Danas u 'Bujici' ekskluzivni intervju sa Ramusem Haradinajem
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Danas u 'Bujici' ekskluzivni intervju sa Ramusem Haradinajem
https://narod.hr/svijet/foto-bujica-donosi-ekskluzivni-intervju-s-ramushem-haradinajem-predsjednikom-vlade-kosova
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
2015-09-08
Re: Danas u 'Bujici' ekskluzivni intervju sa Ramusem Haradinajem
Još jednom ćemo svjedočiti uvlačenju u šupak Albancima od strane hrvatske desnice.
Ovdje smo raritet u svijetu,jer dočim sva moderna (pa i ona manje moderna) evropska desnica po pitanju Kosova stoji kontra albanskog Kosova,hrvatska "desnica" na svaki mogući način podržava Albance.
Ovdje smo raritet u svijetu,jer dočim sva moderna (pa i ona manje moderna) evropska desnica po pitanju Kosova stoji kontra albanskog Kosova,hrvatska "desnica" na svaki mogući način podržava Albance.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Još jednom ćemo svjedočiti uvlačenju u šupak Albancima od strane hrvatske desnice.
hrvati i desnica, njah
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
neprijatelj mog neprijatelja je moj prijateljjastreb wrote:Još jednom ćemo svjedočiti uvlačenju u šupak Albancima od strane hrvatske desnice.
2015-09-08
Navedite mi jedan zlocin ili zlocine koji su albanci pocinili nad hrvatima a navedite mi zlocine srba nad hrvatima...i da vidimo zasto reci ne albancima a zasto da srbima da vasi argumenti budu utemeljeni
2015-09-08
Sad po tom pitanju...npr..ja bi trebao razbit picku ili svrstati se protiv susjeda koji mi nista nije ucinio a u zavadi je npr.sa susjedom sa kojim sam i ja u zavadi ili svadji jerbo npr.ovaj susjed sa kojim nisam u dobrim odnosima ima kucu do moje...nema logike a ni moralnosti...da ja idem da svojim krvnikom protiv onog koji nije okrvavio ruke na meni
2015-09-08
Kad citas samo informer..daciceve,vulinove i ine izjave hoces neces moras se svrstat uz albance ili nekog drugog...jednostavno te tjeraju na takvo svrstavanje...svojim glupostima i provokacijama
2015-09-08
primjer hrvatskog desničara:
Guest- Guest
Haradinaj kod "četalja" proljetos.
Intervju ko intervju.
Kad Bujanec to radi, onda stvari treba nazivati "ustaškim" jelte....hehehe
Intervju ko intervju.
Guest- Guest
cetalji su 'antifasisti' mi ujke se moramo tisucu puta vise dokazivati...'joooooj ko u srbinaaaa diraaaa pizdaaa muuu materinaaaa'kofein wrote:Haradinaj kod "četalja" proljetos.
Intervju ko intervju.
2015-09-08
Tachi je normalniji ovaj Hardinaj je radikal.
2015-08-06
Pa sto su mu radili nije ni cudo da je radikalniji...epikur37 wrote:Tachi je normalniji ovaj Hardinaj je radikal.
2015-09-08
Ne vredi... Da ga stavis u svilu i kadifu - dzaba. Fizionomija ga kara.kofein wrote:Vidi ti njega.....
Evo sutra teme za informer,kurir,alo,novosti,b92..i lazanskog,vulina
2015-09-08
vuksadinare wrote:Evo sutra teme za informer,kurir,alo,novosti,b92..i lazanskog,vulina
A ti nam sve to uredno prenesi ovdje :D
2015-08-06
epikur37 wrote:vuksadinare wrote:Evo sutra teme za informer,kurir,alo,novosti,b92..i lazanskog,vulina
vuk je dopisnik iz srbije :D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
dozvolite da vas ne iznenade...ja im ne vjerujem ne znam za vasHektorović wrote:epikur37 wrote:vuksadinare wrote:Evo sutra teme za informer,kurir,alo,novosti,b92..i lazanskog,vulina
vuk je dopisnik iz srbije :D
2015-09-08
Čišćenje Janjeva i Letnice.vuksadinare wrote:Navedite mi jedan zlocin ili zlocine koji su albanci pocinili nad hrvatima
Domaći Srbi su nedugo prije toga svojim tijelima ispriječili šešeljevce da uđu u Janjevo i ondje divljaju,a kad su Srbi izgubili vlast na Kosmetu,Šipci su temeljito očistili Janjevo,Letnicu i druga obližnja mjesta naseljena Hrvatima.
Zbog toga Janjevci ne vole Šipce ni zeru,ali zbog neke svoje gordosti nikad neće reći koju pohvalu ni o Srbima.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» EKSKLUZIVNI INTERVJU: KOLINDA GRABAR KITAROVIĆ
» Ekskluzivni intervju: Milanović u susret september eleventh pobjedi
» EKSKLUZIVNI INTERVJU ZA HAYAT SCHWARZ-SCHILLINGA: DEKLARACIJA SDA JE PUT ZA BOLJU BUDUĆNOST BIH
» ''Ekskluzivni intervju: Plenković: Imat ćemo većinu, HSS-u su vrata otvorena''
» INTERVJU – Danijel Galović: “Ovršni zakon je danas glavni motor iseljavanja iz Republike Hrvatske”
» Ekskluzivni intervju: Milanović u susret september eleventh pobjedi
» EKSKLUZIVNI INTERVJU ZA HAYAT SCHWARZ-SCHILLINGA: DEKLARACIJA SDA JE PUT ZA BOLJU BUDUĆNOST BIH
» ''Ekskluzivni intervju: Plenković: Imat ćemo većinu, HSS-u su vrata otvorena''
» INTERVJU – Danijel Galović: “Ovršni zakon je danas glavni motor iseljavanja iz Republike Hrvatske”
Page 1 of 3