LEGALIZACIJA MARIHUANE ILI NE
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Legalizacija marihuane?
LEGALIZACIJA MARIHUANE ILI NE
https://www.story.hr/celebrity/nika-antolos-odlazim-u-sloveniju-i-kupujem-ilegalno-437173
Nika Antolos: 'Odlazim u Sloveniju i kupujem ilegalno'
Obratila se i predsjednici
Članica nekadašnjeg ženskog benda Feminnem, 29-godišnja Nika Antolos, prije dva mjeseca je otkrila kako su joj liječnici dijagnosticirali multiplu sklerozu. Sada je odlučila na svom Instagram profilu javno reći kako će uskoro možda morati prekršiti zakon zbog boli koju osjeća te se istom objavom obratila predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović koja joj je i odgovorila.
'Bok, ja sam Nika, mama prelijepe djevojčice Sienne i uskoro ću možda prekršiti zakon. Naime, bolujem od multiple skleroze i više mi se ne trpi konstantne nagle bolove cijelim tijekom, vrtoglavice, konstantni umor... Sia me molila da se igramo lovice, ali ja nemam snage. A s obzirom na to da medicinsko ulje kanabisa (u pravoj čistoj formi i dozama) u ljekarnama niti postoji niti nosi normalnu cijenu, primorana ću očito biti odlaziti u Sloveniju i ilegalno kupovati isto. Najmanje od svega što trebam uz takvu dijagnozu, jest stres koji osjećam na samu pomisao, da nešto ilegalno radim i to još dok me dijete doma čeka. Ali još gori me preplavi na pomisao da me Sia gura u kolicima dok ja pomalo u bolovima gasnem. Hrvatska, bilo bi lijepo kad bi moje šlapice prošle bez kršenja zakona i šuljanja po bolnicama. Već samo mirovale kraj kauča mog dnevnog boravka. Nema vremena. Nema 'jednom' nit' 'bit će već'. Ja kao i 6000 ljudi u Hrvatskoj hoćemo pomoć sada. Mi u sada živimo. Dozvolite nam da se liječimo ili si bar pomognemo legalno', napisala je pjevačica te na kraju označila Predsjednicu.
Nika Antolos: 'Odlazim u Sloveniju i kupujem ilegalno'
Obratila se i predsjednici
Članica nekadašnjeg ženskog benda Feminnem, 29-godišnja Nika Antolos, prije dva mjeseca je otkrila kako su joj liječnici dijagnosticirali multiplu sklerozu. Sada je odlučila na svom Instagram profilu javno reći kako će uskoro možda morati prekršiti zakon zbog boli koju osjeća te se istom objavom obratila predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović koja joj je i odgovorila.
'Bok, ja sam Nika, mama prelijepe djevojčice Sienne i uskoro ću možda prekršiti zakon. Naime, bolujem od multiple skleroze i više mi se ne trpi konstantne nagle bolove cijelim tijekom, vrtoglavice, konstantni umor... Sia me molila da se igramo lovice, ali ja nemam snage. A s obzirom na to da medicinsko ulje kanabisa (u pravoj čistoj formi i dozama) u ljekarnama niti postoji niti nosi normalnu cijenu, primorana ću očito biti odlaziti u Sloveniju i ilegalno kupovati isto. Najmanje od svega što trebam uz takvu dijagnozu, jest stres koji osjećam na samu pomisao, da nešto ilegalno radim i to još dok me dijete doma čeka. Ali još gori me preplavi na pomisao da me Sia gura u kolicima dok ja pomalo u bolovima gasnem. Hrvatska, bilo bi lijepo kad bi moje šlapice prošle bez kršenja zakona i šuljanja po bolnicama. Već samo mirovale kraj kauča mog dnevnog boravka. Nema vremena. Nema 'jednom' nit' 'bit će već'. Ja kao i 6000 ljudi u Hrvatskoj hoćemo pomoć sada. Mi u sada živimo. Dozvolite nam da se liječimo ili si bar pomognemo legalno', napisala je pjevačica te na kraju označila Predsjednicu.
NIKA ANTOLOS
immortal-
2014-04-16
Re: LEGALIZACIJA MARIHUANE ILI NE
Naslov je pogrešno formuliran. Radi se o legalizaciji canabisa kao lijeka i ne o općoj uporabi. Samo da vas podsjetim: LSD se koristi već duže vrijeme u ublažavanju bolova. Neke od droga se koristi u termalnoj fazi kod oboljelih od raka...Dakle, ništa novo i nepoznato.
Da ne daj Boze obolim nikakvi zakoni me ne bi sprijecili da nabavim pomoc.
omni-
2014-04-12
ako je za lijek - ja sam za...
pa nije prohibicija, jel?
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
flumen wrote:ako je za lijek - ja sam za...
Guest- Guest
kofein wrote:flumen wrote:ako je za lijek - ja sam za...
immortal-
2014-04-16
Eroo wrote:Naslov je pogrešno formuliran. Radi se o legalizaciji canabisa kao lijeka i ne o općoj uporabi. Samo da vas podsjetim: LSD se koristi već duže vrijeme u ublažavanju bolova. Neke od droga se koristi u termalnoj fazi kod oboljelih od raka...Dakle, ništa novo i nepoznato.
immortal-
2014-04-16
Ja mislila poll.
Editiraj u anketu, da vidimo stavove.
Jel ima tko uz zenu da joj pomaze obavljati poslove po kuci?
Guest- Guest
Termalnoj? Jesi ti onaj iz nekog vica o Muji i Hasi?Eroo wrote:Neke od droga se koristi u termalnoj fazi kod oboljelih od raka...Dakle, ništa novo i nepoznato.
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Glupačetina Sad su carinici obavješteni pa kad se bude vraćala iz dežele, institucije će uraditi svoj posaopismejker wrote:sirota zena..a i ostali koji prolaze takav pakao..
2016-11-08
Obicno onai treci,kojem Mujo i Haso pojebu sve zenskinje u famigliji..Oh_Femder wrote:Termalnoj? Jesi ti onaj iz nekog vica o Muji i Hasi?Eroo wrote:Neke od droga se koristi u termalnoj fazi kod oboljelih od raka...Dakle, ništa novo i nepoznato.
Guest- Guest
prigodno i politicki se manifestiram. .curu bi trebalo jos šlajbati..steta...Oh_Femder wrote:Glupačetina Sad su carinici obavješteni pa kad se bude vraćala iz dežele, institucije će uraditi svoj posaopismejker wrote:sirota zena..a i ostali koji prolaze takav pakao..
Guest- Guest
ahh,Longi bi rekao Bog je kaznio jer je Emanćipirana Feministica...jbtg
Guest- Guest
Prave emamcipirane feministice ne zarezuju boga ni za suhu šljivu, kao što je to svojim primjerom pokazala Adamova prva žena. "Odjebi u skokovima, senilni debilu!" rekla mu je, a ovaj osto paf Još se ni do danas od sramote nije oporaviopismejker wrote:ahh,Longi bi rekao Bog je kaznio jer je Emanćipirana Feministica...jbtg
2016-11-08
neka kic to napravi.. ja mislim da to ne znam napraviti ovdje na forumuMaggie19 wrote:Ja mislila poll.
immortal-
2014-04-16
nije vam jasno da ljudi u muci povlače poteze koje inače nikada ne bi .. to im je u toj situaciji najbolja odluka koju su odlučili sprovestiOh_Femder wrote:Glupačetina Sad su carinici obavješteni pa kad se bude vraćala iz dežele, institucije će uraditi svoj posaopismejker wrote:sirota zena..a i ostali koji prolaze takav pakao..
immortal-
2014-04-16
Onda bolje da je Plenkija konzultirala.nego oviu koja u biti nema u rukama zakon,nego samo paradira kao figura..mortal wrote:nije vam jasno da ljudi u muci povlače poteze koje inače nikada ne bi .. to im je u toj situaciji najbolja odluka koju su odlučili sprovestiOh_Femder wrote:Glupačetina Sad su carinici obavješteni pa kad se bude vraćala iz dežele, institucije će uraditi svoj posaopismejker wrote:sirota zena..a i ostali koji prolaze takav pakao..
ali muskarcu se obratiti...eeeej..sramota..
Guest- Guest
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Legalizacija marihuane u Kaliforniji ojačat će ekonomiju za 5 milijardi dolara
» legalizacija robovlasništva u Hrvatskoj
» Od jeseni legalizacija kanabisa u medicinske svrhe
» Legalizacija abortusa kao istorijska pobjeda ženskog pokreta u Argentini
» ajmo sad o korisnosti marihuane
» legalizacija robovlasništva u Hrvatskoj
» Od jeseni legalizacija kanabisa u medicinske svrhe
» Legalizacija abortusa kao istorijska pobjeda ženskog pokreta u Argentini
» ajmo sad o korisnosti marihuane
Page 1 of 4