Napadnut srpski učenik u Vukovaru
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Napadnut srpski učenik u Vukovaru
Jedno od ljudskih prava je prava na nacionalnost , ono ti si A u zemlji B i tvoje pravo je da budeš A
Samo pajdo A koji nepoštuje B ; fino pokupi prnje jer to pravo neznači i da imaš pravo nepokazivat poštivanje u zajednici u kojij bistvuješ
Sad pokupite prnje iz Vukovara
Samo pajdo A koji nepoštuje B ; fino pokupi prnje jer to pravo neznači i da imaš pravo nepokazivat poštivanje u zajednici u kojij bistvuješ
Sad pokupite prnje iz Vukovara
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Vjerujem da to nitko osim tebe ne zna ovdje na forumu, biće da četničko iskustvo iz tebe progovara i kad ne želiš da to priznaš.crvenkasti wrote:max123 wrote:cega bolan?morebit da nisi cuo za izvjesnog gospodina petra brzicu.taj je sam samcet samo sa jednim srbosekom odradio nekih iljadu i kusur srbenda,i to u jednom danu.neki srbski svedoci tvrde da je pere do marende vec bio gotov...crvenkasti wrote:
Što je manji, lakše ga je lemati. Ovaj je bio veći, pa nas je trebalo 5-6. Ali za one male Srbe, do 4 godine starosti, dosta su i dvojica.
Djeca idu puno lakše i brže. Mekano ko maslac.
Znao sam da je Srbin kriv. Njih šestorica su bili isprovocirani i sami i morali su da reaguju kako bi se zaštitili.
Kriv je srpski pop, ti i sličan ološ koji laprda o tome da je slavonija srpska, da je vukovar srpski, da je dalmacija srpska....eto samo vi zakuvavajte situaciju iz srbije, niste zadnji put dobili očito dovoljno batina pa tražite još.dzango wrote:Znao sam da je Srbin kriv. Njih šestorica su bili isprovocirani i sami i morali su da reaguju kako bi se zaštitili.
Tko mu jebe mater , ...isto ko i tebi tamo sa onom srpskom Dalmacijom i srpskom Slavonijomdzango wrote:Znao sam da je Srbin kriv. Njih šestorica su bili isprovocirani i sami i morali su da reaguju kako bi se zaštitili.
Šta si mislija da ćeš iz Srijema srat o velikoj Srbiji a sačuvat srpsku populaciju u Vukovaru kao petu kolonu za neko buduće osvajanje
Aha
2014-04-11
e to je zbog penave i njegovih izjava nekidan. potaknuo ih je na ovo.
politicare treba kaznjavati. njih popuse prvo ovakvi balavci i idu se razracunati..sad ce dobiti neku kaznu a ovom penavi nista..
politicare treba kaznjavati. njih popuse prvo ovakvi balavci i idu se razracunati..sad ce dobiti neku kaznu a ovom penavi nista..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
A lijepo sam mu napisao da će on zakmečati prvi kad počne dobijati batina srbadija u RH zbog ovakvih stavova koje srbende srbendaju iz smrdije.RayMabus wrote:Tko mu jebe mater , ...isto ko i tebi tamo sa onom srpskom Dalmacijom i srpskom Slavonijomdzango wrote:Znao sam da je Srbin kriv. Njih šestorica su bili isprovocirani i sami i morali su da reaguju kako bi se zaštitili.
Šta si mislija da ćeš iz Srijema srat o velikoj Srbiji a sačuvat srpsku populaciju u Vukovaru kao petu kolonu za neko buduće osvajanje
Aha
ama ne znaju balavci sto raspop u srbiji sere.RayMabus wrote:Tko mu jebe mater , ...isto ko i tebi tamo sa onom srpskom Dalmacijom i srpskom Slavonijomdzango wrote:Znao sam da je Srbin kriv. Njih šestorica su bili isprovocirani i sami i morali su da reaguju kako bi se zaštitili.
Aha
oni cuju gradonacelnika.
2015-08-15
Ova šestorica sa fantomkama mu onda dođu zaštitnici hrvatske državnosti, junaštva i ponosa. Lepo ja kažem da je Srbin kriv.RayMabus wrote:Tko mu jebe mater , ...isto ko i tebi tamo sa onom srpskom Dalmacijom i srpskom Slavonijomdzango wrote:Znao sam da je Srbin kriv. Njih šestorica su bili isprovocirani i sami i morali su da reaguju kako bi se zaštitili.
Aha
Šta će samo sutra biti kada Srbi uhvate jednog od ovih i najebu mu se majke ustaške?
Zid oko Slavonskog Čardak Mordora i adio.
Čakaj kajo, srpsko popovi godinama srbendaju da je RH srpska zamlja, čestitaju uskrs i božić srpskim zemljama, dalmaciji, slavoniji, lici... i sad kad penava upre prstom u srbende i njihovo konstantno preseravanje on je kriv a ne srbende koje konstantno provociraju iz smrdije??kaya wrote:e to je zbog penave i njegovih izjava nekidan. potaknuo ih je na ovo.
ne znaju oni to, jedino ak su tu na forumu.tre wrote:A lijepo sam mu napisao da će on zakmečati prvi kad počne dobijati batina srbadija u RH zbog ovakvih stavova koje srbende srbendaju iz smrdije.RayMabus wrote:Tko mu jebe mater , ...isto ko i tebi tamo sa onom srpskom Dalmacijom i srpskom Slavonijomdzango wrote:Znao sam da je Srbin kriv. Njih šestorica su bili isprovocirani i sami i morali su da reaguju kako bi se zaštitili.
Aha
2015-08-15
sva sreća da nisam rođen u Slavoniji.. nekada jedna najbogatijih regija istočne Europe, sada siromašnija od većine Bugarske, HDZ, Srbi, Ustaše, Rat, siromaštvo, korupcija, nezaposlenost, ružni krajolik, 3000kn plaća, đakići i boso jedini poslodavci, depresija.. nije niti čudo zašto ih je puna njemačka i irska.. uteka bi od tamo odmah ,
klinci ne znaju sto ovi u srbiji seru.tre wrote:Čakaj kajo, srpsko popovi godinama srbendaju da je RH srpska zamlja, čestitaju uskrs i božić srpskim zemljama, dalmaciji, slavoniji, lici... i sad kad penava upre prstom u srbende i njihovo konstantno preseravanje on je kriv a ne srbende koje konstantno provociraju iz smrdije??kaya wrote:e to je zbog penave i njegovih izjava nekidan. potaknuo ih je na ovo.
ja bi okladu mogla baciti kada malog uhvate a prepoznat je, da ce za motiv reci da se ne dizu na nasu himnu i da se on odlucio s prijateljima obracunati. evo sigurna sam sto posto.
2015-08-15
Bit će to da će porast tenzije , eto šta će bitdzango wrote:Ova šestorica sa fantomkama mu onda dođu zaštitnici hrvatske državnosti, junaštva i ponosa. Lepo ja kažem da je Srbin kriv.RayMabus wrote:Tko mu jebe mater , ...isto ko i tebi tamo sa onom srpskom Dalmacijom i srpskom Slavonijomdzango wrote:Znao sam da je Srbin kriv. Njih šestorica su bili isprovocirani i sami i morali su da reaguju kako bi se zaštitili.
Aha
Šta će samo sutra biti kada Srbi uhvate jednog od ovih i najebu mu se majke ustaške?
2014-04-11
Bitan je pop a ne django, django samo doljeva ulje na vatru i zato i jeste sve napetija situacija. Ovako je krenilo tamo od 88 na dalje kada sam slušao slične priče od srbalja i od srbaljskih emisara preko granice. E sad neka samo provociraju i srbendaju, prvo će krenuti polomnjeni nosevi a onda glave pa će na kraju doći na red i sanduci.kaya wrote:ne znaju oni to, jedino ak su tu na forumu.tre wrote:A lijepo sam mu napisao da će on zakmečati prvi kad počne dobijati batina srbadija u RH zbog ovakvih stavova koje srbende srbendaju iz smrdije.RayMabus wrote:Tko mu jebe mater , ...isto ko i tebi tamo sa onom srpskom Dalmacijom i srpskom Slavonijomdzango wrote:Znao sam da je Srbin kriv. Njih šestorica su bili isprovocirani i sami i morali su da reaguju kako bi se zaštitili.
Aha
Penava
Potkapacitirani politicar
Nastavnički kadar kpji bi bolje da djecom radi nego politiku vodi
Pjenava
Potkapacitirani politicar
Nastavnički kadar kpji bi bolje da djecom radi nego politiku vodi
Pjenava
E fakattre wrote:Bitan je pop a ne django, django samo doljeva ulje na vatru i zato i jeste sve napetija situacija. Ovako je krenilo tamo od 88 na dalje kada sam slušao slične priče od srbalja i od srbaljskih emisara preko granice. E sad neka samo provociraju i srbendaju, prvo će krenuti polomnjeni nosevi a onda glave pa će na kraju doći na red i sanduci.kaya wrote:ne znaju oni to, jedino ak su tu na forumu.tre wrote:A lijepo sam mu napisao da će on zakmečati prvi kad počne dobijati batina srbadija u RH zbog ovakvih stavova koje srbende srbendaju iz smrdije.RayMabus wrote:Tko mu jebe mater , ...isto ko i tebi tamo sa onom srpskom Dalmacijom i srpskom Slavonijomdzango wrote:Znao sam da je Srbin kriv. Njih šestorica su bili isprovocirani i sami i morali su da reaguju kako bi se zaštitili.
Aha
El Hrvatsko junaštvo spalo na to da se drci preko neta ?
Svasta
Zašto da rastu tenzije? Ovaj je dobio šta je tražio. Polomljene zube u škrbavim ustima ustima i nekoliko rebara pride.RayMabus wrote:Bit će to da će porast tenzije , eto šta će bitdzango wrote:Ova šestorica sa fantomkama mu onda dođu zaštitnici hrvatske državnosti, junaštva i ponosa. Lepo ja kažem da je Srbin kriv.RayMabus wrote:Tko mu jebe mater , ...isto ko i tebi tamo sa onom srpskom Dalmacijom i srpskom Slavonijomdzango wrote:Znao sam da je Srbin kriv. Njih šestorica su bili isprovocirani i sami i morali su da reaguju kako bi se zaštitili.
Aha
Zato šta to tako idedzango wrote:Zašto da rastu tenzije? Ovaj je dobio šta je tražio. Polomljene zube u škrbavim ustima ustima i nekoliko rebara pride.RayMabus wrote:Bit će to da će porast tenzije , eto šta će bitdzango wrote:Ova šestorica sa fantomkama mu onda dođu zaštitnici hrvatske državnosti, junaštva i ponosa. Lepo ja kažem da je Srbin kriv.RayMabus wrote:Tko mu jebe mater , ...isto ko i tebi tamo sa onom srpskom Dalmacijom i srpskom Slavonijomdzango wrote:Znao sam da je Srbin kriv. Njih šestorica su bili isprovocirani i sami i morali su da reaguju kako bi se zaštitili.
Aha
Nisi ti jedini koji može radit sranja u regionu
Ima i drugih
2014-04-11
Čekaj kako ne znaju kad se uredno ne dižu na himnu RH? Znaju oni itekako dobro što njihovi popovi srbendaju.kaya wrote:klinci ne znaju sto ovi u srbiji seru.tre wrote:Čakaj kajo, srpsko popovi godinama srbendaju da je RH srpska zamlja, čestitaju uskrs i božić srpskim zemljama, dalmaciji, slavoniji, lici... i sad kad penava upre prstom u srbende i njihovo konstantno preseravanje on je kriv a ne srbende koje konstantno provociraju iz smrdije??kaya wrote:e to je zbog penave i njegovih izjava nekidan. potaknuo ih je na ovo.
ja bi okladu mogla baciti kada malog uhvate a prepoznat je, da ce za motiv reci da se ne dizu na nasu himnu i da se on odlucio s prijateljima obracunati. evo sigurna sam sto posto.
Reći ću ti primjer sa zadnjeg prosvjeda u Vukovaru zbog toga što se ne kažnjavaju zločini. Vjerovala ti ili ne srbende iz negoslavaca ( za njih znam sigurno) su dobile dojavu da ćemo zbog tog protesta ići napasti srpska sela pa su pokupovali zalihe za sedam dana i počeli se organizirati u straže a putne torbe su im bile spremne za put. Reci mi jel to može biti slučajno?
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Bivši srpski nogometaš 1991.ratovao u Vukovaru
» Srpski nastavnici srpskoj djeci u Vukovaru zabranili primanje božićnih paketa
» Ljuta Koli:Suljo na koljenima si me molio.Nikad vise srpski tenk u Vukovaru nikad si razumio
» Usporedite ozljede Ejupija nogometaša Slaven Belupa koji je napadnut šipkama i onog Srbina Petka koji je navodno napadnut šipkama cak od petnaestorice
» Hadžihafizbegović učenik Miloševića
» Srpski nastavnici srpskoj djeci u Vukovaru zabranili primanje božićnih paketa
» Ljuta Koli:Suljo na koljenima si me molio.Nikad vise srpski tenk u Vukovaru nikad si razumio
» Usporedite ozljede Ejupija nogometaša Slaven Belupa koji je napadnut šipkama i onog Srbina Petka koji je navodno napadnut šipkama cak od petnaestorice
» Hadžihafizbegović učenik Miloševića
Page 2 of 5