Napadnut srpski učenik u Vukovaru
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Napadnut srpski učenik u Vukovaru
želim očitavanje stupnja genetske čistoćecrvenkasti wrote:Ja sam Hrvat.
immortal-
2014-04-16
Regoč wrote:Mogal si i ti biti čovjek, a ostal si četnik.crvenkasti wrote:Regoč wrote:Krivnja je na velikosrbskoj politici, posve jasno.
Tko mu je kriv, mogao je biti Hrvat, i nitko mu ništa ne bi.
nije, nema on kapaciteta za bit čovjek, njemu je domet bit tulava srbenda koja misli da je pametna i duhovita
mortal wrote:želim očitavanje stupnja genetske čistoćecrvenkasti wrote:Ja sam Hrvat.
Nije to bitno, nego kako dišeš. A ja kao Hrvat.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:mortal wrote:želim očitavanje stupnja genetske čistoćecrvenkasti wrote:Ja sam Hrvat.
Nije to bitno, nego kako dišeš. A ja kao Hrvat.
immortal-
2014-04-16
marcellus wrote:Regoč wrote:Mogal si i ti biti čovjek, a ostal si četnik.crvenkasti wrote:Regoč wrote:Krivnja je na velikosrbskoj politici, posve jasno.
nije, nema on kapaciteta za bit čovjek, njemu je domet bit tulava srbenda koja misli da je pametna i duhovita
To, marcelus. Toliko si utjecao moj život da ne mogu zamisliti sebe bez tebe. Ja sam tvoj produkt.
Čim nešto pomislim ili kažem, iza toga si ti.
crvenkasti-
2014-04-17
Je li? Što je to Penava izjavio? Da treba mlatit srpsku djecu? Koliko ja znam pohvalio je Srbe, hrvatske državljane, koji su doprinosil Hrvatskoj.kaya wrote:e to je zbog penave i njegovih izjava nekidan. potaknuo ih je na ovo.
Nekim ljudima još ne ide u glavu da te nijedan političar ne može na ništa potaknuti glede Vukovara, kad znaš koje su zločine četnici tamo radili.
Reakcija slijedi po ljudskom defaultu...
Nikakvo poticanje ti za to ne treba. Svi znaju mrzit kad ih natjeraš na to. Čak i oni koji kažu da ne znaju...
Guest- Guest
Te škole rade po hrvatskih programih, ne po srbijanskih ili talijanskih.jastreb wrote:Kako nema???Regoč wrote:tre wrote:crvenkasti wrote: Naravno da u Hrvatskoj nema srbskih školah.
Imaš Srpsku pravoslavnu gimnaziju Katarina Branković u Zagrebu.
Imaš i talijansku školu u Rijeci.
bepobavulin wrote:Ti si jedan običan ljubosrb jer stalno vidiš srbe oko sebe i di ih nema, a ja volim srpkinje jer dobro mešaju.Regoč wrote:bepobavulin wrote:Po ovom šta sam vidio da piše meni izgleda kao pravi Hrvat, ničim do sad nije rekao pokazao nikakve pro-četničke stavove. U čemu je problem?Regoč wrote:Mogal si i ti biti čovjek, a ostal si četnik.crvenkasti wrote:
marcellus wrote:Regoč wrote:Mogal si i ti biti čovjek, a ostal si četnik.crvenkasti wrote:Regoč wrote:Krivnja je na velikosrbskoj politici, posve jasno.
cassanowa wrote:Je li? Što je to Penava izjavio? Da treba mlatit srpsku djecu? Koliko ja znam pohvalio je Srbe, hrvatske državljane, koji su doprinosil Hrvatskoj.kaya wrote:e to je zbog penave i njegovih izjava nekidan. potaknuo ih je na ovo.
Nekim ljudima još ne ide u glavu da te nijedan političar ne može na ništa potaknuti glede Vukovara, kad znaš koje su zločine četnici tamo radili.
Reakcija slijedi po ljudskom defaultu...
Nikakvo poticanje ti za to ne treba. Svi znaju mrzit kad ih natjeraš na to. Čak i oni koji kažu da ne znaju...
pokazao je na konferenciji snimku maloljetnika koji se ne dizu na himnu na utakmici ( mada meni nije jos zasto bi se trebali dici ? mada da se ne pravim glupa kao sad ti njihov motiv nedizanja tesko da je ljenost prije nesto drugo ) i ovi su ih pronasli.cassanowa wrote:Je li? Što je to Penava izjavio? Da treba mlatit srpsku djecu? Koliko ja znam pohvalio je Srbe, hrvatske državljane, koji su doprinosil Hrvatskoj.kaya wrote:e to je zbog penave i njegovih izjava nekidan. potaknuo ih je na ovo.
uostalom penava ti vec ide u rikverc i prica da se prije pokazivanja snimke trebao konzultirati.
tako da ovu obranu - malo sam glup, sto sam krivo napravio? je napustio i on.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Regoč wrote:Te škole rade po hrvatskih programih, ne po srbijanskih ili talijanskih.jastreb wrote:Kako nema???Regoč wrote:tre wrote:crvenkasti wrote: Naravno da u Hrvatskoj nema srbskih školah.
Imaš Srpsku pravoslavnu gimnaziju Katarina Branković u Zagrebu.
Imaš i talijansku školu u Rijeci.
nažalost. u RH-NDH ne postoje talijanske škole nego postoje škole u kojima su predavanja i nastava na talijanskom jeziku a programi su hrvatski prevedeni na talijanski jezik.
shodno tome Republika Italija ne priznaje takve škole kao talijanske.
Ministero degli Affari Esteri:
Le scuole Italiane all'Estero: u RH-NDH nema niti jedne.
https://www.esteri.it/mae/en/politica_estera/cultura/scuoleitalianeallestero
Guest- Guest
A ja ti opet ponavljam da Penava nije rekao da treba mlatit srpsku djecu. Samo bolesnik može tako protumačiti njegove postupke.kaya wrote:pokazao je na konferenciji snimku maloljetnika koji se ne dizu na himnu na utakmici ( mada meni nije jos zasto bi se trebali dici ? mada da se ne pravim glupa kao sad ti njihov motiv nedizanja tesko da je ljenost prije nesto drugo ) i ovi su ih pronasli.cassanowa wrote:Je li? Što je to Penava izjavio? Da treba mlatit srpsku djecu? Koliko ja znam pohvalio je Srbe, hrvatske državljane, koji su doprinosil Hrvatskoj.kaya wrote:e to je zbog penave i njegovih izjava nekidan. potaknuo ih je na ovo.
uostalom penava ti vec ide u rikverc i prica da se prije pokazivanja snimke trebao konzultirati.
tako da ovu obranu - malo sam glup, sto sam krivo napravio? je napustio i on.
Naposlijetku, jučer ti je sabosrka zastupnica iz SDS-a izjavila na HRT-u da nije pristojno što se hrvatski državljani srpske nacionalnosti ne dižu na hrvatsku himnu.... Tko onda ide u rikverc?
Guest- Guest
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Bivši srpski nogometaš 1991.ratovao u Vukovaru
» Srpski nastavnici srpskoj djeci u Vukovaru zabranili primanje božićnih paketa
» Ljuta Koli:Suljo na koljenima si me molio.Nikad vise srpski tenk u Vukovaru nikad si razumio
» Usporedite ozljede Ejupija nogometaša Slaven Belupa koji je napadnut šipkama i onog Srbina Petka koji je navodno napadnut šipkama cak od petnaestorice
» Hadžihafizbegović učenik Miloševića
» Srpski nastavnici srpskoj djeci u Vukovaru zabranili primanje božićnih paketa
» Ljuta Koli:Suljo na koljenima si me molio.Nikad vise srpski tenk u Vukovaru nikad si razumio
» Usporedite ozljede Ejupija nogometaša Slaven Belupa koji je napadnut šipkama i onog Srbina Petka koji je navodno napadnut šipkama cak od petnaestorice
» Hadžihafizbegović učenik Miloševića
Page 5 of 5