Stigla je nova HRT-ova anketa: Nitko nema većinu, tko će i s kime sastavljati vladu?
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Stigla je nova HRT-ova anketa: Nitko nema većinu, tko će i s kime sastavljati vladu?
https://www.index.hr/vijesti/clanak/stigla-je-nova-hrtova-anketa-nitko-nema-vecinu-tko-ce-i-s-kime-sastavljati-vladu/2193645.aspx
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Re: Stigla je nova HRT-ova anketa: Nitko nema većinu, tko će i s kime sastavljati vladu?
Super , idemo na nove izbore.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Re: Stigla je nova HRT-ova anketa: Nitko nema većinu, tko će i s kime sastavljati vladu?
Da,bilo bi zanimljivo ponavlajnje izbora.SDP bi trebao izać samostalno,bez koalicije,te onda nakon izbora HDZ&SDP velika kolaicija,kao vlada nacionalnog jedinstva ili spasa.
2015-07-23
Prije će se dogovorit Škoro i Plenkovic jer ovima od Škore nije interes izgubit fotelje u saboru. Plenkovic ostaje premijer al uz podršku desne struje i bez Pupovca.
2014-04-11
sve sam pogodio
vuksadinare- Posts : 100320
2015-09-08
pajser nakupina dominiše, loše nam se piše!
Prije bi se moglo dogodit Škori,ono što se dogodilo Mostu,kad su ih Milanović i Karamarko rastočili.RayMabus wrote:Prije će se dogovorit Škoro i Plenkovic jer ovima od Škore nije interes izgubit fotelje u saboru. Plenkovic ostaje premijer al uz podršku desne struje i bez Pupovca.
I SDP i HDZ imaju svoje ljude spavače u redovima Škore a vrlo dobro znam o čemu govorim.
Najmanje jedan,,Prgomet'' čući vrema.
2015-07-23
Nek vlada vlada tko god hoće. Iduće četiri godine i nisu toliko bitne.
2014-04-11
i nakon 30 godina na ist grabulje..bolje platite nekog da vam vodi drzavu..japanezi,koreanci..blablabla..
Guest- Guest
Kreteni.Legendovich wrote:i nakon 30 godina na ist grabulje..bolje platite nekog da vam vodi drzavu..japanezi,koreanci..blablabla..
2014-04-11
ili Židovi ?Legendovich wrote:i nakon 30 godina na ist grabulje..bolje platite nekog da vam vodi drzavu..japanezi,koreanci..blablabla..
2015-07-23
Ljudi su kreteni zato neka im korone , tko im jebe mater i njima i onima za koje glasaju.
https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/160688/potpuni_kolaps_hrvatskog_turizma_chak_67_posto_iznajmljivacha_nije_prodalo_nijedno_nocenje_ali_ni_to_nije_sve.html
https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/160688/potpuni_kolaps_hrvatskog_turizma_chak_67_posto_iznajmljivacha_nije_prodalo_nijedno_nocenje_ali_ni_to_nije_sve.html
2014-04-11
Nadam se kako će ovi iz,,Možemo'' i ovi iz ,,Pametno'' dobit bar po jedan mandat.
2015-07-23
Ma jebeš sve kad i dalje masovno daju glasove dvjema vodećim partijama u Hrvatskoj. Nema tu pomoći. Gomila kretena od glasača.
Neka korone. Nek ode sve u k pa ćemo vidit tko će vas financirat.
Neka korone. Nek ode sve u k pa ćemo vidit tko će vas financirat.
2014-04-11
Glasovat ću za Puljke,bez obzira što sam angažiran za neke druge,ali barem će mi savjest bit čista jer nisam svojom rukom zaokružio lešinare,već časne ljude.
2015-07-23
angažiran si kod lešinara, a glasovat ćeš za časne ljude... to bi značilo da za tebe i tvoj angažman nije bilo mjesta kod časnih ljudi...?סמאל wrote:Glasovat ću za Puljke,bez obzira što sam angažiran za neke druge,ali barem će mi savjest bit čista jer nisam svojom rukom zaokružio lešinare,već časne ljude.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:angažiran si kod lešinara, a glasovat ćeš za časne ljude... to bi značilo da za tebe i tvoj angažman nije bilo mjesta kod časnih ljudi...?סמאל wrote:Glasovat ću za Puljke,bez obzira što sam angažiran za neke druge,ali barem će mi savjest bit čista jer nisam svojom rukom zaokružio lešinare,već časne ljude.
OVO je izjava iz dječjeg vrtića..
bolje se otrijezni i vidi kog će ti peovićka podržati u saboru... sdp definitivno nećeSora wrote:michaellcmacha wrote:angažiran si kod lešinara, a glasovat ćeš za časne ljude... to bi značilo da za tebe i tvoj angažman nije bilo mjesta kod časnih ljudi...?סמאל wrote:Glasovat ću za Puljke,bez obzira što sam angažiran za neke druge,ali barem će mi savjest bit čista jer nisam svojom rukom zaokružio lešinare,već časne ljude.
OVO je izjava iz dječjeg vrtića..
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Nema od ove države ništa kad ovi opet istu stvar rade a to je davanje glasova dvjema velikim političkim partijama. Ide još četiri godine iseljavanja mladih , korupcije , nesposobnosti , pada nataliteta i trpačine uvoznom radnom snagom.
Ovi su izgleda odlučili igrat igru : dok traje traje a posli nek se drugi snalaze.
Ovi su izgleda odlučili igrat igru : dok traje traje a posli nek se drugi snalaze.
2014-04-11
HDZ dobija mandat.
Ovo je bez dijaspore a i znamo da istraživanja uvijek nedovoljno uhvate HDZ-ov bazen.
Da ne govorimo o koalicijskom potencijalu.
Škoro se otvoreno nudi, ako još malo pojačaju dodvoravanje ispast će neugodno za gledati...
Most je isto kandidat, manjinci su uvijek na disloziciji...a nakon poraza Restart koalcijije, bit će i od tamo otpadnika.
Ovo je bez dijaspore a i znamo da istraživanja uvijek nedovoljno uhvate HDZ-ov bazen.
Da ne govorimo o koalicijskom potencijalu.
Škoro se otvoreno nudi, ako još malo pojačaju dodvoravanje ispast će neugodno za gledati...
Most je isto kandidat, manjinci su uvijek na disloziciji...a nakon poraza Restart koalcijije, bit će i od tamo otpadnika.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Plaća, stan i pozamašan bonus - zar je moguće da nema zainteresiranih? Nitko iz Hrvatske nije se javio na natječaj za posao u idiličnom dalmatinskom mjestu, jedina ponuda stigla iz Makedonije
» Nova anketa
» FCA -Nova oprema stigla u Kragujevac
» Poljska će dobiti novu vladu, pokazuju prvi rezultati izlaznih anketa
» Nova anketa :HDZ vodi
» Nova anketa
» FCA -Nova oprema stigla u Kragujevac
» Poljska će dobiti novu vladu, pokazuju prvi rezultati izlaznih anketa
» Nova anketa :HDZ vodi
Page 1 of 2