'Antifasisti ' u Hrvatskoj ugledajte se na drugove iz Mostara!Udruzenje Antifasista i boraca NOB-a iz Mostara podizu prijavu i tuzbu protiv ubojica fratara u Mostaru
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: 'Antifasisti ' u Hrvatskoj ugledajte se na drugove iz Mostara!Udruzenje Antifasista i boraca NOB-a iz Mostara podizu prijavu i tuzbu protiv ubojica fratara u Mostaru
Kod ovakvih antifašista kod nas, tipa manolić, mesić, pusić, beljak & co., dužnost je svakog normalnog građanina biti antiantifašist...
T.- Posts : 17552
2014-04-14
Re: 'Antifasisti ' u Hrvatskoj ugledajte se na drugove iz Mostara!Udruzenje Antifasista i boraca NOB-a iz Mostara podizu prijavu i tuzbu protiv ubojica fratara u Mostaru
a cuj moras...kad vidis da od ovih 'nasih' antifa ispadaju pametnije i pomirljivije bosanske antige onda nema druge nego to biti...jbg ak te vide sa ovima u drustvu smijat ce se anifasisti u bosni,crnoj gori,slovenijiT. wrote:Kod ovakvih antifašista kod nas, tipa manolić, mesić, pusić, beljak & co., dužnost je svakog normalnog građanina biti antiantifašist...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Kod ovakvih budala ko tiT. wrote:Kod ovakvih antifašista kod nas, tipa manolić, mesić, pusić, beljak & co., dužnost je svakog normalnog građanina biti antiantifašist...
Koji nista ne razumiju
Dužnost jr normalnom covjrku PRDNUTI
TAKO NEST
Đenosajd, uzp, đenosajd, heljp incko...a para nema niodkud. Jebeno.
"jedna vreća zlata za moga bakira"...nema ni toga više, potrošilo se.
"jedna vreća zlata za moga bakira"...nema ni toga više, potrošilo se.
O jebo te led:)))))))))))Decec koji je zmrljal Tudjmana dao izjavu za Index:))))
https://www.index.hr/vijesti/clanak/video-mladic-koji-je-isarao-tudjmana-andjeli-su-mi-rekli-da-to-napravim/2060363.aspx
Drača je dao izjavu za Index i kazao da su mu anđeli rekli da išara spomenik.
"Serafi su mi tako rekli. Poslali su svoje komesare. To vam je najelitniji red anđela i oni su, kad je taj spomenik bio podignut, imali svoju sjednicu centralnog komiteta i poslali su komesare da mi prenesu zapovijed. Sprej je ravno s nebesa pao meni u torbu", rekao je Drača za Index.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/video-mladic-koji-je-isarao-tudjmana-andjeli-su-mi-rekli-da-to-napravim/2060363.aspx
Drača je dao izjavu za Index i kazao da su mu anđeli rekli da išara spomenik.
"Serafi su mi tako rekli. Poslali su svoje komesare. To vam je najelitniji red anđela i oni su, kad je taj spomenik bio podignut, imali svoju sjednicu centralnog komiteta i poslali su komesare da mi prenesu zapovijed. Sprej je ravno s nebesa pao meni u torbu", rekao je Drača za Index.
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Oko 40 000 sirijskih boraca prijavilo se za borbu protiv Ukrajine
» Četnik ubojica izručen Hrvatskoj
» Antifašisti pozivaju na demostracije protiv klerofašizma
» Sejdo najavio tužbu protiv Hrvatske
» Mađarski MOL povukao tužbu protiv Hrvatske
» Četnik ubojica izručen Hrvatskoj
» Antifašisti pozivaju na demostracije protiv klerofašizma
» Sejdo najavio tužbu protiv Hrvatske
» Mađarski MOL povukao tužbu protiv Hrvatske