talk,talk
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 18 of 50
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Re: talk,talk
Ima li kakav test za brzo pričanje/tipkanje, po mogućnosti gluposti..tu smo na tragu
L'âme- Posts : 25744
2014-04-11
maggie13 wrote:ah, što se to događa..imaš li back up plan?
imam, zovem sefa da dodje strazarit dok se netko ne pojavi :)
betty.boop-
2015-01-23
ha ha,mudro..treba se brzo izgubiti i zamesti tragove..betty.boop wrote:maggie13 wrote:ah, što se to događa..imaš li back up plan?
2014-04-11
maggie13 wrote:Ima li kakav test za brzo pričanje/tipkanje, po mogućnosti gluposti..tu smo na tragu
tipa, ko istipka 250 karaktera u 10 sekundi - ulazi ? :D
betty.boop-
2015-01-23
maggie13 wrote:ha ha,mudro..treba se brzo izgubiti i zamesti tragove..betty.boop wrote:maggie13 wrote:ah, što se to događa..imaš li back up plan?
ovaaaaaj, moram doma hitno promijenit silikon na plocicama, tak da - nemrem ostat !
betty.boop-
2015-01-23
može..betty.boop wrote:maggie13 wrote:Ima li kakav test za brzo pričanje/tipkanje, po mogućnosti gluposti..tu smo na tragu
tipa, ko istipka 250 karaktera u 10 sekundi - ulazi ? :D
2014-04-11
polavio stan, i tako to..elementarna nepogoda..betty.boop wrote:maggie13 wrote:ha ha,mudro..treba se brzo izgubiti i zamesti tragove..betty.boop wrote:maggie13 wrote:ah, što se to događa..imaš li back up plan?
ovaaaaaj, moram doma hitno promijenit silikon na plocicama, tak da - nemrem ostat !
2014-04-11
ili ispričaj neku strašnu priču, ja sam si zapiso san od sinoć, ide ovako:
vozim vatrogasno vozilo, ja najmlađi u timu, vozimo na željeznicu bila neka uzbuna, dođemo tamo vode nas do kolosjeka, u stvari je već gotovo sve, svi su evakuirani, nešto leži ispred vlaka, pokriveno nekim papirima, i onda skužim da netko još sjedi u vlaku i drži 2 karte, osoba u teškom šoku, izgleda da je ta osoba povezana s onom ispred vlaka, dižemo mu noge da mu se krv vrati u mozak, onda dolazi policija, govori da vlakove treba pokrenit jer ljudi previše čekaju gubici će bit nenadoknadivi, mi vatrogasci signaliziramo prolazak i kako su se vlakovi počeli micati zrak je dignuo one papire s unakažene osobe, i sav užas unakažena, istopljena, iscijepana, izgorena tijela se ukaže..
kad gledam, bolje ne zapisivat takve stvari..
vozim vatrogasno vozilo, ja najmlađi u timu, vozimo na željeznicu bila neka uzbuna, dođemo tamo vode nas do kolosjeka, u stvari je već gotovo sve, svi su evakuirani, nešto leži ispred vlaka, pokriveno nekim papirima, i onda skužim da netko još sjedi u vlaku i drži 2 karte, osoba u teškom šoku, izgleda da je ta osoba povezana s onom ispred vlaka, dižemo mu noge da mu se krv vrati u mozak, onda dolazi policija, govori da vlakove treba pokrenit jer ljudi previše čekaju gubici će bit nenadoknadivi, mi vatrogasci signaliziramo prolazak i kako su se vlakovi počeli micati zrak je dignuo one papire s unakažene osobe, i sav užas unakažena, istopljena, iscijepana, izgorena tijela se ukaže..
kad gledam, bolje ne zapisivat takve stvari..
počeo sam previše Batmana gledati u zadnje vrijeme, bit će da je to.. uvijek neke traume tamo iza zlikovaca se otkriju..
Upozorenje za vozače!
Na ovim velikim vrućinama ne ostavljajte djecu i životinje u autu! Punice i svekrve možete jer azdaje podnose velike temperature!
Na ovim velikim vrućinama ne ostavljajte djecu i životinje u autu! Punice i svekrve možete jer azdaje podnose velike temperature!
Guest- Guest
serijskog ubojicu i silovatelja, čitao sam jednom šta je sve radio svojim žrtvama..
inače je u sred svog rampagea nastupio na nacionalnoj televiziji tamo u 70im u nekom dating showu koji je tad bio megapopularan i osvojio žensku, njoj nije ništ napravio ali ostalo je zapamćeno, da je žena imala nos i među par super kandidata izabrala psihopata koji je ubio preko 100tinjak žena i djevojčica..
inače je u sred svog rampagea nastupio na nacionalnoj televiziji tamo u 70im u nekom dating showu koji je tad bio megapopularan i osvojio žensku, njoj nije ništ napravio ali ostalo je zapamćeno, da je žena imala nos i među par super kandidata izabrala psihopata koji je ubio preko 100tinjak žena i djevojčica..
ma, pojeli kolac i toeto
al brate, odvratni ste s tim spikama
al brate, odvratni ste s tim spikama
betty.boop-
2015-01-23
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Similar topics
» Let's talk about Sex....
» talk,talk
» Glasnović: Kulturni marksisti zauzeli su sav prostor u Hrvatskoj Gosti talk-showa Marka Juriča bili su novinar Denis Kuljiš i saborski zastupnik Željko Glasnović
» talk,talk
» Glasnović: Kulturni marksisti zauzeli su sav prostor u Hrvatskoj Gosti talk-showa Marka Juriča bili su novinar Denis Kuljiš i saborski zastupnik Željko Glasnović
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 18 of 50