ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ŠTO MUSLIMI RADE ŠIROM SVIJETA

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Go down

ŠTO MUSLIMI RADE ŠIROM SVIJETA - Page 4 Empty Re: ŠTO MUSLIMI RADE ŠIROM SVIJETA

Post by immortal 22/1/2019, 00:23

The Republic of Dream wrote:sta su sad opet napravili ti zlocesti  Muslimi?  geek
čitaj

immortal

2014-04-16

Back to top Go down

ŠTO MUSLIMI RADE ŠIROM SVIJETA - Page 4 Empty Re: ŠTO MUSLIMI RADE ŠIROM SVIJETA

Post by Counter-Strike 22/1/2019, 00:27

previse mi je to za citati,ko za lektiru,a sad sam doso i sa posla i umoran sam,prepricaj mi ukratko o cemu je rijec,sta se bune ti Muslimi sa Filipina,sa mnom na poslu imaju neke dvije sa filipina ali mi ne izgledaju kao muslimanke

2018-03-12

Back to top Go down

Post by immortal 22/1/2019, 00:30

The Republic of Dream wrote:previse mi je to za citati,ko za lektiru,a sad sam doso i sa posla i umoran sam,prepricaj mi ukratko o cemu je rijec,sta se bune ti Muslimi sa Filipina,sa mnom na poslu imaju neke dvije sa filipina ali mi ne izgledaju kao muslimanke
traže autonomiju
dosele se , kroz par generacija ima ih dovoljno za stvaranje svog dijela države tj odvajanje
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by Eroo 22/1/2019, 00:48

mortal wrote:
The Republic of Dream wrote:previse mi je to za citati,ko za lektiru,a sad sam doso i sa posla i umoran sam,prepricaj mi ukratko o cemu je rijec,sta se bune ti Muslimi sa Filipina,sa mnom na poslu imaju neke dvije sa filipina ali mi ne izgledaju kao muslimanke
traže autonomiju
dosele se , kroz par generacija ima ih dovoljno za stvaranje svog dijela države tj odvajanje
To je posve normalno. Ne ide skupa šerijat i naše poimanje kulture življenja.
Samo jedan banalan primjer glede vjerskih običaja, pa ćeš razumjeti  odakle
onolika traumatiziranost muslimana kad se nađu u našem svijetu.
Radi se o takozvanom klanju kurbana, kad se kolje ovna ispred kuće i onda meso
podijeli siromašnima. Lijep običaj ali je neizvedljiv u našim urbanim sredinama.
Da ostalo sad ne spominjem, koje je puno traumatičnije za muslimane.

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Back to top

- Similar topics