Spremili vesala za Vuciqi
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Spremili vesala za Vuciqi
U biti nemamo više ni volje , pokušalo se s Most , dva puta su ih zajebali , prošle su dvije godine a onda kad nemožeš protiv hdz onda fino iselilo 400 tisuća mladih pa se sad mislite , sad imate demografski problem idućih 30. godinapismejker wrote:Vi nemate mooda da to provedete..Vi ste genetski kastrirani da budete pitomo kmetje i ne smijete niti oka dici protiv vasih Velmoža...dopusteo vam je lajuckanje..Regoč wrote:Kad završite posal kod sebe, pošaljite nami, ima i u nas kandidatah.
jedino kad Drzava zatrazi,onda lupite petama i kazete blablabla..
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Bitno je promjeniti vlast ako nije dobra pa i nasilno jer njima savrseno odgovara razmisljanje - pa i tako se nista nece promjeniti! Sisaj ovce politika.
Ove prosvjede uopce ne gledam u koorelaciji sa hr ( mada bi ovog rado vidjela vjesalima).
Osim toga tamo je presjek ljudi bar po snimkama neki normalni, kulturno izgledaju , nisu seljomberi a ako je tamo sergej i dzango ne mogu biti u krivu. Na suprotnoj strani su im neke spodobe sa klempavim usima .
Ja i zute prsluke podrzavam, svakoga tko rusi vlast koja mu nije dobra.
Ove prosvjede uopce ne gledam u koorelaciji sa hr ( mada bi ovog rado vidjela vjesalima).
Osim toga tamo je presjek ljudi bar po snimkama neki normalni, kulturno izgledaju , nisu seljomberi a ako je tamo sergej i dzango ne mogu biti u krivu. Na suprotnoj strani su im neke spodobe sa klempavim usima .
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Bolje Sergej i ja od ovih forumskih sendvićara kojima je sve isto. Ja sam uvek opozicija, čak i kada moji dođu na vlast.kaya wrote:Bitno je promjeniti vlast ako nije dobra pa i nasilno jer njima savrseno odgovara razmisljanje - pa i tako se nista nece promjeniti! Sisaj ovce politika.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Bmk za Srbiju , da nema ove nebi to ni gleda , doduše nečujem šta priča nego samo razmišljam kako bi joj kurac stavija u usta
Jučer nakon ove oša u wc izdrkat
Šta je govorila ja ništa nisan čuja jer je uopše neslušan nego samo gledan
Jučer nakon ove oša u wc izdrkat
Šta je govorila ja ništa nisan čuja jer je uopše neslušan nego samo gledan
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
pogresno,eto ti primjer Iraka i Libije,srusili sadama,milion mrtvih,libija slicna stvarkaya wrote:Bitno je promjeniti vlast ako nije dobra pa i nasilno jer njima savrseno odgovara razmisljanje - pa i tako se nista nece promjeniti! Sisaj ovce politika.
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
naravno da su sergej i django u krivu i naravno da se u smrdiji ništa nebi promjenilo. Pročitaj im stavove i reci po čemu se oni razlukuju od suljinih stavova? samo bi drugi majmuni zamjenili postojeće i ništa drugo se ne bi dogodilo. To je konstanta u smrdiji od zlobe miloševića na ovamo.kaya wrote:Bitno je promjeniti vlast ako nije dobra pa i nasilno jer njima savrseno odgovara razmisljanje - pa i tako se nista nece promjeniti! Sisaj ovce politika.
nisam za takav protu udarkaya wrote:To je performanse. Politicarima se to ocekivano ne svida. I angazirati ce vojsku onih koji ce pisati kako je to grozno i pozivati na mir.
Nista strasno sve u svemu.
Ovdje ih ima bar 50 s kojima bi trebalo ukrasiti stabla.
skidanje s vlasti da, micanje i ograničavanje protiv novog negativnog djelovanja
ali oduzimanje života -NE
iako logori zvuče zloglasno... tamo ima posla, korisni su a i na sigurnom su
umjesto logori mogu se nazvati poljoprivredne zajednice (pod nadzorom) , pa neka kopaju ako već nisu bili dobri političari ili poslodavci
immortal-
2014-04-16
Terazijske česme sa Sinišom Kovačevićem, velikanom srpske drame i književnosti, potpredsednikom @narodnastranka.
Danas nas je u šetnji u Beogradu bilo više nego ikad.
Idemo dalje, do pobede!
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Jeremija, nisam izašao na izbore ne secam se kada, ovaj put glas Jeremiji, Dzeremaja.
2014-08-25
Mediji: Vučićevom sinu prete "vešanjem", oglasio se MUP
https://www.vesti-online.com/Vesti/Drustvo/726352/Mediji-Vucicevom-sinu-prete-vesanjem-oglasio-se-MUP
2014-08-25
Ne znaju koga pre da obese, Vucica ili sina.
Pre neki izvredjao Srbe ko kerove, braneći izjavu Kalinica.
Idiotizam na kvadrat.
Pre neki izvredjao Srbe ko kerove, braneći izjavu Kalinica.
Idiotizam na kvadrat.
2014-08-25
Rehabilitacijski centri zvuči baš cool i in i antifašistički i svašta nješto što vole mladi i naprjedni.mortal wrote:umjesto logori mogu se nazvati poljoprivredne zajednice (pod nadzorom)
I ja. Volim biti tako antiprotivna .dzango wrote:Bolje Sergej i ja od ovih forumskih sendvićara kojima je sve isto. Ja sam uvek opozicija, čak i kada moji dođu na vlast.kaya wrote:Bitno je promjeniti vlast ako nije dobra pa i nasilno jer njima savrseno odgovara razmisljanje - pa i tako se nista nece promjeniti! Sisaj ovce politika.
2015-08-15
Regoč wrote:Rehabilitacijski centri zvuči baš cool i in i antifašistički i svašta nješto što vole mladi i naprjedni.mortal wrote:umjesto logori mogu se nazvati poljoprivredne zajednice (pod nadzorom)
immortal-
2014-04-16
Kao ona dva matora gunđala iz lože kod Mapetovaca.kaya wrote:I ja. Volim biti tako antiprotivna .dzango wrote:Bolje Sergej i ja od ovih forumskih sendvićara kojima je sve isto. Ja sam uvek opozicija, čak i kada moji dođu na vlast.kaya wrote:Bitno je promjeniti vlast ako nije dobra pa i nasilno jer njima savrseno odgovara razmisljanje - pa i tako se nista nece promjeniti! Sisaj ovce politika.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Gle, ne gledam to u koorelaciji sa hr. Ne znam uopce tko su ti drugi. Mada mi se cini da od onog govneta sulje mora biti bolji svatko. Tamo ima politickih oponenata a ima i ljudi kojima je pun k. Luja XV i sina nevezano iz politiku. Svaki prosvjed okupi vise profila i struja.tre wrote:naravno da su sergej i django u krivu i naravno da se u smrdiji ništa nebi promjenilo. Pročitaj im stavove i reci po čemu se oni razlukuju od suljinih stavova? samo bi drugi majmuni zamjenili postojeće i ništa drugo se ne bi dogodilo. To je konstanta u smrdiji od zlobe miloševića na ovamo.kaya wrote:Bitno je promjeniti vlast ako nije dobra pa i nasilno jer njima savrseno odgovara razmisljanje - pa i tako se nista nece promjeniti! Sisaj ovce politika.
I onaj u radicevoj je poceo vezano za nesto stoto a pretvorio se u to da su ih htjeli poloviti po gornjem gradu.
I steta sto nisu uspjeli. Dobro za taj sam emotivno vezana jer sam bila na njemu .
2015-08-15
:)dzango wrote:Kao ona dva matora gunđala iz lože kod Mapetovaca.kaya wrote:I ja. Volim biti tako antiprotivna .dzango wrote:Bolje Sergej i ja od ovih forumskih sendvićara kojima je sve isto. Ja sam uvek opozicija, čak i kada moji dođu na vlast.kaya wrote:Bitno je promjeniti vlast ako nije dobra pa i nasilno jer njima savrseno odgovara razmisljanje - pa i tako se nista nece promjeniti! Sisaj ovce politika.
2015-08-15
pogledaj ili pitaj djanga o tome kakav je program dveri za koje on druka, te budaletine su na liniji VKK kao i ovaj budalaš suljo koji gura nosinu u RH svaki jebeni dan što direktno što indirektno preko svojih medija a da ne spominjem SPC koji komada RH u svakoj svojoj poslanici ili stanojka koji i dalje lupeta o srpskom Dubrovniku itd itd.kaya wrote:Gle, ne gledam to u koorelaciji sa hr. Ne znam uopce tko su ti drugi. Mada mi se cini da od onog govneta sulje mora biti bolji svatko. Tamo ima politickih oponenata a ima i ljudi kojima je pun k. Luja XV i sina nevezano iz politiku. Svaki prosvjed okupi vise profila i struja.tre wrote:naravno da su sergej i django u krivu i naravno da se u smrdiji ništa nebi promjenilo. Pročitaj im stavove i reci po čemu se oni razlukuju od suljinih stavova? samo bi drugi majmuni zamjenili postojeće i ništa drugo se ne bi dogodilo. To je konstanta u smrdiji od zlobe miloševića na ovamo.kaya wrote:Bitno je promjeniti vlast ako nije dobra pa i nasilno jer njima savrseno odgovara razmisljanje - pa i tako se nista nece promjeniti! Sisaj ovce politika.
I onaj u radicevoj je poceo vezano za nesto stoto a pretvorio se u to da su ih htjeli poloviti po gornjem gradu.
I steta sto nisu uspjeli. Dobro za taj sam emotivno vezana jer sam bila na njemu .
Vi ako srušite Vučića po ukrajinskom modelu, umjesto normalnim izbornim procesom, to će vam biti kraj. Utonut ćete u kaos iz kojeg se nećete više izvući.dzango wrote:Bolje Sergej i ja od ovih forumskih sendvićara kojima je sve isto. Ja sam uvek opozicija, čak i kada moji dođu na vlast.kaya wrote:Bitno je promjeniti vlast ako nije dobra pa i nasilno jer njima savrseno odgovara razmisljanje - pa i tako se nista nece promjeniti! Sisaj ovce politika.
Sve ovo vam kuha Zapad, ali ne znam koliko ste toga svjesni. Amerikanci ga ruše jer ne želi da se okrene protiv Rusije i Kine i ne želi da igra po zapadnom diktatu.
A koga da stavite na vlast čak i da srušite Sulju. JA mu trenutno zamjene ne vidim na srbijanskoj političkoj sceni, ko god šta mislio o njemu.
Mislim, osobno me nije briga, ovo vam samo dobronamjerno govorim. Ovo su pripreme za obojenu revoluciju u Srbiji.
A ne trebam ti pričati kako završe zemlje nakon obojenih revolucija. Tu više ni Bog neće uspostavit ni ustavni red, ni zakon ni poštivanje demokratskih institucija.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Mah Srbi uvijek bacaju svoje voždove kad su nezadovoljni...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Kod nas nije obojena revolucija. Upravo se Adem Vuchiqi sastaje sa Sorošem i prima u Beogradu njegovog sina. Takođe se liže sa Klintonovima i ostalom bagrom. Šta tek reći za lizanje sa Angelom. Lako ga je zameniti jer od njega goreg nema. Imaš Đilasa, Jeremića, Obradovića i svi bi bili bolji.Ringo10 wrote:Vi ako srušite Vučića po ukrajinskom modelu, umjesto normalnim izbornim procesom, to će vam biti kraj. Utonut ćete u kaos iz kojeg se nećete više izvući.dzango wrote:Bolje Sergej i ja od ovih forumskih sendvićara kojima je sve isto. Ja sam uvek opozicija, čak i kada moji dođu na vlast.kaya wrote:Bitno je promjeniti vlast ako nije dobra pa i nasilno jer njima savrseno odgovara razmisljanje - pa i tako se nista nece promjeniti! Sisaj ovce politika.
Sve ovo vam kuha Zapad, ali ne znam koliko ste toga svjesni. Amerikanci ga ruše jer ne želi da se okrene protiv Rusije i Kine i ne želi da igra po zapadnom diktatu.
A koga da stavite na vlast čak i da srušite Sulju. JA mu trenutno zamjene ne vidim na srbijanskoj političkoj sceni, ko god šta mislio o njemu.
Mislim, osobno me nije briga, ovo vam samo dobronamjerno govorim. Ovo su pripreme za obojenu revoluciju u Srbiji.
A ne trebam ti pričati kako završe zemlje nakon obojenih revolucija. Tu više ni Bog neće uspostavit ni ustavni red, ni zakon ni poštivanje demokratskih institucija.
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Raspisat ce se poternica za Stanojkom jer je nosio vesala
» Kinezi za Srbiju spremili milijardu EUR
» Vuciqi: Ne moze BRE to tako
» Vuciqi za malo likvidiran!
» Vuciqi:Ne moze bre to tako
» Kinezi za Srbiju spremili milijardu EUR
» Vuciqi: Ne moze BRE to tako
» Vuciqi za malo likvidiran!
» Vuciqi:Ne moze bre to tako
Page 2 of 5