Plaća, stan i pozamašan bonus - zar je moguće da nema zainteresiranih? Nitko iz Hrvatske nije se javio na natječaj za posao u idiličnom dalmatinskom mjestu, jedina ponuda stigla iz Makedonije
Page 7 of 11
Page 7 of 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Re: Plaća, stan i pozamašan bonus - zar je moguće da nema zainteresiranih? Nitko iz Hrvatske nije se javio na natječaj za posao u idiličnom dalmatinskom mjestu, jedina ponuda stigla iz Makedonije
Zakaj? Koliko sam shvatio imaš love dovoljno i radiš kad hoćeš. Pitam se samo zašto živiš u vukojebini?veber wrote:sada si me ulovio. i kaj bumo sad? da se na burzu prijavim?danni1 wrote:Ja. A boga mi i ti.veber wrote:pa tko veli da živim u hr?danni1 wrote:Preformulirat ću pitanje da te ne zbunjuje. Zašto živiš u Hrvatskoj?veber wrote:
pa tko veli da radim u rvacko?
u biti uopće ne radim.
Ja mislim da si samo pomalo snob i to ti je tak fensi pljuvat po Hrvatskoj jer to rade svi " uspješni " i napredni a ti očajnički želiš bit u tom timu.
danni1- Posts : 5159
2014-04-16
Re: Plaća, stan i pozamašan bonus - zar je moguće da nema zainteresiranih? Nitko iz Hrvatske nije se javio na natječaj za posao u idiličnom dalmatinskom mjestu, jedina ponuda stigla iz Makedonije
RayMabus wrote:Postoji nešto šta se zove dokolica dakle moš ti nešto i radit ali osječaš dosadupismejker wrote:Meni bi to pasalo..jake zime,nidje piplova,mir i tisina...ne volim ionako copore ljudi,niti volim guzve,vise tiha i pristojna mjesta..debotoijusto wrote:catabbath wrote:Neznam ali predpostavljam da autor topica a i ostali koji se čude da tamo niko ne želi ići u vukojebinu i ne žive baš u vukojebinama :)
autor prisutan
ubio sam oko malo a vidim tema otisla u 5st.
na bracu zimi ne bi zivio ni mrtav , opcenito na otoku
jedne godine 80-ih nadobudno sam zelio osjetiti puninu zivota i proveo istu u komizi zimi , koja je to greska bila brrrr
to ja , netko drugi bi to mogao vidjeti kao prigodu zivota , sve 5
a kad sam sam,nadjem ja sebi zabavu..citao,pisao,igrao,jos puno toga..
Ta dokolica na otoku ti je gora na kopnu jer podsvjesno znaš da si zarobljen na otoku
To ti je kad te uvatiuvati to ti je ajme
Meni zimi ok doć pet dana u vikendicu , šesti te već vata neka nervoza iznutra
Longi moj,koliko se sveti najužio svakakvog sranja od piplova kroz zivot i svega vezanog za posao,dosada je ono sto zelim osjetiti...
Mudri kazu..Kad ti je dosadno,znaj da ti je dobro..i ziva istina..Kreiram ja sebi sadrzaj dnevni..ma cak mi ne moze biti niti dosadno..
boravak medju puno ljudi,u guzvama,u napetim situacijama mi samo stvara stres..po diskotekama vise ne visim,jos od svoje 30te,i tako,nadjemo dobar film,Rujka ispece pogacice ili lepinje i opleti..
Guest- Guest
pismejker wrote:RayMabus wrote:Postoji nešto šta se zove dokolica dakle moš ti nešto i radit ali osječaš dosadupismejker wrote:Meni bi to pasalo..jake zime,nidje piplova,mir i tisina...ne volim ionako copore ljudi,niti volim guzve,vise tiha i pristojna mjesta..debotoijusto wrote:catabbath wrote:Neznam ali predpostavljam da autor topica a i ostali koji se čude da tamo niko ne želi ići u vukojebinu i ne žive baš u vukojebinama :)
autor prisutan
jedne godine 80-ih nadobudno sam zelio osjetiti puninu zivota i proveo istu u komizi zimi , koja je to greska bila brrrr
a kad sam sam,nadjem ja sebi zabavu..citao,pisao,igrao,jos puno toga..
Ta dokolica na otoku ti je gora na kopnu jer podsvjesno znaš da si zarobljen na otoku
To ti je kad te uvatiuvati to ti je ajme
Meni zimi ok doć pet dana u vikendicu , šesti te već vata neka nervoza iznutra
Longi moj,koliko se sveti najužio svakakvog sranja od piplova kroz zivot i svega vezanog za posao,dosada je ono sto zelim osjetiti...
Mudri kazu..Kad ti je dosadno,znaj da ti je dobro..i ziva istina..Kreiram ja sebi sadrzaj dnevni..ma cak mi ne moze biti niti dosadno..
boravak medju puno ljudi,u guzvama,u napetim situacijama mi samo stvara stres..po diskotekama vise ne visim,jos od svoje 30te,i tako,nadjemo dobar film,Rujka ispece pogacice ili lepinje i opleti..
Ma i ljudi su mi ok. Na prvu djeluju tvrdo i škrto, ali imaju dostojanstvo, drže do dane riječi, vrijedni su. Obrađuju maslenike, vinograde. Plaže su prekrasne, od sitnog pijeska do bijelog kamena. Boja mora u svakom mjestu drugačija. U Milnoj petrolej modra, u Splitskoj modra, Uvala Lovrečina smećkasto modra, oko Sumartina tirkizna. Arhitektura je prelijepa.RayMabus wrote:Da može se , Split je blizu , veći je otok , ima.i aerodromRabarbara wrote:debotoijusto wrote:catabbath wrote:Neznam ali predpostavljam da autor topica a i ostali koji se čude da tamo niko ne želi ići u vukojebinu i ne žive baš u vukojebinama :)
autor prisutan
Brač je jedini otok na kojem bih mogla živjeti cijele godine.
Ovaj Sućuraj je na Hvaru nasuprot Makarske, malo je cestovno izoliran od zapadnog dijela Hvara di su veća mista
Stvarno je lijep otok, a ima dobru povezanost s kopnom.
Guest- Guest
Između ostalog, da.debotoijusto wrote:Rabarbara wrote:
mislis zbog relativno dobre povezanosti sa splitom ?
Guest- Guest
Znan , iman vikendicu u Sutivanu i dosta zemlje u unutašnjostiRabarbara wrote:Ma i ljudi su mi ok. Na prvu djeluju tvrdo i škrto, ali imaju dostojanstvo, drže do dane riječi, vrijedni su. Obrađuju maslenike, vinograde. Plaže su prekrasne, od sitnog pijeska do bijelog kamena. Boja mora u svakom mjestu drugačija. U Milnoj petrolej modra, u Splitskoj modra, Uvala Lovrečina smećkasto modra, oko Sumartina tirkizna. Arhitektura je prelijepa.RayMabus wrote:Da može se , Split je blizu , veći je otok , ima.i aerodromRabarbara wrote:debotoijusto wrote:catabbath wrote:Neznam ali predpostavljam da autor topica a i ostali koji se čude da tamo niko ne želi ići u vukojebinu i ne žive baš u vukojebinama :)
autor prisutan
Ovaj Sućuraj je na Hvaru nasuprot Makarske, malo je cestovno izoliran od zapadnog dijela Hvara di su veća mista
Meni je tamo ok no ja san ionako u mistu uz more tako da nisan ono šema iz većeg grada na selo nego dođen u sličnu sredinu kao i ovdje kod mene u Kaštelima samo me malo ljudi zna pa odmorin mozak
Iman veliku vikendicu s velikin vrton sto metara od mora u centru mista
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Brač je Brač a ovo je Sučuraj na Hvaru i to istočna strana , moraš ić tunelom koji je ko pečina da priđeš na tu stranu i onda još imaš vozit do najistočnije točke Hvara
Ono nigdi si jbte ,. to je jedna specifična situacija i to je tu i taki situacija imaš na Jadranu toliko da ih moš na prste na brojat
Brač kao i zapadni dio Hvara to je skroz druga priča
Ono nigdi si jbte ,. to je jedna specifična situacija i to je tu i taki situacija imaš na Jadranu toliko da ih moš na prste na brojat
2014-04-11
Znam Sutvan, Mirca. A i ostala mjesta na otoku.RayMabus wrote:Znan , iman vikendicu u Sutivanu i dosta zemlje u unutašnjostiRabarbara wrote:Ma i ljudi su mi ok. Na prvu djeluju tvrdo i škrto, ali imaju dostojanstvo, drže do dane riječi, vrijedni su. Obrađuju maslenike, vinograde. Plaže su prekrasne, od sitnog pijeska do bijelog kamena. Boja mora u svakom mjestu drugačija. U Milnoj petrolej modra, u Splitskoj modra, Uvala Lovrečina smećkasto modra, oko Sumartina tirkizna. Arhitektura je prelijepa.RayMabus wrote:Da može se , Split je blizu , veći je otok , ima.i aerodromRabarbara wrote:debotoijusto wrote:
autor prisutan
Meni je tamo ok no ja san ionako u mistu uz more tako da nisan ono šema iz većeg grada na selo nego dođen u sličnu sredinu kao i ovdje kod mene u Kaštelima samo me malo ljudi zna pa odmorin mozak
Iman veliku vikendicu s velikin vrton sto metara od mora u centru mista
Imala sam parcelu u Pučišćima koju sam prodala jer sam trebala lovu.
Uglavnom boravim kod prijatelja u uvali Osibova ili Supetru kad sam na otoku. Ali rijetko mirujem. Brač ima toliko mjesta koja vrijedi pogledati.
Uvala Lovrečina. Pa Vela Farska je nevjerojatna. Tamo obavezno odem svake godine. Pustinja Blaca. Vidova gora. Škrip. Povlja. Uvala Rasotica kod Sumartina. Raj za oči.
Ma jedno je kad dolaziš u pojsetu, a drugo kad negdje živiš. Kad imaš negdje prijatelje i svakodnevne obveze, to je ispunjen život i nemaš osjećaj da si na otoku.
Guest- Guest
hvar je ljepši, mirisniji.Rabarbara wrote:Između ostalog, da.debotoijusto wrote:Rabarbara wrote:
veber-
2014-12-30
a, na braču imaš jednu plažu kojom magarcem ili kaićem možeš doći. pokraj postira je i gleda na kopno. plaža je prekrasna i ima stvarno malo ljudi.
2014-12-30
Ma Brač je ok posebno ova sjeverna strana pošto imaš trajekt , Split ti je odma priko puta , trajekt ide u centar direkt , veliki otok , ima ljudi , živosti
To je ok sve a ovih par specifičnih lokacija na Jadranu koje moš na prste nabrojat to je malo nigdi si jbte
To je ok sve a ovih par specifičnih lokacija na Jadranu koje moš na prste nabrojat to je malo nigdi si jbte
2014-04-11
Prošla sam i cijeli Hvar. I Vis i Šoltu i... još puno njih. :)RayMabus wrote:Brač je Brač a ovo je Sučuraj na Hvaru i to istočna strana , moraš ić tunelom koji je ko pečina da priđeš na tu stranu i onda još imaš vozit do najistočnije točke Hvara
Bila sam i u Sućuraju.
Čista klaustofobija, nizak uski tunel izdubljen u živoj stijeni, voda kaplje sa stijena. Brrr.
Ljeti reguliraju promet na ulazima u tunel, jer je toliko uzak da se ne mogu mimoići automobili, ali ja sam bila u proljeće. Ono na pol tunela vidim dolazi auto iz kontra smjera i počnem sumanuto blicati jer sam se preznojila na samu pomisao da vozim par km unatrag u tako uskom i mračnom tunelu. Na sreću je to bio neki domaćin koji je znao za proširenje gdje se mimoiđu dva auta, malo se vratio i sačekao je da prođem. :D
Guest- Guest
Je, mirisniji je. Ali nema svugdje vodu iz vodovoda, ima loše ceste, daleko su mjesta jedno od drugog, trajekti voze rjeđe, puno je skuplja dobava bilo čega na otok itd... ljudi su pitomi, ali... malo polijeni. :Dveber wrote:hvar je ljepši, mirisniji.Rabarbara wrote:Između ostalog, da.debotoijusto wrote:Rabarbara wrote:
Guest- Guest
bla bla bla, odeš s brodomRabarbara wrote:Je, mirisniji je. Ali nema svugdje vodu iz vodovoda, ima loše ceste, daleko su mjesta jedno od drugog, trajekti voze rjeđe, puno je skuplja dobava bilo čega na otok itd... ljudi su pitomi, ali... malo polijeni. :Dveber wrote:hvar je ljepši, mirisniji.Rabarbara wrote:Između ostalog, da.debotoijusto wrote:Rabarbara wrote:
veber-
2014-12-30
Na Braču imaš bezbroj takvih plaža. Pogotovo kad kreneš od Bola prema Vela Farskoj. Šljunak, agave, špilje... ma prelijepo.veber wrote:a, na braču imaš jednu plažu kojom magarcem ili kaićem možeš doći. pokraj postira je i gleda na kopno. plaža je prekrasna i ima stvarno malo ljudi.
Guest- Guest
Je. Taman sam ga izglancala, ne da mi se spuštati ga u more.veber wrote:bla bla bla, odeš s brodomRabarbara wrote:Je, mirisniji je. Ali nema svugdje vodu iz vodovoda, ima loše ceste, daleko su mjesta jedno od drugog, trajekti voze rjeđe, puno je skuplja dobava bilo čega na otok itd... ljudi su pitomi, ali... malo polijeni. :Dveber wrote:hvar je ljepši, mirisniji.Rabarbara wrote:Između ostalog, da.debotoijusto wrote:
Guest- Guest
A eto vidiš šta je to , sad znaš zašto nitko neće tamoRabarbara wrote:Prošla sam i cijeli Hvar. I Vis i Šoltu i... još puno njih. :)RayMabus wrote:Brač je Brač a ovo je Sučuraj na Hvaru i to istočna strana , moraš ić tunelom koji je ko pečina da priđeš na tu stranu i onda još imaš vozit do najistočnije točke Hvara
Bila sam i u Sućuraju.
Čista klaustofobija, nizak uski tunel izdubljen u živoj stijeni, voda kaplje sa stijena. Brrr.
Ljeti reguliraju promet na ulazima u tunel, jer je toliko uzak da se ne mogu mimoići automobili, ali ja sam bila u proljeće. Ono na pol tunela vidim dolazi auto iz kontra smjera i počnem sumanuto blicati jer sam se preznojila na samu pomisao da vozim par km unatrag u tako uskom i mračnom tunelu. Na sreću je to bio neki domaćin koji je znao za proširenje gdje se mimoiđu dva auta, malo se vratio i sačekao je da prođem. :D
2014-04-11
Ma nije loše ni kad si na drugoj strani. Cesta je dobra, a tih 50-tak km si za manje od uru u Supetru. Čak i u sezoni.RayMabus wrote:Ma Brač je ok posebno ova sjeverna strana pošto imaš trajekt , Split ti je odma priko puta , trajekt ide u centar direkt , veliki otok , ima ljudi , živosti
Guest- Guest
Jasno je meni, ali nije jasno onima koji trebaju liječnika. :)RayMabus wrote:A eto vidiš šta je to , sad znaš zašto nitko neće tamoRabarbara wrote:Prošla sam i cijeli Hvar. I Vis i Šoltu i... još puno njih. :)RayMabus wrote:Brač je Brač a ovo je Sučuraj na Hvaru i to istočna strana , moraš ić tunelom koji je ko pečina da priđeš na tu stranu i onda još imaš vozit do najistočnije točke Hvara
Bila sam i u Sućuraju.
Guest- Guest
Page 7 of 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Similar topics
» Iako je plaća oko 10.000 kuna, nitko ne želi raditi ovaj posao
» Stigla je nova HRT-ova anketa: Nitko nema većinu, tko će i s kime sastavljati vladu?
» PLENKOVIC KOD BOLKOVIĆA: ‘Nema tko se nije javio i ponudio pomoć: Merkel, Macron, Kurz... Korona? Izdržimo još 3-4 mjeseca‘
» Stigla nova ponuda iz Amerike. Piloti su već odabrani!
» Nezaposlenih puno, ali za dnevnicu od 200-injak kuna - nema zainteresiranih
» Stigla je nova HRT-ova anketa: Nitko nema većinu, tko će i s kime sastavljati vladu?
» PLENKOVIC KOD BOLKOVIĆA: ‘Nema tko se nije javio i ponudio pomoć: Merkel, Macron, Kurz... Korona? Izdržimo još 3-4 mjeseca‘
» Stigla nova ponuda iz Amerike. Piloti su već odabrani!
» Nezaposlenih puno, ali za dnevnicu od 200-injak kuna - nema zainteresiranih
Page 7 of 11