talk,talk
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 26 of 50
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Re: talk,talk
Znaci ostat ces cijela :/ malo je to monotono mense cini:P
Isplanirao sam si samoubojstvo, mislim, necu se ubit, nisam lud, ali kad bi htio recimo bas bi to napravijo da stilom :D
Isplanirao sam si samoubojstvo, mislim, necu se ubit, nisam lud, ali kad bi htio recimo bas bi to napravijo da stilom :D
Guest- Guest
Necem, sad ce blagdani jos malo ljudi su labilni, da mi netko ne ukrade ideju :P e'o ti jedna mrak mrak pjesmica :D
https://youtu.be/gQSjLIuZetE
https://youtu.be/gQSjLIuZetE
Guest- Guest
tajci :D
jel se i ti veselis bozicu ?
kad smo kod starih vremena ...
jel se i ti veselis bozicu ?
kad smo kod starih vremena ...
betty.boop-
2015-01-23
ne baš:P dan k'o i svaki drugi, osim po mirisima...male polugole dječačiće mogu vidjet i po zagrebačkim fontanama i fasadama, samo kaj se za pimpeke drže i glume fontane i anđeleke, ne trebam u jaslice gledat, neka luda poremećenost kipara i umjetnika tog doba, pedofajls..kolače ionak ne jedem:P
https://www.youtube.com/watch?v=UAR18Z5O-oM
https://www.youtube.com/watch?v=UAR18Z5O-oM
Guest- Guest
Kaj nije to nakurnjak? Krivo nosis brijem:P
Tetovirana si? Sotonin znak, odvratno, mrzim tetovaze:/
Tetovirana si? Sotonin znak, odvratno, mrzim tetovaze:/
Guest- Guest
jel to boli kad te neko bocka sa iglama i tetovira,ja tako zamalo nisam poslao nekog ludog kineza u kukac sto mi je radio akupunturu
2014-04-14
ebenica wrote:..kolače ionak ne jedem:P
uh, ovo sam zaboravila komentirat
kako je uopce moguce da netko ne jede kolace ?
s tobom nesto opako ne stima ...
betty.boop-
2015-01-23
nije ni mene ali onaj ludi kinez nekud ošo a mene ostavio samog sa iglama u meni od glave do pete i još pustio neku kinesku muziku,i tako sam tu vegetirao skoro sat vremena,ludjaka nema a ja se ne mogu pomaknuti,koji loš trip.ma ti se sigurno voliš bockati
2014-04-14
zasto si isao na akupunkturu ?
ne bi ja to volila iskusit, kakva sam smotana, ja bi nekako pala i pozabijala si te igle gdje treba i gdje ne treba
ne bi ja to volila iskusit, kakva sam smotana, ja bi nekako pala i pozabijala si te igle gdje treba i gdje ne treba
betty.boop-
2015-01-23
I ja imam nesto tog nakita po kozi, na jednom djecjem rodjendanu klinka naslinila prst i tila obrisat, jadno dijete ne bas bistro :/betty.boop wrote:nije, to je sve nakit
i narukvica i tetovaza
Guest- Guest
zato jer sam budala dobro da sam to na vrijeme shvatiobetty.boop wrote:zasto si isao na akupunkturu ?
2014-04-14
ebenica wrote:Opcenito ne jedem slatko, mislim da sam to vec govorio, kako lose slusas :/
sjecam se nesto u magli da si pricao, joooj, al ne znam sad vise kad
a sta ti imas crtano ?
betty.boop-
2015-01-23
Winter is coming wrote:zato jer sam budala dobro da sam to na vrijeme shvatiobetty.boop wrote:zasto si isao na akupunkturu ?
eto, imamo nesto zajednicko, haha
betty.boop-
2015-01-23
nego nesto mi se mota po glavi... zna li neko kako se zove ona sprava,vidjeh to negdje,dolje vrstis valjda neku pedalu a gore ima neki kotach,tu natakarish neke gline i tako oblikujes neka chudesa,znas li na sta mislim
2014-04-14
ono iz filma duh ?
to je neki vrtuljak za pravljenje glinenih posuda
to je neki vrtuljak za pravljenje glinenih posuda
betty.boop-
2015-01-23
e e,to,uh sjecam se tog filma ali davno bjese
2014-04-14
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Similar topics
» Let's talk about Sex....
» talk,talk
» Glasnović: Kulturni marksisti zauzeli su sav prostor u Hrvatskoj Gosti talk-showa Marka Juriča bili su novinar Denis Kuljiš i saborski zastupnik Željko Glasnović
» talk,talk
» Glasnović: Kulturni marksisti zauzeli su sav prostor u Hrvatskoj Gosti talk-showa Marka Juriča bili su novinar Denis Kuljiš i saborski zastupnik Željko Glasnović
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 26 of 50