ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

BIBLIJSKA BLUDNICA PART 2 SMRZAVANJE

Page 4 of 11 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Next

Go down

BIBLIJSKA BLUDNICA PART 2 SMRZAVANJE - Page 4 Empty Re: BIBLIJSKA BLUDNICA PART 2 SMRZAVANJE

Post by Guest 30/1/2019, 17:06

pismejker wrote:
Speare Shaker wrote:
pismejker wrote:
Speare Shaker wrote:
pismejker wrote:

Pokusaj FER,Medicinu,ili strojarstvo..to ej ujedno sve sto se cijeni i priznaju svuda..Problkem jest Sejkeru sto si čisto umno,kreativno,cisti balkanski prosjek..stvarno cisti prosjek,koji sa forsiranom elekventnoscu i masivnim tekstovima bez smisla pokusava ako nis drugo a ono zagusiti oponenta...to je jedina tvoja taktika Sejkeru..

Moja jedina taktika je inzistiranje na činjenicama uz popratnu argumentaciju, za razliku od tvojih pseudo religijskih pamfletića :P  u čiju utemeljenost ni sam ne vjeruješ, ali se naljutiš kada ti to bilo tko drugi nabije na nos.  :)
I stvarno si jadan ako misliš da ćeš omalovažavanjem sugovornika bilo što postići osim jasno razotkriti svoje frustracije zato jer nisi u stanju potkrijepiti svoje fantazije bilo čim iole vjerodostojnim.  :)

Cemu to??..na forumu smo ne u skoli jebate Patak..

Pa okej, ali ja nekako mislim da sve treba doći u neko svoje primjereno vrijeme. To je po meni srž svakog foruma. Ozbiljne rasprave kada im je vrijeme i mjesto i opuštanje po istom kriteriju, kada je za to vrijeme i mjesto. :)
Paidi na takve forume onda..jbt..ovo su forumi o partizanima ustasama i ostalim glupostima, :cleanteeth

Što, samo da tebi više nisam na očima.  :P
Pa dobro, možda ti uskoro i ispunim tu želju.  :)

Guest
Guest

Back to top Go down

BIBLIJSKA BLUDNICA PART 2 SMRZAVANJE - Page 4 Empty Re: BIBLIJSKA BLUDNICA PART 2 SMRZAVANJE

Post by Guest 30/1/2019, 17:07

Leviathan2 wrote:
pismejker wrote:
Leviathan2 wrote:
Speare Shaker wrote:
Leviathan2 wrote:
znas da ovi u jakutiji sad prave turisticku atrakciju od toga,
sve puno japanaca a vidio sam u reportazi i talijane i francuze

Znam. :) Gledao sam i neke dokumentarce u tom smislu.
Međutim, ne kontam čemu onda tolika strka zbog vrlo niskih temperatura u dijelovima SAD-a koje čak nisu niti dokumentirane kao rekordno niske?
Mislim, kontam, ali nebitno sad. :)
a cemu strka u zagrebu kad malo zapada snijega odmah vika i strka, kolaps ovo ono, ko da je kraj svijeta
nemaju nounari o cem pisat pa rade senzaciju
pa minus 50 u jusinim urbanim mjestima,punim zivlja,koji nisu navikli na tu temperaturu jest senzacija..
2012 ,kad je u RH bil o3 tjedna izmedj uminus 20 i minus 30 zivot je zamro.. :cleanteeth
ma znam, kod mene na bausteli kad je minus20 svi se skupe u kontejner kod mene, psmtr, jesu osjetljivijedno jutro sam se iz zajebancije malo prao sa shlaufom gol do pojasa, neka budala zvala hitnu
minus 50 ne potcijenjuju niti stanovnici Sibira...postoje pravila kojih se mora drzati..kad netko krene onom,jebota..sto je to minus 50..jasno mi je koji je nivo uma..na toj temperaturi bi umro pronto..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 30/1/2019, 17:11

pismejker wrote:
Leviathan2 wrote:
pismejker wrote:
Leviathan2 wrote:
Speare Shaker wrote:

Znam. :) Gledao sam i neke dokumentarce u tom smislu.
Međutim, ne kontam čemu onda tolika strka zbog vrlo niskih temperatura u dijelovima SAD-a koje čak nisu niti dokumentirane kao rekordno niske?
Mislim, kontam, ali nebitno sad. :)
a cemu strka u zagrebu kad malo zapada snijega odmah vika i strka, kolaps ovo ono, ko da je kraj svijeta
nemaju nounari o cem pisat pa rade senzaciju
pa minus 50 u jusinim urbanim mjestima,punim zivlja,koji nisu navikli na tu temperaturu jest senzacija..
2012 ,kad je u RH bil o3 tjedna izmedj uminus 20 i minus 30 zivot je zamro.. :cleanteeth
ma znam, kod mene na bausteli kad je minus20 svi se skupe u kontejner kod mene, psmtr, jesu osjetljivijedno jutro sam se iz zajebancije malo prao sa shlaufom gol do pojasa, neka budala zvala hitnu
minus 50 ne potcijenjuju niti stanovnici Sibira...postoje pravila kojih se mora drzati..kad netko krene onom,jebota..sto je to minus 50..jasno mi je koji je nivo uma..na toj temperaturi bi umro pronto..

Jedino ako bi bio potpuno gol. A i tad ne bi pronto, ali doduše bi prilično brzo.
Inače sam davno čitao neku Vjesnikovu reportažu iz Sibira od Saliha Zvizdića koji je tamo pratio montere Đure Đakovića, kako mu je neki lik iz skupine sibirskih domorodaca rekao da bi sa dva kaputa i dvoje hlače od sobove kože na sebi bez problema po noći i najnižim temperaturama prespavao u snijegu bez ikakvih posljedica.
Jedno odijelo bi bilo malo, ali dva bi dostajala. A dobro se zna kakve su tamo prosječne temperature po zimi.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Leviathan2 30/1/2019, 17:15

pismejker wrote:

pogledaj posle 4:00 a mozes pogledat i cjeli video

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by Leviathan2 30/1/2019, 17:16

lik 18 godina pustinjak, nema zima hladno mokro

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by red wolf 30/1/2019, 20:15

tik...tak...tik...tak...
red wolf
red wolf

Male
2016-02-10

Back to top Go down

Post by Leviathan2 30/1/2019, 20:20

red wolf wrote:tik...tak...tik...tak...
hehehehehehehe

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by red wolf 30/1/2019, 20:30

Leviathan2 wrote:
hehehehehehehe
hehehehehehehehehehehehehe
red wolf
red wolf

Male
2016-02-10

Back to top Go down

Post by Leviathan2 30/1/2019, 20:49

red wolf wrote:
Leviathan2 wrote:
hehehehehehehe
tik tak tik tak

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by red wolf 30/1/2019, 20:57

Leviathan2 wrote:
red wolf wrote:
Leviathan2 wrote:
hehehehehehehe
tik tak tik tak
tik...tak...tak...hahahahahahahahahahahahahaha
red wolf
red wolf

Male
2016-02-10

Back to top Go down

Post by T. 30/1/2019, 21:05

Ozbiljni znanstvenici se bukvalno sprdaju na račun teorija klimatskih promjena i globalnog zagrijavanja...
Kaže od postanka zemlje 90-95% vremena je temperatura bila viša nego danas, a 5-10% niža nego danas, što dokazuju geološki podaci...
Isto vrijedi i za posljednjih 100 godina...

2014-04-14

Back to top Go down

Post by red wolf 30/1/2019, 21:20

T. wrote:Ozbiljni znanstvenici se bukvalno sprdaju na račun teorija klimatskih promjena i globalnog zagrijavanja...
Kaže od postanka zemlje 90-95% vremena je temperatura bila viša nego danas, a 5-10% niža nego danas, što dokazuju geološki podaci...
...su užasnuti brzinom promjena koje se dešavaju...
red wolf
red wolf

Male
2016-02-10

Back to top Go down

Post by Guest 30/1/2019, 21:38

T. wrote:Ozbiljni znanstvenici se bukvalno sprdaju na račun teorija klimatskih promjena i globalnog zagrijavanja...
a otkad vi to tako drzite misljenje o "ozbiljnim" znanstvenicima..svako malo kakate ,kako su nishkorist koja samo sisla lovu ..isto tako si previdio cinjenicu da svakih 10k godina dolazi neko ledeno doba,posljednji put poharalo Dinosaure..i da,bar u ovom vremenu,otprilike,se predvidja isto..i ista stvar..dok tutleke ne klepi po glavi,.nece niti biti svjesni toga..cisto ljucka primitivna priroda.. :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Leviathan2 30/1/2019, 21:40

klima se mijenja konstantno i tu nema filozofije
covjek ne moze nis ucinit da je usmjeri kud zeli , moze samo nes zajebat

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by Leviathan2 30/1/2019, 21:41

kak veli ezek, tik tak

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by Guest 30/1/2019, 21:41

Ignoranti isto nis uzregali,da takvim klimatskim promjenama prethode upravo ovakva nestabilna vremena,smjena toplih i hladnih perioda i oluja,nevremena i slicno..i to su znanstvenici spomenuli..
vELIKE AMPLITUDE klimatskih smjena su upravo to..ali hajde..bitno da je je jugonostalgicarima se zapalio bus..kilo mozga..jel..netko rece.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 30/1/2019, 21:42

da mijenja se,ali civilizaciji to u ovom trenu bas i ne treba..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 30/1/2019, 21:45

pismejker wrote:
 cinjenicu da svakih 10k godina dolazi neko ledeno doba,posljednji put poharalo Dinosaure

A? Dinosauri su poharani prije nekih 65 milijuna godina, a ne 10 000, a tome je zapravo najviše doprinio udar ogromnog asteroida u Zemlju.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 30/1/2019, 21:47

pismejker wrote:Ignoranti isto nis uzregali,da takvim klimatskim promjenama prethode upravo ovakva nestabilna vremena,smjena toplih i hladnih perioda i oluja,nevremena i slicno..i to su znanstvenici spomenuli..

To ti nema veze sa najavama ledenih doba nego činjenicom da do takvih povećanja amplituda i nestabilnosti vremenskih prilika uvijek dolazi kada se u atmosferu ubace dodatne količine energije, u ovom slučaju zbog efekta globalnog zagrijavanja.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Leviathan2 30/1/2019, 21:49

pismejker wrote:Ignoranti isto nis uzregali,da takvim klimatskim promjenama prethode upravo ovakva nestabilna vremena,smjena toplih i hladnih perioda i oluja,nevremena i slicno..i to su znanstvenici spomenuli..
vELIKE AMPLITUDE klimatskih smjena su upravo to..ali hajde..bitno da je je jugonostalgicarima se zapalio bus..kilo mozga..jel..netko rece.
pa normalno,
ako lupis zgradu nogom nece joj biti nista, a ako se dogodi zemljotres, onda je druga prica
naravno da se takve amplitude javljaju i da ce nakon njihovog smirivanja doci druga klima
neki put se spominjalo pomjeranje magnetnog pola, a on utjece na na klimu i to je sasma normalno 
nece doci do kataklizmi al do vecih promjena bi moralo doci po prirodi same stvari
i to se ciklicki dogadja jer se jebeni pol pomjera uvijek, kad predje odredjenu granicu pomjeranja i njegovo uzrokovanje promjena postaje uocljivije
medjutim sve je to u okvirima podnosljivog i ljudi se priviknu na nove uslove
zajeb bi bio da se i os promjeni, onda bi bila katastrofa i to biblijska
a to se vec dogodilo u proslosti

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by Guest 30/1/2019, 21:50

Leviathan2 wrote:kak veli ezek, tik tak

Tik, tak i tako još kojih desetak milijarda godina dok se Sunce ne pretvori u crvenog diva i ne sprži Zemlju.
Dobro, sva je prilika da će uvjeti na Zemlji postati nepodnošljivi za prirodan život ljudske vrste mnogo prije, recimo za oko milijardu godina.
So, who gives a fuck?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 11 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Next

Back to top

- Similar topics