ŠTO MUSLIMI RADE ŠIROM SVIJETA
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: ŠTO MUSLIMI RADE ŠIROM SVIJETA
čitajThe Republic of Dream wrote:sta su sad opet napravili ti zlocesti Muslimi?
immortal- Posts : 23285
2014-04-16
previse mi je to za citati,ko za lektiru,a sad sam doso i sa posla i umoran sam,prepricaj mi ukratko o cemu je rijec,sta se bune ti Muslimi sa Filipina,sa mnom na poslu imaju neke dvije sa filipina ali mi ne izgledaju kao muslimanke
traže autonomijuThe Republic of Dream wrote:previse mi je to za citati,ko za lektiru,a sad sam doso i sa posla i umoran sam,prepricaj mi ukratko o cemu je rijec,sta se bune ti Muslimi sa Filipina,sa mnom na poslu imaju neke dvije sa filipina ali mi ne izgledaju kao muslimanke
dosele se , kroz par generacija ima ih dovoljno za stvaranje svog dijela države tj odvajanje
immortal-
2014-04-16
To je posve normalno. Ne ide skupa šerijat i naše poimanje kulture življenja.mortal wrote:traže autonomijuThe Republic of Dream wrote:previse mi je to za citati,ko za lektiru,a sad sam doso i sa posla i umoran sam,prepricaj mi ukratko o cemu je rijec,sta se bune ti Muslimi sa Filipina,sa mnom na poslu imaju neke dvije sa filipina ali mi ne izgledaju kao muslimanke
dosele se , kroz par generacija ima ih dovoljno za stvaranje svog dijela države tj odvajanje
Samo jedan banalan primjer glede vjerskih običaja, pa ćeš razumjeti odakle
onolika traumatiziranost muslimana kad se nađu u našem svijetu.
Radi se o takozvanom klanju kurbana, kad se kolje ovna ispred kuće i onda meso
podijeli siromašnima. Lijep običaj ali je neizvedljiv u našim urbanim sredinama.
Da ostalo sad ne spominjem, koje je puno traumatičnije za muslimane.
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Ford smanjuje broj radnika za 10 posto širom svijeta
» Danas se širom svijeta slavi bogohuljenje i to s jako dobrim razlogom
» Američki zdravstveni stručnjaci priznaju da toksični sastojci cjepiva štete djeci širom svijeta
» Mladež HDZ-a BiH: Pozivamo mlade SDA na suočavanje s povijesnim činjenicama i osuđivanje zločina islamskih radikalista u BiH i širom svijeta
» Dok Vatikan gura cijepljenje, što rade istaknuti članovi Crkve u Hrvatskoj? Plaše vjernike da cjepivo rade od fetusa
» Danas se širom svijeta slavi bogohuljenje i to s jako dobrim razlogom
» Američki zdravstveni stručnjaci priznaju da toksični sastojci cjepiva štete djeci širom svijeta
» Mladež HDZ-a BiH: Pozivamo mlade SDA na suočavanje s povijesnim činjenicama i osuđivanje zločina islamskih radikalista u BiH i širom svijeta
» Dok Vatikan gura cijepljenje, što rade istaknuti članovi Crkve u Hrvatskoj? Plaše vjernike da cjepivo rade od fetusa
Page 4 of 4