LEGALIZACIJA MARIHUANE ILI NE
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Legalizacija marihuane?
Re: LEGALIZACIJA MARIHUANE ILI NE
nizasto, zafrkavam te kao i obicnomortal wrote:ne znam šta je to sve , za šta mogu biti kriva nekomedijagram wrote:na sve:)mortal wrote:ma da.. a na šta sumnjašdijagram wrote:ti si uz debu najsumnjivija ovdje:)mortal wrote:
hahah da upravo to
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
skužila sam..ali ipak pitamdijagram wrote:nizasto, zafrkavam te kao i obicnomortal wrote:ne znam šta je to sve , za šta mogu biti kriva nekomedijagram wrote:na sve:)mortal wrote:ma da.. a na šta sumnjašdijagram wrote:
ti si uz debu najsumnjivija ovdje:)
immortal-
2014-04-16
Razlika je u imenu i sta od industrijske mozes napraviti slape, japanke, sesir i sl a od ljekovite ulje, rakiju i slicno. Poslije se hasisari nazderu ove medicinske i bauljaju okolo. Industijske se ne mozes nazderati. Nisam upucen ali se planiram jednom nazderati te droge tj lijeka.mortal wrote:kod nas se uzgaja industrijska, ... koja je točno razlika između nje i ljekovite marihuaneabraham wrote:Inace prema mojim informacijama je trava u Kanadi poskupila. Porez, marza, pdv i dva uhljeba po gramu i cijena visa.....
2014-04-14
Nego ima li tko za legalizaciju prostitucije. Mislim ozakoniti kupleraj nas svagdasnji. Muhahahahahhahaaaa
2014-04-14
Da u debatama svi pricaju o Amsterdamu i da je super, svi napuseni a nema kao sukoba,hare, hare, hare krishna i tako i slicno... Nitko ne kaze da su tamo bordeli i da se ljudi istovare frustracija. Daklem , moj zakljucak je ili oboje ili nista.....
2014-04-14
stigli su nam migranti, oni ce dobavljati heroin, jebo ovu travu, to je kurac
dijagram-
2015-08-09
Imali neki ljekoviti heroin????Mislim , Bare bi trebao preci na taj. Malo mi je slab u zadnje vrijeme.
2014-04-14
mortal wrote:ma da.. a na šta sumnjašdijagram wrote:ti si uz debu najsumnjivija ovdje:)mortal wrote:hahah da upravo tomelkijades wrote:
mortal-joint
Jeftino vino i destilati
Sve navedenoabraham wrote:Predsjednicim potezom je trava legalizirana. Ne znam kako ce u buduce biti moguce nekoga osuditi. Zbavis neku potvrdu od pajde doktora i udri da se sve pusi. Muhahahahahahaha Dodao bi vec kada se ide u legalizaciju treba legalizirati i prostituciju. Mozda i prije nego mricu. Kila mozga....
realno HR nije spremna za legalizaciju , dekriminalizacija dovoljna
isto tako nespremni smo za uzgoj medicinski a budimo realni nije to nuklearna fizika
spremni smo samo plutat u limbu dok nas vrijeme ne pregazi
dakle protiv , ako vec upadnes u kvaku 22 onda neka kazna bude kao prelazak preko ceste van pjesackog
kriminal vezan uz opijate naravno kaznjavat
isto tako nespremni smo za uzgoj medicinski a budimo realni nije to nuklearna fizika
dakle protiv , ako vec upadnes u kvaku 22 onda neka kazna bude kao prelazak preko ceste van pjesackog
debotoijusto- Posts : 31566
2014-04-12
EDit: termINalnoj fazi.mortal wrote:Eroo wrote:Naslov je pogrešno formuliran. Radi se o legalizaciji canabisa kao lijeka i ne o općoj uporabi. Samo da vas podsjetim: LSD se koristi već duže vrijeme u ublažavanju bolova. Neke od droga se koristi u termalnoj fazi kod oboljelih od raka...Dakle, ništa novo i nepoznato.
Sad sam tek primijetio moj lapsus calami.
Treba sve dozvoliti, šta ima država se petljati u privatni život, kome treba represija, živimo u 21. stoljeću.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
I obične cigarete su veliko zlo. Danas je KOPB već na trećem mjestu po smrtnosti (Kronična Obstruktivna Plućna Bolest). Kao posljedica pušenja, jelda.
Ja sam za.Pa alkohol je veci ubica Hrvata nego sto ih skihne u saobracajnim udesima.
Da ne govorim o jedno par milijardi dolara ciste zarade posebno u turistickoj sezoni.
Smanjio bi se broj dilera drogom,Policija i sudstvo bi se rasteretili od administrativnih poslova.
Hrvati bi bili sretni i vise bi se jebavali...daklem vise djece koja ne bi bila zadojena mrznjom a to bi bio ajveci spas posebno za 'rvate.
I da ne nabrajam ostale prednosti...ali jebga hrvati su poznati licemjeri..radje ce krkani popiti dvije litre rakije nego poduvati jednu cigaretu trave.Glupi hrvati ce to napraviti tekar kada svi ostali donesu pozitivne zakonske odredbe u svezi trave za relaksiranje i kao medicinske.
A pizda mu materina ako ima ljekovita svojstva ,,odobriti odmah.
Citao sam negdje pricu da je jedan poznati americki lijecnik bio suprotivan travi dok mu dijete nije obolilo od raka.Mali je trpio velike bolove i nije mogao jesti ..posebno se lose osjecao nakon zracenja..DR. je patio jos vise jer mu nije mogao pomoci .Na prijedlog njegove zene da probaju sa medicinskom travom odlucno je ostao pri svome prvobitnom stavu.No ..kako to biva zena je kupila potajno i dala djetetu preko soka ..ej ..malome se poboljsalo stanje od odmah...sto je najvaznije poceo je da jede a bolovi su prestali nakon par dana.Ovaj se papak doktor zacudio..a ona mu je rekla ...jebo ti svoju znanost pa u prirodi postoji najmanje dva lijeka za svaku bolest..Zar ti oni tvoji nisu rekli da je to vec davno rekao otac medicine..Tako da dok ne dodje stani pani...i dok se tebe ne dotice svi smo mi moderni i "obrazovani" za popizdit .
Da ne govorim o jedno par milijardi dolara ciste zarade posebno u turistickoj sezoni.
Smanjio bi se broj dilera drogom,Policija i sudstvo bi se rasteretili od administrativnih poslova.
Hrvati bi bili sretni i vise bi se jebavali...daklem vise djece koja ne bi bila zadojena mrznjom a to bi bio ajveci spas posebno za 'rvate.
I da ne nabrajam ostale prednosti...ali jebga hrvati su poznati licemjeri..radje ce krkani popiti dvije litre rakije nego poduvati jednu cigaretu trave.Glupi hrvati ce to napraviti tekar kada svi ostali donesu pozitivne zakonske odredbe u svezi trave za relaksiranje i kao medicinske.
A pizda mu materina ako ima ljekovita svojstva ,,odobriti odmah.
Citao sam negdje pricu da je jedan poznati americki lijecnik bio suprotivan travi dok mu dijete nije obolilo od raka.Mali je trpio velike bolove i nije mogao jesti ..posebno se lose osjecao nakon zracenja..DR. je patio jos vise jer mu nije mogao pomoci .Na prijedlog njegove zene da probaju sa medicinskom travom odlucno je ostao pri svome prvobitnom stavu.No ..kako to biva zena je kupila potajno i dala djetetu preko soka ..ej ..malome se poboljsalo stanje od odmah...sto je najvaznije poceo je da jede a bolovi su prestali nakon par dana.Ovaj se papak doktor zacudio..a ona mu je rekla ...jebo ti svoju znanost pa u prirodi postoji najmanje dva lijeka za svaku bolest..Zar ti oni tvoji nisu rekli da je to vec davno rekao otac medicine..Tako da dok ne dodje stani pani...i dok se tebe ne dotice svi smo mi moderni i "obrazovani" za popizdit .
Guest- Guest
28 JANUARY, 2019 - 15:31 JASON AND SARAH
[size=32]The Indo-European Legacy of Ancient Cannabis[/size]
There are few plants that have caused upheavals in human society comparable to those centered on cannabis in modern times. Since the declaration of the ‘war on cannabis’ by American President Richard Nixon in the 1970s, the American prison population has exploded from 300,000 to 2.2 million people, and the United States has become home to nearly 25 percent of the imprisoned population of the entire world. As of 2018, between 40 and 50 percent of drug arrests in the United States were for cannabis. The situation in America is mirrored by similar ‘wars’ on cannabis in other western societies, such as the United Kingdom, where 2.1 million adults aged 16 to 59 used the plant in 2016, in spite of its illegality.
Cannabis Americana Distributor logo, United States, 1917. ( Public Domain )
[size][size]The attitudes supporting prohibition have begun to collapse in recent years. The myriad possible medical applications of cannabis in treating diseases, disorders and other ailments are becoming increasingly well known. Politically, the grim statistics noted at the beginning of this article are offset by the fact that while United States Federal policies remain unchanging, 10 states and the District of Columbia have legalized cannabis for recreational use, and 21 states have legalized medicinal usage. Canada has become the first North American country to legalize recreational cannabis use, and some experts predict something similar in the United Kingdom within five years. South Africa has also legalized recreational use in 2018.
Ancient Cannabis Use
What seems to be missing from the highly politicized discussion concerning this issue is the incredible history that cannabis shares with humankind. In fact, the modern legal perspective of mind-altering plants such as cannabis is the polar-opposite to the ancient world-view, as explained by Merlin (2003): “We live in an age when a divine vision is dismissed as a hallucination, and desire to experience a direct communication with god is often interpreted as a sign of mental illness. Nevertheless, some scholars and scientists assert that such visions and communications are fundamentally derived from an ancient and ongoing cultural tradition… humans have a very ancient tradition involving the use of mind-altering experiences to produce profound, more or less spiritual and cultural understanding.”[/size][/size]
Drawing of Cannabis sativa from Vienna Dioscurides, 512 AD. ( Public Domain )
[size][size]Cannabis cultivation and its use could well be as old as humanity itself.[/size][/size]
Pa..istu poziciju Marishka ima kao i Ionsko srebro..i jedno i drugo "ubijaju" tegobe i bolest,i bas zato su na demonskim listama za zabranu..jer su jeftine u sustini i pristupacne svima..
u Jusi,je recimo zabranjeno Ionsko srebro,jer je ucinkovitije nego mnogi antibiotici..
u Jusi,je recimo zabranjeno Ionsko srebro,jer je ucinkovitije nego mnogi antibiotici..
Guest- Guest
Herodot piše o Skitima da u svojim šatorima stave Vutra na vruće kamenje
a zatim cikću od zadovoljstva i gušta.
Od konoplje su se radila užad u brodogradnji i općenito, tkanine,
papir, sjeme za prehranu itd. Konoplja se koristi barem 5 000 god
Da bi je prvo Ameri počeli zabranjivati.
Sada vidimo da je u pola Europe legalizirana ili barem dekriminalizirana.
Kanadjani legalizirali kao i pola USA,
a na Istoku nikad nije niti bila strogo zabranjena.
a zatim cikću od zadovoljstva i gušta.
Od konoplje su se radila užad u brodogradnji i općenito, tkanine,
papir, sjeme za prehranu itd. Konoplja se koristi barem 5 000 god
Da bi je prvo Ameri počeli zabranjivati.
Sada vidimo da je u pola Europe legalizirana ili barem dekriminalizirana.
Kanadjani legalizirali kao i pola USA,
a na Istoku nikad nije niti bila strogo zabranjena.
S tim užadima treba vezati one koji promiču canabis za opću uporabu.Yehudim wrote:
Od konoplje su se radila užad
Može i brodove, nemam ništa protiv...
debotoijusto wrote:realno HR nije spremna za legalizaciju , dekriminalizacija dovoljna
darth_vader-
2014-04-17
Da medicinskom kanabisu.Eroo wrote:Naslov je pogrešno formuliran. Radi se o legalizaciji canabisa kao lijeka i ne o općoj uporabi. Samo da vas podsjetim: LSD se koristi već duže vrijeme u ublažavanju bolova. Neke od droga se koristi u termalnoj fazi kod oboljelih od raka...Dakle, ništa novo i nepoznato.
Ali da i marici kao takovoj.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Definitivno za.
Pvenstveno one koja se koristi u medicinske svrhe (a pomaže kod bezbroj oboljenja), a i rekreativna mi ne smeta dok je u ograničenim količinama.
Muž od prijateljice se zahvaljujući ulju bori s leukemijom već 10 godina. Čak radi 4 sata dnevno. Davno ga ne bi bilo da nema ulja.
Meni se ne sviđa, smrdi mi i ne konzumiram je, ali je definitivno manje zlo od legalnog alkohola.
Pvenstveno one koja se koristi u medicinske svrhe (a pomaže kod bezbroj oboljenja), a i rekreativna mi ne smeta dok je u ograničenim količinama.
Muž od prijateljice se zahvaljujući ulju bori s leukemijom već 10 godina. Čak radi 4 sata dnevno. Davno ga ne bi bilo da nema ulja.
Meni se ne sviđa, smrdi mi i ne konzumiram je, ali je definitivno manje zlo od legalnog alkohola.
Guest- Guest
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Legalizacija marihuane u Kaliforniji ojačat će ekonomiju za 5 milijardi dolara
» legalizacija robovlasništva u Hrvatskoj
» Od jeseni legalizacija kanabisa u medicinske svrhe
» Legalizacija abortusa kao istorijska pobjeda ženskog pokreta u Argentini
» ajmo sad o korisnosti marihuane
» legalizacija robovlasništva u Hrvatskoj
» Od jeseni legalizacija kanabisa u medicinske svrhe
» Legalizacija abortusa kao istorijska pobjeda ženskog pokreta u Argentini
» ajmo sad o korisnosti marihuane
Page 3 of 4