YouTube
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 2 of 50
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Re: YouTube
2014-04-14
Preksinoć sam bila u jednom kafiću (druga država), nikada bolju glazbu nisam čula da puštaju. Kao neki deep house, pokušavam naći, ali sve je nešto bezveze...Toliko me se dojmila cijela atmosfera, da si komotno mogao biti sam i uživati...
Guest- Guest
e mativka hav ar ju evo otkako je stari forum riknuo sve se nekako pretumbalo pa se nisam stigao snaci
2014-04-14
A onako Medo, vikend je, pa malo opuštanje...Danas i sutra tužni dani neki...Kako si ti? Jel nedostaje Roznica? (meni da, i onaj bezobraznik Bob, i ona uvijek realna Mackula)...
Fin ti je link, slušam ga....
Fin ti je link, slušam ga....
Guest- Guest
AlfaOmega- Posts : 10397
2015-09-11
AlfaOmega- Posts : 10397
2015-09-11
bobster wrote:di si mativka bećarko mala,opet briješ 100/h?
Bobi, bezobrazniče stari! Evo nešto suze brišem, baš si mi nedostajao...Pa gdje ti skitaš? Jebemu, poremetio si mi planove na mojih 1 500 postova :)
Guest- Guest
znaš da se ja uvijek ukažem na noć vještica,evo konačno jedan prepoznatljivi nick da mi stalno ne gunđate kako mijenjam svako malo,idem sad na soma postova pa šta bude,nadam se da se ne ljutiš više na mene,ne bi htio tu chatat,vidim da ima druga tema..
jack_reacher-
2014-04-14
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 2 of 50