre to tako
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2018&mm=09&dd=07&nav_category=640&nav_id=1440779
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: Vuciqi:Ne moze bre to tako
Jupiter Bem "neće sa Tačijem"; Tanjug: Vraća se u Beograd
2014-08-25
Sastanak Vučića sa Mogerini trajao je više od dva sata.
"Predsednik Srbije neće se do večeras obraćati javnosti, a još nije doneo ni odluku da li će odustati od posete KiM, nakon pretnji i laži prištinskih političara“, kako je novinarima objasnio direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić.
Prištinska delegacija i dalje je u sedištu evropske diplomatije.
Ranije je rečeno da Jupiter Bem neće razgovarati s kosovskim predsednikom Hašimom Tačijem, a pitanje je da li će se i kada nastaviti razgovori s Prištinom.
Jupiter Bem se na to odlučio zbog, kaže Đurić, svih prevara, pretnji i laži kosovskih Albanaca.
Takođe, istakao je Đurić, neprihvatljivi su pokušaji da se obesmisle razgovori i pokušaji (Hašima Tačija) da Preševo, Medveđu i Bujanovac prikaže kao deo teritorije Kosova.
"Jedina teritorija o kojoj treba da se govori je teritorija Kosova i Metohije", dodao je Đurić.
On je istakao i da se predsednik Srbije do večeras neće obraćati javnosti.
Na pitanje da li se predsednik Srbije plaši eventualnog hapšenja na Kosovu, Đurić odgovara da se ne plaši i da, ako bude odlučio da ode na Kosovo, sigurno neće biti uhapšen.
Đurić je takođe pozvao građane na Kosovu i Metohiji da u što većem broju dođu i čuju predsednika Vučića.
"Predsednik Srbije neće se do večeras obraćati javnosti, a još nije doneo ni odluku da li će odustati od posete KiM, nakon pretnji i laži prištinskih političara“, kako je novinarima objasnio direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić.
Prištinska delegacija i dalje je u sedištu evropske diplomatije.
Ranije je rečeno da Jupiter Bem neće razgovarati s kosovskim predsednikom Hašimom Tačijem, a pitanje je da li će se i kada nastaviti razgovori s Prištinom.
Jupiter Bem se na to odlučio zbog, kaže Đurić, svih prevara, pretnji i laži kosovskih Albanaca.
Takođe, istakao je Đurić, neprihvatljivi su pokušaji da se obesmisle razgovori i pokušaji (Hašima Tačija) da Preševo, Medveđu i Bujanovac prikaže kao deo teritorije Kosova.
"Jedina teritorija o kojoj treba da se govori je teritorija Kosova i Metohije", dodao je Đurić.
On je istakao i da se predsednik Srbije do večeras neće obraćati javnosti.
Na pitanje da li se predsednik Srbije plaši eventualnog hapšenja na Kosovu, Đurić odgovara da se ne plaši i da, ako bude odlučio da ode na Kosovo, sigurno neće biti uhapšen.
Đurić je takođe pozvao građane na Kosovu i Metohiji da u što većem broju dođu i čuju predsednika Vučića.
2014-08-25
Ovaj kako rekoh, ako ostane i Beogradski Pasaluk, mozemo da se zahvalimo Pizzonu.
2014-08-25
je'l istina u stvari da sipci pustaju njega ali ne i buseve sa njegovim sendvicarima...sto ga je iznerviralo...pa ako su mu sipci dali dozvolu znaci nije persona non grata..ali normalno da sipci nisu mi pa da mu dozvoli da cirkusira na kosovu..ne mozes tu i tu..mozes tu i tu..ako neces daleka ti kuca
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
On da ima dva grama mozga, ne bi sa tim sibicarima gubio vreme.
2014-08-25
ti nisi skuzio da sipci znaju zbrajati..skuzili su da vucicu treba ovaj posjet samo iz razloga da skupi bod vise u ocima međun.zajednice a i da cirkusira ispitujuci granice pristine...to su sipci skuzili i odredili su ograniceni protokol sulji plus stop nejgovim sendvicarima koji bi dosli iz srbije..suljo je prokljuvio da su mu sipci prozreli igru i namjere i sad kmeci i paradira..Serbinho-3 wrote:On da ima dva grama mozga, ne bi sa tim sibicarima gubio vreme.
2015-09-08
Kao što rekoh idućih pet godina se neće dogovoriti ništa
Balkanska posla koja se neisplati pratit, predstava za narod
Balkanska posla koja se neisplati pratit, predstava za narod
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
pazi ovo 'najopakiji' potez ili zapovjed ej ova..'nalozit cu vojsci,policiji,bioa da ne kontaktiraju sa kosovskim i međunarodnim predstavnicima na kosovu'..ono jebacka 'prijetnja' necu bre da razgovaram sa vama.
2015-09-08
..ja mislim d akad ovo citaju ruje i putn njegove izjave da ovaj cupa ono par dlaka na kosi 'kome ja dajem oruzje'
2015-09-08
A ono kakva vam je demografija i ekonomija neke prognoze za pet do deset godina baš nisu obećavajućeSerbinho-3 wrote:Ovaj kako rekoh, ako ostane i Beogradski Pasaluk, mozemo da se zahvalimo Pizzonu.
2014-04-11
Problem je u zenskama a ne ekonomiji.
2014-08-25
To Kosovo me nije nikad previše zanimalo, omo jednostavno nije misto di bi ja otiša popiti kavu i tu sva priča završava
Ovi referendum u Makedoniji mi je bitniji da izglade stvar s Grcima i da se ide dalje
Ovi referendum u Makedoniji mi je bitniji da izglade stvar s Grcima i da se ide dalje
2014-04-11
si bio u makedonijiRayMabus wrote:To Kosovo me nije nikad previše zanimalo, omo jednostavno nije misto di bi ja otiša popiti kavu i tu sva priča završava
2015-09-08
Meni je Kosovo nebitno
Skoplje je druga priča jer je to željezničko čvorište na Balkanu i u planu je izgradnja pruge prema Bugarskoj za Crno more
Priština jednostavno nema tu prometnu i zemljopisnu važnost
Skoplje je druga priča jer je to željezničko čvorište na Balkanu i u planu je izgradnja pruge prema Bugarskoj za Crno more
2014-04-11
Bio sam u Sofiji, prošao kroz Srbiju naprid nazad, otprilike znam situaciju i šta je tu bitno a šta je kurac od ovcevuksadinare wrote:si bio u makedonijiRayMabus wrote:To Kosovo me nije nikad previše zanimalo, omo jednostavno nije misto di bi ja otiša popiti kavu i tu sva priča završava
Niš je bitniji od Prištine jer je prometno čvorište
2014-04-11
majke ti mile pa ti ray postao makedonce...sav si opcinjen makedonijom evo ti jedna pjesmaRayMabus wrote:Meni je Kosovo nebitno
https://www.youtube.com/watch?v=aO5Beq-D74A
2015-09-08
Ray u operaciji 'Dvoboj za južnu prugu'
https://www.youtube.com/watch?v=ZSy_ZrgUV3Q
2015-09-08
Serbinho-3 wrote:Problem je u zenskama a ne ekonomiji.
Koliko se sjećam a pamet me dobro služi, nije u curama problem.
Nego je sve povezano, jednako kao i u RH i drugdi i ekonomija i sve drugo
Nisu baš toliko stvari vojno postavljene, više ekonomija i prometna važnostvuksadinare wrote:Ray u operaciji 'Dvoboj za južnu prugu'
2014-04-11
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Vuciqi: Ne moze BRE to tako
» Vulin: Ne moze bre to tako!
» EU Srbiji: Ne moze BRE to tako
» ''NIKOLA GRMOJA PORUČIO PLENKOVIĆU: ‘Ako to ne bude tako, Most može izaći iz Vlade’''
» Plenki:'Neki su jucer htjeli zatvaranje a danas traze otvaranje.Ne moze to tako.'
» Vulin: Ne moze bre to tako!
» EU Srbiji: Ne moze BRE to tako
» ''NIKOLA GRMOJA PORUČIO PLENKOVIĆU: ‘Ako to ne bude tako, Most može izaći iz Vlade’''
» Plenki:'Neki su jucer htjeli zatvaranje a danas traze otvaranje.Ne moze to tako.'
Page 1 of 2