2019.Balkanu ozbiljno prijete ratovi
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: 2019.Balkanu ozbiljno prijete ratovi
JA sam negdje čuo za to ali ne znam koliko je to istina.jastreb wrote:flumen wrote:vuksadinare wrote:...pa prvi napad na cer izvela je jedna pukovnija AU vojske u cijem sastavu je bilo 80% muslimana iz bh-a i to mobiliziranih najvecim dijelom u istocnoj bosni jer im je tako bilo najlakse..blizu srbije..dobro su poznavali taj teren a imali su osvetnicki naboj kontra srba...no kako su srbi poznati kao lazovi mada su dobro znali ovaj podatak proturali su ideju da je bilo puno hrvata u napadu na cer...mada po broju poginulih austrijskih vojnika na ceru ravno je bilo 24 poginula hrvata..ali je zato bilo poginulih oko 700 muslimana...no jbg trebalo je iskoristiti svaku priliku i optuzivati hrvate i za dosta onog sto nisu ucinili niti su tu bili
pa muslimani su onda bili hrvati....
Inače u naopadu na Srbiju po krvološtvu prama srpskoj nejači naročito su se istakli lički i kordunaški Srbi.
Imaš li neke podatke
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Pa kad veli jastreb to je to..on se sa njima druzio i druzi i o njima sve zna..nema da omane...Ringo10 wrote:JA sam negdje čuo za to ali ne znam koliko je to istina.jastreb wrote:flumen wrote:vuksadinare wrote:...pa prvi napad na cer izvela je jedna pukovnija AU vojske u cijem sastavu je bilo 80% muslimana iz bh-a i to mobiliziranih najvecim dijelom u istocnoj bosni jer im je tako bilo najlakse..blizu srbije..dobro su poznavali taj teren a imali su osvetnicki naboj kontra srba...no kako su srbi poznati kao lazovi mada su dobro znali ovaj podatak proturali su ideju da je bilo puno hrvata u napadu na cer...mada po broju poginulih austrijskih vojnika na ceru ravno je bilo 24 poginula hrvata..ali je zato bilo poginulih oko 700 muslimana...no jbg trebalo je iskoristiti svaku priliku i optuzivati hrvate i za dosta onog sto nisu ucinili niti su tu bili
Inače u naopadu na Srbiju po krvološtvu prama srpskoj nejači naročito su se istakli lički i kordunaški Srbi.
Imaš li neke podatke
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ne sanjam ali im ne vjerujem...i to je dovoljno...moras biti prema njima uvijek budan...nije prvi put da su izbacili kakvog ludjaka da potpali fitilj...a vulin je izgleda najveci kandidat za novi fitiljRingo10 wrote:Nemojte mi vučinusadinare raspomamljivat, on sanja rat sa Srbijom.
2015-09-08
ma koji fitilj,tko će ratovat i za što?Za teritorij?Cijela hrvatska na sad manje od 4 miliona a taj broj ima neki osrednji grad vani.Za što?
vili40-
2015-08-02
ljudi izigrani domoljubljem,propala kraljičina ideja o obveznom služenju vojnog roka,propali avioni,propala država i propalice se izmjenjuju na vlasti...baš me zanima tko može aktivirati ljude ko 91.
vili40-
2015-08-02
Za slavu kako je jednom viknuo napoleonvili40 wrote:ma koji fitilj,tko će ratovat i za što?Za teritorij?Cijela hrvatska na sad manje od 4 miliona a taj broj ima neki osrednji grad vani.Za što?
2015-09-08
super,ja u ponedjeljak idem za poljsku a slavu prepuštam vamavuksadinare wrote:Za slavu kako je jednom viknuo napoleonvili40 wrote:ma koji fitilj,tko će ratovat i za što?Za teritorij?Cijela hrvatska na sad manje od 4 miliona a taj broj ima neki osrednji grad vani.Za što?
vili40-
2015-08-02
Poljsku?..znas da ti tam serviraju ozrovnu govedinu..vili40 wrote:super,ja u ponedjeljak idem za poljsku a slavu prepuštam vamavuksadinare wrote:Za slavu kako je jednom viknuo napoleonvili40 wrote:ma koji fitilj,tko će ratovat i za što?Za teritorij?Cijela hrvatska na sad manje od 4 miliona a taj broj ima neki osrednji grad vani.Za što?
2015-09-08
koliko je ono dana trebalo? ;-DStanojko wrote:Pa jes`... Sto je sigurno - sigurno...crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:mi cemo pravcem uzice-valjevo-pa skrenuti lijevo prema macvi pa desno prema loznici...i sjeverno prema obrenovcucrvenkasti wrote:epikur37 wrote:
Onda ajte, evo vucina, ti, marcelo...svi zajedno preko bajne bašte ...pravac valjevo-loznica na tašmajdan
Nemoja tuda. Tamo smo probali, pa nikako preko Kolubare i Cera.
Bolje da pričekamo opet Švabe.
Maggie19- Posts : 6791
2019-01-30
Balkanci 1990 zagrizli kosku Zapada.
Da li su se opametili, ko ce ga znati...
Da li su se opametili, ko ce ga znati...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Najprije ide srpsko priznavanje Kosova.Srbi se moraju najprije međusobno raskrstit.
Kud žurite sa zaključcima?
Kud žurite sa zaključcima?
Tko će pobijediti?
Već sam u nekim godinama, i navikao sam biti Hrvat.
crvenkasti-
2014-04-17
Ipak srpska opozicija na kraju. AV mora odraditi još neke poslove i odlazi sa scene.crvenkasti wrote:Tko će pobijediti?
Način odlaska? Pa valjda "srpski", kao i obično.
kaya wrote:Jupiii ... ici ce ti sin u rat, ti ces biti prestar do tada.vuksadinare wrote:https://www.express.hr/top-news/cia-nsa-i-drugi-balkanu-u-2019-ozbiljno-prijete-ratovi-19868
Jesi happy?
Ja sam prekvalificiran za pušku, dakle logistika :) More...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Pratimo vas non-stop. Uprvo sam skinuo snimak sa svemirske postaje Mir. Uglavnom spavate, za razliku od susjeda Talijana.
Eroo wrote:Pratimo vas non-stop. Uprvo sam skinuo snimak sa svemirske postaje Mir. Uglavnom spavate, za razliku od susjeda Talijana.
Ero...što radiš na ruskoj svemirskoj stanici??..kradeš slike???!!
Guest- Guest
pismejker wrote:Eroo wrote:Pratimo vas non-stop. Uprvo sam skinuo snimak sa svemirske postaje Mir. Uglavnom spavate, za razliku od susjeda Talijana.
Ero...što radiš na ruskoj svemirskoj stanici??..kradeš slike???!!
Svako toliko mi ih šalju i izvještavaju o stanju...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
ja sam u svabiji,na sigurnom..prikupit cu srectva za minken-bojnu..mesicevi potomci,valjda nece kao njihov Did,nesretno izgubiti cekove...
Guest- Guest
Potraži na netu knjigu generala Gojka Nikoliša "Korijen ,stablo,pavetina". Ima je,vidio sam. I na prvim stranicama Nikoliš,piše o svojim Srbima Kordunašima kako su slijepo slijedili AU,te kako su pekli srpske bebe pod pekom i nabijali ih na bajonete,1914.godine,u čemu se istuicao neki Nikola ASudžuka koji se poslije rata o tome i hvalio po selu Sjeničaku.Ringo10 wrote:JA sam negdje čuo za to ali ne znam koliko je to istina.jastreb wrote:flumen wrote:vuksadinare wrote:...pa prvi napad na cer izvela je jedna pukovnija AU vojske u cijem sastavu je bilo 80% muslimana iz bh-a i to mobiliziranih najvecim dijelom u istocnoj bosni jer im je tako bilo najlakse..blizu srbije..dobro su poznavali taj teren a imali su osvetnicki naboj kontra srba...no kako su srbi poznati kao lazovi mada su dobro znali ovaj podatak proturali su ideju da je bilo puno hrvata u napadu na cer...mada po broju poginulih austrijskih vojnika na ceru ravno je bilo 24 poginula hrvata..ali je zato bilo poginulih oko 700 muslimana...no jbg trebalo je iskoristiti svaku priliku i optuzivati hrvate i za dosta onog sto nisu ucinili niti su tu bili
Imaš li neke podatke
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
pretjerivanje,a papir trpi sve,pogotvo balkansko pretjerivanje..
Guest- Guest
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Rusi ozbiljno zakuhavaju u Srbiji, otvoreno prijete Vučiću
» Pravasi i braniteljske udruge ozbiljno prijete:'Odblokirate li Srbiju,pokrenut cemo skupljanje potpisavza referendum o izlasku iz EU.Zajednica sa Srbijom je direktno krsenje hrvatskog ustava'
» State Department: Country Reports on Terrorism 2019 (October 2019)
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» šef ureda potpredsjednice vlade od 2021. godine. Od 2019. do 2020. bio je savjetnik Koordinacije za upravljanje državnom imovinom, a prije toga je dvije godine radio kao savjetnik za informacijsku sigurnost u glavnom tajništvu vlade. Od 2016. do 2019. bi
» Pravasi i braniteljske udruge ozbiljno prijete:'Odblokirate li Srbiju,pokrenut cemo skupljanje potpisavza referendum o izlasku iz EU.Zajednica sa Srbijom je direktno krsenje hrvatskog ustava'
» State Department: Country Reports on Terrorism 2019 (October 2019)
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» šef ureda potpredsjednice vlade od 2021. godine. Od 2019. do 2020. bio je savjetnik Koordinacije za upravljanje državnom imovinom, a prije toga je dvije godine radio kao savjetnik za informacijsku sigurnost u glavnom tajništvu vlade. Od 2016. do 2019. bi
Page 6 of 7