YouTube
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 6 of 50
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Re: YouTube
dudette wrote:Matuljčice, medo - pozdrav u preletu.
Jutro Dudo! :)
Mogla si u preletu nabaciti i koji link ;)
Guest- Guest
bobster wrote:a mene na ignore,šmrc,baš si okrutna duda..
Pa moraš malo biti šarmantniji s ženama :) Ponuditi ju s nečim, okupirati joj pažnju, nasmijati...i tako to.
Guest- Guest
nju je dovoljno ponudit s cugom i nekom rokericom,pa znamo se mi otprije,ne treba ju stalno i iznova impresionirati i šarmirati(ko tebe recimo)..mativka wrote:
Pa moraš malo biti šarmantniji s ženama :) Ponuditi ju s nečim, okupirati joj pažnju, nasmijati...i tako to.
jack_reacher-
2014-04-14
bobster wrote:nju je dovoljno ponudit s cugom i nekom rokericom,pa znamo se mi otprije,ne treba ju stalno i iznova impresionirati i šarmirati(ko tebe recimo)..
Pa kad mene ne nudiš s istim... (samo bez metala i rocka, ja sam više za chill out :D)
Guest- Guest
ti si više za ponudit s bombonjerom,kavijarom i šampanjcem,voliš glumit damu na visokoj nozi s maskom oko koje skakuću udvarači i klanjaju se moleći za ples;mativka wrote:
Pa kad mene ne nudiš s istim... (samo bez metala i rocka, ja sam više za chill out :D)
jack_reacher-
2014-04-14
bobster wrote:ti si više za ponudit s bombonjerom,kavijarom i šampanjcem,voliš glumit damu na visokoj nozi s maskom oko koje skakuću udvarači i klanjaju se moleći za ples;
A joooj! Uopće se ne vidim u toj priči, ajd lako bih se navikla i na to, al bi mi brzo dosadilo :D Pa ti mene uopće ne poznaješ! Ajd, od navedenog mogu malo šampanjca, iako mi je draže pivo ili bambus :) Volim visoke pete ali samo ako ne moram puno hodati :) A masku čini moje promjenjivo raspoloženje Što se tiče plesa, volim kada me uhvati za ruku i povede...
A, za što si ti?! Hmmm, znam:
Guest- Guest
tu sam prvo i ja mislio stavit od amy,simpa je i ima dobre stvari,pa ofkors da te ne poznam jer mi nisi nikad dopustila da ti se približim,samo pikam naslijepo dok se ti ne raspizdiš haha,ma mislio sam "dama na balu pod maskama" pa mi se omaklo ono " visokoj nozi",znam da si ti više za dobrotvorne(vatrogasne? )zabave,tiha,skromna i samozatajna cura iz susjedstva\predgrađa,da da voliš ti inicijativu s muške strane samo da ti vučeš konce u pozadini ko i svaka žena koja se voli igrati s lutkama,vama to ostane fetiš još iz djetinjstva ko i nama s autićima..mativka wrote:bobster wrote:ti si više za ponudit s bombonjerom,kavijarom i šampanjcem,voliš glumit damu na visokoj nozi s maskom oko koje skakuću udvarači i klanjaju se moleći za ples;
A joooj! Uopće se ne vidim u toj priči, ajd lako bih se navikla i na to, al bi mi brzo dosadilo :D Pa ti mene uopće ne poznaješ! Ajd, od navedenog mogu malo šampanjca, iako mi je draže pivo ili bambus :) Volim visoke pete ali samo ako ne moram puno hodati :) A masku čini moje promjenjivo raspoloženje Što se tiče plesa, volim kada me uhvati za ruku i povede...
A, za što si ti?! Hmmm, znam:
jack_reacher-
2014-04-14
Hej, Bobster Evo već mašem, pozdravljam i nazdravljam! 'Oćel sad sve bit u redu?bobster wrote:a mene na ignore,šmrc,baš si okrutna duda..dudette wrote:Matuljčice, medo - pozdrav u preletu.
Guest- Guest
Pozdrav!mativka wrote:dudette wrote:Matuljčice, medo - pozdrav u preletu.
Jutro Dudo! :)
Mogla si u preletu nabaciti i koji link ;)
Jasekonjanebojim...
Guest- Guest
oće,čak mi se i novi av sviđa,ti uvijek nađeš neke frikuše,baš kul..dudette wrote:
Hej, Bobster Evo već mašem, pozdravljam i nazdravljam! 'Oćel sad sve bit u redu?
jack_reacher-
2014-04-14
bobster wrote:oće,čak mi se i novi av sviđa,ti uvijek nađeš neke frikuše,baš kul..dudette wrote:Hej, Bobster Evo već mašem, pozdravljam i nazdravljam! 'Oćel sad sve bit u redu?
Meni je ipak draži prethodni, ovom mi sve nekako neugodno nazdraviti
Guest- Guest
Ti neku dobru vibru ferceraš, bobsterbobster wrote:čak mi se i novi av sviđa,ti uvijek nađeš neke frikuše,baš kul..
Guest- Guest
Polako, kompletiram se. Dodala sam lokaciju ispod avatara.mativka wrote:bobster wrote:oće,čak mi se i novi av sviđa,ti uvijek nađeš neke frikuše,baš kul..dudette wrote:Hej, Bobster Evo već mašem, pozdravljam i nazdravljam! 'Oćel sad sve bit u redu?
Meni je ipak draži prethodni, ovom mi sve nekako neugodno nazdraviti
Guest- Guest
AlfaOmega- Posts : 10397
2015-09-11
2014-04-14
O, Medo :) Carmina Burana u meni uvijek probudi agresivca Kao i Requiem od Mozarta ...
Guest- Guest
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 6 of 50