Srbi uopste nisu Sloveni
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Srbi uopste nisu Sloveni
Nije bitno koju imaš haplogrupu, nego kako se osjećaš. A to je Hrvat, ne Srbin.
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
Genetičko je podrietlo nebitno za određivanje pripadnosti, presudan je jezik. Ako bismo gledali po podrietlu, Mađari bi bili Slaveni.
Često se intenzivno osjećam kao kurac od ovce. Ono, neizdrživo.
Što sam tada po nacionalnosti?
crvenkasti-
2014-04-17
žirafacrvenkasti wrote:Često se intenzivno osjećam kao kurac od ovce. Ono, neizdrživo.
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
a ja...seks sa namjerom krizanja gena..Sora wrote:Naplakala se ja od smijeha
HAPLALO odsad je sexalo malo ?
Guest- Guest
zasto ste se haplali sa ciganima??max123 wrote:srbi su miks cigana (rumunja)i Hrvata a bugari su ih kulturoloski oblikovali(cirilica,pravoslavlje,padezi..)...
Guest- Guest
koja glupost. mađari i finci nemaju veze s indoeuropskim nacijama.Regoč wrote: Mađari bi bili Slaveni.
veber-
2014-12-30
veber wrote:koja glupost. mađari i finci nemaju veze s indoeuropskim nacijama.Regoč wrote: Mađari bi bili Slaveni.
indoeuropske nacije?
2014-04-16
aben wrote:veber wrote:koja glupost. mađari i finci nemaju veze s indoeuropskim nacijama.Regoč wrote: Mađari bi bili Slaveni.
indoeuropske nacije?
mislio je na jezik, ali mu je brži od pameti
crvenkasti-
2014-04-17
veber wrote:koja glupost. mađari i finci nemaju veze s indoeuropskim nacijama.Regoč wrote: Mađari bi bili Slaveni.
Mađari imaju više slavenskih gena od Hrvata i Srba. Finci su something completely different.
Guest- Guest
Regoč wrote:Genetičko je podrietlo nebitno za određivanje pripadnosti, presudan je jezik.
Kultura. Dobro, jezik je jedno od presudnih obilježja kulture.
Guest- Guest
Isto što i Prcko. On se stalno tako osjeća.crvenkasti wrote:Često se intenzivno osjećam kao kurac od ovce. Ono, neizdrživo.
Guest- Guest
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
madjari i finci IMAJU veze jedni sa drugima..tak oslicni jezici i zakonitosti u jeziku,da je to nevjerovatno..Otkle su OBI dosli,e o toem bi se dalo eleborirati..veber wrote:koja glupost. mađari i finci nemaju veze s indoeuropskim nacijama.Regoč wrote: Mađari bi bili Slaveni.
Prilicno je prihvacena teorija da su Madjari nasljednici divljih hordi Huna,koji opet poticu od Mongola..
Danas gledajuci Madjari su vrlo pitomi i gostoljubivi narod...
svakako zanimljiva tema,seoba naroda i njihovi jezici,haplanje i daljnji razvoj..
Guest- Guest
pismejker wrote:
Prilicno je prihvacena teorija da su Madjari nasljednici divljih hordi Huna,koji opet poticu od Mongola..
Svejedno u prosjeku imaju više slavenskih gena od Hrvata i Srba.
Druga je priča što ne govore jednom od slavenskih jezika, kao Srbi i Hrvati, a kad je identitet nacije u pitanju, tada geni jako malo utječu, a jezik odnosno kultura u cjelini jako puno.
Guest- Guest
Konačno ćemo se se moći slobodno izjašnjavati kao Slaveni,a ne kao Goti,Iliri,Afganistanci i sl.vuksadinare wrote:https://www.alo.rs/vesti/drustvo/ova-dva-naroda-su-nam-braca-nismo-dosli-sa-karpata-vec-su-oni-dosli-kod-nas-ovi-podaci-sve-ruse-iz-temelja/207466/vest
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
nekako predmjevam da slavenstvo vise nije in...tj sad bi se svi gurali u germane...jastreb wrote:Konačno ćemo se se moći slobodno izjašnjavati kao Slaveni,a ne kao Goti,Iliri,Afganistanci i sl.vuksadinare wrote:https://www.alo.rs/vesti/drustvo/ova-dva-naroda-su-nam-braca-nismo-dosli-sa-karpata-vec-su-oni-dosli-kod-nas-ovi-podaci-sve-ruse-iz-temelja/207466/vest
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
U posljednjih tristo godina, od Juraja Krizanica prvog Panslavena (1618-1683) do posljednje Vidovdanske faze (1918-1926), hrvatstvo pokazuje sve simptome jedne narodnosti, koja nestaje. Sve to nastojanje hrvatske nacionalnosti u posljednjih tristo godina i sve to kaotično događanje prvih devet stoljeća, sav ovaj problematični napor da se otme od rotacije oko tuđih osovina, sve što ostaje do danas je uglavnom bez rezultata ... Hrvati već tisuću godina traže sebi gospodara,koji ce dominirati njima. Od mađarskog Colomona (1102.) do krizevackog sastanka godine 1526. (kada pada prvi prijedlog za habsburšku kandidaturu) i papinskog saborskog zastupnika u Budizmu, ovo se pravilo zvalo 'trazenjem drugoga gospodara', trovarsi'altro signore ',uvijek je jedno te isto: Hrvati traže od nekoga da ga podrede, potpišu ugovor s njim i onda se zakopaju protiv tog ugovora ... U osamsto godina - trideset dana hrvatskog suvereniteta, ovo je cijela hrvatska ravnoteža ... dođite i vladajte nama jer nismo u stanju sami upravljati! Napor, dakle, da hrvatska napušta rotaciju oko drugih osovina ostaje do danas zaludan.
Miroslav Krleza
A da ne pricamo o kolima i kotacu koji je prepolovio jednu konjsku balegu na dva dijela pa iz nje nastali 'rvati i ostali Yu cigani:))
Ovo sam znao i bez DNK ispitivanja.Doduse 'rvati su malo "kulturoloski evoulirali " pa je zato ovdje spomenuti autor M.K. jednom bio jako iskren sto se tice hrvatske kulture.Po meni ipak to ne postoji ali mi se neda argumentirano dokazivati jer je Krleza rekao vec sve.."Sacuvaj me boze hrvatske kulture".O junastvu necemo ovaj puta::))
Miroslav Krleza
A da ne pricamo o kolima i kotacu koji je prepolovio jednu konjsku balegu na dva dijela pa iz nje nastali 'rvati i ostali Yu cigani:))
Ovo sam znao i bez DNK ispitivanja.Doduse 'rvati su malo "kulturoloski evoulirali " pa je zato ovdje spomenuti autor M.K. jednom bio jako iskren sto se tice hrvatske kulture.Po meni ipak to ne postoji ali mi se neda argumentirano dokazivati jer je Krleza rekao vec sve.."Sacuvaj me boze hrvatske kulture".O junastvu necemo ovaj puta::))
Guest- Guest
frka wrote:U posljednjih tristo godina, od Juraja Krizanica prvog Panslavena (1618-1683) do posljednje Vidovdanske faze (1918-1926), hrvatstvo pokazuje sve simptome jedne narodnosti, koja nestaje. Sve to nastojanje hrvatske nacionalnosti u posljednjih tristo godina i sve to kaotično događanje prvih devet stoljeća, sav ovaj problematični napor da se otme od rotacije oko tuđih osovina, sve što ostaje do danas je uglavnom bez rezultata ... Hrvati već tisuću godina traže sebi gospodara,koji ce dominirati njima. Od mađarskog Colomona (1102.) do krizevackog sastanka godine 1526. (kada pada prvi prijedlog za habsburšku kandidaturu) i papinskog saborskog zastupnika u Budizmu, ovo se pravilo zvalo 'trazenjem drugoga gospodara', trovarsi'altro signore ',uvijek je jedno te isto: Hrvati traže od nekoga da ga podrede, potpišu ugovor s njim i onda se zakopaju protiv tog ugovora ... U osamsto godina - trideset dana hrvatskog suvereniteta, ovo je cijela hrvatska ravnoteža ... dođite i vladajte nama jer nismo u stanju sami upravljati! Napor, dakle, da hrvatska napušta rotaciju oko drugih osovina ostaje do danas zaludan.
Miroslav Krleza
Talijani, Nijemci, Mađari, Turci, Austrijanci, nitko nas od njih nije stvarno volio. Svi su oni bili hladni i bezosjećajni gospodari. Samo smo jednu ljubav imali u čitavom životu. I nju smo upropastili.
Jadni mi.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Američki general: Srbi više nisu proruski
» Srbi tvrde da nisu potomci Slavena već Ilira
» holandski pukovnik- srbi nisu pocinili genocid
» Srbi nisu varalice i nikada neće biti
» U Kninu sukob Torcide i...ne nisu Srbi u pitanju
» Srbi tvrde da nisu potomci Slavena već Ilira
» holandski pukovnik- srbi nisu pocinili genocid