Policijski sat za tinejdžere
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Policijski sat za tinejdžere
i iza crtića odmah u krpe.epikur37 wrote:Treba uvesti stegu i smanjiti obijest.
svw vas starce u dom poslat.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
danni1 wrote:Što to djeca treniraju do 23h? Koji idiot tako organizira trening i koji roditelj svoje dijete pušta na takav trening? balavci u 22, najkasnije moraju bit u krevetu ne landrat po gradu. Poslije 22h vani nema poštenog čovjeka samo narkomani, pijanci silovatelji, kurve i dileri.Noor wrote:je, moje su priveli u 23h kad su išli s treninga, zvali me da dođem po njih, 2 ulice dalje
psmtr
bazen recimo , nema dovoljno termina/bazena jer stare prdonje zauzmu preko dana s pricom da navecer idu samo kurabe narkomani silovatelji...
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
je, moja nećakinja ima termin u 20:00 i dok ju spremim, osušim kosu i odemo u mcshit 23:00 jedebotoijusto wrote:danni1 wrote:Što to djeca treniraju do 23h? Koji idiot tako organizira trening i koji roditelj svoje dijete pušta na takav trening? balavci u 22, najkasnije moraju bit u krevetu ne landrat po gradu. Poslije 22h vani nema poštenog čovjeka samo narkomani, pijanci silovatelji, kurve i dileri.Noor wrote:je, moje su priveli u 23h kad su išli s treninga, zvali me da dođem po njih, 2 ulice dalje
psmtr
bazen recimo , nema dovoljno termina/bazena jer stare prdonje zauzmu preko dana s pricom da navecer idu samo kurabe narkomani silovatelji...
veber-
2014-12-30
veber wrote:je, moja nećakinja ima termin u 20:00 i dok ju spremim, osušim kosu i odemo u mcshit 23:00 jedebotoijusto wrote:danni1 wrote:Što to djeca treniraju do 23h? Koji idiot tako organizira trening i koji roditelj svoje dijete pušta na takav trening? balavci u 22, najkasnije moraju bit u krevetu ne landrat po gradu. Poslije 22h vani nema poštenog čovjeka samo narkomani, pijanci silovatelji, kurve i dileri.Noor wrote:je, moje su priveli u 23h kad su išli s treninga, zvali me da dođem po njih, 2 ulice dalje
psmtr
znam po kolegici ,i dok se okrenu pomoc a jutri klinka ustaje u 5 jer mora ucit...
i tako ti vodis necakinju a stare prdonje side u parku na cugi i govore vidi ovog pedofila sto vodi curicu u 11h sve to trebalo zatuc kad mi dodjemo na vlast
2014-04-12
znaš kaj, bio je sličan komentar. mala me zove imenom. i djeca me zovu imenom. i neki peder stari je imao komentar jer su sve kabine bile zauzete pa sam ručnik držao da se mala presvuče. prdonja grbavi je komentirao da je to nemoralno i da ne smijem gledat dijete. skoro sam mu zaušnjak opalil.debotoijusto wrote:veber wrote:je, moja nećakinja ima termin u 20:00 i dok ju spremim, osušim kosu i odemo u mcshit 23:00 jedebotoijusto wrote:danni1 wrote:Što to djeca treniraju do 23h? Koji idiot tako organizira trening i koji roditelj svoje dijete pušta na takav trening? balavci u 22, najkasnije moraju bit u krevetu ne landrat po gradu. Poslije 22h vani nema poštenog čovjeka samo narkomani, pijanci silovatelji, kurve i dileri.Noor wrote:je, moje su priveli u 23h kad su išli s treninga, zvali me da dođem po njih, 2 ulice dalje
psmtr
znam po kolegici ,i dok se okrenu pomoc a jutri klinka ustaje u 5 jer mora ucit...
i tako ti vodis necakinju a stare prdonje side u parku na cugi i govore vidi ovog pedofila sto vodi curicu u 11h sve to trebalo zatuc kad mi dodjemo na vlast
veber-
2014-12-30
Ak nema bazena ,neš plivat.debotoijusto wrote:danni1 wrote:Što to djeca treniraju do 23h? Koji idiot tako organizira trening i koji roditelj svoje dijete pušta na takav trening? balavci u 22, najkasnije moraju bit u krevetu ne landrat po gradu. Poslije 22h vani nema poštenog čovjeka samo narkomani, pijanci silovatelji, kurve i dileri.Noor wrote:je, moje su priveli u 23h kad su išli s treninga, zvali me da dođem po njih, 2 ulice dalje
psmtr
Ha,jbte sad ćeš tu prodat priću kako po gradulandraju sportaši...daj me naj me.
Takvima treba djecu oduzet pod hitno, jebem vas nesposobne. Kako to brinete o djeci? Do ponoći u gradu u 5 ustaju da uće? Jebem vas nenormalne i ko vam djecu povjeri.debotoijusto wrote:veber wrote:je, moja nećakinja ima termin u 20:00 i dok ju spremim, osušim kosu i odemo u mcshit 23:00 jedebotoijusto wrote:danni1 wrote:Što to djeca treniraju do 23h? Koji idiot tako organizira trening i koji roditelj svoje dijete pušta na takav trening? balavci u 22, najkasnije moraju bit u krevetu ne landrat po gradu. Poslije 22h vani nema poštenog čovjeka samo narkomani, pijanci silovatelji, kurve i dileri.Noor wrote:je, moje su priveli u 23h kad su išli s treninga, zvali me da dođem po njih, 2 ulice dalje
psmtr
veber-
2014-12-30
22 je krajnje vrijeme.veber wrote:tako je u 19:20 da je u krpama.
do 50e, sa 60 može do 23danni1 wrote:22 je krajnje vrijeme.veber wrote:tako je u 19:20 da je u krpama.
veber-
2014-12-30
danni1 wrote:Ak nema bazena ,neš plivat.debotoijusto wrote:danni1 wrote:Što to djeca treniraju do 23h? Koji idiot tako organizira trening i koji roditelj svoje dijete pušta na takav trening? balavci u 22, najkasnije moraju bit u krevetu ne landrat po gradu. Poslije 22h vani nema poštenog čovjeka samo narkomani, pijanci silovatelji, kurve i dileri.Noor wrote:je, moje su priveli u 23h kad su išli s treninga, zvali me da dođem po njih, 2 ulice dalje
psmtr
danas je to tako s klincima , daj jezik ...sto jedan , dva dodatna...daj klavir...daj plivat...skola ... a dan traje samo 24h
meni je stari da piket i odi tuci kamen ako ti dosadno ( tako se onda zvale vanskolske aktivnosti )
2014-04-12
Tako je danas jer dijecu danas odgajaju debili i od djece stvaraju debile.debotoijusto wrote:danni1 wrote:Ak nema bazena ,neš plivat.debotoijusto wrote:danni1 wrote:Što to djeca treniraju do 23h? Koji idiot tako organizira trening i koji roditelj svoje dijete pušta na takav trening? balavci u 22, najkasnije moraju bit u krevetu ne landrat po gradu. Poslije 22h vani nema poštenog čovjeka samo narkomani, pijanci silovatelji, kurve i dileri.Noor wrote:je, moje su priveli u 23h kad su išli s treninga, zvali me da dođem po njih, 2 ulice dalje
psmtr
danas je to tako s klincima , daj jezik ...sto jedan , dva dodatna...daj klavir...daj plivat...skola ... a dan traje samo 24h
meni je stari da piket i odi tuci kamen ako ti dosadno ( tako se onda zvale vanskolske aktivnosti )
moja mala uči pet jezika, svojim odabirom, ne roditeljskim.debotoijusto wrote:danas je to tako s klincima , daj jezik ...
zadnje je upisala kineski.
moja briga je samo financiranje.
veber-
2014-12-30
Tako je to kad djeca biraju a budale coltaju. Tvoja mala neće naučit ni jedan jezik od tih 5 niti će naučit klavir svirat niti bilo što. Odrast će kao idiot nesposoban za komuniciranje s ljudima kao i velika većina današnje djece.veber wrote:moja mala uči pet jezika, svojim odabirom, ne roditeljskim.debotoijusto wrote:danas je to tako s klincima , daj jezik ...
kad su djeca idioti očekuje se od roditelja da ne budu.
danni1 wrote:Takvima treba djecu oduzet pod hitno, jebem vas nesposobne. Kako to brinete o djeci? Do ponoći u gradu u 5 ustaju da uće? Jebem vas nenormalne i ko vam djecu povjeri.debotoijusto wrote:veber wrote:je, moja nećakinja ima termin u 20:00 i dok ju spremim, osušim kosu i odemo u mcshit 23:00 jedebotoijusto wrote:danni1 wrote:
Što to djeca treniraju do 23h? Koji idiot tako organizira trening i koji roditelj svoje dijete pušta na takav trening? balavci u 22, najkasnije moraju bit u krevetu ne landrat po gradu. Poslije 22h vani nema poštenog čovjeka samo narkomani, pijanci silovatelji, kurve i dileri.
meni isto nenormalno no danas takav zivot , svatko odgaja djecu kako zna/zeli/moze da budu spremni za trznu tekmu on the road
i nije problem u klinki vec manjku bazena
2014-04-12
ti si klasični idiot. moja mala ima C2 certifikate za engleski i njemački. B2 za mađarski i ruski. kineski je tek počela.danni1 wrote:Tako je to kad djeca biraju a budale coltaju. Tvoja mala neće naučit ni jedan jezik od tih 5 niti će naučit klavir svirat niti bilo što. Odrast će kao idiot nesposoban za komuniciranje s ljudima kao i velika većina današnje djece.veber wrote:moja mala uči pet jezika, svojim odabirom, ne roditeljskim.debotoijusto wrote:danas je to tako s klincima , daj jezik ...
kad su djeca idioti očekuje se od roditelja da ne budu.
to kaj si ti neškolovan je tvoj problem. klavir imam ali nikog ne zanima pa služi kao postolje za tv.
veber-
2014-12-30
veber wrote:moja mala uči pet jezika, svojim odabirom, ne roditeljskim.debotoijusto wrote:danas je to tako s klincima , daj jezik ...
sve 5 , trziste rada ceka takve no dan traje samo 24h a prepreke mnoge , neovisno o financijskoj potpori
2014-04-12
jebga, ne vucaraš se po kavama, spavaš 4-5h i dan se "produlji". ako možeš visit u birtiji ne vidim razlog zakaj ne bi viso u školi. no to je rvacki mentalitet da je birtija kul, a strani jezik strano tijelo u korpusu hrvatstva.debotoijusto wrote:veber wrote:moja mala uči pet jezika, svojim odabirom, ne roditeljskim.debotoijusto wrote:danas je to tako s klincima , daj jezik ...
sve 5 , trziste rada ceka takve no dan traje samo 24h a prepreke mnoge , neovisno o financijskoj potpori
veber-
2014-12-30
hahaHektorović wrote:Nije haram za insana :D
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
treba policija da prati jesu li oprali zube I uradili domacu zadacu
2014-04-19
I provjeriti jesu li u krpama.veber wrote:i iza crtića odmah u krpe.epikur37 wrote:Treba uvesti stegu i smanjiti obijest.
svw vas starce u dom poslat.
Trinity-
2014-04-17
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Tinejdžere prijavili policiji jer su se maskirali u pionire, učenici se ispričali zbog "uvrede"
» PROGLAŠEN POLICIJSKI SAT
» policijski sat nepoželjan
» U Osijeku uveden policijski sat
» francuzi uvode policijski sat
» PROGLAŠEN POLICIJSKI SAT
» policijski sat nepoželjan
» U Osijeku uveden policijski sat
» francuzi uvode policijski sat
Page 2 of 4