talk,talk
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 49 of 50
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Re: talk,talk
e taj tajfridrih_niche wrote:Beti je u Parizu, a PSG je non stop prvak...
:D
Maria- Posts : 519
2016-09-20
ljubav će pobijediti :<heart:principessa wrote:joj, znam kako cu ga privuc ! :)))))))
bože koliko sam zaokupljena traženjem ovih smajlića.)
2016-09-20
imam pitanje
da li biste progovorili kad bi se radilo o nekoj gresci ucinjenoj nekom drugom, al u njegovu korist ?
da li biste progovorili kad bi se radilo o nekoj gresci ucinjenoj nekom drugom, al u njegovu korist ?
betty.boop-
2015-01-23
Možda i ne..ja sam jedan mjesec nekome obračunala manju plaću /ovisi o broju sati u mjesecu, koeficientu... pa nikad nije ista/ i poslije sam to primijetila i na slijedećoj plaći sam mu dodala čak i malo više..da sam mu ja to rekla, sumnjao bi do kraja života da mu muljam s plaćom...principessa wrote:imam pitanje
2016-09-20
Alice wrote:Možda i ne..ja sam jedan mjesec nekome obračunala manju plaću /ovisi o broju sati u mjesecu, koeficientu... pa nikad nije ista/ i poslije sam to primijetila i na slijedećoj plaći sam mu dodala čak i malo više..da sam mu ja to rekla, sumnjao bi do kraja života da mu muljam s plaćom...principessa wrote:imam pitanje
a da ti se dogodilo suprotno, da si mu prvo obracunala vise, drugi put bi mu smanjila ?
betty.boop-
2015-01-23
Ne bih..ne bih vukla problem iz prošlog mjeseca......a a za firmu to ionako nisu neki novci:)principessa wrote:Alice wrote:Možda i ne..ja sam jedan mjesec nekome obračunala manju plaću /ovisi o broju sati u mjesecu, koeficientu... pa nikad nije ista/ i poslije sam to primijetila i na slijedećoj plaći sam mu dodala čak i malo više..da sam mu ja to rekla, sumnjao bi do kraja života da mu muljam s plaćom...principessa wrote:imam pitanje
a da ti se dogodilo suprotno, da si mu prvo obracunala vise, drugi put bi mu smanjila ?
2016-09-20
Neobična zemlja u kojoj nitko ispod 25 godina ne vjeruje da ju je Bog stvorio :) Naravno da bih voljela vidjeti auroru uživo ionako uvijek gledam u nebo.)fridrih_niche wrote:Sta mislite o Islandu?
Volija bi otić vidit ovu čudnu zemlju...
<3
2016-09-20
Alice wrote:Ne bih..ne bih vukla problem iz prošlog mjeseca......a a za firmu to ionako nisu neki novci:)principessa wrote:Alice wrote:Možda i ne..ja sam jedan mjesec nekome obračunala manju plaću /ovisi o broju sati u mjesecu, koeficientu... pa nikad nije ista/ i poslije sam to primijetila i na slijedećoj plaći sam mu dodala čak i malo više..da sam mu ja to rekla, sumnjao bi do kraja života da mu muljam s plaćom...principessa wrote:imam pitanje
al i u tvom slucaju je bio problem iz proslog mjesca :)
betty.boop-
2015-01-23
Zagy wrote:principessa wrote:kae ?
a nist
to ti buncas nesto ?
ok, nastavi spavat, necu ti smetat :D
betty.boop-
2015-01-23
principessa wrote:Alice wrote:Ne bih..ne bih vukla problem iz prošlog mjeseca......a a za firmu to ionako nisu neki novci:)principessa wrote:Alice wrote:Možda i ne..ja sam jedan mjesec nekome obračunala manju plaću /ovisi o broju sati u mjesecu, koeficientu... pa nikad nije ista/ i poslije sam to primijetila i na slijedećoj plaći sam mu dodala čak i malo više..da sam mu ja to rekla, sumnjao bi do kraja života da mu muljam s plaćom...principessa wrote:imam pitanje
al i u tvom slucaju je bio problem iz proslog mjesca :)
da, ali sam morala ispraviti nepravdu , pa makar od jedne greške dvije napravila.)
2016-09-20
ok, shvacam
meni je i ono drugo nepravda ...
nema jebenog, nije mi nick pomogao :(
meni je i ono drugo nepravda ...
nema jebenog, nije mi nick pomogao :(
betty.boop-
2015-01-23
haha, po ovome sto ih poznajem obojicu s foruma, cista su suprotnost :D
betty.boop-
2015-01-23
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Similar topics
» Let's talk about Sex....
» talk,talk
» Glasnović: Kulturni marksisti zauzeli su sav prostor u Hrvatskoj Gosti talk-showa Marka Juriča bili su novinar Denis Kuljiš i saborski zastupnik Željko Glasnović
» talk,talk
» Glasnović: Kulturni marksisti zauzeli su sav prostor u Hrvatskoj Gosti talk-showa Marka Juriča bili su novinar Denis Kuljiš i saborski zastupnik Željko Glasnović
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 49 of 50