2019.Balkanu ozbiljno prijete ratovi
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: 2019.Balkanu ozbiljno prijete ratovi
naravno da jesam...mozes provjeriti ured za obranu morha-istok zagrebepikur37 wrote:vuksadinare wrote:ja sam vec u ratnom rasporedu od 28.1.2018kaya wrote:Jupiii ... ici ce ti sin u rat, ti ces biti prestar do tada.vuksadinare wrote:https://www.express.hr/top-news/cia-nsa-i-drugi-balkanu-u-2019-ozbiljno-prijete-ratovi-19868
Jesi happy?
jašta si :D čim si se vratio kao dragovoljac iz ukraine ;)
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Vučina i njegovi ratni pohodi
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Fuk,eno,ponovno se formiraju Blekvotersi,pa eto..imaju prejebene platje...sto cekati???
Guest- Guest
On je ko moja pokojna baka. Njoj je bilo dosadno pa je stalno mislila da ce neki svjetski rat. Od bilo kakve sirene je proglasila zracnu opasnost. Dobro onda je fakat jednom i bila, prava. Al ona je bila prestara pa je otisla u Milano na par godina. Tak da nije bila u pokretu otpora :)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
vuksadinare wrote:naravno da jesam...mozes provjeriti ured za obranu morha-istok zagrebepikur37 wrote:vuksadinare wrote:ja sam vec u ratnom rasporedu od 28.1.2018kaya wrote:Jupiii ... ici ce ti sin u rat, ti ces biti prestar do tada.vuksadinare wrote:https://www.express.hr/top-news/cia-nsa-i-drugi-balkanu-u-2019-ozbiljno-prijete-ratovi-19868
Jesi happy?
I sad ideš okolo i ložiš :D kao i za ukrajinu
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ja ne ratujem zbog love nisam placenik vec iz cojstvapismejker wrote:Fuk,eno,ponovno se formiraju Blekvotersi,pa eto..imaju prejebene platje...sto cekati???
2015-09-08
epikur37 wrote:crvenkasti wrote:Nismo uspjeli postići da Srbija doživi katarzu.
Vajda će sad.
Za katarzu Srbije treba ih pobijediti odnosno ući tenkovima u Beograd....ovaj put treba ići do kraja.
svakako. Ovako Srbija ima dojam da im je učinjena velika nepravda, i oni će tu nepravdu pokušati ispraviti
kako rekoh,ti si moj IDOL...vuksadinare wrote:ja ne ratujem zbog love nisam placenik vec iz cojstvapismejker wrote:Fuk,eno,ponovno se formiraju Blekvotersi,pa eto..imaju prejebene platje...sto cekati???
Guest- Guest
naravno..prikupljam dragovoljce kao i '91..tebe jbg nisam mogao naciepikur37 wrote:vuksadinare wrote:naravno da jesam...mozes provjeriti ured za obranu morha-istok zagrebepikur37 wrote:vuksadinare wrote:ja sam vec u ratnom rasporedu od 28.1.2018kaya wrote:
Jupiii ... ici ce ti sin u rat, ti ces biti prestar do tada.
Jesi happy?
2015-09-08
Mi s lijeva, muslimani iz sredine, a Šiptari odozdolje. Gotovi su za tri dana.
crvenkasti-
2014-04-17
vuksadinare wrote:naravno..prikupljam dragovoljce kao i '91..tebe jbg nisam mogao naciepikur37 wrote:vuksadinare wrote:naravno da jesam...mozes provjeriti ured za obranu morha-istok zagrebepikur37 wrote:vuksadinare wrote:
ja sam vec u ratnom rasporedu od 28.1.2018
Svoje ratove ćeš morati voditi sam ;)
2015-08-06
Ubi ga dosada, da se bar nesto desi..newuser wrote:Vučina i njegovi ratni pohodi
2015-08-15
crvenkasti wrote:Mi s lijeva, muslimani iz sredine, a Šiptari odozdolje. Gotovi su za tri dana.
Još Bugari s leđa.
2015-08-06
Neka vas, ja cu za italiju ko baka..crvenkasti wrote:Mi s lijeva, muslimani iz sredine, a Šiptari odozdolje. Gotovi su za tri dana.
Pa dodem za koju godinu.
2015-08-15
epikur37 wrote:crvenkasti wrote:Mi s lijeva, muslimani iz sredine, a Šiptari odozdolje. Gotovi su za tri dana.
Još Bugari s leđa.
Kad bismo imali koji avion, bilo bi i za dva.
crvenkasti-
2014-04-17
:)pismejker wrote:You are my IDOL...vuksadinare wrote:6 mjeseci jebenog krsa i loma..pismejker wrote:6 mjeseci ukupno..jel...kaya wrote:Vuk misli da ce rat sutra da njemu ne bude dosadno.Yehudim wrote:
Ono.. on je rambo i drzava ce ga potraziti za neku misiju zbog iskustva:)
U biti dozivjeti ce 90 uz jogurt al mozda mu sin jednog dana ode ratovati..
Znas ono.. on na poslu rjesava krizaljke a stizu u agenti u koznom kaputu
- trebamo te, srbe ne mozemo sami rijesiti !
2015-08-15
epikur37 wrote:Eroo wrote:epikur37 wrote:crvenkasti wrote:Nismo uspjeli postići da Srbija doživi katarzu.
Vajda će sad.
Za katarzu Srbije treba ih pobijediti odnosno ući tenkovima u Beograd....ovaj put treba ići do kraja.
Tebe ero prvog na tenk koliko si ih žedan, još vučina s tobom u posadi :)
Na šahovskoj tabli ja sam lovac, mogu djelovati po dijagonali iz pozadine.
Vi pješaci idete mic po mic, a Kraljica je tu da odredi strategiju i smjer djelovanja.
"d" (d kao Drina) linija ovaj put nije opcija.
kaya wrote:Neka vas, ja cu za italiju ko baka..crvenkasti wrote:Mi s lijeva, muslimani iz sredine, a Šiptari odozdolje. Gotovi su za tri dana.
Pa dodem za koju godinu.
Možeš navijati za nas i iz Italije. Vidi Prcka, on iz Australije, pa dobro.
crvenkasti-
2014-04-17
ti bi stvarao herceg bosnu cesjkajuci jajca u krevetu kad se probudis u podne zavirujuci u frizider jel zena spremila papicu...ovaj bus put ti isel..jer ja te pronađem u zadru zavezem isporucim u mostaru jeri maslovaru..koji cete prije toga zavezat konopcem za noge i objesit ko arapi one crne robove...polijevati hladnom vodom...i dobro ispeglati po leđima..da ces juriti uz vranicu sa puskom na muslice ko tigarepikur37 wrote:vuksadinare wrote:naravno..prikupljam dragovoljce kao i '91..tebe jbg nisam mogao naciepikur37 wrote:vuksadinare wrote:naravno da jesam...mozes provjeriti ured za obranu morha-istok zagrebepikur37 wrote:
Svoje ratove ćeš morati voditi sam ;)
2015-09-08
i RH i Srbija nebi mogli u obe države sve skupa naći 20 000 budala da se ratuju. to bi bio rat , kao kada se tuku dica od 6godina.. udaraju se i udaraju a nemogu se ozljediti.
jedino su bosanski muslimani nabrijani, imaju dosta mladog frustriranog stanovništvima, mlade populacije koja još nije utekla, koje je siromašna, a nabrijani su na hrvate i srbe, misle da smo im mi krivi za njihova sranja.. i imaju oružja neloše, ali u tom kontekstu je dovoljno da i Hrvatska i Srbija im zatvore granicu i nakon mjesec dana će umirati od gladi, tako da ništa od ratova.. ako je vučku 6mjeseci bilo premalo ima ukraina, iako je i tamo mir sada..
jedino su bosanski muslimani nabrijani, imaju dosta mladog frustriranog stanovništvima, mlade populacije koja još nije utekla, koje je siromašna, a nabrijani su na hrvate i srbe, misle da smo im mi krivi za njihova sranja.. i imaju oružja neloše, ali u tom kontekstu je dovoljno da i Hrvatska i Srbija im zatvore granicu i nakon mjesec dana će umirati od gladi, tako da ništa od ratova.. ako je vučku 6mjeseci bilo premalo ima ukraina, iako je i tamo mir sada..
desit ce se..pitanje vremena..vidis da vulin gori od nestrpljenja a Suljo krv spominje..a cim Suljo krv spominje nikad to dobro ne svrsikaya wrote:Ubi ga dosada, da se bar nesto desi..newuser wrote:Vučina i njegovi ratni pohodi
2015-09-08
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Rusi ozbiljno zakuhavaju u Srbiji, otvoreno prijete Vučiću
» Pravasi i braniteljske udruge ozbiljno prijete:'Odblokirate li Srbiju,pokrenut cemo skupljanje potpisavza referendum o izlasku iz EU.Zajednica sa Srbijom je direktno krsenje hrvatskog ustava'
» State Department: Country Reports on Terrorism 2019 (October 2019)
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» šef ureda potpredsjednice vlade od 2021. godine. Od 2019. do 2020. bio je savjetnik Koordinacije za upravljanje državnom imovinom, a prije toga je dvije godine radio kao savjetnik za informacijsku sigurnost u glavnom tajništvu vlade. Od 2016. do 2019. bi
» Pravasi i braniteljske udruge ozbiljno prijete:'Odblokirate li Srbiju,pokrenut cemo skupljanje potpisavza referendum o izlasku iz EU.Zajednica sa Srbijom je direktno krsenje hrvatskog ustava'
» State Department: Country Reports on Terrorism 2019 (October 2019)
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» šef ureda potpredsjednice vlade od 2021. godine. Od 2019. do 2020. bio je savjetnik Koordinacije za upravljanje državnom imovinom, a prije toga je dvije godine radio kao savjetnik za informacijsku sigurnost u glavnom tajništvu vlade. Od 2016. do 2019. bi
Page 2 of 7