ŠTO MUSLIMI RADE ŠIROM SVIJETA
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: ŠTO MUSLIMI RADE ŠIROM SVIJETA
Mi smo je stvorili, do domicilnih je da je sad čuvaju...Izgleda da im ne ide kako treba, stiže pomoć.Sora wrote:JeEroo wrote:Rušenje i stvaranje država nije mačji kašalj...polako, step by step...pametno i ustrajno, bez prevelikog trošenja energije.Sora wrote:A tko ne kriv hercegovcima da se vise ne jebu međusobno nego jebu Hrvate ?mortal wrote:svijet je blesav što dopušta osvajanje vlastitog teritorija natalitetom od strane tuđeg naroda i vjere
Narocito ste pamet dokazali
SJEBALI STE SVE DObro i pozitivno i vitalno za drzavu U HRVATSKOJ koliko ste pametni
Još samo da na Balkanu napravimo dvi države pa da se i mi smirimo.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
tebi je sve dobro i vitalno samo ono što partizani stvarajuSora wrote:JeEroo wrote:Rušenje i stvaranje država nije mačji kašalj...polako, step by step...pametno i ustrajno, bez prevelikog trošenja energije.Sora wrote:A tko ne kriv hercegovcima da se vise ne jebu međusobno nego jebu Hrvate ?mortal wrote:svijet je blesav što dopušta osvajanje vlastitog teritorija natalitetom od strane tuđeg naroda i vjere
Narocito ste pamet dokazali
SJEBALI STE SVE DObro i pozitivno i vitalno za drzavu U HRVATSKOJ koliko ste pametni
sje.ali vitalni komunizam i soru skupa s njim
nego što su trebali ??
2014-04-16
Vidi vidi...ko je nas jednon izda ta je najeba...Ne virujemo in ni kad darove nose.Sora wrote:U vrijeme PRIJE TURAKA SU MOJI BILI DIO HRVATSKEmortal wrote:tebe će netko pitati o svom porjekluSora wrote:Otkud da sam ja potomak turski ne kuzim?mortal wrote:jes' ti pametna soraSora wrote:
A tko ne kriv hercegovcima da se vise ne jebu međusobno nego jebu Hrvate ?
ti bosanka potomak turski svojataš Hrvatsku, a Hercegovcima osporavaš Hrvatstvo, želiš pripisati pripadnost drugom narodu
tuko
Ono jest da imam veliku rit ali to nije dokaz
Doista nisam sigurna u to tursko porijeklo. Isko, prije 500 godina vrlo lako moguce.
E a ja ti imam ipak manje godins.
Hercegovci su vlasi, nisam ja to izmislila .
Sami sebe uguravaju u Hrvate .
u vrijeme Turaka tvoji na zemlju mojih predaka kročili nisu nikad
OSTROŽAC JE BIO GRAD HRVATSKIH BANOVA
A BIHAC HRVATSKI STOLNI KRALJEVSKI GRAD
A DIO ZAGREBAČKE NADBISKUPIJE
A TVOJI SU OVCE PASLI PO RUMUNIJI
CIGSNI VLAŠKI SU TVOJI DOSLI U HERCEGOVNU ITD ITD
Ma ero
Dalo bi se pricati o izdajama
Nego. Aj ti s komsinicom mortalkom nastavi divsniti
Jednake ste uljudbe
Dalo bi se pricati o izdajama
Nego. Aj ti s komsinicom mortalkom nastavi divsniti
Jednake ste uljudbe
Sora je zlobna sirova lajača i s njom je apsurd gubiti vrijeme u razgovoru i prepucavanjimaEroo wrote:Vidi vidi...ko je nas jednon izda ta je najeba...Ne virujemo in ni kad darove nose.Sora wrote:U vrijeme PRIJE TURAKA SU MOJI BILI DIO HRVATSKEmortal wrote:tebe će netko pitati o svom porjekluSora wrote:Otkud da sam ja potomak turski ne kuzim?mortal wrote:
jes' ti pametna sora
ti bosanka potomak turski svojataš Hrvatsku, a Hercegovcima osporavaš Hrvatstvo, želiš pripisati pripadnost drugom narodu
tuko
Doista nisam sigurna u to tursko porijeklo. Isko, prije 500 godina vrlo lako moguce.
nikad na ovim terenima vladati nećete
tek toliko da ti napomenem pa ludi još više
immortal-
2014-04-16
ako znaš peglat.oprat rublje u sam sung perilici. imaš b kategoriju za auto...nemereš ni biti neki kuhar. subotom odemo van. i nedjeljom, a ni poneđaljak mi nije stran.AssadNaPodmornici wrote:bogati meni je to vrh za zimu, taman do lita.. 4h dnevno niti ne osjetišveber wrote:nudim joj 4h mjesčno za 3 i po iljada kuna. i neće. ovi iz kradezeja bi samo ležali.
veber-
2014-12-30
Sora mi je samo "objekat" (sredstvo) da kažem ono šta mislim. Ne njoj, naravno...mortal wrote:Sora je zlobna sirova lajača i s njom je apsurd gubiti vrijeme u razgovoru i prepucavanjimaEroo wrote:Vidi vidi...ko je nas jednon izda ta je najeba...Ne virujemo in ni kad darove nose.Sora wrote:U vrijeme PRIJE TURAKA SU MOJI BILI DIO HRVATSKEmortal wrote:tebe će netko pitati o svom porjekluSora wrote:
Otkud da sam ja potomak turski ne kuzim?
pardon.. komentar je namjenjen sori.. posebno zadnja rečenicaEroo wrote:Sora mi je samo "objekat" (sredstvo) da kažem ono šta mislim. Ne njoj, naravno...mortal wrote:Sora je zlobna sirova lajača i s njom je apsurd gubiti vrijeme u razgovoru i prepucavanjimaEroo wrote:Vidi vidi...ko je nas jednon izda ta je najeba...Ne virujemo in ni kad darove nose.Sora wrote:U vrijeme PRIJE TURAKA SU MOJI BILI DIO HRVATSKEmortal wrote:
tebe će netko pitati o svom porjeklu
malo je nezgodno ispalo jer je ispod tvog upisa
immortal-
2014-04-16
@mortal
A šta tebi toliko smetaju mislimani kad imaš iste ciljeve ko i oni?
Jel želiš dat religiji veća prava? žele i oni.
jel želiš da ti država bude konzervativna? njihove države već jesu konzervativne.
Jel mrziš pedere? Mrze i muslimani.
Jel ti smetaju nevjernici? Smetaju i muslimanima.
Jel želiš da žena bude kažnjena ako pogleda drugog tipa? To možda ne želiš, al eto muslimani žele i to rade.
Stoga, dosta licemjerja.
jel želiš da ti država bude konzervativna? njihove države već jesu konzervativne.
Jel želiš da žena bude kažnjena ako pogleda drugog tipa? To možda ne želiš, al eto muslimani žele i to rade.
Stoga, dosta licemjerja.
Guest- Guest
veber wrote:ako znaš peglat.oprat rublje u sam sung perilici. imaš b kategoriju za auto...nemereš ni biti neki kuhar. subotom odemo van. i nedjeljom, a ni poneđaljak mi nije stran.AssadNaPodmornici wrote:bogati meni je to vrh za zimu, taman do lita.. 4h dnevno niti ne osjetišveber wrote:nudim joj 4h mjesčno za 3 i po iljada kuna. i neće. ovi iz kradezeja bi samo ležali.
jebote Weberu,prćiš ti svoju guvernantu...
cuj za 3500 kunica,osigurano sve u kuci i jos pride pitjke,..dobar dil..jako dobar..
Guest- Guest
bepobavulin wrote:@mortal
Stoga, dosta licemjerja.
ne seri !! kud ćeš većih licemjera od ljevičara
muslimani neka šire svoju politiku i vjeru na svom terenu, ostali narod i teritorij enka ostave na miru
immortal-
2014-04-16
bravo pism... !!pismejker wrote:veber wrote:ako znaš peglat.oprat rublje u sam sung perilici. imaš b kategoriju za auto...nemereš ni biti neki kuhar. subotom odemo van. i nedjeljom, a ni poneđaljak mi nije stran.AssadNaPodmornici wrote:bogati meni je to vrh za zimu, taman do lita.. 4h dnevno niti ne osjetišveber wrote:nudim joj 4h mjesčno za 3 i po iljada kuna. i neće. ovi iz kradezeja bi samo ležali.
cuj za 3500 kunica,osigurano sve u kuci i jos pride pitjke,..dobar dil..jako dobar..
immortal-
2014-04-16
pa yoda bi više bio kao kućno pogamalo.pismejker wrote:veber wrote:ako znaš peglat.oprat rublje u sam sung perilici. imaš b kategoriju za auto...nemereš ni biti neki kuhar. subotom odemo van. i nedjeljom, a ni poneđaljak mi nije stran.AssadNaPodmornici wrote:bogati meni je to vrh za zimu, taman do lita.. 4h dnevno niti ne osjetišveber wrote:nudim joj 4h mjesčno za 3 i po iljada kuna. i neće. ovi iz kradezeja bi samo ležali.
a može i žensku dopeljat.
veber-
2014-12-30
veber-
2014-12-30
LG je perilica, nije od usamljenog sunga. tko bi to pompamtio.
2014-12-30
mortal wrote:bepobavulin wrote:@mortal
Stoga, dosta licemjerja.
muslimani neka šire svoju politiku i vjeru na svom terenu, ostali narod i teritorij enka ostave na miru
al tvoja stajališta su ista ko od muslimana, tako da ne razumijem što ti smetaju?
Guest- Guest
mortalka je prvenstveno rvatica.bepobavulin wrote:mortal wrote:bepobavulin wrote:@mortal
Stoga, dosta licemjerja.
al tvoja stajališta su ista ko od muslimana, tako da ne razumijem što ti smetaju?
mazohistički ne želi primat plaću, a vrlo je zadovoljna kada ju kradezejovac opljačka.
i ona i kradezejovac imaju rvacku. doduše ona malo manje.
veber-
2014-12-30
hahahahahaha....ne bi Yoda oka mogo sklopiti da povede i curu..veber wrote:pa yoda bi više bio kao kućno pogamalo.pismejker wrote:veber wrote:ako znaš peglat.oprat rublje u sam sung perilici. imaš b kategoriju za auto...nemereš ni biti neki kuhar. subotom odemo van. i nedjeljom, a ni poneđaljak mi nije stran.AssadNaPodmornici wrote:bogati meni je to vrh za zimu, taman do lita.. 4h dnevno niti ne osjetišveber wrote:nudim joj 4h mjesčno za 3 i po iljada kuna. i neće. ovi iz kradezeja bi samo ležali.
Guest- Guest
bacimo u troje, yoda neka gleda. pa nije to neki problem.pismejker wrote:hahahahahaha....ne bi Yoda oka mogo sklopiti da povede i curu..veber wrote:pa yoda bi više bio kao kućno pogamalo.pismejker wrote:veber wrote:ako znaš peglat.oprat rublje u sam sung perilici. imaš b kategoriju za auto...nemereš ni biti neki kuhar. subotom odemo van. i nedjeljom, a ni poneđaljak mi nije stran.AssadNaPodmornici wrote:
bogati meni je to vrh za zimu, taman do lita.. 4h dnevno niti ne osjetiš
veber-
2014-12-30
dish to raditi,odma bi Mladcu nabio komplekse do kraja zivota.. ne bi mu se vise mogao dici,jos da malo onako brutalnije nastupis i curu mu preores,da dreci i cichi i vriska,jebote,dobio bi notjne more..veber wrote:bacimo u troje, yoda neka gleda. pa nije to neki problem.pismejker wrote:hahahahahaha....ne bi Yoda oka mogo sklopiti da povede i curu..veber wrote:pa yoda bi više bio kao kućno pogamalo.pismejker wrote:veber wrote:
ako znaš peglat.oprat rublje u sam sung perilici. imaš b kategoriju za auto...nemereš ni biti neki kuhar. subotom odemo van. i nedjeljom, a ni poneđaljak mi nije stran.
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Ford smanjuje broj radnika za 10 posto širom svijeta
» Danas se širom svijeta slavi bogohuljenje i to s jako dobrim razlogom
» Američki zdravstveni stručnjaci priznaju da toksični sastojci cjepiva štete djeci širom svijeta
» Mladež HDZ-a BiH: Pozivamo mlade SDA na suočavanje s povijesnim činjenicama i osuđivanje zločina islamskih radikalista u BiH i širom svijeta
» Dok Vatikan gura cijepljenje, što rade istaknuti članovi Crkve u Hrvatskoj? Plaše vjernike da cjepivo rade od fetusa
» Danas se širom svijeta slavi bogohuljenje i to s jako dobrim razlogom
» Američki zdravstveni stručnjaci priznaju da toksični sastojci cjepiva štete djeci širom svijeta
» Mladež HDZ-a BiH: Pozivamo mlade SDA na suočavanje s povijesnim činjenicama i osuđivanje zločina islamskih radikalista u BiH i širom svijeta
» Dok Vatikan gura cijepljenje, što rade istaknuti članovi Crkve u Hrvatskoj? Plaše vjernike da cjepivo rade od fetusa
Page 2 of 4