osniva se ministarstvo istine
Page 9 of 25
Page 9 of 25 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 17 ... 25
Re: osniva se ministarstvo istine
Ovog idiota treba citati na prazan zeludac
Pazi sintagmu : dosli su do zemlje RATOM NA INDIJANSKI NACIN ..
A TAJ NACIN JE POSTEN...
BOZE , DRMNI GROMOM TU BUDALU
TO NIJE ZA LJUDE STA PISE
A TAJ NACIN JE POSTEN...
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Barbara rabarbara
Ponosim se tobom
Eto Ponosim se sto sam zena kao i ti kpja pokszues da je istina jednostavna stvar i produkt uma
A ne bubrega ili gujsce , kao kod ..a znsmo
Ponosim se tobom
Eto Ponosim se sto sam zena kao i ti kpja pokszues da je istina jednostavna stvar i produkt uma
Ja idem stavit veš prat, trebo bi oribat šekret al mislim da ću sutra. Ovaj tjedan ću definitivno kupit novu tuš kabinu.veber wrote:bivša tajnica mi je otišla u mirovinu pa plaća ćevape. odoh se naći s njom. i ostatkom ekipe.
Trebo bi pošpricat cipele sprejem za impregnaciju, jebini snijeg pada.
E moja Sora, sad sam yebala ježa.Sora wrote:Barbara rabarbara
Ponosim se tobom
Ako ne budem proglašena pijandurom, bit ću barem antidržavni element i izdajica.
Guest- Guest
skoro sam napisao da vas treba zmrdat objeRabarbara wrote:E moja Sora, sad sam yebala ježa.Sora wrote:Barbara rabarbara
Ponosim se tobom
Ako ne budem proglašena pijandurom, bit ću barem antidržavni element i izdajica.
al sam se ugrizo za jezik pa cu bit tiho :D
Guest- Guest
Ratovanje je jedini način kako se dolazilo do zemlje. Danas je uglavnom isto tako. Zemlju nitko ne poklanja ako je trebaš izvoli se izborit za nju.Sora wrote:Ovog idiota treba citati na prazan zeludac
A TAJ NACIN JE POSTEN...
kod mene je rasistički kvart. mada vidim jednu crnkinju kako se prešetava.marcellus wrote:još će se veber zaželjeti bosančerosa kad mu se kozojebi nasele u kvart a hodža svako jutro počne u šest zvat na ezan
a on mamuran
ali zgodna je.
veber-
2014-12-30
Civilizacija i napredak su oduvijek usko povezani s ratovima.
Razvoj civilizacija je razultat ratova.
Civilizacija znači siguran rat.
crvenkasti-
2014-04-17
Pa da. Srbi su pošteno htjeli maznuti našu zemlju i u tome nema nšita loše. Tko se dolazi do imovine.danni1 wrote:Ratovanje je jedini način kako se dolazilo do zemlje. Danas je uglavnom isto tako. Zemlju nitko ne poklanja ako je trebaš izvoli se izborit za nju.Sora wrote:Ovog idiota treba citati na prazan zeludac
A TAJ NACIN JE POSTEN...
Pas mater i cucku, a mi ih na kraju balade zovemo četnicima i agresorima.
Guest- Guest
je, pada i susjeda ercegovka rekla da nije tako od jučer. ne znam kakve veze ima snijeg s ercegovkom, ali neka se nađe. baba ima 98godina i vrag ju po ulici tjera. još je i poluslijepa. svaki badnjak ju pozovemo na večeru.danni1 wrote:Ja idem stavit veš prat, trebo bi oribat šekret al mislim da ću sutra. Ovaj tjedan ću definitivno kupit novu tuš kabinu.veber wrote:bivša tajnica mi je otišla u mirovinu pa plaća ćevape. odoh se naći s njom. i ostatkom ekipe.
Trebo bi pošpricat cipele sprejem za impregnaciju, jebini snijeg pada.
naravno izmoli očenaš i zdravumarija, a mi krepavamo od gladi. malo se žena gubi...
veber-
2014-12-30
E bedaki jedni ..samo iskesirate lovu za zemlju i etoc je..nema mrtvijah nema problema..
Eno,Čika Putin cak poklanja zemlju nekom tko zeli da se nastani u Rusiji i zivi,eventualno pokrene neki posel..zasad vrijedi samo za one podrijetlom Ruse,ali...
Eno,Čika Putin cak poklanja zemlju nekom tko zeli da se nastani u Rusiji i zivi,eventualno pokrene neki posel..zasad vrijedi samo za one podrijetlom Ruse,ali...
Guest- Guest
Što će reči da je rat zapravo dobar. Ako ne dobar a ono bar nužan ako želimo nekakvu civilizaciju.crvenkasti wrote:Civilizacija i napredak su oduvijek usko povezani s ratovima.
To potvrđuje i izreku " Svako zlo za nešto dobro".
Pitanje je dali je civilizacija nešto dobro, odnosno do kojeg stupnja bi bila dobro a kad postaje prijetnja sama sebi.
rat je kao klistir, cisti nepotrebni visak i nakon svakog rata se ide korak naprijeddanni1 wrote:Što će reči da je rat zapravo dobar. Ako ne dobar a ono bar nužan ako želimo nekakvu civilizaciju.crvenkasti wrote:Civilizacija i napredak su oduvijek usko povezani s ratovima.
Pitanje je dali je civilizacija nešto dobro, odnosno do kojeg stupnja bi bila dobro a kad postaje prijetnja sama sebi.
2014-04-17
ma bolje da to ne pisem javno, jos ce me sora recimo optuzit za sexualno zlostavljanjeRabarbara wrote:Na temi si o Istini. Ne trebaš ništa napisati, sve je jasno. I bez povjerenstvaLeviathan2 wrote:
skoro sam napisao da vas treba zmrdat obje
A jbga, nije teško otić korak naprijed kad si ratom otišo 100 koraka nazad.Leviathan2 wrote:rat je kao klistir, cisti nepotrebni visak i nakon svakog rata se ide korak naprijeddanni1 wrote:Što će reči da je rat zapravo dobar. Ako ne dobar a ono bar nužan ako želimo nekakvu civilizaciju.crvenkasti wrote:Civilizacija i napredak su oduvijek usko povezani s ratovima.
pa i sad je vojni program lokomotiva napretka,crvenkasti wrote:Npr. za vrijeme 2. svj. rata izmišljeni su mlazni avion, kompjuter, penicilin, raketa, radar itd itd.
Jasambrend je rekao nešto jako pametno: nema ništa dobro ni lijepo u ratu. Točka.Leviathan2 wrote:rat je kao klistir, cisti nepotrebni visak i nakon svakog rata se ide korak naprijeddanni1 wrote:Što će reči da je rat zapravo dobar. Ako ne dobar a ono bar nužan ako želimo nekakvu civilizaciju.crvenkasti wrote:Civilizacija i napredak su oduvijek usko povezani s ratovima.
Guest- Guest
tja..jab to elegantnije i ciljanije...neurotoxin ciljan na one ..ispod IQ100,na chamuge...na emocionalno motivirane iznad 60%..e da,na ustase i partizane..Leviathan2 wrote:rat je kao klistir, cisti nepotrebni visak i nakon svakog rata se ide korak naprijeddanni1 wrote:Što će reči da je rat zapravo dobar. Ako ne dobar a ono bar nužan ako želimo nekakvu civilizaciju.crvenkasti wrote:Civilizacija i napredak su oduvijek usko povezani s ratovima.
rat unistava i nekretnine i resurse,dakle nije dobar..iz rata iznicu i invalidi pa se o njima treba brinuti,kao i vjeciti i neumiruci Borci sa Zaslugama,jos gori paraziti...
Guest- Guest
To je tek pola Istine. Ja te neću optužiti, ali ti ćeš znati što mislim o svemu tome.Leviathan2 wrote:ma bolje da to ne pisem javno, jos ce me sora recimo optuzit za sexualno zlostavljanjeRabarbara wrote:Na temi si o Istini. Ne trebaš ništa napisati, sve je jasno. I bez povjerenstvaLeviathan2 wrote:
skoro sam napisao da vas treba zmrdat obje
Guest- Guest
Page 9 of 25 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 17 ... 25
Similar topics
» Biden osniva ministarstvo istine
» ministarstvo istine
» Talibani ukinuli ministarstvo za žene i uveli ministarstvo promicanja kreposti
» Chaz istine
» Bez istine nema pomirenja
» ministarstvo istine
» Talibani ukinuli ministarstvo za žene i uveli ministarstvo promicanja kreposti
» Chaz istine
» Bez istine nema pomirenja
Page 9 of 25