Kaos i sukobi u Venezueli, Trump priznao oporbu kao legitimnu, Erdogan pružio puno podršku Madurou
Page 8 of 8
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Kaos i sukobi u Venezueli, Trump priznao oporbu kao legitimnu, Erdogan pružio puno podršku Madurou
Sora wrote:[NIJE TI OVO 1973.: AMERIČKI PUČ U VENEZUELI NEĆE PROĆI]
73. je čile spašen od toga da ne postane Venecuela
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Re: Kaos i sukobi u Venezueli, Trump priznao oporbu kao legitimnu, Erdogan pružio puno podršku Madurou
Ringo10 wrote:Izbori su bili savrseno regularni. A to sto neki bojkotiraju to je njihov problem.
a da baš savršeno regularni
uz malo madurovih batinaša, malo sprječavanja oporbe da dođe u medije, malo laganja o izlaznosti (oko 18 posto građana je izašlo na izbore),itd.
marcellus wrote:Ringo10 wrote:Izbori su bili savrseno regularni. A to sto neki bojkotiraju to je njihov problem.
a da baš savršeno regularni
uz malo madurovih batinaša, malo sprječavanja oporbe da dođe u medije, malo laganja o izlaznosti (oko 18 posto građana je izašlo na izbore),itd.
ali to su blagodati demokracije.
Guest- Guest
Islamist daje podrsku komunjari
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Jebi ga ...cim su dozvolili slijetanje onih bijelih labudova dobili su odmah labudova jaja.Protiv sam bilo cijega mijesanja u unutrasnja dogadjanja u bilo cijim drzavama,To trebaju narodi da rjesavaju sami a nikako da im pomaze netko sa strane jer onaj tko "pomaze" ne radi to za badava nego uvijek naplati sto puta skuplje.Evo cisti primjer je Hrvatska....donesu ti "demokraciju" i onda moras placati cijeli zivot...Maduro je lopov ..znam iz prve ruke..pricao mi je jedan digic koji je imao tamo gradjevinsku kompaniju..veli da se ni jedan posao ne moze dobiti ako nisi blizu vladajucih.Svaka sliscnost sa Cro je slucajna,,,,,hahahahahahahahahahahahhhah..
Guest- Guest
frka wrote:Maduro je lopov ..znam iz prve ruke..pricao mi je jedan digic koji je imao tamo gradjevinsku kompaniju..veli da se ni jedan posao ne moze dobiti ako nisi blizu vladajucih
maduro je dakle socijalist... svaka sličnost s hrvatskom se jasno podrazumijeva.
Similar topics
» Guaido priznao: puč u Venezueli propao zbog slabe potpore vojske; nada je u intervenciji SAD-a
» KAOS:Jedan član MOST-a priznao da će pomoći HDZ-u
» Erdogan: Turska će povećati podršku međunarodnom priznanju Kosova
» Erdogan priznao da mu je Alija na samrti ostavio BiH u amanet...
» Erdogan sa tribina stadiona u Azerbejdžanu daje Turskoj podršku protiv Welsa
» KAOS:Jedan član MOST-a priznao da će pomoći HDZ-u
» Erdogan: Turska će povećati podršku međunarodnom priznanju Kosova
» Erdogan priznao da mu je Alija na samrti ostavio BiH u amanet...
» Erdogan sa tribina stadiona u Azerbejdžanu daje Turskoj podršku protiv Welsa
Page 8 of 8