2019.Balkanu ozbiljno prijete ratovi
Page 7 of 7
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: 2019.Balkanu ozbiljno prijete ratovi
pretjerivanje,a papir trpi sve,pogotvo balkansko pretjerivanje..
Guest- Guest
Za rat treba samo volja. Pušaka i budala ne fali, nije potrebna neka velika tehnika i troškovi da se ljudi pobiju.pismejker wrote:Malo precjenjena prognoza..nitko nema snage za ratovanja na balkanu..od ovih bivsih Jugorepublika..
A zasto bi bilo prezjerivanje?...a nije fantaziranje i pretjerivanje tvrditi da su ustase u jasenovcu radil8 gulas,sapun..pili srpsku krv ko vino..pismejker wrote:pretjerivanje,a papir trpi sve,pogotvo balkansko pretjerivanje..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
upravo toga uopce nema...danni1 wrote:Za rat treba samo volja. Pušaka i budala ne fali, nije potrebna neka velika tehnika i troškovi da se ljudi pobiju.pismejker wrote:Malo precjenjena prognoza..nitko nema snage za ratovanja na balkanu..od ovih bivsih Jugorepublika..
Guest- Guest
Nije u Jasenovcu,nego u logoru Slana.vuksadinare wrote:
A zasto bi bilo prezjerivanje?...a nije fantaziranje i pretjerivanje tvrditi da su ustase u jasenovcu pili srpsku krv ko vino..
Ondje je Ventura Baljak klao logoraše i pio im krv.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Joj daj jastrebe odrasli si covjek..prosao ovaj rat pa od nikog nisam cuo da je pio krv radio cobance od logorasa ili sapun..ajd zaklati...nije bilo medija nije bilo niceg opipljivog koji bi to potvrdio...a price ala stojana iz klepaca kojem je ustasa navodno vadio oci rezao nos i jezik prerezao grkljan a on sa njim u isto vrijeme divanio ko da su u birtiji...jer ti znas kako se covjek doslovce usere kad mu kazes da ceg ubiti odnosno streljati a ne da mu kazes da ga ides klati..i ostat miran..ja sam vidio cedu doslovce posranog zarobljenog cedu kad se jedan moj suborac rekao da mu ide jaja odrezat iz zajebancije lik se usrao ono proljev na kubik...plac..uzasjastreb wrote:Nije u Jasenovcu,nego u logoru Slana.vuksadinare wrote:
A zasto bi bilo prezjerivanje?...a nije fantaziranje i pretjerivanje tvrditi da su ustase u jasenovcu pili srpsku krv ko vino..
2015-09-08
Kaj ti pijes jastrebe kolomast
2015-09-08
redovno domastavas
samo jednom recenicom
da je kao moguce, postoji mogucnost, nije iskljuceno.
bice takvih opaski dok sav
balkan ne bude integrisan.
to je poziv na opreznost
zbog prisustva suparnika.
samo jednom recenicom
da je kao moguce, postoji mogucnost, nije iskljuceno.
bice takvih opaski dok sav
balkan ne bude integrisan.
to je poziv na opreznost
zbog prisustva suparnika.
Guest- Guest
integrirano..To me podsjeca n ono 3 u 1...Srbi,Hrvati,Slovenci...no posto su Janezi otperjali,bit ce Srbi,Hrvati,Bosnjaci
Guest- Guest
i opet isti drekpismejker wrote:integrirano..To me podsjeca n ono 3 u 1...Srbi,Hrvati,Slovenci...no posto su Janezi otperjali,bit ce Srbi,Hrvati,Bosnjaci
bit će velika Hrvatska
2014-04-16
mortal wrote:i opet isti drekpismejker wrote:integrirano..To me podsjeca n ono 3 u 1...Srbi,Hrvati,Slovenci...no posto su Janezi otperjali,bit ce Srbi,Hrvati,Bosnjaci
bit će velika Hrvatska
Mante se te kletve..svi koji na Balkanu mastaju o nekoj velikoj,sve su manji i tanji...
Guest- Guest
Meni se čini da baš tog ima. Prošli rat nije iznjedrio očekivane rezultate i mnogi priželjkuju nastavak.pismejker wrote:upravo toga uopce nema...danni1 wrote:Za rat treba samo volja. Pušaka i budala ne fali, nije potrebna neka velika tehnika i troškovi da se ljudi pobiju.pismejker wrote:Malo precjenjena prognoza..nitko nema snage za ratovanja na balkanu..od ovih bivsih Jugorepublika..
A kad nisu prijetili... boktejeba, ovo neki Kolumbo garant pis'o.
darth_vader-
2014-04-17
PA to je budalaština na kvadrat ... to pijenje krvi i gluposti.vuksadinare wrote:Joj daj jastrebe odrasli si covjek..prosao ovaj rat pa od nikog nisam cuo da je pio krv radio cobance od logorasa ili sapun..ajd zaklati...nije bilo medija nije bilo niceg opipljivog koji bi to potvrdio...a price ala stojana iz klepaca kojem je ustasa navodno vadio oci rezao nos i jezik prerezao grkljan a on sa njim u isto vrijeme divanio ko da su u birtiji...jer ti znas kako se covjek doslovce usere kad mu kazes da ceg ubiti odnosno streljati a ne da mu kazes da ga ides klati..i ostat miran..ja sam vidio cedu doslovce posranog zarobljenog cedu kad se jedan moj suborac rekao da mu ide jaja odrezat iz zajebancije lik se usrao ono proljev na kubik...plac..uzasjastreb wrote:Nije u Jasenovcu,nego u logoru Slana.vuksadinare wrote:
A po čemu se to razlikuje od ovih ustaških gluparija kako je MAnolić Joža prije 100 godina nekima pio krv i odsijecao prste, uši, noseve, ruke , noge i kurčeve ... a 120-godišnji svjedoci se još živo sjećaju toga ...
Sranjarije ideološki zakrvljenih balkanskih drkadžija ...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Rusi ozbiljno zakuhavaju u Srbiji, otvoreno prijete Vučiću
» Pravasi i braniteljske udruge ozbiljno prijete:'Odblokirate li Srbiju,pokrenut cemo skupljanje potpisavza referendum o izlasku iz EU.Zajednica sa Srbijom je direktno krsenje hrvatskog ustava'
» State Department: Country Reports on Terrorism 2019 (October 2019)
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» šef ureda potpredsjednice vlade od 2021. godine. Od 2019. do 2020. bio je savjetnik Koordinacije za upravljanje državnom imovinom, a prije toga je dvije godine radio kao savjetnik za informacijsku sigurnost u glavnom tajništvu vlade. Od 2016. do 2019. bi
» Pravasi i braniteljske udruge ozbiljno prijete:'Odblokirate li Srbiju,pokrenut cemo skupljanje potpisavza referendum o izlasku iz EU.Zajednica sa Srbijom je direktno krsenje hrvatskog ustava'
» State Department: Country Reports on Terrorism 2019 (October 2019)
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» šef ureda potpredsjednice vlade od 2021. godine. Od 2019. do 2020. bio je savjetnik Koordinacije za upravljanje državnom imovinom, a prije toga je dvije godine radio kao savjetnik za informacijsku sigurnost u glavnom tajništvu vlade. Od 2016. do 2019. bi
Page 7 of 7