Plaća, stan i pozamašan bonus - zar je moguće da nema zainteresiranih? Nitko iz Hrvatske nije se javio na natječaj za posao u idiličnom dalmatinskom mjestu, jedina ponuda stigla iz Makedonije
Page 9 of 11
Page 9 of 11 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
Re: Plaća, stan i pozamašan bonus - zar je moguće da nema zainteresiranih? Nitko iz Hrvatske nije se javio na natječaj za posao u idiličnom dalmatinskom mjestu, jedina ponuda stigla iz Makedonije
a jel genijeveber wrote:imaš dva tunela na hvaru. jedan kako je opisala korabica, drugi na potezu starigrad-hvar. i točno ga je opisala.
a sta sam ja napiso
koji dio nisi skuzio
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Re: Plaća, stan i pozamašan bonus - zar je moguće da nema zainteresiranih? Nitko iz Hrvatske nije se javio na natječaj za posao u idiličnom dalmatinskom mjestu, jedina ponuda stigla iz Makedonije
sančo, onaj starigrad-hvar se ne koristi jer je napravljena obilaznica, a ni prema ivanu dolcu ne moraš kroz tunel nego obilaznicom.
2014-12-30
kakve veze ima sad obilaznicaveber wrote:sančo, onaj starigrad-hvar se ne koristi jer je napravljena obilaznica, a ni prema ivanu dolcu ne moraš kroz tunel nego obilaznicom.
iso sam I njom al je duze
I naravno da se starigrad hvar koristi some
proslo ljeto sam tuda proso sto puta I masa ostalih auta koja idu u hvar
to preko brusja je loko cesta I skoro niko ne ide
2014-04-19
Al zato u selo u arktickom krugu odu bez problema.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
šupku, ja idem gliserom. koji tuneli koji bakraći?
2014-12-30
ja ti se ne motam po tamo nekim krugovima.kaya wrote:Al zato u selo u arktickom krugu odu bez problema.
veber-
2014-12-30
dobro papakveber wrote:šupku, ja idem gliserom. koji tuneli koji bakraći?
al nemoj se zenskim uvlacit u supak
ne pali ih to
2014-04-19
Stigli su vec prosle godine , obuku kutu i stave stetoskop i prave se da su doktori.Gnječ wrote:samo u Ustašistanu
STIŽU DOKTORI BEZ DANA STAŽA
Mog tatu je pitala prosle godine jedna takva sto ce piti od ljekova a ona mu ih je trebala prepisati zapravo. Za savjet ga pitala, da joj kaze sto da napise :) .
Pa joj je ispricao - djevojcice odi se ti na nekom drugom uciti a meni donesi papir da potpisem da idem van iz bolnice.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
nema straha, miran si. nisi moj tip ženske.prckov wrote:dobro papakveber wrote:šupku, ja idem gliserom. koji tuneli koji bakraći?
ne pali ih to
veber-
2014-12-30
pitao mene doktor koliko vrijedi život mog oca?kaya wrote:Stigli su vec prosle godine , obuku kutu i stave stetoskop i prave se da su doktori.Gnječ wrote:samo u Ustašistanu
STIŽU DOKTORI BEZ DANA STAŽA
Mog tatu je pitala prosle godine jedna takva sto ce piti od ljekova a ona mu ih je trebala prepisati zapravo. Za savjet ga pitala, da joj kaze sto da napise :) .
Pa joj je ispricao - djevojcice odi se ti na nekom drugom uciti a meni donesi papir da potpisem da idem van iz bolnice.
ja sam njega pitao, koliko vrijedi njemu njegov.
veber-
2014-12-30
ma nisi ni ti moj ali budes li los ucenik neces bit ni od zenskihveber wrote:nema straha, miran si. nisi moj tip ženske.prckov wrote:dobro papakveber wrote:šupku, ja idem gliserom. koji tuneli koji bakraći?
ne pali ih to
zato suti uci I trepci
2014-04-19
pa imaju jedne lipe okice, još kada zatrepću ukočim se ko oposum.
2014-12-30
Ajmeee uhvatio si me u lažiprckov wrote:kakav bona tunel u sucurjuRabarbara wrote:Prošla sam i cijeli Hvar. I Vis i Šoltu i... još puno njih. :)RayMabus wrote:Brač je Brač a ovo je Sučuraj na Hvaru i to istočna strana , moraš ić tunelom koji je ko pečina da priđeš na tu stranu i onda još imaš vozit do najistočnije točke Hvara
Ono nigdi si jbte ,. to je jedna specifična situacija i to je tu i taki situacija imaš na Jadranu toliko da ih moš na prste na brojat
Brač kao i zapadni dio Hvara to je skroz druga priča
Bila sam i u Sućuraju.
Čista klaustofobija, nizak uski tunel izdubljen u živoj stijeni, voda kaplje sa stijena. Brrr.
Ljeti reguliraju promet na ulazima u tunel, jer je toliko uzak da se ne mogu mimoići automobili, ali ja sam bila u proljeće. Ono na pol tunela vidim dolazi auto iz kontra smjera i počnem sumanuto blicati jer sam se preznojila na samu pomisao da vozim par km unatrag u tako uskom i mračnom tunelu. Na sreću je to bio neki domaćin koji je znao za proširenje gdje se mimoiđu dva auta, malo se vratio i sačekao je da prođem. :D
izgleda da si ti bila u guzici a ne na hvaru
ima jedan tunel izmedu starog grada I hvara I on je super I normalno prohodan na obe strane, i drugi koji je samo u jednom smjeru prohodan, I ne nailazi drugo auto osim ako je neko lud pa sa suprotne strane kreno na crveno svijetlo
posto na tom tunelu, tj. ispred njega postoji semafor
Oko bistro janjeće, znam da je Longi mislio na tunel Pitve koji je na putu prema Zavali, da je Sućuraj 50-tak km dalje (skroz na špici otoka), da nije nasuprot Makarskoj (to je Sumartin na Braču) nego nasuprot Drvenika odakle polaze i trajekti za Sućuraj, ali mi se činilo glupo ispravljati ga jer je to toliko nebitno, a on bi se osjećao loše zbog ispravaka.
Ali, zato mi imamo tebe, oko bistro poput planinskog potoka, koji jedva čekaš da nađeš nešto što nije točno, penješ se na grbaču, računajući da ćeš tako ti izgledati veći. :)
E, da. 2004. nije radio nikakav semafor, ljeti su promet regulirali ljudi na ulazu u tunel s toki vokijem u rukama.
Guest- Guest
prcko je naše oko bosansko u avstraliji.
2014-12-30
Ma opisala sam ovaj, pusti Bistrookog. Jedini zadatak mu je tražiti dlake u jajetu, a yaya nema.veber wrote:imaš dva tunela na hvaru. jedan kako je opisala korabica, drugi na potezu starigrad-hvar. i točno ga je opisala.
S tim da tad 2004. nije bio obojen bijelim, nije bilo mačjih očiju niti semafora.
Ovih nekoliko proširenja su napravljena da se može mimoići kad se dogodi susret koji sam ja doživjela.
Last edited by Rabarbara on Sun 20 Jan - 20:42; edited 2 times in total
Guest- Guest
Prcko je zalutala bistrooka ovca. :)veber wrote:prcko je naše oko bosansko u avstraliji.
Guest- Guest
jel to u tijeku prekomjerno granatiranje kolege @prcka ?
nastavi s radom po zadanim pravcima
nastavi s radom po zadanim pravcima
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Da nasuprot Drvenika , mada nije on toliko daleko od Makarske no poanta je da je taj Sućuraj u pizdi materinojRabarbara wrote:Ajmeee uhvatio si me u lažiprckov wrote:kakav bona tunel u sucurjuRabarbara wrote:Prošla sam i cijeli Hvar. I Vis i Šoltu i... još puno njih. :)RayMabus wrote:Brač je Brač a ovo je Sučuraj na Hvaru i to istočna strana , moraš ić tunelom koji je ko pečina da priđeš na tu stranu i onda još imaš vozit do najistočnije točke Hvara
Ono nigdi si jbte ,. to je jedna specifična situacija i to je tu i taki situacija imaš na Jadranu toliko da ih moš na prste na brojat
Brač kao i zapadni dio Hvara to je skroz druga priča
Bila sam i u Sućuraju.
Čista klaustofobija, nizak uski tunel izdubljen u živoj stijeni, voda kaplje sa stijena. Brrr.
Ljeti reguliraju promet na ulazima u tunel, jer je toliko uzak da se ne mogu mimoići automobili, ali ja sam bila u proljeće. Ono na pol tunela vidim dolazi auto iz kontra smjera i počnem sumanuto blicati jer sam se preznojila na samu pomisao da vozim par km unatrag u tako uskom i mračnom tunelu. Na sreću je to bio neki domaćin koji je znao za proširenje gdje se mimoiđu dva auta, malo se vratio i sačekao je da prođem. :D
izgleda da si ti bila u guzici a ne na hvaru
ima jedan tunel izmedu starog grada I hvara I on je super I normalno prohodan na obe strane, i drugi koji je samo u jednom smjeru prohodan, I ne nailazi drugo auto osim ako je neko lud pa sa suprotne strane kreno na crveno svijetlo
posto na tom tunelu, tj. ispred njega postoji semafor
Oko bistro janjeće, znam da je Longi mislio na tunel Pitve koji je na putu prema Zavali, da je Sućuraj 50-tak km dalje (skroz na špici otoka), da nije nasuprot Makarskoj (to je Sumartin na Braču) nego nasuprot Drvenika odakle polaze i trajekti za Sućuraj, ali mi se činilo glupo ispravljati ga jer je to toliko nebitno, a on bi se osjećao loše zbog ispravaka.
Ali, zato mi imamo tebe, oko bistro poput planinskog potoka, koji jedva čekaš da nađeš nešto što nije točno, penješ se na grbaču, računajući da ćeš tako ti izgledati veći. :)
E, da. 2004. nije radio nikakav semafor, ljeti su promet regulirali ljudi na ulazu u tunel s toki vokijem u rukama.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
jebeš prcka, dojdi na gliser. sivooka i ja odemo do visa, komižeRabarbara wrote:Prcko je zalutala bistrooka ovca. :)veber wrote:prcko je naše oko bosansko u avstraliji.
veber-
2014-12-30
Ma apsolutno je nebitno Longi, shvatila sam poantu naše prepiske. :)RayMabus wrote:
Da nasuprot Drvenika , mada nije on toliko daleko od Makarske no poanta je da je taj Sućuraj u pizdi materinoj
To su sitnice koje nekima služe da pokušaju diskreditirati sugovornika i prikazati se pametnijim od njega.
Guest- Guest
eto ga tebi, znaš.veber wrote:jebeš prcka, dojdi na gliser. sivooka i ja odemo do visa, komižeRabarbara wrote:Prcko je zalutala bistrooka ovca. :)veber wrote:prcko je naše oko bosansko u avstraliji.
Pa što ću vam ja. Izvrnut će se gliser od viška tereta. Ja ću vas sačekati u jastožeriji.
Guest- Guest
Page 9 of 11 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
Similar topics
» Iako je plaća oko 10.000 kuna, nitko ne želi raditi ovaj posao
» Stigla je nova HRT-ova anketa: Nitko nema većinu, tko će i s kime sastavljati vladu?
» PLENKOVIC KOD BOLKOVIĆA: ‘Nema tko se nije javio i ponudio pomoć: Merkel, Macron, Kurz... Korona? Izdržimo još 3-4 mjeseca‘
» Stigla nova ponuda iz Amerike. Piloti su već odabrani!
» Nezaposlenih puno, ali za dnevnicu od 200-injak kuna - nema zainteresiranih
» Stigla je nova HRT-ova anketa: Nitko nema većinu, tko će i s kime sastavljati vladu?
» PLENKOVIC KOD BOLKOVIĆA: ‘Nema tko se nije javio i ponudio pomoć: Merkel, Macron, Kurz... Korona? Izdržimo još 3-4 mjeseca‘
» Stigla nova ponuda iz Amerike. Piloti su već odabrani!
» Nezaposlenih puno, ali za dnevnicu od 200-injak kuna - nema zainteresiranih
Page 9 of 11