Srbi uopste nisu Sloveni
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Srbi uopste nisu Sloveni
Veberu, de se slikaj u autu, za drugo nisi.veber wrote:koja glupost. mađari i finci nemaju veze s indoeuropskim nacijama.Regoč wrote: Mađari bi bili Slaveni.
qvazi desničari, qvazi ljevičari qvazi ćifuti svi se palite na muške.Regoč wrote:Veberu, de se slikaj u autu, za drugo nisi.veber wrote:koja glupost. mađari i finci nemaju veze s indoeuropskim nacijama.Regoč wrote: Mađari bi bili Slaveni.
veber-
2014-12-30
Ma nemoj. Nekako ne možeš to izgovoriti. Ne ide s usana ama nikako.frka wrote:
A da ne pricamo o kolima i kotacu koji je prepolovio jednu konjsku balegu na dva dijela pa iz nje nastali 'rvati i ostali Yu cigani:))
Ovo sam znao i bez DNK ispitivanja.Doduse 'rvati su malo "kulturoloski evoulirali " pa je zato ovdje spomenuti autor M.K. jednom bio jako iskren sto se tice hrvatske kulture.Po meni ipak to ne postoji ali mi se neda argumentirano dokazivati jer je Krleza rekao vec sve.."Sacuvaj me boze hrvatske kulture".O junastvu necemo ovaj puta::))
Guest- Guest
Ma bilo mi nestalo tinte..a blesavo mi pisati kada svi koji su zavrsili makar srednju skolu znaju sve o Krlezi...i srbi i hrvati a bogme i muslmani ..sipci i svi ostali koji su sa prostora bivse YU.:))
Evo ja imam hrabrosti da kazem kakvu zenu trazim...nema veze koje je nacije i koje vjere::)) Bas kad hoces o hrabrosti:)))
https://nypost.com/video/woman-loves-being-her-boyfriends-slave-full-time/
Evo ja imam hrabrosti da kazem kakvu zenu trazim...nema veze koje je nacije i koje vjere::)) Bas kad hoces o hrabrosti:)))
Guest- Guest
Pa ja. Nestane tinte kad treba oplest po svojima.frka wrote:Ma bilo mi nestalo tinte..a blesavo mi pisati kada svi koji su zavrsili makar srednju skolu znaju sve o Krlezi...i srbi i hrvati a bogme i muslmani ..sipci i svi ostali koji su sa prostora bivse YU.:))
Kakve sad ima veze žena koju ti tražiš s Krležom?
Guest- Guest
A sta je moje..ili nase ..njihovo ...to bi bila prava diskusija..Nedaj boze da sam srbin ,hrvat.bosanceros,ili sacuvaj boze sipac,,ili schwabo mogo bi se odma ubit:)))
Pa to sam pokazo kaki sam covjek..kazu kakav si prema zenama takav si i pred bogom..go golcat::))
Pa to sam pokazo kaki sam covjek..kazu kakav si prema zenama takav si i pred bogom..go golcat::))
Guest- Guest
frka wrote:A sta je moje..ili nase ..njihovo ...to bi bila prava diskusija..Nedaj boze da sam srbin ,hrvat.bosanceros,ili sacuvaj boze sipac,,ili schwabo mogo bi se odma ubit:)))
Lako je to, što je tvoje to je naše, što je moje to je moje.
Kakav li si 'obučen' kad si 'gol' ovako zamotao sve u neku ajmemeni ambalažu: jesam, nisam, mogao bi biti, ne znam, možda.
Guest- Guest
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
veber wrote:koja glupost. mađari i finci nemaju veze s indoeuropskim nacijama.Regoč wrote: Mađari bi bili Slaveni.
Da - Madjari - Slaveni -
Ali to je - regoč- iz jajca
Po običaju bosančero lupeta gluposti
Last edited by Yehudim on 20/1/2019, 21:53; edited 1 time in total
Sva ova tri naroda imaju visok procenat I2a1 haplogrupe
---------------------------
Ero doša na svoje
---------------------------
Ero doša na svoje
Srbudime, napuši se irskih kita, a u Mađare se ne petljaj jer pojma nemaš.Yehudim wrote:veber wrote:koja glupost. mađari i finci nemaju veze s indoeuropskim nacijama.Regoč wrote: Mađari bi bili Slaveni.
Da - Madjari - Slaveni -
Ali to je - regoč- iz jajca
Po običaju bosančero lupeta gluposti
Pedofilčino bosančeroska - Kakve veze imaju Madjari sa Slavenima
Blago jedno neobrazovano pedofilsko
Blago jedno neobrazovano pedofilsko
Tko bi im navata tolko slonica...
darth_vader-
2014-04-17
Yehudim wrote:Kakve veze imaju Madjari sa Slavenima
Po treći put ponavljam na temi. Imaju prosječno više slavenskih gena nego Hrvati i Srbi kao slavenski narodi.
No, također ponavljam da geni ne određuju identitet naroda niti približno u tolikoj mjeri koliko kultura i jezik kao u tom smislu najvažniji dio te kulture.
Guest- Guest
Check out the party of family values here. It's funny because the Federalist is one of the few conservative rags that even bothers to try to pretend to care about logic or reason instead of just being JESUS SAID SCIENTISTS ARE SATAN IN DISGUISE, but he can't keep the con going.
Srbudimu važno samo da je Knin "vekovni srpski grad" i da to nije nikad bila Hrvatska.Speare Shaker wrote:Yehudim wrote:Kakve veze imaju Madjari sa Slavenima
Po treći put ponavljam na temi. Imaju prosječno više slavenskih gena nego Hrvati i Srbi kao slavenski narodi.
No, također ponavljam da geni ne određuju identitet naroda niti približno u tolikoj mjeri koliko kultura i jezik kao u tom smislu najvažniji dio te kulture.
Speare Shaker wrote:Yehudim wrote:Kakve veze imaju Madjari sa Slavenima
Ti si izgubio sav kredibilitet koji si imao, davno već.
------------------------------------------------
Znači ti, Ero i pedofilski bosančero ste skoro pa Madjari
jedino šta ne znate madjarski
Regoč wrote:Srbudimu važno samo da je Knin "vekovni srpski grad" i da to nije nikad bila Hrvatska.Speare Shaker wrote:Yehudim wrote:Kakve veze imaju Madjari sa Slavenima
Od kud si to izvuka smeće pedofilsko
Brini se ti za svoju Bih, jajce, Prozor/ Pendjer , Mrkonjić grad i sl.
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Američki general: Srbi više nisu proruski
» Srbi tvrde da nisu potomci Slavena već Ilira
» holandski pukovnik- srbi nisu pocinili genocid
» Srbi nisu varalice i nikada neće biti
» U Kninu sukob Torcide i...ne nisu Srbi u pitanju
» Srbi tvrde da nisu potomci Slavena već Ilira
» holandski pukovnik- srbi nisu pocinili genocid
» Srbi nisu varalice i nikada neće biti
» U Kninu sukob Torcide i...ne nisu Srbi u pitanju
Page 3 of 5