BIBLIJSKA BLUDNICA PART 2 SMRZAVANJE
Page 11 of 11
Page 11 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Re: BIBLIJSKA BLUDNICA PART 2 SMRZAVANJE
ma nesto malo,razmazene pudlice,ko ih jebe.Rusi se kupaju u ledenoj vodi a oni kmece kad padne par incha snijega,marsh u picku meterinu
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
pa najgore je pogodio dolje milwoki i tih nekoliko drzava oko jezera,ovo gdje sam ja ,sve nekako okrzne,bilo mi riknilo grijanje 2 dana bio bez grijanja,sad sredjeno,vec su me oplakali a ja se cudio koji im je kurac,nema tu neke zime,nego izvjestava shit news network inaace kazu da je najhladnija americka drzava macashusets (kontinentalna) a Aljaska je pod privremenom okupacijom pa neznam bili bilo ispravno reci da je i to americka drzava
Dooobar..fala na infoju...ono sa privremenom okupacijom,na sto tocno misliš?..Puno armije tamo jemericke?...boju se upada ruskih hordi preko beringa?
Guest- Guest
to se malo zajebavam,doduse zna se da je Aljaska prije bila Ruska,onda je neka luda kraljica to prodala ovima za neku sicu
ajebat ga..ma i bolje da je prodala,jerbo danas Jemeri ne bi mogli mirno spavati...sanjali bi sjevernokoreance i Ruse..
doduse ima jedna FPS igra na temu pada jemerike od strane Skoreanaca..HOMEFRONT
doduse ima jedna FPS igra na temu pada jemerike od strane Skoreanaca..HOMEFRONT
Guest- Guest
au cim sam vidio ovu vjesticu Hillary digle su mi se brucke ispod pazuha ,sta bijade sa nasom dragom forumasicom Hillary? zna li ko
Hev no info..kao niti sa dragom Chaary...puno je cura oslo,jer par pasa na forumu nikak oda se nauce bontonu..skoro su i Kayu otjerali,cim je pocela misliti svojom glavom...
Guest- Guest
pa kad je pun forum starih đedova,ode omladina
etoc,tema nesh zamrla..pa da je refresamo..slika od danas i temperature u Jemerici.,..
uhvatilo ih i ne popusta..
Guest- Guest
pismejker wrote:etoc,tema nesh zamrla..pa da je refresamo..slika od danas i temperature u Jemerici.,..
vidim i Europa je dobila po pički...
Guest- Guest
ne bas..nordijske i Rusija..Gnječ wrote:pismejker wrote:etoc,tema nesh zamrla..pa da je refresamo..slika od danas i temperature u Jemerici.,..
vidim i Europa je dobila po pički...
Guest- Guest
Page 11 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Similar topics
» BLUDNICA SE TRESE...
» BLUDNICA TONE...
» Babilonska bludnica gori...
» Studenti zagrebačkog FERa oduševljeni kolegijom "Biblijska teologija 1 i 2"
» ''Arheolozi potvrdili pad meteora kod grada za koji vjeruju da je biblijska Sodoma''
» BLUDNICA TONE...
» Babilonska bludnica gori...
» Studenti zagrebačkog FERa oduševljeni kolegijom "Biblijska teologija 1 i 2"
» ''Arheolozi potvrdili pad meteora kod grada za koji vjeruju da je biblijska Sodoma''
Page 11 of 11