Napadnut srpski učenik u Vukovaru
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Napadnut srpski učenik u Vukovaru
opet kmecanje
hitno neka salju par korpusa u obranu nejaci
i salatu naravno
i salatu naravno
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
Nek pošalju šta god oće pajdo , do sad san ih smiriva sad neću , neka brajo tenzija , postat će in život u Vukovaru pakao pa nek idu Vasiliju u Sremdijagram wrote:opet kmecanje
i salatu naravno
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Jedva čekam lijepo vrijeme da možemo igrat badmington.
crvenkasti-
2014-04-17
Evo ti utakmica pa gledajcrvenkasti wrote:Jedva čekam lijepo vrijeme da možemo igrat badmington.
http://www.novosti.rs/vesti/sport.297.html:772093-UZIVO-Nemacka-Srbija
Samo ovo će bit ka i sinoć s Makedonijom , odlično prvo poluvrijeme a onda Španjolci ubacili u petu i velika razlika i ono drugo poluvrijeme dosadno i čekaš kraj
Navijan za Srbiju ali to je više jel nevolin ove prepotentne
2014-04-11
sad znamo na šta ga sapunjašRayMabus wrote:Mene baš boli kurac , ja ću ti sutra organizirat koncert Jelene Tomašević u Vukovaru , neće ti nitko zabranit to ali ti je brajo moj velika greška oodgajat buduće generacije tako da nepoštuju državu i okolinu u kojoj žive
Ne ide to tako pajdo
Evo malo Jelene
Guest- Guest
Ne sapunan ga na tu Jelenu 100%
To je za dizanje živaca hrvatskin desničarima pošto pisma nepoziva na mržnju protiv nikoga pa ima od mene zeleno svitlo
To je za dizanje živaca hrvatskin desničarima pošto pisma nepoziva na mržnju protiv nikoga pa ima od mene zeleno svitlo
2014-04-11
Mogal si i ti biti čovjek, a ostal si četnik.crvenkasti wrote:Regoč wrote:Krivnja je na velikosrbskoj politici, posve jasno.
Tko mu je kriv, mogao je biti Hrvat, i nitko mu ništa ne bi.
Po ovom šta sam vidio da piše meni izgleda kao pravi Hrvat, ničim do sad nije rekao pokazao nikakve pro-četničke stavove. U čemu je problem?Regoč wrote:Mogal si i ti biti čovjek, a ostal si četnik.crvenkasti wrote:Regoč wrote:Krivnja je na velikosrbskoj politici, posve jasno.
Guest- Guest
s ovim konkretnim slucajem napada nema nista. to sam i napisala kao i to tko ih je motivirao.dzango wrote:Kakve pop ima veze sa tim što ove pizde sa fantomkama napadaju dećka koji opet nema nikakve veze sa svim tim? ?kaya wrote:bitan je pop utoliko jer ovi iz srpske škole slušaju popove, pa zato i averzija na himnu. naši nemaju pojma što pop na kosovu traljezga. ovi to prate.tre wrote:Bitan je pop a ne django, django samo doljeva ulje na vatru i zato i jeste sve napetija situacija. Ovako je krenilo tamo od 88 na dalje kada sam slušao slične priče od srbalja i od srbaljskih emisara preko granice. E sad neka samo provociraju i srbendaju, prvo će krenuti polomnjeni nosevi a onda glave pa će na kraju doći na red i sanduci.kaya wrote:ne znaju oni to, jedino ak su tu na forumu.tre wrote:
A lijepo sam mu napisao da će on zakmečati prvi kad počne dobijati batina srbadija u RH zbog ovakvih stavova koje srbende srbendaju iz smrdije.
aj ja ti kažem za napad, evo hoćeš se kladiti u sto eura da će mali kao motiv navesti ovo da se ne dižu na himnu.
ono što mene ljuti jest to da će dobiti prijavu zbog toga, da je stariji možda bi bilo i napad iz mržnje a onaj koji ih motivira ništa.
ali popovi ih hrane po crkvama s glupostima . da su to vekovne srpske zemlje, jasenovac, oni zrtve, ovo, ono. a oni tu zive i stvaraju tako averziju .
s druge strane ovi prstom pokazuju na njih . pa ih istuku. pa ce ovi dohvatiti nekoga. i tako.
al dobro, budu odselili svi zajedno za njemacku pa nema veze..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Nek odsele u tri pizde materine
Bolje mrtva zona nego ove imat u državi
2014-04-11
RayMabus wrote:Nek odsele u tri pizde materine
Da. Nek idu. Problem je u tome što se nekoliko godina nakon njih i mi odselimo i onda nema nikoga.
crvenkasti-
2014-04-17
I ovi popovi sa druge strane prave promocije ustaških knjiga i ustaške ideologije pa nikog ne biju. Naročito ne šestorica na jednog sa fantomkama. Kao 91' kada su noću dolazili na kuću i odvodili Srbe da se nikada ne vrate. Jebena pripizdina kako god okreneš.kaya wrote:s ovim konkretnim slucajem napada nema nista. to sam i napisala kao i to tko ih je motivirao.dzango wrote:Kakve pop ima veze sa tim što ove pizde sa fantomkama napadaju dećka koji opet nema nikakve veze sa svim tim? ?kaya wrote:bitan je pop utoliko jer ovi iz srpske škole slušaju popove, pa zato i averzija na himnu. naši nemaju pojma što pop na kosovu traljezga. ovi to prate.tre wrote:Bitan je pop a ne django, django samo doljeva ulje na vatru i zato i jeste sve napetija situacija. Ovako je krenilo tamo od 88 na dalje kada sam slušao slične priče od srbalja i od srbaljskih emisara preko granice. E sad neka samo provociraju i srbendaju, prvo će krenuti polomnjeni nosevi a onda glave pa će na kraju doći na red i sanduci.kaya wrote:
ne znaju oni to, jedino ak su tu na forumu.
aj ja ti kažem za napad, evo hoćeš se kladiti u sto eura da će mali kao motiv navesti ovo da se ne dižu na himnu.
ono što mene ljuti jest to da će dobiti prijavu zbog toga, da je stariji možda bi bilo i napad iz mržnje a onaj koji ih motivira ništa.
ali popovi ih hrane po crkvama s glupostima . da su to vekovne srpske zemlje, jasenovac, oni zrtve, ovo, ono. a oni tu zive i stvaraju tako averziju .
s druge strane ovi prstom pokazuju na njih . pa ih istuku. pa ce ovi dohvatiti nekoga. i tako.
bepobavulin wrote:Po ovom šta sam vidio da piše meni izgleda kao pravi Hrvat, ničim do sad nije rekao pokazao nikakve pro-četničke stavove. U čemu je problem?Regoč wrote:Mogal si i ti biti čovjek, a ostal si četnik.crvenkasti wrote:Regoč wrote:Krivnja je na velikosrbskoj politici, posve jasno.
Naselit ću Kineze znaš , nebrinen se ja za tocrvenkasti wrote:RayMabus wrote:Nek odsele u tri pizde materine
Da. Nek idu. Problem je u tome što se nekoliko godina nakon njih i mi odselimo i onda nema nikoga.
Brinen se kad mi netko nelojalan a imperijalistički nastrojen spava u kući do u istoj državi
2014-04-11
pa naci ce njih policija i kazniti. al stvaraju tako mrznju kakogod.dzango wrote:I ovi popovi sa druge strane prave promocije ustaških knjiga i ustaške ideologije pa nikog ne biju. Naročito ne šestorica na jednog sa fantomkama. Kao 91' kada su noću dolazili na kuću i odvodili Srbe da se nikada ne vrate. Jebena pripizdina kako god okreneš.kaya wrote:s ovim konkretnim slucajem napada nema nista. to sam i napisala kao i to tko ih je motivirao.dzango wrote:Kakve pop ima veze sa tim što ove pizde sa fantomkama napadaju dećka koji opet nema nikakve veze sa svim tim? ?kaya wrote:bitan je pop utoliko jer ovi iz srpske škole slušaju popove, pa zato i averzija na himnu. naši nemaju pojma što pop na kosovu traljezga. ovi to prate.tre wrote:
Bitan je pop a ne django, django samo doljeva ulje na vatru i zato i jeste sve napetija situacija. Ovako je krenilo tamo od 88 na dalje kada sam slušao slične priče od srbalja i od srbaljskih emisara preko granice. E sad neka samo provociraju i srbendaju, prvo će krenuti polomnjeni nosevi a onda glave pa će na kraju doći na red i sanduci.
popovi i politicari. a balavci to demonstriraju prvi.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Stvar i jeste u tome da se pohapse, objave imena i kazne. Onda to postaje individualni čin koji je sankcionisan i ne proizvodi dalje dejstvo.kaya wrote:pa naci ce njih policija i kazniti. al stvaraju tako mrznju kakogod.dzango wrote:I ovi popovi sa druge strane prave promocije ustaških knjiga i ustaške ideologije pa nikog ne biju. Naročito ne šestorica na jednog sa fantomkama. Kao 91' kada su noću dolazili na kuću i odvodili Srbe da se nikada ne vrate. Jebena pripizdina kako god okreneš.kaya wrote:s ovim konkretnim slucajem napada nema nista. to sam i napisala kao i to tko ih je motivirao.dzango wrote:Kakve pop ima veze sa tim što ove pizde sa fantomkama napadaju dećka koji opet nema nikakve veze sa svim tim? ?kaya wrote:
bitan je pop utoliko jer ovi iz srpske škole slušaju popove, pa zato i averzija na himnu. naši nemaju pojma što pop na kosovu traljezga. ovi to prate.
popovi i politicari. a balavci to demonstriraju prvi.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Kako nema???Regoč wrote:tre wrote:crvenkasti wrote: Naravno da u Hrvatskoj nema srbskih školah.
Imaš Srpsku pravoslavnu gimnaziju Katarina Branković u Zagrebu.
Imaš i talijansku školu u Rijeci.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Jadni Nikola Tesla.RayMabus wrote: NA AUTOBUSNOJ stanici u Vukovaru jučer navečer oko 19 sati napadnut je učenik trećeg razreda Tehničke škole Nikola Tesla
Zbog čega su kidisali na nj?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Zato šta mali četnik misli da ako mu je selo na granici sa Srbijom da nemora poštivat državu u kojoj živijastreb wrote:Jadni Nikola Tesla.RayMabus wrote: NA AUTOBUSNOJ stanici u Vukovaru jučer navečer oko 19 sati napadnut je učenik trećeg razreda Tehničke škole Nikola Tesla
Zbog čega su kidisali na nj?
2014-04-11
Ti si jedan običan ljubosrb jer stalno vidiš srbe oko sebe i di ih nema, a ja volim srpkinje jer dobro mešaju.Regoč wrote:bepobavulin wrote:Po ovom šta sam vidio da piše meni izgleda kao pravi Hrvat, ničim do sad nije rekao pokazao nikakve pro-četničke stavove. U čemu je problem?Regoč wrote:Mogal si i ti biti čovjek, a ostal si četnik.crvenkasti wrote:Regoč wrote:Krivnja je na velikosrbskoj politici, posve jasno.
Guest- Guest
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Bivši srpski nogometaš 1991.ratovao u Vukovaru
» Srpski nastavnici srpskoj djeci u Vukovaru zabranili primanje božićnih paketa
» Ljuta Koli:Suljo na koljenima si me molio.Nikad vise srpski tenk u Vukovaru nikad si razumio
» Usporedite ozljede Ejupija nogometaša Slaven Belupa koji je napadnut šipkama i onog Srbina Petka koji je navodno napadnut šipkama cak od petnaestorice
» Hadžihafizbegović učenik Miloševića
» Srpski nastavnici srpskoj djeci u Vukovaru zabranili primanje božićnih paketa
» Ljuta Koli:Suljo na koljenima si me molio.Nikad vise srpski tenk u Vukovaru nikad si razumio
» Usporedite ozljede Ejupija nogometaša Slaven Belupa koji je napadnut šipkama i onog Srbina Petka koji je navodno napadnut šipkama cak od petnaestorice
» Hadžihafizbegović učenik Miloševića
Page 4 of 5