osniva se ministarstvo istine
Page 21 of 25
Page 21 of 25 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25
Re: osniva se ministarstvo istine
Oh_Femder wrote:Da bratija tvog giljotiniranog kojim slučajem nije slijepo slušala malog austrijskog degenerika, mi Hrvati, koje je isti smatrao podljudima, bi bili kolateralna žrtva. Smatram da tako na to trebaš gledati.T. wrote:Uostalom, sudbina američkih indijanaca sasvim je u skladu s darwinističkim naukom koji se u znanstvenim krugovima, obrazovnom sustavu te non fake news medijima, ističe kao jedini ispravan...
Indijanci su kolateralne žrtve napretka i demokratizacije americkog kontinenta..
Smatram da bi prosječan građanin eu-a tako to trebao gledati ...
T.- Posts : 17558
2014-04-14
kad se njujorčani rugaju, oni se ne rugaju doseljenicima, nego onima ki ne živu u new yorku. to bi znočilo ko da se veber rugo samoborčanima da su seljaci. to mi se čini normalnije nego se rugati nekomu ki je došo živiti kod njega jer je vidi da je bolje
2014-04-16
rade, klasik. ojdi vladekjasambrend wrote:kaya wrote:Probali su vatrogasci nesto slicno napraviti kasnije ali jok.. ovo je vrh.
Taj pervan je zbilja budala :)
Evo jedan međunacionalni klasik... :)
veber-
2014-12-30
Tko kajka, bog te u sumu okrenuo. Mogu se zajebavati ali mi se Zagreb-ljudi ne svidjau niti najmanje. Ono neutralno nesta. Ne bih zivio u Zagrebu da mi netko plati. Uglavnom, cast izuzetcima, napuhani supljaci. Kao Zagreb???? Zagreb je rupa za sve bivse istocnoeuropske pripizdine. Riga je metropolis za Zagreb......veber wrote:pa tvoji muhahahhhhaaahhahhakomarac došo iz bocne i kajka. u prvom koljenu.abraham wrote:Znaci drugo. Otac i majka su mi cigani a ja sam purger. Ili????
2014-04-14
ne kužim od kuda poveznica sa samoborom, ali ajde.
2014-12-30
muhhhahhhhakomarac, a svi se doseljavate u zg. svaki sančo svome zegeju žudi...abraham wrote:Tko kajka, bog te u sumu okrenuo. Mogu se zajebavati ali mi se Zagreb-ljudi ne svidjau niti najmanje. Ono neutralno nesta. Ne bih zivio u Zagrebu da mi netko plati. Uglavnom, cast izuzetcima, napuhani supljaci. Kao Zagreb???? Zagreb je rupa za sve bivse istocnoeuropske pripizdine. Riga je metropolis za Zagreb......veber wrote:pa tvoji muhahahhhhaaahhahhakomarac došo iz bocne i kajka. u prvom koljenu.abraham wrote:Znaci drugo. Otac i majka su mi cigani a ja sam purger. Ili????
veber-
2014-12-30
Sve neki napuhani kvazi ovo i ono i onda objavljuju slike kurcica na vebu. Tko?? Onaj sta drugima prigovara da su seljaci i porijeklo. Kila mozga muhahahahahahhaa Koji sancho
2014-04-14
Kolaega , najveci sancho ovdje si ti. Vadis se na porijeklo, kao svabo, parket i cad i cnc masine ali kada se zagrebe, iskompleksirani sancho.veber wrote:muhhhahhhhakomarac, a svi se doseljavate u zg. svaki sančo svome zegeju žudi...abraham wrote:Tko kajka, bog te u sumu okrenuo. Mogu se zajebavati ali mi se Zagreb-ljudi ne svidjau niti najmanje. Ono neutralno nesta. Ne bih zivio u Zagrebu da mi netko plati. Uglavnom, cast izuzetcima, napuhani supljaci. Kao Zagreb???? Zagreb je rupa za sve bivse istocnoeuropske pripizdine. Riga je metropolis za Zagreb......veber wrote:pa tvoji muhahahhhhaaahhahhakomarac došo iz bocne i kajka. u prvom koljenu.abraham wrote:Znaci drugo. Otac i majka su mi cigani a ja sam purger. Ili????
2014-04-14
Tststststststs dobro je vama , jako dobro.
2014-04-14
veber wrote:ne kužim od kuda poveznica sa samoborom, ali ajde.
ča ni samobor negdi kraj zagreba? njujorčani se rugaju njudžerzijancima
2014-04-16
fakat ne kužim poveznicu. živio neko vrijeme u smb. lijep grad, ali ne kužim.aben wrote:veber wrote:ne kužim od kuda poveznica sa samoborom, ali ajde.
živim u centru grada.
veber-
2014-12-30
veber wrote:fakat ne kužim poveznicu. živio neko vrijeme u smb. lijep grad, ali ne kužim.aben wrote:veber wrote:ne kužim od kuda poveznica sa samoborom, ali ajde.
ne rugaju se metropolitanci ljudima jer živu u grubin mestima, nego jer živu daleko od centra eventov
2014-04-16
kolega, muhahhhhaahhahaikomarac.abraham wrote:Kolaega , najveci sancho ovdje si ti. Vadis se na porijeklo, kao svabo, parket i cad i cnc masine ali kada se zagrebe, iskompleksirani sancho.veber wrote:muhhhahhhhakomarac, a svi se doseljavate u zg. svaki sančo svome zegeju žudi...abraham wrote:Tko kajka, bog te u sumu okrenuo. Mogu se zajebavati ali mi se Zagreb-ljudi ne svidjau niti najmanje. Ono neutralno nesta. Ne bih zivio u Zagrebu da mi netko plati. Uglavnom, cast izuzetcima, napuhani supljaci. Kao Zagreb???? Zagreb je rupa za sve bivse istocnoeuropske pripizdine. Riga je metropolis za Zagreb......veber wrote:pa tvoji muhahahhhhaaahhahhakomarac došo iz bocne i kajka. u prvom koljenu.abraham wrote:Znaci drugo. Otac i majka su mi cigani a ja sam purger. Ili????
di si uz cad-cam našao parket?
i kako sam sančo?
niti mi babo fikret niti mater safeta, niti sam klavir na pašu vukao, a bogme nisam ni latinske mise slušao.
veber-
2014-12-30
samobor je jedno od najljepših mjesta u hrvatskoj. ali su zemljišta skupa.aben wrote:veber wrote:fakat ne kužim poveznicu. živio neko vrijeme u smb. lijep grad, ali ne kužim.aben wrote:veber wrote:ne kužim od kuda poveznica sa samoborom, ali ajde.
ne rugaju se metropolitanci ljudima jer živu u grubin mestima, nego jer živu daleko od centra eventov
veber-
2014-12-30
veber-
2014-12-30
Eto ti ga , jopet klavir koji je netko nekada zaradio a ja sam strucnjak u cad-u i svaku raspravu treba na to navesti a kada se nema sto reci ,ti si sncho a ja , klavir, parket i cad i opet u krug. Ja sam sancho od oca Abdularahmana i majke Djulmure, zivim na Kozari Putevima i cijelo babino i majkino selo nije imalo klavir. Obrezan ali sliku necu objaviti jer sam sancho tj stidljiv. Djeca mi nisu svjetski strucnjaci i ne trazi ih nitko iako su svi diplomirali na faksu koji je medju 100 najboljih na svijetu, jebo ih babo sancho. iIda nitko u mojoj obitelji ne zna sto je cad . Muhahahahahahahhaa kila mozga.....veber wrote:kolega, muhahhhhaahhahaikomarac.abraham wrote:Kolaega , najveci sancho ovdje si ti. Vadis se na porijeklo, kao svabo, parket i cad i cnc masine ali kada se zagrebe, iskompleksirani sancho.veber wrote:muhhhahhhhakomarac, a svi se doseljavate u zg. svaki sančo svome zegeju žudi...abraham wrote:Tko kajka, bog te u sumu okrenuo. Mogu se zajebavati ali mi se Zagreb-ljudi ne svidjau niti najmanje. Ono neutralno nesta. Ne bih zivio u Zagrebu da mi netko plati. Uglavnom, cast izuzetcima, napuhani supljaci. Kao Zagreb???? Zagreb je rupa za sve bivse istocnoeuropske pripizdine. Riga je metropolis za Zagreb......veber wrote:
pa tvoji muhahahhhhaaahhahhakomarac došo iz bocne i kajka. u prvom koljenu.
di si uz cad-cam našao parket?
i kako sam sančo?
niti mi babo fikret niti mater safeta, niti sam klavir na pašu vukao, a bogme nisam ni latinske mise slušao.
2014-04-14
Nije veber sancho on je purger, molim lijepo...vrlo reprezentativan.
A to kaj su se svi dotepli pa on ne može sad u miru popit pivu i nekaj jabu rade okolo....to je kriv Tuđman :D
Ja kao sancho, takve prave purgere kao što je veber poštujem.
A to kaj su se svi dotepli pa on ne može sad u miru popit pivu i nekaj jabu rade okolo....to je kriv Tuđman :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ti se javi za betonažu.epikur37 wrote:Nije veber sancho on je purger, molim lijepo...vrlo reprezentativan.
veber-
2014-12-30
veber wrote:ti se javi za betonažu.epikur37 wrote:Nije veber sancho on je purger, molim lijepo...vrlo reprezentativan.
Može, da se mene pita vi purgeri ste najbolji šljakeri. Marenda je u 10:30.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Page 21 of 25 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25
Similar topics
» Biden osniva ministarstvo istine
» ministarstvo istine
» Talibani ukinuli ministarstvo za žene i uveli ministarstvo promicanja kreposti
» Chaz istine
» Bez istine nema pomirenja
» ministarstvo istine
» Talibani ukinuli ministarstvo za žene i uveli ministarstvo promicanja kreposti
» Chaz istine
» Bez istine nema pomirenja
Page 21 of 25