YouTube
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 5 of 50
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Re: YouTube
Obožavateljica sam Coldplaya kao što se vidi iz priloženog, evo ide meni jako draga pjesma, od ihaaaaj pjesama :) :
Guest- Guest
joj, ne podnosim coldplay, bjezim glavom bez obzira :D
betty.boop-
2015-01-23
hahahahha, što voliš?betty.boop wrote:joj, ne podnosim coldplay, bjezim glavom bez obzira :D
Guest- Guest
Inače volim tematsku glazbu, bez previše riječi. Volim kada je dozvoljena sloboda osjećaja, volim kada svatko za sebe stvara priču, osobni doživljaj...Ovo je jedna od, koju volim..:
Guest- Guest
uh moj auto je sivnjac ali je mashina 100% ispravnamativka wrote:Tu, blizu mene :) Najela se ćevapa..hahhahaha..Ajme, ponijela i za doma, ali sam odmah prala auto :D
2014-04-14
Kako je ujutro smrdio po luku, strašno...Da sam barem ostavila malo otvoren prozor..
Guest- Guest
mativka wrote:hahahahha, što voliš?betty.boop wrote:joj, ne podnosim coldplay, bjezim glavom bez obzira :D
nisam komplicirana i mogu zaista svasta poslusat
neki izvodjaci mi pak ne sjedaju, bez obzira na zanr, ali to je kao kad ti neka osoba na prvu ne sjedne, simple as that :)
betty.boop-
2015-01-23
mativka wrote:
Da, to nisam ja...stavila zbog bezobraznog Boba jer mi je prigovorio da sam dosadna i monotona. Uvijek isti avatar i nick...i onda ja reko idem malo probati eksperimentirati...ali, ne! To nisam ja :) Ja sam ovo :)
bezobrazni bob će tebe preko koljena i sprašit po turu,meni je baš fora bio taj av a što se tiče nicka ne mora biti isti ko na starom forumu prije 10 god.,ne kužim zašto se neki ljudi slijepo drže toga kao da ih neće niko prepoznat,pa dovoljno se predstavit i unijet malo promjene,pih,čemu taj strah..
jack_reacher-
2014-04-14
bobster wrote:
što se tiče nicka ne mora biti isti ko na starom forumu prije 10 god.,ne kužim zašto se neki ljudi slijepo drže toga kao da ih neće niko prepoznat,pa dovoljno se predstavit i unijet malo promjene,pih,čemu taj strah..
Imala sam ovdje drugi nick, no kako su dolazili poznati mi, osjetila sam potrebu biti s prepoznatljivim nickom.. A i kada sam ovaj promijenila, opet su mi se obraćali s Mat, tako da nije bilo druge, nego biti onaj na koji su navikli svi...a, bome i ja sam navikla... Ja više ne znam kako da ti se obraćam
Guest- Guest
AlfaOmega- Posts : 10397
2015-09-11
2014-04-14
a mene na ignore,šmrc,baš si okrutna duda..dudette wrote:Matuljčice, medo - pozdrav u preletu.
jack_reacher-
2014-04-14
dudette wrote:Matuljčice, medo - pozdrav u preletu.
Jutro Dudo! :)
Mogla si u preletu nabaciti i koji link ;)
Guest- Guest
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 5 of 50